Звездни Цивилизации

сряда, 28 февруари 2018 г.

 СЛЪНЧЕВО  ИЗРИГВАНЕ   И  СЪБУЖДАНЕТО НА НАШЕТО  СЪЗНАНИЕДУ: Кори, дали това слънчево изригване е основна част от небесната механика, независимо за коя слънчева система става дума?

КГ: Да. И това е свързано не само с това през къде в галактиката преминава нашето Слънце, но и с връзката му чрез космическата мрежа с други слънца.

Възможно е да има енергия, която преминава по линията на обратната връзка през тази космическа мрежа, през нашето Слънце, която то да излъчва.

ДУ: Джей, това, което Кори току-що каза относно тази взаимна свързаност между звездите, това отразява ли нещо от твоите изследвания?

Дж.У: Да. На Кръста на Хенди*) има изображение на гневното Слънце, което символизира изригването, след което върху пиедестала от другата страна има една осмоъгълна звезда. Тя символизира централното слънце на вселената, което контролира всички останали звезди.
*) The Hendaye Cross (Кръст на Хенди) – каменен кръст, намиращ се на градския площад в градчето Хенди, в южна Франция, свързан с древно поверие за края на света.

И когато това слънце хлъцне, всичко останало започва да киха. Всичко е много ясно. Алхимикът Фулканели заявява категорично, че това е, което се случва тук, че те всички са свързани.

Има обаче друго нещо, за което бих искал да говоря – какво мисля, че представлява това изригване във физически смисъл, тъй като екваторът на Слънцето прави един пълен оборот за 26 дни, докато северното и южното му полукълба се завъртат на всеки 37 дни.

Това, което се случва, е, че долната част на Слънцето се върти по посока обратна на часовниковата стрелка, докато горната му част се върти в обратна посока, което се нарича торсионно срязване (torsion shear). След известно време напрежението между двете полукълба започва да се натрупва. Енергиите на двете половини започват да се преплитат и са нужни около 25,000 години това напълно … ние в момента се намираме в този период.

КГ: Според информацията в интелигентните таблети, и така както хората говореха огромното слънчево изригване  или кихане ще се случи някъде  между  2018 г. до 2023 г.

Слънцето преди беше с жълт цвят, нали? Слънцето вече не е жълто. Сега то е бяло. Аз съм достатъчно стар, за да ви кажа, че то беше жълто. И всеки на моята възраст би ви казал, че то определено бе с жълт цвят.

Ако погледнете детските рисунки отпреди 30 или 40 години … Сега децата рисуват Слънцето бяло, докато преди ние го рисувахме жълто.

То се е променило и в НАСА знаят това. Мисля, че химическите самолетни разпръсквания в небето (chemtrails) са опит на хората от елита да притъпят тази невероятна светлина.


Познавам хора в строителството и те ми казват …Те са на около 40 години и ми казват: „Джей, 25 градуса по Целзий вече не се усеща като 25, а като 35 градуса”. Казват ми: „Термометърът показва 25 градуса, но аз направо се изпичам на покрива на сградата, която строим”. И аз твърдя, че това е поради ултравиолетовите лъчи, които далеч са преминали обичайните си граници. Никога не сме виждали такова ултравиолетово лъчение като това, което виждаме сега.

И хората в НАСА не знаят какво да правят. Те променят цялата си представа за радиоактивното датиране, защото Слънцето не е стабилна звезда. Те вече знаят това.

Когато за първи път се появих с публикациите си преди 15-тина години, в НАСА ме нарекоха паникьор, на когото никой не трябва да обръща внимание.

Сега НАСА е сериозно загрижена за това и препоръчва монтирането на генератори в ядрените централи, защото ако възникне едно от тези електромагнитни изригвания, то ще помете всичко. И те са наистина много разтревожени. Така че за 15 години те са променили мнението си, което е добре.

ДУ: Кори, запознат ли си с някакъв технологичен метод, който престъпните групировки може да използват, за да предотвратят тази промяна?

КГ: Да. Казано ми бе, че те разработват технологии, които да действат като буфер по отношение на тези енергии, и да им попречат да достигнат до повърхността на Земята.

Дж.У: И на мен ми бе казано същото и те наистина работят здраво по въпроса. Забелязал съм, че вече има различни видове химически разпръсквания в небето. Преди това бяха просто ивици в небето, които се пресичаха и създаваха едно сребристо сияние, което блокираше Слънцето, докато сега се появяват малки петна, които нарастват и се превръщат в облаци със странна форма. И нашата красива атмосфера в Колорадо бе разрушена от тези неща.

