Звездни Цивилизации

вторник, 20 февруари 2018 г.


СЦЕНАРИЯТ  НА   ПОЧТИ  ВСЕКИ ФАЛШИВ  АТЕНТАТ НА  ВСЯКА ЕДНА ПОСТАНОВКА Е ПОЧТИ ЕДИН И СЪЩИ
Почти всеки месец чуваме по новините за някаква стрелба, без никаква логика, без никакъв мотив и без никакви кадри от охранителни камери. Но винаги имат политическа цел.

Много от тези новини са напълно изфабрикувани постановки без реални жертви.

Как се прави такава постановка?

По-лесно от колкото човек предполага.

Обявява се дата на учения на спешни екипи.

Спешните екипи идват и правят тренировка

Участват кризистни актьори които участват в тренировката със спешни екипи.

Всичко това се заснема от медийни екипи, които след това пускат тези кадри като реален случай.

Има много примери за такива постановки в днешно време. Трябва само да знаете сценария по който се правят и ще видите лъжата колко е прозрачна.

Постановките могат да бъдат  с жертви или без но участват кризистни  актьори.
Също  целта на такива  фалшиви атентати е да сеят страх  и  да  обвинят дадена  терористическа групировка като Ал  - Каида  или Ислямска   държава . за даденият атентат А истината че тези групировки  са създадени от Сащ  и Изрел.
Всичко е една постановка все  едно се снима филм,  участват кризистни актьори които  добре са обучени да реват пред телевизионният екран и даже да се правят на жертви и ранени от фалшивият атентат.
Целта на тези постановки  е да сеят страх  сред населението по лесно да ни контролират  и да отклоняват вниманието от нещо важно което се случва дадената страна или  по света.
Също да въведат военно положение в даден град  и всеки да бъде подозиран за враг и терорист.
Елита  иска пълен контрол  на населението  а те ще ни държат в постоянен страх дали ще е атентат  създаден от спец службите  дали ще  участват кризистни  актьори дали ще има жертви или не е без  значение важно е да се страхуваме и те да ни контролират.
Затова не вярвайте  на корумпираните медии пред телевизора какво ви казват и показват  че всичко може да е една  добре планирана постановка. един  фалшив  атентат дори без жертви с участието на добре  обучени актьори.


Няма коментари:

Публикуване на коментар