Звездни Цивилизации

събота, 2 декември 2017 г.


ПСИХОТРОННАТА  ВОЙНА КОЯТО СЕ ВОДИ СРЕЩУ НАСНе знам кога хората най-сетне ще разберат, че "великите" им държавници не са нищо повече от обикновени зомбита, кукли на конци.Всички сме под въздействието на невидимото психотронно оръжие. То обяснява много необясними неща, които се случват около нас и в нас. Колкто и безпомощни да сме пред него, все пак човек може да прибегне до единствената и най-сигурна защита - молитвата, изречена чрез вяра! Тя е по-силна от всяко оръжие и дава право на Бог да ни пази - нас и всички, за които Го молим! "Той е достатъчно силен да опази това, което сме Му поверили в молитва!"

Александър Солженицин е жертва на психотронно оръжие, разкри за „Компас“ контактьорката Любка Щерева. Емблемата на руското дисидентство и на съвременната руска литература издъхна в третия ден на август след инсулт.  Болестта му е вследствие от психотерора, на който е бил подложен, твърди Щерева. Според нея всеки втори у нас е жертва на експеримент за „контрол на съзнанието“.
На психологични атаки Нобеловият лауреат  бил изложен след завръщането си в Русия от САЩ през май 1994 година. Писателят, който се обяви против демокрацията от западен тип като неприложима за руските условия и призова за връщането на величието на руската държава, се разболял след мистериозно облъчване с психотронно оръжие. Любка Щерева разобличава ЦРУ и ФБР, които

* създават армии от феномени в Европа

 С психотронни оръжия те зомбират човечеството. Възможността за повлияване от разстояние на работата на ума и организма като цяло е обект на изследване от десетилетия и от ЦРУ, и от бившето КГБ. Използват се телепати и ясновидци за военни цели. Техните имена, обаче, никога няма да бъдат разкрити. А в днешния свят няма по-чудовищни ритуали от тези, които устройват „жреците“ от армията на маговете. На техния фон бледнеят дори оргиите на сатанистите. Най-лошото е това, че повечето от хората с феноменални способности са подвластни на политически сили, които действат задкулисно в услуга на чужди правителства. Институтите по биофизика и военна медицина са създали и психотронни оръжия, с които зомбират човечеството. Въздействието се осъществява посредством свръхвисокочестотни електромагнитни полета и лазерно излъчване, които са крайно опасни за висшите функции на главния мозък. Те много трудно биха се различили от спектъра на постоянните електромагнитни излъчвания от промишлен произход.
Психотерорът срещу българския народ е продължение на Втората световна война. “Въздействието върху мозъчната клетка и възпроизвеждането на образа се извършва в очните дъна и по този начин неволно виждаш къде какво се прави. Това е много опасно. Жертви на психотронното оръжие може да станат и вашите деца”, предупреждава дамата, която денонощно приема информация от нарушителите. От 10 години тя не може да затвори очи заради експериментите, на които е подложена. Мийотната връзка се използва от всички работещи космически центрове най-вече в земетръсните зони, в районите, където има урагани и войни. Осъществява се чрез спътниците, чрез GSM-ите и посредством сигнала в радиовъзлите чрез сателитите. Включени в системата на телеграфите, тези средства се превръщат в биологично оръжие за масово унищожение.
 Съдбата на хората, които стоят в светлината на прожекторите, винаги е била по-трудна, защото освен любовта на феновете, върху душите им се стоварва и злобата на завистниците.  Наскоро тя представи списък с имената на 20 академици, професори и военни, участвали в секретна програма за зомбиране на българите. Повечето от тях, според контактьорката, са работили в създадената на 22.11.1990 г. асоциация „Феномен“. Отговорността за това, че сме една от най-болните нации, трябва да се търси в научните институти, разработили системите, с които ежедневно се променя биоритъмът и биотоковете на клетъчните полета и се влияе от жлезите с вътрешна секреция, казва жената, която поддържа връзка с учени и контактьори от цял свят чрез мийота. Тя представлява сателитна програма за mind control,  ползваща модулирани електромагнитни импулси с определени честоти и канали. Посредством тях феномените са в състояние да влизат в контакт помежду си, да получават или прехвърлят информация, да въздействат върху други хора. Технологията, която е въведена у нас през 90-те години, се използва от военни за контрол на съзнанието. Централата им е в Института по сугестология и парапсихология в София.
В днешно време е прието зомбиране да се нарича психологическата атака върху съзнанието и подсъзнанието на човек с цел подчинение.

