Звездни Цивилизации

четвъртък, 29 март 2018 г.


ТРАГЕДИЯТА  В  КЕМЕРОВО Е ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ  И ЖЕРТВОПРИНОШЕНИЕ!Следата на британските специални служби
Информационната война е в разгара си
Той е организиран от Световното правителство, за да дестабилизира ситуацията в Русия. Това показват преките и косвените улики, оставени от престъпниците.
СМИ съобщават за четири версии за трагедията в ТЦ „Зимна вишна“. Версията за терористичен акт не се изключва.
В полза на тази версия е фактът, че е бил подпален дунапренът на детската площадка, че са блокирани вратите на кинотеатрите, където вървели прожекции.
След трагедията се активизираха тролове и други бойци на информационния фронт и буквално наводниха Русия с небивали слухове за детайлите на трагедията. Моментът е много подходящ – хората са в шок. Всичките психолози работят с внушения чрез шока. Само по този начин може да се спре критичното възприемане на внушаемото. От гледната точка на психологията в момент на шок съзнанието на човека се разкрива напълно и то некритично възприема всяко внушение. Хората вярват на казаното сляпо. Това е основата на всяка хипноза.
Реакцията на враговете сработи бързо?
Какво внушават те?

Лъжа 1
Броят на жертвите е много по-голям от официално обявения. Всъщност загиналите са над 300 души. На въпроса, защо да се занижава броят на жертвите, когато е и без това са много, се отговаря така: когато жертвите са над 100, разследването провежда ООН. Хората са толкова потресени, че дори не се замислят – какво общо има тук ООН? Възрастни хора, съвременни и образовани, кимат и не се съмняват. Да, ООН е сериозно и впечатлява. В съзнанието им веднага изниква образът на Путин, който се крие от съдебното разследване в ООН.

