Звездни Цивилизации

петък, 12 февруари 2016 г.

Масово изчезват хора и коли на мистериозен път!
Наричат го още „Пътят за никъде”.  И там са изчезнали вече над 300 човека!

От 10 години, този път е поглъща хора и коли. Жертвите буквално се изпаряват от него и никой, никога, нищо повече не чува за тях.


„Пътят зя некъде“ взел вече 300 жертви!
Няма обяснение каква е причината и къде се намират потърпевшите.

„Пътят за никъде” се намира в град Албъкърк, Ню Мексико и представлява 15 километров участък от шосе в покрайнините на града, което се задънва в планината Сан Матео и няма абсолютно никакви отклонения.

Носят се страховити разкази и реални случки на късметлии, които са се отървали като по чудо. Сега ще ви разкажем, някои от тях.

Първата история за изчезване е на една сервитьорка от кафене разположено в покрайнините на град Албъкърк. Тя разказва как една сутрин семейство съпрузи с две деца влязло в заведението. Съпругата предложила докато мъжът й си изпие кафето, тя да разходи децата с колата. Взела ги и отпрашила по „Пътят за никъде”.  Никога повече не се върнала, нито някой чул нещо за нея и децата.

В другите истории пък масово се  разказва за мистериозно село, в което потърпевшите неочаквано се озовават и после по някаква случайност биват изхвърлени от нещо и се озовават в блатото покрай „Пътят за никъде”.

Лайза Уолдруг, разказва подобна случка за своя баща. Веднъж той гостувал на свой братовчед извън града и към 23 часа тръгнал да се прибира. Както си карал по „Пътят за никъде” изведнъж пред него изникнало сякаш от нищото някакво кълбо с диаметър около 15 метра, което излъчвало сребриста светлина. Като погледнал настрани, шофьорът установил, че вече не е нощ, ами е ден и се намира на непознато място, насред площада на някакво странно село с красиви къщи без прозорци. Хората били много любезни и усмихнати. Човекът се опитал да заговори някой от тях, за да разбере къде се намира, но напразно. Сякаш никой не го чувал, нито го виждал. Тогава изведнъж нещо започнало да жужи и в този момент се озовал в блатото намиращо се близо до „Пътят за никъде”. Когато погледнал часовника си с изненада установил, че въпреки усещането, че е стоял часове в странното село, всъщност са изминали само 10 минути.

Подобни разкази за мистериозното село със странните жители, които не виждали пришълците, нито ги чували, разказват и много други жители на града. И всички те завършвали със запращане в блатото.

Какво е това?! Паралелен свят, или врата към друго измерение?! Може би някой ден ще разберем!

Няма коментари:

Публикуване на коментар