Звездни Цивилизации

сряда, 30 октомври 2019 г.

Планета Х - Крайната скръб„В последните дни ще има голяма скръб,

ненадминат в цялата световна история.

Освен ако тези дни не бъдат съкратени,

никой няма да оцелее. "

Матей 24: 21-22

{Видеоклипове в края на  справки }

Може ли някой да знае или да подозира, че някаква „скръб“ е насочена към нас. Икономически, социални, политически, международни или геоложки, са някои от предположенията. Това, което предлагам, е едно, което обхваща всички тях едновременно. Тази безпрецедентна комбинация прави идващия катаклизъм „Ненадминат в цялата световна история.“

Външните планети на нашата Слънчева система, Уран, Нептун и Плутон, бяха последователно открити чрез наблюдение на смущения (или гравитационни отклонения) на следващата най-близка до Слънцето планета. Тоест съществуването на все още непозната планета, по-отдалечена от най-дълбоката от Слънцето, която в момента е известна във всеки един момент от историята, беше открито чрез изучаване на необичайните гравитационни движения на най-отдалечената известна планета, което показваше, че поне една повече планета беше отвъд нея, защото нейните гравитационни ефекти биха могли да се видят в поведението на следващата най-близка планета, въпреки че тази по-далеч все още не можеше да се види. Сатурн имаше отклонения в орбитата си, което показва, че Уран съществува отвъд него, въпреки че не може да бъде видян повече от 150 години по-късно. Когато Уран най-накрая беше наблюдаван, орбиталният му път показваше, че Нептун съществува отвъд него, макар и той всъщност да не е видян много десетилетия по-късно. Когато Плутон е открит през 1930 г., той също дава доказателства, че друго, много по-голямо тяло, е отвъд него. По това време на бял свят се появи терминът „Планета X“, за да опише най-добре този все още не се вижда мистериозен обект на ръба на нашата Слънчева система.

Военните ми източници ме информираха, че известно време по време на втория мандат на президента Айзенхауер (1957-1960 г.) неговите водещи учени потвърдиха съществуването на Планета X с помощта на специализирано оборудване, което все още е класифицирано и до днес. Космическите безпилотни космически сонди Pioneer 10 (1972) и Voyager 1 & 2 (1977) са специално проектирани за триангулиране на точното местоположение и траектория на планета X. В ранните прессъобщения НАСА дори спомена за тази цел на мисията, въпреки че по-късно се оттеглиха изявлението и такива коментари не могат да бъдат намерени днес. "Ню Йорк Таймс" написа история за тези много космически кораби, откриващи Планета X през 1981 г., но все още не се споменава за нея. През 1983 г. Washington Post съобщава, че Планета X е била открита от наскоро пуснат инфрачервен сателитен телескоп,

През 1990 г. главният астроном за Съединените щати д-р Робърт С. Харингтън от Военноморската обсерватория обяви със сигурност приближаването на Планета X във вътрешната Слънчева система, пресичайки самата орбита на Земята и след смъртта си той беше заменен от правителствен назначен, който никога повече не споменава темата.

Изглежда, че всяко ново поколение учени и журналисти се вълнува от това многократно преоткриване и тогава по някаква причина се иска да не говорим за това по-нататък. Защо така? Каква е голямата тайна? Защо откриването на нова външна планета би било тема табу ?   Защо наистина ?! Причината е, че Силите-които-Би искат да запазят спецификата на информацията за себе си, за да я използват в своя полза! И все пак, каква конкретна информация би била уместна, ако планетата просто обикаля около слънцето по нормален начин? Това може да означава само, че Планета X не обикаля около Слънцето нормално, в противен случай, защо биха го пазили в тайна? Какъв друг вид орбита има? Силно елиптичен, като комета, който може да приближи Планета X опасно близо до земята в съвсем близко бъдеще!

Защо "Те" не казват на никого подробности и защо това би било в тяхна полза? „Елитът“ на върха на нашата обществена пирамида отдавна е записан, че светът ще бъде много по-добро място, ако шест и половина милиарда „по-ниски“ хора просто си отидат. Не искат да бъдат следващият геноциден злодей, те просто ще оставят "майката природа" (Планета X) да върши мръсната си работа за тях. Тоест, ако и когато Планета X се приближи достатъчно до земята, да речем през следващите 1-8 години, ще има толкова много катаклизмени промени в земята, че ако не сте се подготвили специално за това, изобщо нямаше да оцелеете.

