Звездни Цивилизации

неделя, 4 март 2018 г.

КРАЙНИТЕ ВРЕМЕНА   И ПРИСТИГАНЕТО НА НИБИРУ  И СМЯНА НА ЗЕМНИТЕ ПОЛЮСИ НО КОГАКрайните времена означава краят на една цивилизация в края на това време. Крайните времена са посочени в Библията и са определени специфични предупредителни знаци. Много от тези предупредителни знаци се случват днес.

Повечето библейски учени и християни възприемат тълкуването на пророчеството за библейското крайно време от религиозна гледна точка, а не от историческа гледна точка. По този начин те пренебрегват, погрешно тълкуват и неразбират улики, които могат да ни кажат какво става.

Това, което наистина се случва, е, че в нашата слънчева система има планетарна система, която се състои от звезда кафяво джудже Немезида и 7 планети по голямата  Нибиру  които скоро ще минат много близо до Земята. Гравитационното взаимодействие между тази масивна звезда и планети  върху и Земята ще доведат до унищожение по цялото земно кълбо. Нашите световни правителства са знаели за това повече от 50 години и са избрали да държат обществеността в невежество, дори да разработят и скъпи мерки, за да прикрият и скрият опасноста която ни наближава.


Дали Ватиканът работи по космически проекти в партньорство с НАСА? ... Разбира се ...
И също така и в партньорство с университета в Арканзас, в Обсерваторията на връх Греъм ... И също така в сътрудничество с ЦРУ ...
Ватиканът знае от десетилетия, че Нибиру приближава и иска да знае приблизителната дата на преминаването му пред Земята ... Нибиру е всъщност Третата Тайна на Фатима ... И това е споменато в Апокалипсиса на Хуан с името Естрела Айенджо ...
По тази тема е много препоръчително да се разследва йезуитът Малачи Мартин.

Датата
За съжаление, ние не знаем точната дата и година  на пристигне  на тази система до земята, въпреки че някои прогнози са направени на базата на наблюдаеми данни.  .

Едната от годините е октомври 2020  а  други твърдят  че ще е 2021 когато   се сменят и земните полюси зареди пристигането на нибиру

Тя ще пристигне през октомври 2020 г. Всички правителствени агенции ще запазят тази информация до последната минута. В Бразилия всички основни медийни мрежи са били наясно с това от дълго време. Доказателство е, че дори и композиторът Нандо Рейс е бил потърсен от тайните общества за този феномен. Там, където самият Нандо Рей е написал песента "Второто слънце", пееше от покойния Касия Елър. Много бразилски художници вече са закупили подземни бази в други страни, за да се опитат да оцелеят в тази катастрофа, която ще дойде. Световният  елит отдавна  знае че   Системата  Немезида  и  Нибиру ни наближават все повече  и  повече. Също част от световният ели имат планове  до 2020 да напуснат земята или да се скрият под земята в подземните си градове те знаят че след 2020 предстои смяна на земните полюси на Земята и се подготвят .Според някои  прогнози те ще   пристигне към краят на 2020 г  а през пролетта на месец май  2021 г .ще причини смяна на земните полюси и измерения на  Земята. А  сега климата се намира  в пълен хаос  с огромна засилена сеизмична и вулканична активност в цял  свят. Също засилване и на слънчевите бури към земята а това ще  повлияе на земното ядро, а  признака ще бъде разместване на земните пластове, разцепване на суша и потъване  на дадена суша по света  но също  и огромна вулканична активност по цял свят а това най вероятно ще се случи през пролетта на  2021 г когато се сменят земните полюси на  Земята.
Всички тези събития ще доведат до огромни разрушения и губел по цялото земно кълбо а световният елит много добре го знае и го прикрива с всякакви  средства до последно. Наблюдавайте слънцето  ни защото ако то  изригва и изпраща по силни гомагнитни бури  към земята това ще предизвика промени в земното ядро което се разширява и изменя,  всичко това ще предизвика повече силни земетресения и вулканични изригвания повече урагани бури, наводнения, пожари и плазмени промени в атмосферата на планетата ни.

