Звездни Цивилизации

вторник, 27 март 2018 г.


Мистериозна червена мъгла на международната космическа станция
Това наистина ли е просто Пясък, идващ от пустинята Сахара, както съобщи News, което причинява Orange Snow? Това изглежда рядко съвпадение. Може ли пясъка от Сахара  да пътува в Космоса

Вчера се случи наистина странно събитие, когато в космоса се появи огромна червена мъгла. Международната космическа станция също беше напълно заобиколена от червената мъгла.

Странна мъгла от червен цвят е заобиколила Международната космическа станция - събитие, което никога досега не е виждано ...
Между другото, на Земята има небеса, боядисани в редки червени цветове и падането на оранжев сняг в няколко страни от Европа ...
Дали предполагаемият прах на Сахара е достигнал до Международната космическа станция, чиято орбита е над стратосферата и всеки възможен вятър? ... Просто съвпадение? ...
Е, опашката на Нибиру е наситена с прах от червен железен оксид ...
Ще трябва да продължим да наблюдаваме ...

НАСА и  правителствата както винаги прикриват истинските факти  вързани с  нибиру и промените които стават  планетата ни земя. Медиите ни казаха че  пясък от Сахара е оцветил  снега жълто на различни места в България, Гърция,  Румъния, Украйна и Русия после дойдоха твърдения че снега в  Украйна, Румъния  и Русия е жълт дори розов на места, зареди авария в химична централа в Чехия дори и в  Румъния имало. Дали това не бяха умишлени изкуствени предизвикани аварии да прикрие елита, тази  червена мъгла от Космоса която удари земята и оцвети небето и снега в различни цветове. Истината е че тази червена мъгла е дошла  от звездата  Немезида а около нея обикалят 7 планети по голямата е Нибиру и хиляди  дори милиони метеорити и астероиди и тази мини система все повече ни наближава и влияе на земята и слънцето ни. Немезида изригва железен червен оксинд. и затова те първа земята е бъде удряна от все повече прах от червен оксид. Както  са казвали в древните източници  преди че пристигането на това тяло ще направи небето кърваво червено а водните извори ще придобият цвят на кръв. И че когато небето стане кърваво червено в цял свят и въздуха едва се диша ще настъпи момент на страшни природни катаклизми на Земята  и началото на смяната на земните полюси

Няколко дни по-рано се появиха странни явления в четири страни, където в Русия, България, Украйна и Румъния попадна странният оранжев сняг, превръщайки ски курортите в "апокалиптични" сцени.

Според съобщенията оранжевият сняг най-вероятно е резултат от вятъра, разпръскан пясък от пустинята Сахара, но наистина ли е само пясък, идващот пустинята Сахара, който причинява оранжевия сняг?

Streetcap1, който записа червената мъгла: "Сахарският пясък може да се движи в космоса, причинявайки червената мъгла? Какъв би могъл да бъде истинският източник на този странен пространствен феномен?


Оранжев сняг

През 1950 г. Великовски публикува книгата "Светове в сблъсък" и в него Великовски твърди, че огромна кометрова планета е преминала и взаимодействала със земята в исторически времена.


Velikosysky пише за Нибиру.

След пристигането си във вътрешната слънчева система през 2003 г. се казва, че планетата Земя в определен момент ще срещне опашката на Нибиру и един от първите видими признаци на тази среща е зачервяването на земната повърхност с фин прах от ръждясали пигмент, както и масивни облаци от зареден, червен, прах от железен оксид.

Този червен прах се издухва наоколо, създавайки червени пясъчни бури и причинява кръвно-червени и странни залези и червено небе (оранжево / червено) - и дори облаци, които се разпространяват от хоризонт до хоризонт.

Сега има сняг от оранжев цвят ... Казва се, за прах от Сахара ...
Въпреки това е открита висока концентрация на желязо ...
според руската обсерватория по околната среда по това време снегът е бил докладван като " миризлив, мазен и съдържа четири пъти по-голямо ниво на желязо.
Е, опашката на Нибиру е наситена с прах от червен железен оксид

Когато се гледа от Земята, Nibiru се появява кръвно-червен цвят поради този придружаващ облак от червен прах, който е извън атмосферата му.

Дали "хипотетичното" небесно тяло Нибиру е наистина причината за оранжевия сняг и странната червена мъгла в космоса винаги е въпросът, но поне е много странен феномен.

За да видите оригиналния кадър на МКС с червената мъгла, отидете на 45 минути в това видио  -  https://www.youtube.com/watch?v=u5f5Knz6b5E

Няма коментари:

Публикуване на коментар