За първи път ми казаха за Планета X от високопоставен източник в НАСА през или около 1989 г. Казаха, че планетата ще направи опасно близък подход към земята през втората половина на второто десетилетие на 21- вивек. През 1989 г., около три десетилетия преди датата, това не беше една от най-важните ми тревоги, но сега сме в този час. Тъй като се смята, че планетата е 7 до 44 пъти по-голяма от земята, те казаха, че драматичните й гравитационни ефекти ще доведат до апокалиптични бедствия върху цялата земя. Планетата е тъмно черна, докато не стане червена, докато приближава слънцето ни, и близо до температурата на абсолютната нула, което изисква много специализирани инфрачервени спътници, за да я наблюдават, която притежава само американското правителство, като ги пусна специално за тази поверителна цел. Това е така, традиционните астрономи няма да могат да наблюдават планетата, докато тя не е точно върху нас, с изключение на инфрачервения телескоп „Луцифер“, притежаван от йезуитската секта на Ватикана.

Защо папата нарече най-добрия (и папски) инфрачервен телескоп в света „ Луцифер“? Тъй като той е създаден специално за проследяване на Планета X, чийто прякор е „Луцифер“ („Дневна звезда“; тъй като в крайна сметка ще се появи като второ слънце на дневното небе) или „Драконът“ (известен още като „Унищожителят“; Йоан 10 : 10 ; тъй като тя ще унищожи голяма част от земята, а също така е наречен "The Dragon" от китайски астрономи преди хилядолетия по време на предишно преминаване заради червения си цвят и "крила" на метеорните бури от всяка страна; 1054 АД). Малахий Мартин, йезуитски свещеник, който дезактивира клетвата на своята секта непосредствено преди смъртта си, каза това за скритата цел на телескопа „Луцифер“: „Най-високите нива на управлението на Ватикана знаят какво се приближава към Земята и какво ще бъде изключително важно през следващите години. "

По отношение на тези събития от „Крайното време“ по същество има два лагера по въпроса: 1) Тези със строго научен произход, които признават съществуването на Планета X, но бързо отхвърлят всяка библейска справка за такова минало събитие или бъдещо пророческо изпълнение , 2) Прекалено религиозни, които пренебрегват научните доказателства, че такава планета може да е играла в минала светска или библейска история, както и в бъдещи геоложки или библейски пророчески събития. Лично според мен най-добрата перспектива е тази, която включва както науката, така и писанията. Наличните изтегляния в края на тази статия вършат отлична работа за обединяване на най-доброто от двете перспективи, показвайки потенциала на Планета X за причиняване на научно обосновани прогнозирани ефекти от предстоящи световни геоложки катастрофи,Вижте главите на Библията: Матей 24, Марк 13, Лука 21, Езекил 7, Йоил 2, Исая 13 и 24. )

И учените, и интервюираните от библейските учени предсказват същите скоро настъпващи събития, причинени от този голям приближаващ се небесен обект: Увеличаване на непредвидими комети и астероиди, изхвърлени от нормалните си орбити от гравитационното поле на планетата X , вижте Откровение 8: 8-11 ; Увеличаващи се земетресения (с приближаването на планетата X тя се дърпа към земната кора с все по-голяма интензивност), вижте Матей 24: 7 ; Предстоящи катастрофални метеорни дъждове (докато земята минава два пъти през „отломките на планетата X“ на милиони придружаващи астероиди), вижте Откровение 6:13; Градове с височина до 100 килограма падат от небето (докато земята временно се накланя от гравитацията на планета X, причинявайки арктически въздух внезапно да се появи на по-топъл климат, в резултат на което влажният въздух моментално замръзва и пада като масивни листа лед), вижте Откровение 16 : 21 ; Световните приливни вълни и наводнения по крайбрежието (причинени от приближаването на планетата X и съпътстващите големи земетресения), вижте Откровение 16:20 и Лука 21:25 ; Увеличени слънчеви пламъци (тъй като енергията на слънцето е магнетично насочена към Планета X), вижте Откровение 16: 9 ; Икономически срив и недостиг на храна (причинен от липсата на конвенционална дистрибуция от последващото разрушаване на повечето мостове, железопътни линии и електропроводи), вижте Откровение 6: 6(„Квартал пшеница за„ денарий “, тоест„ дневна заплата “или 100 долара); Епидемии на заболяването (причинени от недостиг на храна и липса на достъп до медицинска помощ поради неуспехи в транспорта), вижте Откровение 2:23, 6: 8, 18: 8 ; Военно положение и широка война (в резултат на всички гореспоменати ескалиращи събития; нации и хора, които се борят за ограничени ресурси), вижте Матей 24: 7, Исая 3: 5-7 и 19: 2 .

