Звездни Цивилизации

събота, 24 март 2018 г.

НАСА  ПРИКРИВА СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА НИБИРУ И ТОВА КОЕТО ТЯ  ПРИЧИНЯВА  НА СЛЪНЦЕТО  И  ЗЕМЯТА


Д-р Клаудия Алберс, физик, преди това в Университета на Уитваотърс в Йоханесбург, Южна Африка, се превърна в един от най-видните вярващи  за съществуването на Нибиру, който твърди, че Земята наистина е в опасност.

Тя е написала няколко книги по темата, включително Planet X The Awakening Now.

Въпреки че НАСА направи официално изявление, че няма никаква мини слънчева система, която се намира в орбита около нашето слънце, тя предизвика американската космическа агенция да го докаже.

Тя е написала  за съществуването на  нибиру и  доказателствата които се прикриват тя се появява  във видеоклипове за уебсайта на теория за конспирацията Planetxnews.com, който буди мита.


Във видео на канала в YouTube "Planet X News" тя разговаря с зрителите чрез статия, която пише на тема "Предизвикателство от НАСА да докаже, че планетата X не съществува".

Тя оспори по-ранни изявления, направени от учения на НАСА д-р Дейвид Морисън, който отхвърли мита.

Във видеоклипа тя каза: "Предизвиквам НАСА за доказателството, че планетата X не съществува".

В статията д-р Албер твърди, че е виждала умиращи звезди, които са част от системата Planet X, които "излъчват инфрачервена светлина", видима в близки образи на Слънцето, взети от специализираните телескопични камери на НАСА на космически сонди.

Тя заявява, че те са "много по-плътни" от планетите, в противен случай те ще бъдат изпарени от слънцето.

Учените от НАСА, от 80-те години на миналия век, твърдят, че теоретично има още една планета на ръба на слънчевата система, но все още не е доказана.

Въпреки това, ако тя е там, не представлява заплаха за Земята и няма да стигне никъде близо до нас, казват те

Д-р Алберс обаче не е убеден в това.

Тя представи невероятна теория в статията си.

Тя каза: "Изглежда, че обектът е тук и не е сам, защото има доказателства, че има много от тези обекти във вътрешната слънчева система и те са дошли на Слънцето в продължение на много години".

Тя продължила да казва, че междузвездните тела правят магнитни връзки със Слънцето и създават коронарни дупки.

Още по-лошо, тя твърди, че това ще отслаби Слънцето и ще създаде повече слънчеви бури, които ще повлияят на Земята.

Във видеоклипа тя каза, че Земята е изложена на риск от вулкани и увеличава сеизмичната активност на Нибиру.

Нибиру  влияе силно на нашето слънце и особено на  Земята, а това довежда до промени  в ядрото на планетата ни, до засилена сеизмична и вулканична активност и до раздвижване  и разширяване континенталните плочи и разломи  което предизвиква огромни пукнатини и разкъсвания на земната кора не само на сушата но и под океанското дъно а това събужда и подводните вулкани и разломи.
Земята се отваря по цялата планета, какво се случва???
източна Африка се отделя от останалата част на Африка
отвори се и земята в Куинсланд Австралия
Виетнам: има пукнатина на повече от 200 метра
изглежда още една огромна пукнатина в Англия сега е на пътя на Саут Клиф
Лос Анджелис унищожавайки напълно пътищата, електрическите стълбове.

Африка се отварят  огромни пукнатини в земната кора и е започнал процес за неиното разцепване на две  или три части. пукнатините са дълбока до 15 метра. хората вече евакуират домовете си, и в крайна сметка пукнатината ще бъде заменена от океана.
По целият свят вече е започнал процес за разцепване на земната суша и движението на континенталните плочи както и разширяването на атлантическият хребет. А пукнатините и разделянето на сушата ще продължат не само на повърхноста на земната кора но и под океаните.А това ще доведе до силни земни трусове, цунами и вулканични изригвания и свлачища.
източна Африка се отделя от останалата част на Африка, с пукнатина, която ще промени континента завинаги. и накрая ще бъде заменен от океана.
Нибиру предизвиква раздвижване на земната кора по целият свят а това е само  началото преди полюсите на  Земята да е преобърнат а последствията ще са унищожителни за целият земен свят. Но  НАСА правителствата и другите агенции прикриват този факт засега да не избухне паника и бунтове по света но докога ще се прикрива това докато стане твърде късно и огромните природни стихии ни ударят с пълна мощ и  сила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар