Звездни Цивилизации

четвъртък, 22 март 2018 г.


ООН издаде «Международно техническо ръководство за просвещаване на децата, по въпросите за секса в детските градини и училищата
ООН издаде «Международно техническо ръководство за просвещаване на децата, по въпросите на секса», което ликвидира правата на родителите и диктаторски натрапва разрушителната идеология на хомосексуалистите (т.е. на евреите юдомасони – сатанисти - дегенерати).

На 20 март 2018 г. медиите съобщиха, че по настояване на американците, ООН прие и публикува нови «всеобхватни» препоръки за обучение по «секс» в детските градини и училищата, задължаващи възпитателите и учителите да преподават на децата, задължителната вече на Запад, "гендерна идеология на хомосексуалистите" и даже извращенските им практики.

Специалният департамент на ООН по въпросите на образованието, науката и културата (ЮНЕСКО) преработи и преименува своя документ от 2009 година «Всеобхватно сексуално образование».

Американските родители вече нарекоха този агрессивен документ - «пълномасщабно и тотално нападение (атака) на ООН срещу родителските права и нравствеността», с цел «морално разложение» на съвременните деца.

Въпреки възраженията на различни държави-членки на ООН, новият документ, наречен «Международно техническое ръководство за просвета на децата по въпросите на секса» предписва на всички страни в света, да пропагандират аборти на малолетните момичета, без уведомяване на родителите им, и хомосексуални извращения за децата, още от 5 годишна възраста, във всички образователни учреждения в света.

Учените вече посочват, че основната опасност от «Новите стандарти за сексуализация на децата, на ООН», идва от кардиналната промяна на традиционните нравственни норми, и от промяната на мирогледа на децата, в рамките на едно поколение.

 източник - http://grigorsimov.blog.bg/politika/2018/03/23/oon-likvidira-pravata-na-roditelite-i-totalno-razvrashtava-d.1600342

Няма коментари:

Публикуване на коментар