Месията каза всички тези неща

веднага би предшествал Неговото завръщане :

„ T тук ще бъдат знаци на слънцето, на луната и на звездите;

и на земята бедствие на народите, с недоумение,

морето и вълните реват * ;

{* Причинено от увеличен ефект на приливите и отливите от планета X}

сърцата на мъжете ги провалят от страх

и очакване на онези неща, които идват на земята,

защото силите на небето ще бъдат разклатени . "

Лука 21: 25-26

Тежки климатични промени (лято и зима); Необяснима едновременна смърт на милиони сухопътни и морски животни; Внезапни отвори и пукнатини в земята, причиняващи случайни експлозии на газопроводи, срутване на мост и дерайлиране на влакове; Десеткратно увеличение на земетресенията и вулканичните изригвания; Магнетичният северен полюс на Земята се движи със зашеметяващите 579 фута на ден! , , , всичко заради нарастващото гравитационно взаимодействие на планетата X с нашата планета. , , и Земята не е сама в чувството на нейните ефекти. Температурата, орбитата и светимостта на всички планети в Слънчевата система наскоро бяха променени. Налягането върху повърхността на Плутон се е увеличило с 300%. Полюсите на Нептун са обърнати. На Уран се появяват огромни бури. Размерът на пръстените на Сатурн е намалял с 20%. Атмосферата на Юпитер претърпява безпрецедентни промени в цвета и радиацията, през цялото време огромни метеорни бури се приближават и затлачват планетата (останалата част от тях скоро ще тръгне по нашия път). Полярните ледени шапки на Марс са се стопили. 11-годишният слънчев цикъл става все по-дълъг. Средният оптичен спектър на слънцето се е променил от жълт до жълто-бял и той излъчва нови мутагенни частици. , , и всички тези едновременно безпрецедентни драматични ефекти на Слънчевата система са само съвпадение? Средният оптичен спектър на слънцето се е променил от жълт до жълто-бял и той излъчва нови мутагенни частици. , , и всички тези едновременно безпрецедентни драматични ефекти на Слънчевата система са само съвпадение? Средният оптичен спектър на слънцето се е променил от жълт до жълто-бял и той излъчва нови мутагенни частици. , , и всички тези едновременно безпрецедентни драматични ефекти на Слънчевата система са само съвпадение?

Планета X може да бъде открита многократно както в светската, така и в библейската история. Шумерите нарекли небесния натрапник „Нибиру“; индийците хопи го наричали "Качина"; Библията го нарича „пелин“ ( Откровение 8:11 ); Астрономите в ноу-хана го наричат ​​„Nemesis”, „Tyche”, “Planet X” или “Planet 7X” , както някои оценяват, че е 7 пъти по-голям от Земята. Смята се, че скитащата планета посещава нашата Слънчева система на всеки 300-400 години (вижте изтеглящите се графики в края на тази статия), понякога причинявайки извънредни бедствия, в зависимост от това дали се намира на далечната или близката страна на слънцето от Земята. (Това нередовно взаимодействие накара някои да спекулират, че появата му е десет пъти по-рядка, макар да се съмнявам в тази хипотеза.) Проходите й са споменати в историческите записи от различни древни култури: вавилонски, египетски, римски, маи, ацтеки, толтекски и др. Ирански, иврит, персийски, индуистки и китайски. Единствено НАСА остава тайна за обществеността, за която се твърди, че не предизвиква глобална паника, макар че вероятно умишлено ще унищожи мнозинството от нас, които „Елитът“ възприема като „по-низши“.