Други твърдят  че  ще  се сменят земните полюси на 27 май 2023 г., или есента на 2023 г което ще доведе до спиране на ротацията на Земята за точно 5,9 земни дни. Това ще бъде последвано  от смяна на земните полюси на Земята, дестабилизиране при смяна на полюса (физическо преместване на полюса, по-скоро физически движещ се полюс на Земята, отколкото геомагнитно обръщане), причинено от магнитно привличане между ядрото на Земята и магнетизма на минаващо огромно тяло по край земята. Това от своя страна би нарушило магнитната ядро на Земята и ще доведе до последващото преместване на земната кора а това ще причини огромни земни трусове които ще разкъсват земната суша огромни вълни цунами , огромна вулканична активност по цялата планета, огромни урагани бури и наводнения. да не забравим и метеоритните бомбардировки в земята.


А друга година  е 2023  за пристигането на Немезида и Нибиру и преобръщането на земните полюси. Илюминатският елит също показват в символики и филми числото 23 като фатално като краи на времената. Библеиски разтълкувания показват също 2023 като фатална година краят на света.

Година 2023 е предложена  също от сайта Surviving the Pole Shift въз основа на други доказателства за смяна на земните полюси при пристигането на  Нибиру.

Истинското предизвикателство при идентифицирането на определена дата във времето е, че няма такова нещо като определена дата. Не само за това събитие, но и за всяко събитие. Хората изпитват времето като фиксирани и линейни с едно събитие след друго. Нашето възприемане на времето е точно това - възприятие. Ако не друго, трябва да мислим за нашето възприемане на времето като за местния закон или дори за местния обичай. Времето не е линейно в пан-дименсиалната Вселена. Събитията в пан-дименсиалната вселена са относителни, както в теорията на относителността.

Истина ви казвам: Това поколение няма да премине, докле не се сбъдне всичко това.
35 Небето и земята ще преминат, но Моите думи няма да преминат.
И ако да не се съкратяха ония дни, не би се избавила ни една твар; но заради избраните, ония дни ще се съкратят.
36 А за оня ден и час никой не знае, нито небесните ангели, нито Синът, а само Отец.
37 И като |бяха| Ноевите дни, така ще бъде пришествието на Човешкия Син.
38 Защото, както и в ония дни преди потопа, ядяха и пиеха, женеха се и се омъжваха, до деня до когато Ное влезе в ковчега,
39 и не усетиха, до като дойде потопът и завлече всички, така ще бъде и пришествието на Човешкия Син.

Предсказването на определена дата се основава на събитията, които се развиват по времето, когато се прави прогнозирането. Предсказанието е подобно на логическото приспадане. Например, можем да разгледаме серия от номера като 2, 4, 6, 8 и можем да предскажем следващия номер въз основа на модела, който наблюдавахме в предишните номера. В този пример добавяме 2 към предишното число в серията. Нашата прогноза е, че 10 е следващото число в поредицата. Но какво ще стане, ако за някаква непозната причина моделът изведнъж се промени от добавяне на 2 към добавяне на 3? Ако прогнозирахме 10, щяхме да сгрешим и всички щяха да ни нарекат шарлатани. След две или три допълнителни неточни прогнози, всеки ще реши, че няма следващ номер и пренебрегва цялото нещо.

И така  датите  и годините не важат в дадено предсказание, дори то да е и научна прогноза за времето когато нещо може да се случи близко или далечно бъдеще, всичко е на събития не дати и години. Пророците виждат картини видения за дадено нещо трудно могат да уцелят годината
 когато предсказанието може да им се сбъдне, то може да стане по рано от годината която са предрекли или по далече, или предсказанието им да не се сбъдне в нашата реалност а в друга времева паралелна реалност. Едно предсказание трудно може да се определи годината на сбъдване,  подобно  да удариш 6 от тотото. Затова  Нибиру може да пристигне и да смени земните полюси и през 2023 или през 2020  дори и през тази 2018  затова не се знае баш кога. Затова са важни събитията да гледаме а не  разни дати и години кога ще пристигне че може да ни изненада по скоро отколкото си предполагаме  че ще пристигне и ще причини  разрухата и смяната на земните полюси на Земята. Земята дори сега е в пълен хаос не само климата а и сеизмичната и вулканична активност нараства постоянно затова е възможно много по скоро да ни удари огромен катаклизъм от колкото си мислим.
Знаците са вече на лице че земята върви към поредният си планетарен катаклизъм и не гледаите възможните дати за  края на света че може всеки момент да настъпи огромната планетарна  катастрофа на  планетата ни земя.

Няма коментари:

Публикуване на коментар