Това става всеки ден. Сребърното сияние се появява в небето, разрушава светлосиньото ни небе и това е много смущаващо.

ДУ: Миналия месец в Лос Анджелис открито заявиха, че създават облаци. Те използват едни оръдия, с които стрелят от земята.

Дж.У: Да, те правят това непрекъснато.

ДУ: Те просто ни подготвят.

Дж.У: Да, така е, и виж устойчивите на суша семена, които разработва Монсанто. Защо мислите, че те правят това? Те са разтревожени от нещо.

Това ни връща към предупреждението на Ал Гор за глобалното затопляне. „Всичко това е наша грешка.” Е, грешката не е в нас. Слънцето е, което причинява покачването на температурата. Това не е дело на хората.

Хората … не казвам, че защитавам замърсяването. Не го правя, но казвам, че един изригнал вулкат създава повече замърсяване от цялото човечество. Мисля, че не трябва да прекаляваме с човешкия фактор в замърсяването.

Трябва обаче да погледнем Слънцето. Там е истинският проблем. То е, което генерира времето на Земята. И те са разтревожени.

Това определено ми допадна, защото знаех, че нещата стоят точно така. Искам да кажа, че даже места като новото летище в Денвър са били построени, според мен, с отчитане на това слънчево изригване. Летището се намира в централната част на страната, което осигурява равни възможности за достъп. И тогава влаковете ще навлязат под земята и ще ги отведат дълбоко в планините, където ще бъдат в безопасност от слънчевото изригване.Ако отидете на летището на Денвър, ще видите тези четири много обезпокояващи стенописи. Единият от тях изобразява целия свят обхванат от пламъци и всички тези изчезнали животни, като морската костенурка, която изчезна преди няколко години, както и изобразените ковчези – едно чернокожо дете, едно белокожо дете и едно дете от индиански произход в ковчег. Умряло.

Какво означава това? Кажете ми какво означава това? Хората наистина трябва да се зачудят, защото цялото летище на Денвър наподобява масонски храм.

ДУ: Точно така.

Дж.У: Хората се чудят за какво е всичко това. Аз мисля, че това е истинската причина. Става въпрос за Слънцето.

ДУ: Наясно ли сте за съществуването на база под летището в Денвър?

КГ: Да. Да. Там има база и система от подземни влакове, която я свързва с други бази.

Дж.У: Да.

ДУ: И това има ли нещо общо с този план за осигуряване приемственост и продължение на управлението на страната „в случай на слънчево изригване“?

КГ: Става въпрос за оцеляване на правителството, както и за оцеляване на човешкия вид.

Дж.У: Уха!

ДУ: О кей.

Дж.У: И отново: когато разказах за летището на Денвър преди около 15 години, това бе в предаването на Джордж Нури, и тогава казах, че това е част от плана за ПНУ. И всички зададоха въпроса: „Какво е това ПНУ? За какво говори този?”

И всички казаха: „Няма такова нещо като Приемственост На Управлението. Уайднър се е побъркал.”

А по-късно, след 11-ти септември (2001), Чейни се появи и когато го попитаха: „Защо местите Буш из цялата страна?”, той отговори: „Всичко това е част от ПНУ”. И тогава си казах: „Ето, че той го признава. Наистина става дума за приемственост на управлението.”

Ако това събитие наистина настъпи, надали ще има нещо по-важно, за което да си говорим.

До.У: Абсолютно. Да.

КГ: Или за което да се подготвяме.

Дж.У: Точно така. Това е най-важното нещо, защото то ще промени целия живот на планетата.

Трябва обаче да кажем и още нещо. Епифизната жлеза се активира от Слънцето, нали така? Серотонинът, мелатонинът, те се влияят от тъмнината и от светлината.

Когато светлината, която постъпва в очите ви, се промени, тя променя вашата епифизна жлеза. Това променя химикалите, отделяни от епифизната жлеза.

И така, тези химически разпръсквания, които блокират всички нас … Това не е правилно. Ние трябва да го преодолеем.

КГ: Абсолютно.

Дж.У: Ние се нуждаем … Телата ни трябва да преминат през това. За нас е от жизнено важно значение да преодолеем това, даже и ако то е болезнено, защото това ще промени съзнанието ни. Те знаят това.

Те знаят, че промяната на Слънцето е промяна на съзнанието и се опитват да я блокират. Ние трябва наистина да се борим да спрем това.

