Звездни Цивилизации

вторник, 4 юли 2017 г.

НАСА  ПРАВИТЕЛСТВАТА  И МЕДИИТЕ  ЩЕ ПРИКРИВАТ  ДО ПОСЛЕДНО   ТОВА  ЧЕ СМЕ ИЗПРАВЕНИ  ПРЕД ПОРЕДНАТА  ПЛАНЕТАРНА КАТАСТРОФА ЗАРЕДИ ПРИБЛИЖАВАНЕТО НА ТЪМНАТА  ЗВЕЗДА  НЕМЕЗИДА  И НИБИРУ


ТЪМНАТА   ЗВЕЗДА  НЕМЕЗИДА  И НИБИРУ   СЕ ЗАВРЪЩАТ  А  ПРИРОДНИТЕ  КАТАКЛИЗМИ ПО  ЗЕМЯТА ТЕПЪРВА ЩЕ  СЕ ЗАСИЛВАТ ДЕНЯТ НА ПРЕЧИСТВАНЕТО НАБЛИЖАВА  


НАСА,  правителствата, медиите  и световният елит  много неща прикриват  от обществото свързано с приближаването на  тъмната звезда  Немезида  и Нибиру  и това което става с климата на Земята.  Те  много добре знаят  че вървим към поредната планетарна катастрофа  и то в библейски мащаб, огромен  потоп ще ни настигне. Затова  ще ни държат в неведение до последният възможен момент. А  земята  ще продължава  да е руши  от надигащите се природни пречистващи се природни стихии  като огромни  потопи, торнада, урагани бури  и градушки, огромни пожари, суша и жеги, свлачища, големи  земетресения   и вулкани да изригват  които преди са спрели хилядолетия  и сега вече се събуждат. също и океана се надига бързо и ледниците на полюсите  на Земята бързо се топят, метеоритите също навлизат в земната атмосфера и се засилват.  А  ЕМР  поразява електрониката по целият свят като я поврежда или изгаря. Асмената болест също ще се засилва защото червеният оксид от Немезис  ни поразява и небето ще става кърваво червено какво и водните ни извори. Всичко това е било записано от древните  ни цивилизации от миналото като предупреждение за бъдещите поколения че огненото  тяло се завръща и ще донесе ужас  и разруха на  Земята. А световният елит отдавна знае това и се подготвил за предстоящите бедствия  а обикновеният човек още не информиран  официално бъдеще какво го чака. Но всъщност  ни чака  огромна планетарна катастрофа която ще засегне всеки по земята.

Прахът от Сахара е обвинен в червен прах, който се появява далеч от Тексас през последните няколко години, като отчаянието на тези, които все още се надяват да отрекат присъствието на Немезида  и Нибиру във вътрешната Слънчева система. Където е възможно пясъчните бури да възникнат в Сахара, тежките прахове, които се съобщават в Европа по това време, не се пренасят далеч от ветровете. Това се е случило през последните години или през минали векове? Ако този прах е от опашката на Немезида, който напоследък е документиран от снимките на Алберто като насочен по-директно към Земята, тогава защо е преобладаващият цвят бежов?
Кръвният червен прах на легендата, превръщайки езерата и реките кръвно червени, се появява по-близо до времето на Полюсния Шейф, тъй като прахът от железен оксид се зарежда и по този начин се придържа към магнитния гигант Немезида - която е в центъра на магнитното атракция. В далечните краища на опашката се намират останки, които не са толкова силно заредени, а това няма преобладаване на червения цвят на черния железен оксид. Както при другите атмосферни промени - лунните и слънчеви халони и неоновите облаци и увеличаването на атмосферата в горната част на атмосферата - увеличеният прах от опашката ще бъде обяснен от медиите, контролирани от елита, които са отчаяни да предотвратят бунтовете и паниката  сред хората по света. Медите които са контролирани от елита постоянно ще  отричат и постоянно  ще манипулирват  това което  става с планетата  ни земя,  а тя е пред поредната  планетарна  катастрофа зареди идването   на тъмната звезда  Немезида  и  Нибиру. Всичко ще  се  прикрива и ще се казва че всичко е наред че  нищо не ни застрашава. Те няма  да ни кажат истината ще  ни държат в неведение  до последният момент когато стане твърде късно за всеки. НАСА  , правителствата  и илюминатският  елит много добре знаят какво предстои  да стане с земята близко бъдеще те отдавна са си построили своите подземни   градове и бази да се скрият когато момента за бягство от по върхноста на Земята настъпи близкото  ни бъдеще.

Зареди засилването на природните  бедствия  по света, повечето хора ще смятат че се използва Системата  ХААРП  че тя предизвиква огромните бедствия по света. Но това не цялата истина  ХААРП  се използва ако дадена страна като  САЩ  например иска да накаже и да принуди друга страна да им се подчини, затова удрят другата страна с потопи, суша, или земетресения, също  се използва  ХААРП  да се вършат експерименти  с климата  на  Земята.  Но не всичко е  ХААРП  засилването на  огромните природни бедствия по  света е друга  причината, и затова  елита ще накара хората  да повярват че  природните катастрофи  по света са причинени от ХААРП.  Но  истината е съвсем друга  огромните  природни катаклизми които се засилват по света  са резултат от  приближаването на  тъмната  звезда  Немезида  и  Нибиру. Немезида бомбардира земята  с плазмен заряд и атмосферата ни прегрява както и земното ни  ядро и всичко на повърхноста   на  Земята се затопля. То  както се  затопля така  се и охлажда чрез вулканите  наводненията  и бурите. затова времето преминава от суша, жега към огромни потопи, торнада и урагани бури. Правителствата  и  медиите  ще прикриват абсолютно всичко, ще казват всичко е наред да не стане паника сега  по света. Те ще ви казват не се тревожете нормално е да има такива жеги рекордни през лятото или да има такива огромни аномалии в климата. Ще има все по огромни аномални температури  дори над 50 дори и над 70 градуса страшни жеги ни наближават Немезида ще ни изпраща все повече огнени енергии и всичко ще се затопля и прегрява. А  ЕМР  ще поразява  и изгаря всичко електронно.За  злите хора, и тези с ниски вибрации идват тежки времена огнените енергии ще ги изгарят, и те ще се гневът още повече, ако не се променят просто ще изгорят. За добрите хора и чистите по сърце и душа ще светнат както казваше Учителя  Дънов   едни  ще  светят  а други ще  изгарят  в огън. Този свят ще се пречисти както с вода  така и с огън. А  огъня  идва и които не се променил огъня ще го погълне и изгори. За  едни огъня ще нежен полъх галещ кожата им за други огъня  ще бъде силен  и ще ги изгаря затова ще се крият от него. Озона  все повече ще изтънява  и накрая ще изчезне напълно а готовите духовни хората ще се научат да дишат  и Прана.  А физическата плътна материя на избраните духовно израснали души вече няма да е толкоз плътна а ефирна ще излъчват светлина.
Тъмната  звезда  Немезида  и Нибиру все повече ни наближават  и ни изпращат мощни огнени вълни които поразяват  земята и всичко живо на нея. И така  както земята така и готовите и духовно напреднали души си повдигат вибрациите те ще издържат на огнените вълни защото ще бъдат в самият огън. Наближава ни огненото  пречистване  и всяко зло и негативно нещо от този свят ще изгори и ще се разтопи напълно.

Няма коментари:

Публикуване на коментар