Лъжа 2
За смъртта на хората е виновен Путин лично, защото е изградил такава корумпирана система, в която е невъзможно да се живее; там хората загиват със стотици, затова изводът е ясен – кой е виновен за смъртта на децата. Ето кого трябва да винят и да отмъщават; той е въплъщение на световното зло.
Случват се подобни трагедии в целия свят, както са се случвали в Съветския съюз, но това не променя мисленето на хората. И никаква логика няма да може да победи. Пък и на кого е нужна логиката, когато „кипи възмутеният разум“. Само със „смъртен бой“ може да се успокои душата. Кой днес от младите помни този главен химн на революционерите? Никой, а той съществува и работи напълно изправно.
Лъжа 3.
Следственият комитет предава телата на загиналите деца на обезумелите от мъка родители срещу разписка за неразгласяване, за да се скрие броят на загиналите и да се измами обществеността. Фактът, че в рамките на делото всяка преждевременна информация може да навреди на следствието и това е обичайна практика в тези случаи, разбира се, не се афишира. Защото хората не са чели криминално-процесуалния кодекс и в състоянието на шок вярват на най-безумни внушения и на най-дивата лъжа, и то много по-охотно, отколкото да възприемат истината за обичайната процесуална практика.
Ако властите искаха да скрият броя на загиналите, защо са им трябвали разписки от родителите. Просто нямаше да им предадат телата. Не са ги намерили и точка. Защото на кого не е ясно, ако искат от тях да мълчат от страх. Нещо повече – колкото повече ги заплашват, толкова по-вероятно е да разкажат. Такива неща не могат да бъдат скрити.
Ако родителите се разбъбрят, какво ще стане с тях? В затвора ли да ги пратят? Могат ли да накажат родителите за това, че са отказали да мълчат? Къде ще се намерят прокурори идиоти да свършат това?
Тактиката за отстраняването на Путин, неотдавна избран от народа, не е избрана случайно. Във въздушния бой съществува тактиката – отсичане на водещия от звеното, което води. Ако бъде ударен водещият, звеното ще се разпадне. Именно това се стреми да направи Западът. Стреми се да отсече Путин от Русия, да го противопостави на голямата част от населението, играейки върху чувствата на зашеметения народ, чието съзнание и без това е потресено от многомесечните пропагандистки бомбардировки.
Непрекратяващите се атаки водят хората до отъпяване, до състояние на парализирано съзнание. Когато хората започнат да се крият от всяка информация за случващото се в страната, когато лицето на Путин в тях се асоциира със стрес и негативни емоции, от тях могат да се избавят само като се избавят от предизвикващия тези емоции прототип.
Към това се стреми пропагандата на онези, които започнаха танца си върху костите на загиналите в Кемерово. Западът е сигурен, че съзнанието на руснаците трябва да се обработва достатъчно дълго, докато се превърне в пластелин и започне да се поддава. И те ще изнесат Путин от Кремъл…
Защо правят това, ако и без това всичко е ясно?
Първо, защото нищо друго не им остава. Не могат да започнат ядрена война. Второ, те бързат. Истерията им затова е токова неистова, че трябва да коват желязото, преди народът да излезе от шока. Докато мозъците му са меки и рационалността е изключена. Това е състояние на транс, изменено състояние на съзнанието. Докато не сме излезли от него, трябва силно да внушаваме. И те бързат да ни наложат своето внушение, способно за един миг д преобърне всичките ни предишни постановки по отношение на Путин, които не могат да изтръгнат никакви агитки, докато сме в нормално състояние.
Времето на Лондон и Вашингтон е малко, хората идват на себе си и утре ще се включат критичните механизми на съзнанието. Да се внуши след това версията, че Путин е виновен за пожара в Търговския център и за цялото зло в света, с всеки ден ще бъде все по-сложно. Защото именно сега в информационното поле наблюдаваме пика на неистовата дезинформация и слухове, един след друг все по-нелепи. Нанизват ги един след друг и се стараят с тези нанизи да ни бият по главата. Това е самата психологическа война. В нейната най-твърда фаза – психологическия терор.
Но бедата е в това, че тази сметка е направена от западни психолози. Те използват модела на съзнанието на населението на Запад, израснало под въздействието на комерческата реклама. И затова винаги бъркат, когато става дума за прогнозата на реакцията на руснаците. Руснаците в най-нужния момент чувстват лъжата и загубата на чувството за мярка в нагнетяването на истерията. Образът на бедата у тях не се смесва с образа на Путин и те чувстват, че започва дърпането на ушите. Хората чувстват манипулацията и това предизвиква отхвърляне у тях. Образът на бедата все по-силно започва да се свързва именно със Запада, който все по-силно иска кръвта на Путин, а заедно с неговата и кръвта на Русия. Слуховете ще престанат да бъдат ефектен метод да се посее смут в страната.
Разбира се, винаги ще ги има онези, които ще повярват в най-тъпата дивотия, но те бързо ще се превърнат в градски глупаци. Слуховете непременно известно време ще се разпространяват, но все повече ще предизвикват насмешка в основната част от населението. Нелепостите непременно ще изникват и винаги ще е интересно да се следи техният източник. Макар че ние го знаем още от времената на Съветския съюз.
С учудване експертното общество наблюдава снижаването на качеството в работата на психологическите терористи в западните страни. Техните методи вече не работят и едва ли вече са способни да увлекат повечето руснаци. Кой вече ще повярва в любовта на Джонсън към руснаците? Но шаблонът, с който са свикнали за сто години, ги е отучил да мислят. Те са сигурни, защото той сработи през 1991 г. Няма смисъл нищо да се променя и още по-силно трябва да се използва същото.
Нашият враг съществено оглупя, макар че е още силен и богат. Атаката срещу Путин е безполезна, защото не отчита типа монархическо съзнание у руския народ. Когато в страната има война, вътрешните спорове утихват, а хората се хващат за вилите и прогонват басурмана до самата му столица. Всичките хули срещу своя Господар и неговите министри отиват в миналото до победата над врага.
Крахът на Наполеон и Хитлер на нищо не ги е научил. Те не разбраха, че руснаците си направиха изводите от 1917, 1941 и 1991 г. и не могат да ги накарат да стъпят отново върху тези грабежи. Учудването се засилва от това, че като цяло и това е достатъчно очевидно и ако специално не си затваряме очите, то може да се види. Какво се случи с прочутото английско коварство? По-рано то не се забелязваше, а сега му се надсмиват.
И което е най-обидното – Германия в тези дни все пак даде съгласието си да започне строежът на „Северен поток-2“, т.е. пак всичко се оказа напразно. И как сега да се държи бедният англичанин в рамките на английската вежливост?

На фона на трагедията в руския град Кемерово, мнозина ползватели на интернет си спомниха, че преди година областта Кузбас обяви конкурс за разработване логотип (знак – символ) за празнуване столетито на столицата на регоина, което трябваше да се състои на 12 юни 2018 г.
И на избрания символ, освен фигурата на откривателя на кузбаските въглища, и местния реликтов бор, виждаме стилизирани езици на пламъци, които според проекта би трабвало да изобразяват “100“ години. Но...