ДУ: Абсолютно.

„Тази Слънчева система се придвижва в област от космоса, където вибрациите са много по-високи. Това ще предизвика промени в особеностите на вашата планета. Това също така ще предизвика промени във вас, хората. Вибрациите на планетата ще станат по-високи. Следователно, вие ще трябва да повишите вибрациите си, за да съществувате на вашата планета. Тези вибрации могат да бъдат повишени само чрез мисълта на хората.”

КГ: Да. И това се отнася не само за Драко, но и за други зли извънземни раси  които са тук и се намесват в нашия живот. Те няма да могат да понесат новата вибрация или енергия.

И така, Кори, тъй като толкова много от тези предсказания се въртят около 2012 г. – крайната дата в календара на маите, житни кръгове, които са обявили това … не ти ли изглежда, тъй като на теб са ти казали за този период между 2018 г. и 2023 г., че може би сме получили някакво удължение на срока, за да разполагаме с малко повече време от първоначално зададената крайна дата?

КГ: Да ти кажа право, не зная, но от настъпилата паника и от бързите промени в програмите стана очевидно, че началната дата 2018 е била изтеглена напред.

Нещата се случват много бързо. Така че мисля, че събитията изпреварват плановете на тези престъпни групировки. Те използваха тези различни техники за изследване на вероятното бъдеще, получаваха информация от извънземни, и те основаваха своите планове на тази дата.

КГ: Точно така. Шокиращо е да чуеш, че те казват същото нещо, което казват и в Тайната космическа програма, а именно, че нашата Слънчева система се придвижва в част на галактиката, в която има нещо като облаци от високо енергийни частици, които предизвикват промени в нашето Слънце и в Слънчевата ни система.

ДУ: И ти каза, че те са изпращали хора с кораби в тези облаци, за да видят какво се случва с тях.

КГ: Точно така. Те ги изпращаха там, за да изследват. И на тези хора се случваха странни неща. Те психически се сриваха.

ДУ: Но не всеки реагира на такъв облак по един и същ начин, нали така?

КГ: Правилно. Те също създаваха изкуствено тази енергия в затворени пространства, в които вкарваха нищо не подозиращи хора, уж да свършат някаква работа, за да видят какво ще им се случи. Те правеха това на собствентите си хора.

ДУ: Кои са някои от нещата, които се случиха?

КГ: Хората, попаднали там, ставаха социопати, полудяваха. Те биваха отписвани.

Дж.У: Всъщност това е, което съм чувал, че ще се случи.

КГ: Да. И хората, които са били положително настроени, са изпадали във възторг, чувствали са се щастливи, започвали са да си свирят с уста и такива неща. А хората, които са имали психически проблеми … тези проблеми са се увеличавали.

ДУ: Уха! Така че това много добре съвпада с казаното от него.

Дж.У: Добрите стават още по-добри, а лошите стават още по-зле.

ДУ: Ха, ха.

КГ: И лудите стават по-луди.

ДУ: Сега, преди да продължим, Кори, чул ли си нещо за промяна в орбитите на планетите, или например нещо за удължаване времето на земната орбита след  настъпването на това събитие?

КГ: Да. Също така и за орбитите на планетите, за това че за разлика от някои други слънчеви системи, планетите съвсем не са в хармония една с друга. Това е … Да, това е много интересно.

ДУ: Това не е ли изумително. Говорим за 1972 г.

КГ: Да.

„Вулкан, най-близката до Слънцето планета, ще бъде абсорбирана от Слънцето …”

ДУ: И в Закона за Единството се казва, че това е планета от първа категория плътност, която е невидима за нас. Тя прилича на топка енергия.

Дж.У: Точно така.

ДУ: Тя всъщност е невидима, но бива абсорбирана.

„… Плутон ще бъде изхвърлен от Слънчевата система …”

ДУ: Той май бе веше изхвърлен от НАСА. Ха, ха.

Дж.У: Да, вече е изхвърлен. Ха, ха.

„… нашата Луна се очаква да напусне земната орбита и да се превърне в самостоятелна планета …”

ДУ: Това е интересно. Не зная дали ще се съглася с това, но тя вероятно ще бъде изхвърлена от земната орбита.

Дж.У: Тя се отдалечава бавно от Земята.

„… и в орбитите на останалите планети ще настъпят големи промени.”

ДУ: Това отново съвпада напълно с очакванията ни, основани на данни, получени от свидетели. Нека изчетем останалата част.

