Звездни Цивилизации

сряда, 28 февруари 2018 г.


ФАКТОРИ ЧЕ ЗЕМЯТА ВЪРВИ КЪМ ПОРЕДНАТА СИ ПЛАНЕТАРНА КАТАСТРОФА


Нашата магнитосфера се удря с натоварени частици от втори слънчев вятър, който компресира нашите линии на магнитно поле.
 Нашата магнитосфера е компресирана и става все и по - лошо по-лошо.
Така че не само слънчевите вятъра на заредените частици, с които се занимаваме, имаме втори поток от частици, идващи от звездата на кафявото джудже, която е в нашата слънчева система, а кафявото джудже е това, което причинява нашата земя да се колебае по оста си.
Например, слънчевият вятър идва от дясната страна, червената част е заредените частици, които компресират нашата магнитосфера.

Трябва да изучавате всички древни писания / клиновидни / картини / резби, докато се интегрирате с науката.
Земята се удря от втори слънчев вятър, който идва от еклиптиката на хелий / литий / железен оксид.
Ето защо имаме несъответствия в данните за излъчване и защо нашите магнитни линии се разрушават от земята и не са изцяло фронтални. Лесно документирани.

Има повече доказателства, че е реално, отколкото има доказателства за наличието на вода.

Разширяването на ядрото продължава, тъй като системата се приближава до земната орбитална пътека поради плазмените реакции, протичащи от обмена на частици.

Същото важи и за плазмените реакции в земната йоносфера, заредените частици нагряват йоносферата, разширението на ядрото нагрява морската вода, причинявайки аномалии, които на свой ред водят до екстремни климатични условия, които също се покачват. Разширението на ядрото води до повече земетресения и вулканични изригвания, които също се появяват.

Плазмените реакции в йоносферата водят до пурпурни плазмени бури, които стават все по-чести.

Тъй като нашите магнитни полеви линии се компресират, навигацията на китове / делфини / птици  навигациите им се разрушават,   поради което през последните 5 години виждаме все повече  китове / делфини, които излизат на брега и все повече птици, падащи от небето.

Разширяването на ядрото води до изпускания на метан, които причиняват смърт на хиляди  риби други морски обитатели  които се срещат на много спорадични места по целия свят по-често.

Магнитното влияние в слънчевата система също е причина за колебание на земната ос, което също се увеличава.

Земното колебание на осите е това, което причинява приливни отегления  на водата на места по света и причинява бушуващи вълни в други части на света.

 И  има още много подобни  фактори.

А кога можем да видим кафявото джудже? В един момент световният елит, НАСА  и правителствата няма да могат да мълчат че стихиите ще се стоварят с пълна сила по цялата земя а небесните явления няма да могат да ги скрият вечно както сега се опитват да скрият Немезида и неините планетарни тела и Нибиру със симулаторни фалшиви слънца или чрез кемтреилс пръскания до слънцето ни.

Това е най-голямо прикритие в човешката история. Те знаят ако това станали публично достояние,  светът буквално ще бъде в пълен хаос за една нощ. Всеки човек ще се бори  за да оцелее той ще се бори за  себе си.

98% от световното население  е в тотално невежество какво предстои и какво се извършва зад гърба му.

Ние будните сме в 2%, които са в знанието, останалите или не се интересуват или са просто невежи, за да забележите какво се случва ..

Промяната на полюсите се случва и светът, както го познаваме, ще бъде неразпознат в рамките на 5 години.


Дали това ще се случи до 2021 г, ще разберем когато най вероятно земните  полюсите на Земята ще се сменят а  високите здания ще се рушат и  потопи ще заливат сушата, те първа ще разберем или много по рано тези събития ще станат в близкото ни бъдеще . Но катаклизмите на Земята се засилват все повече и повече а времето ни изтича.

А всичко това  се прикрива и манипулирва да изглежда че всичко е наред но нищо не е наред а всяка година става  все по зле и по зле най вероятно до 2021 г, полюсите ще се преобърнат  а елита от години  се приготвя за тези кошмарни събития нямаме никакво време природните стихии се надигат и стават все по разрушителни, и при всяка мощна слънчева буря удряща  земята  сеизмичната и вулканична активност нараства също ураганите  и въздушни течения  влят  силно на земният климат, а климата  на  Земята се намира в тотален  хаос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар