Звездни Цивилизации

четвъртък, 27 април 2017 г.

Ватикана тайно следи Планетата ХВатикана провежда тайно проследяване на Планетата Х. Католическата църква е създала най-модерната обсерватория в САЩ за наблюдение на тайнствено космическо тяло.

"Да, дори йерархията във Ватикана, в Рим, държи ръката си на пулса в този въпрос. Те са похарчили милиони долари за тайно създаване на една от най-технологично напредналите обсерватории в света в Северна Аризона, тук в Съединените щати. С особена цел – наблюдение и проследяване на пътешествието на Планетата Х, влизаща в нашата Слънчева система.

Важно е да се отбележи, че няма магистрала или асфалтиран път, който да води към обсерваторията. Тя не фигурира дори в телефонния указател или в други публикации, които биха могли да посочат местоположението на обекта. Те умишлено са създали обсерваторията колкото се може по-незабележима. Но тя е тук!

Някои източници са преодолели немалко проблеми по време на търсенето на местоположението на тази обсерватория в Аризона и дори са я заснели, така че съществуването на обекта е документирано.

Но защо е тази секретност?

Йерархии от Ватикана в Рим разглеждат Планетата Х като съществуващата в пророчеството и много опасна планета "Пелин" (Откровение 8:10-11).

Те знаят, че е настъпило време, и харчат милиони долари, за да следят влизането и пътешествието й. Бих могъл да разкажа много повече за причините, принудили Ватикана да контролира движението на Планетата Х, но за да икономисам време и място в това изследване, няма да го направя."

Няма коментари:

Публикуване на коментар