Звездни Цивилизации

петък, 22 декември 2017 г.


Това  което предстои да се случи  и това което се прикрива от нас




Разширяването на ядрото продължава, магнитното влияние от системата Немезис се приближава все повече

предстои огромна планетарна катастрофа а знаците са на лице


 Атлантическия риф е разширява.това ще причини огромни приливни вълни земетресения и вулканични изригвания в тази  зона, Великобритания, Европа, Африка и източното крайбрежие на двете Америка ще бъдат засегнати. Островът на Обединеното кралство и Северна Америка ще се окаже по-лошо. Всъщност се твърди, че това би могло да бъде начален катализатор за движението на плочите, завършвайки с пълни континентални промени.

този свят се променя, а мнозина не го забелязват. ''

за тяхно съжаление, липсата на знания може да бъде тяхната гибел. ''


НАСА  и правителствата крият много неща от нас.
Не си затваряй очите погледни реалността такава каквато е
Казват  ни  че мощен трус над  8 или 9 ще удари някое място по света на определена дата например на 17 декември  а днеска е 22  и нищо не се случило не  бъдете глупави не се доверявайте сляпо на  дати  нещата предстоят но не се знае кога точно . Елита в сянка  много добре знае че предстои планетарна катастрофа  и че Ситемата  Немезис все повече ни наближава и ни влияе, както на  Земята така и на Слънцето ни което постоянно вече  изригва.

Иелоустоун е пред изригване ,нови гейзери и пукнатини
изглежда,  камерата  е пробита и излиза все повече пара.
магма изглежда е близо до повърхността.
 когато вулкана изригне, светът ще преживее  мини ледена епоха. в зависимост от количеството пепел, освободено в атмосферата. '

'ню мадрид показва признаци, исландия показва признаци, cascadia субдукция зони, показващи знаци, атлантически хребет, показващ признаци. за събуждане.

подводните вулкани са активни общо казано всички подводни  и тези на сушата вулкани се събуждат.
 а земетресенията по света също се засилват и стават все по силни и унищожителни.

аномалиите в морската среда се увеличава.

 не ти е казват истината за случващото се и какво ще се случи, всичко се прикрива, дори силата на  земните трусове се намалява да изглежда че всичко е наред.

а всичко това се дължи че предстои смяна на земните полюси на  Земята

Но кои ще ти каже истината сега, ако я кажат публично ще настане паника, и цялата икономика ще рухне много бързо,  и ще настъпят световни граждански размирици. Затова правителствата ще до чакат последният възможен момент когато катаклизмите връхлитат нашата планета с пълна сила но дали и тогава ще кажат цялата истина. Може  да кажат че Слънцето  ще виновно за бъдещият апокалипсис като то ни бомбардира с мощни силни слънчеви бури и това ще доведе до силни земетръси ,вулканични изригвания  и тотално унищожение на електричеките мрежи по света и всичко работещо на ток ще се изпържи на   Земята.Но истинската причина ще е друга че Системата Немезида  е в Слънчевата  ни система и  влияе на Слънцето и то  ще изригва масово посока земята  тогава цялата планета ще се разтърси от природни  катаклизми.Слънчевите изригвания ще променят  също и нашата ДНК , съзнанието ни ще се промени напълно но това важи за тези които оцелеят в този планетарен катаклизъм които предстои да се случи. Не сме първата цивилизация  на  Земята   преживяла природен катаклизъм с смяна на земните полюси преди хиляди  години това се случвало сега ще се случи пак  а  планетата ни земя ще се пречисти от тъмната си енергия да влезне след смяната на полюсите в новото по високо вибрационно измерение на съществуване. Да не забравяме че постоянно ни наблюдават извънземни същества , и те ще  помогнат на оцелелите в последният момент иначе сега ако дойдат да ни спасяват ще настъпи паника. Както пише в  Библията  ония дни ще се съкратят зареди избраните небесните ангели ще слезнат от небесата  за да спасят избраните от единият краи на света до другият.

Още на 12 септември 1980 година директорът на ЦУР Кейси представи секретния доклад на президента Рейгън, в който се казва, че в началото на 21 век ще се случат катастрофални събития и американският континент може да загине.

Чел съм този доклад.

Там има прогноза — ще оцелее не повече от 4 % от населението.

Там е посочено, че най-безопасните места за оцеляване на човечеството ще бъдат: на първо място — територията на СССР, особено Сибир, Алтай и Средна Азия, след това Големият Близък Изток — той е наричан северът на Африка — в значителна степен това е и Кавказ, и Тибет.

Приета е 10-годишна програма за ликвидирането на СССР, за дестабилизацията на Иран, Турция, на целия арабски Изток и т.н.

Всичко, което се случва пред очите ни, напълно се вписва в логиката на този доклад.

СССР е ликвидиран, разрушени са основните държави в Близкия Изток, мигрантите тръгнаха към Европа, защото Западна Европа ще бъде подложена на удара на стихията — голямата вълна ще дойде от американския континент в резултат на изригването на Йелоустоунския супер-вулкан.

Но има и друга стратегия (може би тя се вписва в предишната) — дестабилизацията на Близкия Изток и въобще на огромния газов регион, за да се задушат всички конкуренти на САЩ — Китай преди всичко, Европа, и да се даде перспектива, особено европейска, на шистовия газ.

Тази версия също работи на по-ниско ниво. Ако планът «Вулкан» — това е глобалното ниво в геополитиката, то второто по-скоро е проява на стратегия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар