Звездни Цивилизации

неделя, 30 юли 2017 г.

ПРЕДСТОЯЩАТА  ГЛОБАЛНА  КАТАСТРОФАВ този труден за живот свят престоят глобални промени. Кризата ще е повсеместна , не само икономическата , но криза на доверието между хората. Престоят глобална катастрофа , която ще доведе до влошаване на условията на живот. За да оцелеете трябва да бъдете в добре организирана общност. Трябва да сте подготвени за този етап от живота ! Нужно е да разберете , че повече от половината население на земята ще загине при катастрофата. Каква ще бъде катастрофата никои не може да каже тъй като става въпрос за геометричен модел и взаймодействие на енергийте на планетите. Елита е подготвен , но това е илюзия , че са защитени. Лава и вода ще ги погребе в бункерите им. Сигурност ще липсва ! Въоръжени гладни хора ще плячкосват градовете! Оцеляването ви може да стане в села в близост или в планината. Храна и вода е приоритет за вас да я имате. Твърде възможно е военно положение. Полицията ще бездейства! Паричната система ще се срине!
Електрониката ще излезе от строя.
Връзките в цял свят ще бъдат невъзможни. Интернет няма да функционира ! Цивилизацията ще изживее катастрофа както преди 13000 години . Нужно е да имате пълно доверие един на друг и да отблъсквате със сила мародерите , ислямските бойци , военни . Армията и полицията ще останат без пари и ще бъдат деморализирани за да помагат на бедстващи и преставляват заплаха за вашите хранителни запаси. Ще се наложи да ги отблъсквате.
Всичко е във вашите ръце! Каквото и да става около вас не се плашете ! Това е пречистването и трябва да стане!Бъдете силни и си помагайте!

Марин Николов

Няма коментари:

Публикуване на коментар