Предишните пасажи на планета X съответстват на потопа на Ной, на огъня от небето на Содом и Гомор, на глада на Йосиф, на битката на Иисус Навин с метеорен дъжд и на времето на Мойсей с десетте поражения на Египет. (В същото време огромни земетресения опустошиха части от Китай, а минойската цивилизация в близост до Крит беше унищожена от огромно вулканично изригване.) Днес някои християнски астрономи вярват, че планетата X (пелин) ще бъде избран от Бога инструмент за привеждане за идващата „скръб“, когато „ небето ще бъде разклатено и моретата ще реват, а сърцата на хората ще се топят от страх за онова, което идва на земята “. ( Лука 21: 25-26 )

Целият хипи на „Мая 2012“ беше умишлена измама от контролираните от елита медии, за да генерира в нас когнитивния дисонанс на „Момчето, което извика вълк“, специално създадено, за да намали достоверността на бързо приближаващата се планета X и много подобни „ Край на света ”сценарии, така тясно свързани с него. Умишлено изграждайки катаклизмично събитие с планираното си „голямо разочарование”, „жителите на света” няма да повярват на думата на истинската предстояща гибел, когато е на път да ги сполети. Същото се отнася и за многобройните фалшиви дати, „изтекли“ от уебсайтовете на „Планета X“ на CIA / NSA, за да се оттегли от своята жизнеспособност. (Вероятно има повече фалшиви от тях, отколкото истински.) Като многократно датата след дата не дават резултат,като крадец през нощта ”и се отървете от света поради липсата на подготвеност. Можете дори да приравните сходството на това с онези, които се опитват да предскажат второто идване на Месията. Само защото многократните конкретни прогнози за Неговото завръщане се оказват ненадеждни, това не означава, че въпреки това той не идва скоро.

Объркването и многообразието от мнения относно Книгата на Откровението може да е подобно на разделителните лагери на „Наука срещу религията“, като истинският отговор е намерен чрез включване на двете. С Откровение изглежда също има два лагера: Буквално срещу Символично. Някои могат да спорят по цял ден, че Книгата Откровение е една или друга. Това, което предлагам, е, че може да е ДОБРЕ . Бог е такъв поет, с дълбочина на ума отвъд човешкото разбиране, че това може да означава и едно или две други неща. , , всички едновременно! В книгата Откровение може да бъде символична, тя също може да бъде буквално, то може да са били изпълнени през първи век, и то може да бъде повторно изпълнено в Последните дни, , , всички във всеки параграф! Някой мислил ли е някога за тази възможност?

Един от най-интересните и подлежащи на докладване моменти от световната история, който е записан на много места, въпреки че трябва да копаете за това, е фактът, че преди 705 г. пр. Н. Е. Всички напреднали цивилизации на света, които са имали невероятно точни календари върху въртенето на Земята около слънцето; евреите, маите, египтяните и китайците; всички бяха отбелязали, че годината на Земята е била точно 360 дни, а не 365,25-дневната година, която имаме сега. (Това също е доста свидетелство за Божествен Създател, тъй като всеки месец имаше точно 30 дни, като внимателен часовник. Също така отбележете 360 градуса на компас.) Около 705 г. пр. Н. Е., Буквално за една нощ, всички тези същите и разделени култури веднага промениха всичките си независими календари на 365.25 дневна година. Въпросът е . , , Защо?

Около 705 г. пр.н.е. рекорд Писанията в 2 -ри Kings 20: 8 - 20:11 , че пророк Исая Помолих Бог за знак, че той ще изпълни обещанието Си на Божественото изцеление на цар Езекия. Исканият знак беше за сянката върху тяхната версия на слънчев часовник, която представляваше стълбище, изградено за прецизно изчисляване на часовете на деня въз основа на степента, в която слънчевата сянка пада върху тях, ще върви в обратна посока на нормалното. За да се постигне това, а не Земята да се върти в другата посока, както би било необходимо с традиционния кръгъл слънчев часовник, Земята ще трябва да се наклони малко по оста си и много изследователи сега вярват, че точно това се е случило, поради до „изрод на природата“.

