Звездни Цивилизации

събота, 3 март 2018 г.


ЕФЕКТИТЕ ОТ ПРИБЛИЖАВАНЕТО НА СИСТЕМАТА НЕМЕЗИС  ВЪРХУ ЗЕМЯТАНакратко, миряните - за всички, които се учат, искам да ви обясня отново за това което е случва
Всички геоложки промени на Земята се дължат на слънчевите взаимодействия. и, разбира се, на елитът чрез използването им на ХААРП  или ЦЕРН
атмосферни компресии -
Заредените частици се появяват върху слънчевия вятър, който ударя нашата магнитосфера, частиците се вмъкват в полюсите, което създава "Aurora". (Радиация)
С това идват плазмените реакции с ядрото на земята поради нашето магнитно поле, което е директно свързано към земното ядро. Това води до разширяване на ядрото и заредените частици се разпространяват през йоносферата, което предизвиква плазмени реакции в йоносферата. Това води до пурпурните плазмени бури, които виждаме толкова много в наши дни, което е основната причина, поради която много морски трупове на смъртоносни наземни животни са затопляни от йоносферата.
С разширяването на ядрото идва повече земетресения и вулкани, което е във възход и вие със сигурност ще знаете това, ако ги наблюдавате 24 часа в денонощието и не излизате от манипулираните данни, които USGS предоставя (usBS).
При разширяване на ядрото се появяват повече аномалии за температурата на океанската вода, което означава по-екстремни климатични фронтове. Отопляеми океани и нагрята йоносфера = ураган / депресия небето.
Разширението на ядрото води до намаляване на ледовете, да. Губим лед, без да печелим. Не падайте за него.
Което също води до дупки, земни пързалки, торнадо, наводнения, ледникови бури, горещи вълни и т.н.
Разширението на ядрото води до изпускане на метан в езерата / реките / океанските дълбини, което е основната причина, поради която има мъртви  риба и се срещат по-често в целия свят.
Разширението на сърцевината също е причина за "звуците на тромпетите" или "писъци", които се чуват по целия свят, защото звуците на "тромпет" се правят, когато плочите се движат и вибрационната честота резонира водите, което прави звука на " тромпети "и когато газът е изтласкан от лава тръби поради магма проникване на" screeching "звук се прави.
Зареденият поток от частици отслабва нашата магнитосфера и води до изчерпване на нашия озонов слой, което позволява на вредните лъчи да достигнат нивото на земята, т.е. ултравиолетовите A / B и сега C достигайки нивото на земята, което е опасно за всички живи организми. Космически лъчи (големи протони) и гама-радиация.
С слабата магнитосфера, нашата полярна вихър се разцепи, което е причина за екстремните метеорологични събития, каквито сега имаме в северното полукълбо.
Когато нашата магнитосфера е компресирана, нашите магнитни полеви линии се изкривяват, което е и причината, поради която делфините / китовете затъват в бреговете а птиците падат от небето, поради навигацията им с помощта на нашето магнитно поле - свързват точките.
Магнитното влияние в слънчевата система е това, което причинява увеличаването на земното колебание по оста си и това е причината, поради която нашите реактивни потоци се смесват, субтропичните и полярните струйни потоци се смесват по целия свят, което след това предизвиква спорадични атмосферни аномалии, които виждаме през цялото време ,
Увеличаването на земната ос също е причината, поради която виждаме по-спорадични приливни вълни от всяко друго място по света и причинявайки разтърсващи вълни в други части на света - магнитно влияние.
Земното колебание е причината, поради която виждаме, че слънцето се издига / се появява в малко по-различни места и защо звездите и планетите изглеждат извън мястото си по отношение на оптичната ни гледна точка, може да изглеждат като че ли са само на няколко градуса. те изглеждат на няколко градуса на място за око, тогава това е огромно движение на земята като цяло в космоса, не забравяйте това. Няма да го почувствате, но ще го наблюдавате.
Магнитното влияние в нашата слънчева система причинява втори слънчев вятър на литий / хелий / железен оксид, който взаимодейства с нашите слънчеви корони, това причинява коронарни дупки и също така предизвиква плазмени реакции на слънчевите корони, водещи до земни облицовки на CME (коронално масово изхвърляне) причинява големи атмосферни свивания на заредените частици, това усилва всичко това.
Вторият слънчев вятър е причината показанията на литий / хелий в графиките да продължат да се покачват.
Колкото по-близо кафявото джудже стигне до слънчевата близост, толкова повече от всичко, което виждаме по-горе.
Колкото по-близо цялата система стигне до земната орбитална пътека, толкова по-близо сме до изместването на полюса.
Всички геоложки промени на Земята са причинени от слънчево взаимодействие.
Хвърлете в HAARP / NEXRAD / CERN / GWEN TOWERS / CHEMTRAILS и имате решение за "климатичен хаос".
Семейство Симпсън, режисирано от Мат гронинг, който е висш свещеник зид на ниво 33, винаги предсказва всички събития, преди да се случват години напред, повечето от вас знаят, че ... следващата прогноза, която все още се изпълнява, е изобразяването на смяната на полюсите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар