Звездни Цивилизации

сряда, 14 март 2018 г.


Подготвено ли е населението за приемане на Нибиру?Медиите се контролират от елита, които не искат населението да знае  за присъствието на Нибиру. Дневните събития на нашата планета обаче събуждат хората, които започват да се чудят какво се случва с нашият климат и засилената сеизмична и вулканична активност по света.  Колебанието, на Земята  е все по-очевидно, могат да се възприемат екстремни природни явления, както и изменени  метеорологични условия, по света,  както  и засилване на земетресения и вулканични изригвания които стават все по чести , също по-честите проблеми  с електричеството и електрониката  ... Много от тези събития дори не се споменават в повечето медии. Също  Арктика е практически освободена от лед, така че има дисбаланс в горната част на земното кълбо.
Климатичен  хаос.
Потоците на Земята все още силно се смесват по земното кълбо, субтропичните и полярните струи.
Полярният вихър все още е разделен на две.
Последните 5 дни сеизмична / вулканична дейност.
Наклонът на земната ос се измести драматично.
Магнитно влияние, което е по-близо до слънцето и земната орбитална пътека.
Гледайте водите.
Медиите споменават също  откриването на планети,и звезди, които се предполага, че са нови. Последните открития  са  за  звезда кафяви джуджета 13 пъти по-голяма от Юпитер, описана като планета, която може да се окаже че по скоро е  звезда. много подобно
 описание на тази  на Нибиру, кафяво джудже, планета, които могат да излъчват някои топлина и светлина. Преди години, обаче, това описание беше разрушено, твърдейки, че е невъзможно. Но Нибиру влезе нашата слънчева система през 2003 г. и оттогава много събития се случват, които променят нашето съществуване и нашите убеждения.
Разбира се, ние също имаме постоянно отричане от администрацията на Тръмп, че изменението на климата не е причинено от човека. На първо място, Тръмп отхвърли споразумението Париж, а сега е една крачка напред е директор  и на НАСА  които също отхвърля теорията че изменението на климата е дело на човека ... Някога замисляли ли сте се  затова , което може би знаете Тръмп  и всички други които прикриват фактите че нещо се случва  с земята.
Ако съберем цялата тази информация, това, което изглежда, че всичко се , насочва към Нибиру.  и нейното влияние към земята .Най-забележителното е  колебанието, на кафявото джудже  Немезида и неините планети а по голяма от която е  Нибиру  ... Дали някой  ще е готов да си отвори  очите затова което се случва. Но  дали  медиите са  готови да признаят за съществуването на тази  мини  Система и нейните тела които ни наближават.  А те  са звезда кафяво джудже Немезида  и 7 планети по голямата е Нибиру и хилядите  дори милиони метеорити и астероиди обикалящи около тази звезда.Няма коментари:

Публикуване на коментар