Звездни Цивилизации

неделя, 18 март 2018 г.

Д - Р ИТЪН ТРОУБРИДЖ, КАЗВА  ЧЕ  НИБИРУ ТОТАЛНО ОПУСТУШАВА И ПРОМЕНЯ  ЗЕМНИЯТ КЛИМАТ  НА ПЛАНЕТА  НИ ЗЕМЯ  А ТОВА ЩЕ Е САМО НАЧАЛОТОБившият климатолог на  USGS  д-р Етан Троубридж. Приписва климатичните отклонения на два  фактора.

Началото на голям слънчев минимум.
И  близкото присъствие и доближаване  на звезда кафяво джудже към нас с множество орбитални планети в орбита.

Междувременно управляваната и контролирана от правителството Национална метеорологична служба и NOAA се опитват да облекчат обществените страхове.

Като обвиниха безпрецедентно, атмосферните условия на северно атлантическото трептене - което по същество означава устойчиво висок натиск над Гренландия,които води арктически въздух през североизточния коридор.
Д-р Тробридж опровергава тази идея, като твърди, че в продължение на почти десетилетие правителството на Съединените щати и неговите спътникови агенции, като USGS, са заговорили да прикрият истинските причини за изменението на климата. Вместо да предупреждават обществеността за Нибиру, агенциите произвеждат фиктивни приказки, като обвиняват климата в комбинация от човешка арогантност и невежество.

"Освобождаването на емисиите на парникови газове като перфлуорвъглеводороди, серен хексафлуорид и азотен трифлуорид осигуряват фантастичен начин за рационализиране на отклоненията в климата. Това е една от най-великите приказки, които някога са измислили - и мнозинството от света го приема като факт. Истината, разбира се, е друга история. Ние сме в разгара на историческо събитие; голям слънчев минимум, съвпадащ с пристигането на системата Nibiru. Не е нужно да чакаме докато Нибиру достигне перигея след няколко години, за да усетим ефекта му. Това се случва точно в този момент. Не ми пука, ако хората като Пол Бекхус ме наричат остър лунатик. Знам истината. Всеки трябва да знае истината.

По време на голям минимум, слънцето навлиза в период на необичайно ниска активност, известен като слънчева хибернация. Най-малоуменният минимум, който се случи между 1645 и 1715 г., предизвика промяна на климата толкова драстична, че някои части на земното кълбо преживяха охлаждане със седем градуса по Целзий под средното ниво. Ако това стане днес, каза д-р Троубридж, земеделската индустрия ще бъде опустошена.

"Трябва да се притесняваме повече от GSM, много повече", каза д-р Троубридж. "Едновременно с GSM, Близостта на системата Nibiru причинява бързо нагряване на атмосферата на планетата и прегряване на земната кора. Докато логиката може да диктува GSM и Nibiru, имащи противоположни ефекти, би се отказала един от друг, те не го правят, защото действат независимо един от друг. Ударихме се на два фронта.

Това, добави д-р Троубридж, е защо нормално умереният климат е потънал в лед, а северните ширини изпитват е по топло, въпреки изобилието от сняг, зими. Той казва, че ескалацията на климатичните аномалии ще се увеличи експоненциално, тъй като орбитата на Нибиру приближава яркото южно полукълбо на Земята. Земетресенията ще се появят в необичайни места. Вулканите ще изригват все повече и ще изгарят и рушат метсностите а  тонове пепел ще се изпращат в  небето. Ураганите и тайфуните ще се увеличават по честота, размер и тежест. Всяко събитие става по-катастрофално, тъй като магнитното поле на Нибиру оказва влияние върху оста на Земята.

В заключение д-р Тробридж настоява, че не е пророк. Той предоставя информация въз основа на образование и опит и на това, което научил в тайни брифинги на USGS / NASA. "Да се отрече истината е глупаво. За да види истината, човек трябва само да отвори очите си.


Няма коментари:

Публикуване на коментар