Както можете да видите от невероятния скорошен метеорологичен канал, специален за „Rogue Planets“ (Планета X), посочен в края на тази статия, има приблизително два милиарда нелоялни планети, които свободно плават в нашата собствена галактика, което е два пъти повече от изчисленото бъдете в орбитни звезди. Ако такава планета щеше да дойде сравнително далеч от Земята, но все пак точно между Сатурн и Юпитер, или на около 600 милиона мили от Земята, това вероятно би издърпало Юпитер малко по-далеч от слънцето, което от своя страна би издърпало Земята малко по-далеч от слънцето. Точно това се случи през 705 г. пр. Н. Е. Земята беше издърпана, толкова леко, далеч от слънцето от нелоялна планета, планета X, което накара Земята да отнеме допълнителни 5,25 дни за орбита на Слънцето поради увеличеното разстояние.

Това, което имаме тук, са конкретни доказателства, тъй като постепенно се пропуска от всички препратки в края на тази статия, че Планета Х всъщност съществува и е минала по този път преди. Почти за една нощ високоуважаваните учени от Weather Channel са превърнали Планета X от най-лудия от всички теории на конспирацията в напълно логична и възможна.

Това става ясно чрез многобройните президентски изпълнителни заповеди, отнасящи се до бъдещи сценарии на общонационална катастрофа, както и правителството да изкупува всички налични боеприпаси за „родна“ сигурност (достатъчно, за да застреля всички 300 милиона американци шест пъти всеки), като през цялото време въоръжава местните полиция с автоматични щурмови оръжия и бронирани превозни средства, че американските власти се подготвят за национална или световна катастрофа, която ще доведе до военно положение. Хората предполагат, че това ще започне поради икономически крах. Въпреки че това може да е частично вярно, въпросът е какво може да предизвика такъв национален или международен икономически колапс, едновременно?

Моите източници ми казват, че неотдавнашният обрив на масови умири от риби и птици идва от увеличаването на незначителните, все още неразбираеми за обществото, подземни земетресения, причинени от гравитационното влияние на това голямо приближаващо се небесно тяло, което след това се освобождава под вода и подземен газ метан. Този токсичен газ е това, което убива животните. Някога се чудите защо напоследък се откриват толкова много комети и астероиди с толкова малко предварително предупреждение, когато преди това те са били открити десетилетия преди пристигането си? Това е така, защото Планета Х ги дърпа от нормалния им предвиден курс, тъй като се приближава до Земята.

Точно както президентът Айзенхауер чакаше до последния ден от председателството си, за да изкаже мнението си за истинското развратено корупционно състояние на американската нация (вероятно да избегне покушението от властовия елит, за когото той критично говори), Джанет Наполитано, напускащ директор на „ Вътрешна сигурност “, също каза някои много стряскащи и плашещо правдиви думи наскоро в прощалната си реч относно предстоящото национално бедствие. Както съобщава ABC News, тя каза: „ Естествено бедствие, подобно на което нацията никога не е виждала, вероятно е на път. ”Какво точно означава това ???

Какво природно бедствие никога досега не е било наблюдавано в Съединените щати ??? Абсолютно НЕ може да бъде ураган, земетресение, вулкан, торнадо или виелица, защото сме виждали всичко това преди, нали? Какъв тип „ естественибедствия ”това ни оставя ??? Единственото нещо, което идва на ум, е опустошителна в световен мащаб комета, астероид, супервулкан Йелоустоун Парк (който би убил или преместил две трети от американското население и понижил температурите в световен мащаб двадесет градуса или повече години наред, причинявайки милиарди на цялата земя умират от глада в резултат на мащабна международна неуспех на реколтата) ИЛИ новооткрита голяма измамна планета, минаваща близо до земята, която може да доведе до всички тези бедствия едновременно !!! Това са единствените природни бедствия, за които мога да се сетя, че американците са "никога досега не са виждали". Освен това, супер вулкан като Йелоустоун не е наистина предсказуем със сигурност в рамките на век или два, но въпреки това траекторията и пристигането на Планета X (или комета или астероид) биха били абсолютно предвидими за часа.