„Ще се появи ново равновесие, което ще има за резултат много преимущества в проявленията на един по-духовен живот в Слънчевата система.”

ДУ: Това очевидно е Възнесението.

ДУ: Заратустра е Зороастър, който е автор на пророчеството на Фрашокерети (Frashokereti) *), където Слънцето избухва и преобразува човечеството.

*) Frashokereti – древен персийски религиозен термин, свързан с описание на едно окончателно обновление на вселената, при което злото ще бъде унищожено и ще бъде установено пълно единение с Бог. – Бел. прев.

Дж.У: Точно така.

ДУ: Добре. Сега ще завършим с това много бързо, защото сме достигнали почти до края. Бих искал само да чуете още и това.

„Източниците на контакт ни казват, че излъчванията от новото Слънце ще окажат пряко влияние върху усъвършенстването и одухотворяването на нашата нервна система, при преминаването ни в новото състояние, което небесните събития ще донесат на този свят.”

Дж.У: О кей. Така „усъвършенстването и одухотворяването на нашата нервна система” … Нервната система е носител на електричеството в нашето тяло.

ДУ: Да.

Дж.У: Слънцето по същество е едно електрическо слънце, както посочи Кори.

КГ: Така е.

Дж.У: И когато се появи новото Слънце, то отново прониква през очите ни, достига до ендокринната система, променя нервната система и ни прави по-електрични, по-напреднали в развитието си. Тогава ще можем да живеем по-дълго.

ДУ: Точно така.

Дж.У: Ние сме светлинни тела.

ДУ: И затъмнението е нещо като метафоричен пример за едно съчетаване, което е много по-обхватно, едно подреждане, което води до това слънчево излъчване.

ХС: Съществува много основателна причина НАСА да има сонди и кораби, които са в орбита около Слънцето. Ние следим тези предстоящи събития, свързани с промени в слънчевото магнитно поле. Слънцето е като един гигантски магнит, наистина. То взаимодейства постоянно с магнитното поле на Земята. И начинът, по който се проявява слънчевата енергия … понякога има коронарни изригвания, изригвания на плазма. И това влияе на земното ядро, което на свой ред влияе на земетръсната и вулканичната активност.

ДУ: Ти спомена също така за изпускане на плазма от Слънцето. Това има ли връзка с казаното от мен за някакво моментно изригване?

ХС: Да. Това е вътре в слънчевата корона. Има една външна част на Слънцето, която притежава силно магнитно поле, което се простира надалече в Слънчевата система и всъщност влияе на климата не само на Земята, но и на другите планети.

ДУ: Хм. Знаем, че през 1849 г. е имало нещо наречено Карингтънско събитие, когато на Слънцето е имало едно от тези изригвания.

ХС: О, да.

ДУ: И цялото северно полукълбо, всички телеграфни линии в Америка са се стопили. Така че какъв би бил ефектът от такова изригване сега? Ще бъде ли толкова зле, ако ни порази директно?

ХС: Едно директно поражение определено ще унищожи електрическите комуникации – от спътници до мобилни телефони. То ще доведе до промени в нашата ДНК. Това всъщност е един от начините за усъвършенстване на ДНК. Не всички подобни ефекти са еднакви.

ДУ: Хм.

ХС: Тези промени, които достигат до нашата планета, задължително няма да  убият хора, но ще повредят примитивната технология. Имам предвид технологията, която използваме днес, като мобилните телефони и електричеството ни, което е много примитивно.

ДУ: Разбира се. Кори, наскоро ти ми изпрати един документ, който е заповед на Обама относно слънчеви явления.

КГ: Да.

ДУ: Би ли ни разказал тази история? Защото мисля, че точно сега моментът за това е много подходящ.

КГ: Тази заповед се появи точно когато си говорехме как голяма част от елита очаква голямо слънчево изригване.

Времето на появяването на тази заповед е повече от подозрително, като знаем какво се случва със Слънцето и какво очакват всички тези хора от елита.

ДУ: Обама по същество дава много конкретна директива как да се подготвим за една голяма слънчева катастрофа и как да я преживеем. Това е същината на този документ.

КГ: Точно така.

ДУ: И те говорят открито за това.

КГ: Точно така.

ДУ: И защо мислиш, че го правят сега?

КГ: Тези групи имат различни идеи за това какво ще се случи при слънчево изригване, но всички те разбират факта, че това ще бъде нещо голямо, като започнем от унищожаването на електрониката ни и стигнем до мутиране на нашата генетика.


Няма коментари:

Публикуване на коментар