Звездни Цивилизации

вторник, 13 февруари 2018 г.


ВЛИЯНИЕТО НА НЕМЕЗИДА  ВЪРХУ ЗЕМЯТА СТАВАТ ВСЕ ПО ОПАСНО А ЗЕМНИТЕ   ВЪЗДУШНИ ПОТОЦИ  И ГЕОЛОЖКИ  ПРОМЕНИ СТАВАТ ВСЕ ПО НЕСТАБИЛНИ
Земните потоци са все по-нестабилни, субтропични и полярни intermixing над целия свят и не показват признаци за облекчаване.. непрекъснато влошаване.

Полярният вихър е разделен на три отделни вихъра и става все по-нестабилен, това е в тропосферата и се простира до стратосферата. Това означава, че озоновия слой се разрушава по-бързо от очакваното, ултравиолетовите лъчи се разпадат през атмосферата, която не абсорбира вредното лъчение.

Температурата на полярната област на повърхностното ниво мигрира по 2 отделни начина, което означава, че колебанията се увеличават, а намаляването на ледовете е непрекъснато, тъй като заредените частици увеличават разширението на сърцевината.

Обновяване на степента на ледовете.

Тъй като продължава разширяването на ядрото, намаляването на ледовете се запазва поради аномалии в температурата на морето.

Тъй като озоновия слой изчерпва, нашите ледени шапки намаляват поради потоците на заредените частици и ултравиолетовите лъчи.

Всички данни се свързани

датата, показваща въртенето на земната ос, все още драматично се поклаща обратно в другата посока. приливите и отливите се оттеглят на места и предизвикват много високи вълни в различни части на света, показва, че електромагнитното влияние продължава да взаимодейства с земи солена вода, която естествено ще се движи под магнитното влияние.

последните 5 дни на сеизмична активност  е имало много 5 + земетресения, както и редки 4.8 във франция.

атлантик ридж продължава да показва признаци на разделяне (задържане  на близко око).

"Пръстен на огъня" в Тихия океан е изключително активен във всички части и морското дъно е готово за геоложка промяна.

Вулканичните движения на морското дъно са големите индикатори за непрекъснатото разширение на ядрото, тъй като реакциите на плазмата се осъществяват.

Иелоустоун  магма и тласъци на магмата все още растат (цензурирани както винаги)

Пепелните сигнали се увеличават по целия свят, тъй като разширението на ядрото продължава да освобождава  налягане от естествените клапи на земята.

Отчетите за данни от "огнена топка" ( метеорити ) показват че са много високи и това е в началото на годината и винаги имаме повече доклади от януари до май, когато влезем в полето на отломките на системата, причиняващо магнитните смущения.

по-долу ще видите последните 30 дни на земетресения, за да видите колко много се движат плочите по целия свят, геоложки промяна се случва, докато магнитните полюси се движат и магнитното поле се компресира.

Последното изображение - Земята, изправена пред CME (изхвърляне на короната на масата), е настроена да удари земята в сряда / четвъртък. Заредените частици от CME увеличават всичко това. Всяка плътност на протона над 30 см е много частици, така че внимавайте за някои геомагнитни бури на ниво 6KP, тъй като частиците намират нашата магнитосфера, след което заредените частици се вкарват в нашите магнитни полюси. Частиците се разпространяват в нашата йоносфера, като се осъществяват плазмени реакции.

разширяване на ядрото, аномалии в морската температура, земетресения... всички геоложки промени ще продължат да се увеличават.

бъдете нащрек.


Няма коментари:

Публикуване на коментар