* Психотерорът взема все повече жертви

Психотронната апаратура позволява на управляващите да манипулират тълпата, въвличайки хората в състояние на различни емоции – от страх до еуфория. Специално модулираните oт оръжието електромагнитни полета могат да предизвикат зрителна и слухова халюцинация, да объркат мислите, да разклатят психиката, да променят поведението, да стимулират агресия и депресия. Психотронните генератори са способни да погубят милиони хора, които заболяват и умират. Никой, обаче, не може да открие това оръжие, защото величината на излъчване е много ниска.
С помощта на новите информационни технологии всеки, според Щерева, може да се превърне в радиопредавател и чрез собствените си очи и уши да подава несъзнателно важна информация. Още от времето на Втората световна война тайните служби използват радиостанциите за предаване на секретните данни. Използват се и микрокамери, с помощта на които в човешката зеница от хиляди километри се възпроизвежда образ. Това може да доведе до жестоки последствия за жертвата на психофашистите. Със своите генератори те изпращат в мозъка на човека команди, контролиращи неговото поведение.

* Оръжието е власт, а властта – оръжие

Този, който го държи, държи властта, уточнява контактьорката. Според нея  в годините на прехода от безкласовия строй към дивия капитализъм са създадени лагери за отвличане на хора. В болници са правени тайни опити за влиянието върху отделни части на телата чрез звукова намеса и благодарение на родната медицина много пациенти са си отишли от този свят.

* GSM-ите се използват за звуково оръжие

Освен с дългото гледане на телевизия, хората могат да бъдат контролирани както по интернет, така и по GSM. Въздействието на психотронното оръжие е “тихо”, но може да побърка цялата нация. Чрез системата „Интеркосмос“ и с помощта на интернет се влияе на хората със скоростта на звука и на светлината. Върху някои от тях, като при Солженицин например, има жестоки поражения. Според Любка Щерева, при него преди няколко години биолъчите са поразили сърцето му. Аурата му е била пробита от негативни влияния. Авторът на „Архипелагът ГУЛАГ“ е бил сред най-обичаните руснаци и политическия елит в Москва е имало за какво да му завижда.

* Зомбита карат коли, удрят хора и стълбове без причина

Обработката на съзнанието може да бъде извършена по телевизора, по телефона, на работното място. Телевизорът „замърсява“ нашето съзнание и по този начин ефективно прилага косвените внушения. Това са фрази с хипнотично въздействие и команди за подсъзнателното ниво.
„Програмистите“ в интернета, пък, безкомпромисно водят международни компютърни войни. Атаките им влияят на био-полето на хората и последствията са катастрофални. Заради психологическия терор  шофьорите понякога губят за миг контрола над автомобила и имената им влизат в черните хроники. Свръхзвуковият интерканал убива мозъчните клетки и предизвиква хаос на пътя. В последните десетина години „безпричинните“ автопроизшествия се увеличиха и броят на жертвите нараства. Войната по пътищата според Люба  е по-жестока от агресията в Ирак. Наскоро тя поискала от КАТ-Пловдив справка за катастрофите, станали по неизвестни причини. Вие сте феномен, възкликнал полк. Ангел Стоев, след като тя се опитала да му обясни как и най-добрият шофьор може да катастрофира, ако бъде зомбиран. “Неговите служители, учените и управляващите, обаче, продължават да си затварят очите. Нарушителите с подслушвателните микростанции са си осигурили сателитни радиотелекомуникационни канали и това им помага да са информирани за всяко действие на своите съперници. С апаратурите, работещи върху интерпрограмни канали и връзки,  може да се изучава дори атомната и ядрената енергия. Чувствах се като студентка, обучавана по дистанционен път”, споделя контактьорката. Според нея, миниатюрни устройства вече се поставят като имплантанти в човешкото тяло. Те трябва да улавят електромагнитните и телепатичните въздействия, за да се влияе върху функциите на всички органи и системи (б.а. и най-вече на мозъка). За приемане на радиосигнала могат да се използват всякакъв тип микроимплантанти. Биоенергетиката е създадена за перспективни отбранителни научноизследователски проекти. Целта е да се роботизира войската и народът да се превърне в електронноуправляема армия, добавя Щерева. Според нея вече 10 години