Опустошителен удар от някакъв вид от космоса .

Отново един честен висш държавен служител съвсем наскоро откровено и сърдечно каза точно преди да напусне поста си: „ ЕСТЕСТВЕНАТА СТРАНА, ЛИКВИТЕ, КОИТО НАРОДЪТ НИКОГА НЕ СЕ ВИДИЛ, Е ПОДОБРЕНО НА НЕГО ПЪТ .“ Виждате ли сега защо правителството е било подготовка за военно положение ???

Уважаемият астрофизик Джеймс Маккани току-що разкри, че неговият висш военен и професионален астрономически контакт го информира, че „ мини-слънчева система (планета X със седем луни и / или комети и / или астероиди я обикаля) се движи в нашата слънчева система. Тази орда от пристигащи комети и астероиди сега заплашва целия живот на земята. Вие сте сами. Бъди подготвен. „Освен това, поради предполагаемите съкращения на правителството, националната радарна система„ Космическа ограда “, която можеше да бъде наблюдавана независимо от международните астрономи, и беше единствената защитна предупредителна система, умишлено въведена за откриване на пристигащи комети и астероиди, които заплашват целия живот на земята , беше просто затворена за постоянно. Какво не искат светът да види?

Хитлер (господарят на измамата) каза, че най-големите лъжи са най-лесните, с които се разминават поради своята простота и неспособността на обществеността да приеме дързостта на извършителите си. Дезинформация за планетата X изобилства, за да замъгли истината. След години проучвания по тази тема съм абсолютно убеден, че наличните изтегляния в края на тази статия са най-точната и пълна информация, налична по тази тема.  (Не забравяйте да "увеличите" на прикачените снимки, за да видите малки детайли и писане; бутона "+" в горната част на изображението.)

Докато някои могат да твърдят, че без усилия от своя страна „Господ ще се грижи за мен във времена на криза“, методът, чрез който Господ може да се погрижи за вас по време на тази идваща скръб, може да бъде предизвестност за такива предстоящи катаклизмични събития. Книгите на „ Малките пророци “ в края на Стария Завет са написани, за да подготвят Божия народ от последните дни за „ Великия и страшен Господен ден “.

 „ Моите хора са унищожени поради липса на знания “.

Осия 4: 6

Как Йосиф и семейството на Израел бяха защитени от седемте години на глад и скръб ?  Бог пускаше ли храна от небето всеки ден в продължение на седем години, за да се хранят? Не!  Той даде на Йосиф предвещание за предстоящите събития и той действаше по информацията и се подготви за предстоящото бедствие! Той запасил храна и запаси за него и семейството си, за да оцелеят. Да, той беше „ Препар “ !   ( Битие 41: 25-37 )

Няма да навреди да закупите и извадите няколко допълнителни кутии, батерии, бутилирана вода и тоалетни принадлежности. Имате резервна гума за колата си, въпреки че плосък е рядко срещано, нали? По-добре да имаш нещо и да не ти е нужно, отколкото да имаш нужда от нещо и да не го имаш! Както Терминаторът каза във филм 3, „Съдният ден е неизбежен“. Може да искате да приготвите къщата си и да приготвите душата си.

Аз лично изследвам темата за „Планета X“ от около пет години и тъй като все повече и повече информация излиза на бял свят, все по-вероятно е, че това може да е много вярно. Вие сте били информирани. Какво ще правите с информацията, зависи от вас. ( Езекил 33: 1-5 ) Отново, докато точното време на завръщането на Месията е неизвестно, това, което ние знаем, е, че голямото „Време на мъка”, „Неумерено в цялата световна история”, веднага ще предшества. Пристигането му.

- Ако собственикът на къщата знаеше в кой час

крадецът идваше,

не би позволил къщата му да бъде разбита.

Така че вие ​​също трябва да сте готови,

за Краят ще дойде в час, който не очаквате. "

Лука 12: 39-40

Няма коментари:

Публикуване на коментар