.................................................
Но обърнете внимание, братя и сестри, на стилизираните пламъци, които повече приличат на известните ни три шестици - символ на еврейството и на дявола. Те са същите, като в руските паспорти. Затова имаме всички основания да предполагаме, че зад адските пламъци на кемеровското жертвоприношение стоят същите слуги на дявола, чийто символ са и трите шестици - 666.

Всичко тайно става явно! В официалния вестник на Федералното събрание на РФ "Парламентская газета" публикуваха материал с интервю на момче, спасило се от една от кинозалите на Търговския Център.
Момчето излязло от един от киносалоните, точно преди пожара, за да отведе племянника си до тоалетната. Което значи, че по време на прожекцията вратите на киносалоните били отключени! А като изнесъл племенника си на улицата, и се върнал, ВРАТИТЕ ВЕЧЕ БИЛИ ЗАКЛЮЧЕНИ!

 Значи, ВРАТИТЕ НА КИНОЗАЛИТЕ СА БИЛИ ЗАКЛЮЧЕНИ МИНУТИ ПРЕДИ ПОЖАРА! Някой специално и умишлено е заключил хората и ги е обрекъл на страшна и мъчителна смърт!

 И още нещо. Момчето разказва, че в салона имало може би повече от сто зрители. Вратите не можело да се разбият, ни отвътре, ни отвън. А киносалоните били не един, а неколко?!).

 Братя и сестри, излиза, че вратите на пълните с деца кинозали били заключени точно преди пожара. И противопожарната сигнализация била изключена 15 минути преди пожара. Затова има всички основания да се твърди, че в Кемерово е извършен истински тер.акт, чиято цел е била, именно, да се изгорят живи хората!

 По наше мнение и убеждение, това е предварително подготвено ритуалне изгаряне на децата. Това жертвоприношение са организирали и извършили сатанистите-хабадци (господващата юдейска върхушка в Русия и в света. Г.С.) преди тяхната Песах. И Кремъл, както виждаме, прикрива това престъпление... Имащият разум, да разсъди!

Момче, било в Търговския Център (МОЛ?) по време на пожара, разказва пред телеканал «360», как му се удало да се спаси. 15-годишното момче заедно с най-добрия си приятел Никита били на кино в една от кино-залите на “МОЛ-а“. Но му се наложило да излезе, и тогава започнал ужасният пожар. Той успял да се спаси, но приятелят му, не!

«С Никита отидохме в «Търговския Център» заедно. Приятелят ни имаше рожден ден, и ние искахме да отидем, да купим нещо, да му подарим. А и да отидем на кино. В залата имаше повече от 60 души, а може би и повече от сто. С нас беше и мой пет годишен племенник. Той поиска да отиде до тоалетна, и аз тръгнах с него, да гледам, да не се изгуби, понеже веднъж вече му се беше случвало, — разказа Витя.


По думите на момчето, в тоалетната той усетил мирис на дим. «Излязох и гледам хората бягат. Аз веднага затичах и изведох племенника на улицата. И го оставих при приятели, да го пазят. Така започна всичко», — добави Витя.


Витя не можел да остави приателя си в беда и се опитал да се върне обрато на четвъртия етаж, който вече бил пълен с черен дим. «Аз тичах, но едва се промъквах, беше невъзможно да се диша. Едва стигнах на четвъртия етаж и затичах към кинозалите. Позвъних на Никита, той каза, че е в киносалона. Казах му да отвори вратата, а той каза: «Не се отваря». Аз се опитах някак да разбия вратата, но не успях. Не можех сериозно да удрям, понеже около мен имаше тълпа», — разказва момчето.


«Не исках да си тръгвам, стоех там и исках някак да помогна. А приятеля ми каза през вратата, да бягам. Отговорих му, че няма да ида никъде. Започна да ми се замайва главата, но аз му казвах, че няма да го изоставя. А той ми отговори през вратата: «Не е нужно, ти вече нищо не можеш да направиш. Гледай само с майка всичко да е добре». След което аз избягах на улицата», — завърши Витя.Източник: Федералното издание "Парламентская газета"Братя и сестри, момчето изнесло племенника си, и се върнало на четвъртия етаж, до киносалона, за да спаси приятеля си, старал се да разбие вратата и т.н. А къде в това време е била охраната и спасителите? Нямало никой! Напротив, както разказват свидетелите, бягащи от горящата сграда, охраняващите даже пречели за евакуацията на хората, а сътрудници от ТЦ убеждавали доброволните спасатили, че горе няма останали хора!..

Бог да прости загиналите мъченически, невинни деца и възрастни!


Няма коментари:

Публикуване на коментар