* срещу българите се използва лъчево оръжие

Чрез него се зомбират хората в огромна територия. То вкарва гласови импулси в малкия мозък, предизвиква и климатични промени. Насочването на невидимите мощни лъчи върху група или отделен индивид е причината за масовото боледуване на хората от рак, инсулт, инфаркт и други смъртоносни болести. Жертвите не подозират, че оръжието е в ръцете на тези, които сме избрали да ни управляват. От насочената му високочестотна енергия

* човек не може да се защити

От военно поделение във варненското село Синдел се излъчва с генератор на инфраниски честоти. Лъчевото оръжие, променящо импулсите на мозъка с контрол от различни разстояния, е жестоко. Зомбирането е до степен разкодиране на персоналната идентичност, уточнява Люба.
Милиони хора си отиват от лъчева болест, предизвикана от звуковото оръжие. Не търсете причината в Чернобил, а в болното ни здравеопазване. Не се доверявайте на тези, за които парите са по-важни от Хипократовата клетва, предупреждава Щерева. Дамата, която денонощно приема информация под диктовка, може да открие причините за заболяването по изражението на лицето. Бръчките на челото издават болката. Вместо упойващите медикаменти, с които лекарите се опитват да я притъпят, контактьорката предпочита целебната сила на илачите от народната медицина.

 Оръжие превръща хората в роботи
  Команди, които се вкарват в мозъка с помощта на свръхвисокочестотни излъчвания, превръщат хората в армия от бездушни роботи. Военните са разработвали и изпитвали устройства, предназначени за най-ефективно дистанционно въздействие върху хора, съобщи контактьорката Любка Щерева. Зомбираният не само променя нравствените си ценности, той е готов под нечия заповед да се принесе в жертва на непонятна за него самия кауза. Камикадзетата, които се самовзривяват и убиват десетки невинни души, също са жертва на психотерор. Те са като роботи, в чиято памет е заложена сатанинската програма за убийство.
Звуковото въздействие се възприема като реч, звучаща в главата. “Гласовете” карали някои от жертвите да си продават апартаментите, на други не позволявали да спят нощем. Трети дори били довеждани до самоубийство. Съвременната техника позволява незабелязано да се вкарва в подсъзнанието на човека информация, която се усвоява. Това може да стане дори по мобилния телефон. Добавят закодиран шум. Той не дразни човека и без да осъзнава, към разговора му се добавят специално закодирани инструкции, въздействащи на неговото съзнание. След няколко дни жертвата подсъзнателно започва да изпълнява инструкции, които са били вкарани в главата чрез психологическо зомбиране.
Няма нищо случайно в това, което се случва. Зловещите драми, на които ставаме свидетели от телевизионния екран и от вестникарските страници, са организирани от една малка група хора, които въздействат върху други, като ги правят зависими. Всяка ситуация може да се програмира. Всеки може да бъде заставен да изпълнява най-различни команди от далечно разстояние.

Ще дойде време, когато по земята ще започнат да стават масови убийства, изнасилвания, и то ненормални – над стари хора и над деца. Убийствата ще са толкова извратени и жестоки, че умът ни няма да може да го побере. И то – без причина.

Това време май че дойде? Но ще стане още по зле

 Когато настъпи часът Х ?

- Какво ще стане ли? Ще се отворят онези капсулки в човешките мозъци и хората ще се разделят на два вида – висши и нисши. Нисшите са тези, които ще започнат да извършват много жестоки убийства, изнасилвания, гавра с човешкото тяло. Те, разбира се, няма да го искат, но то ще стане вътрешна потребност. Висшите ще се окажат жертвите. Ще ти дам един пример – знаеш за онези две момичета от Пловдив, които убиха жестоко съученичката си, нали? Не ти ли се струва, че тази ситуация пасва на моето предсказание. Ами онова момче, което разчлени съученика си? Онези невръстни ученици, които смазаха човека в Стара Загора? Имат ли обяснение тези жестоки и трагични убийства, тази невероятна жестокост? Няма, нали.

Почти на всякъде по покривите на сгради са разположени психотронни генератори ( антени ) една  малка антена ХААРП  която постоянно ни облъчва. А   телефоните и други подобни устройства служат като приемници  на облъчване. Близко бъдеще правителството в сянка ще включи всички психотронни генератори особено в градовете на пълна мощ. Тогава внушенията от чужди мисли ще нахлуят масово главите на хората командите ще а ужасни., хората ще полудеят. агресията, ще е ужасна масови убийства, изнасилвания, жестокости ще превърне градовете в кървава касапница, телефоните, и други електрони уреди ще излъчват сигнали към дадено лице с пълна мощ внушенията ще са ужасни много хора ще се самоубиват а други ще убиват без причина. Това ужасна психотронна воина която предстои.
Напуснете големите градове, живейте минимум на 50-100 км от тях, сред природата, добре е наблизо да има гора, тъй като тя е мощен генератор на природна лечебна енергия и частично спира радиовълновото излъчване.
 Веднъж завинаги изключете телевизора и радиото, които са инструменти на пропагандата, и прекратете до минимум използването на мобилни телефони. Мобилните технологии имат преди всичко психотронно назначение и мобилните телефони се използват като психотронни излъчватели и облъчватели.
Градовете са капан за населението. Ако  се спре    електричеството и се прекрати доставката на продоволствие в магазините, градовете ще бъдат обхванати от хаос, глад и мародерство. В този момент ще бъде използвано и психотронното оръжие.
Основните честоти на мозъка, които отговарят за жизнената дейност на човека, са в диапазона приблизително от 0,5 до 30 мегахерца. Ако се създаде изкуствен външен нискочестотен сигнал, който влиза в този диапазон, вълновите честоти на мозъка влизат в резонанс с външния източник и той принудително настройва към него своето състояние и поведение. За човека са опасни не само честотите, които се намират в инфразвуковия диапазон под 20 херца, но и ултразвуковите – над 20 килохерца.
Когато задкулисието задейства всички механизми за създаването на глобалния хаос, което вероятно ще се случи след 2018 г., тогава всички средства за свръзка и на първо място мобилните телефони ще се превърнат в оръжие за предаване на психотронен импулс. Чрез тях ще бъде създаден модулиран радиосигнал, който ще въздейства върху емоционалното състояние на населението; например може да предизвика халюцинации и да вкара хората в агресивно състояние и те да започнат да се бият помежду си. Сигналът от мобилния телефон може да бъде нискочестотен, който да съвпадне с ритмите на главния мозък на човека. Този психотронен импулс може да доведе до нарушаване на умственото и психическото състояние на човека чрез радиосигнали и звуци с ниска честота и може да внедри в неговото съзнание програмирани постановки на поведение, които могат да доведат до гибелта му.

Антените на мобилни връзки са  психотронни генератори, които  парализират облъчения човек от разстояние.1 коментар: