Звездни Цивилизации

понеделник, 8 януари 2018 г.


Накъде отива човечеството - хуманоидни секс роботи в масова продажба

Още една стъпка в деградирането на човечеството, неморалността и противоестествените неща е създаването на секс роботи.Първият вече наистина изглеждащ, като истински човек хуманоиден секс робот Хармони създаден през 2014 г.Някаква по-нова вариация на Хармони

Преди няколко години гей рапъра Drake, наричан Gay Drake (участвал в клип с бисексуалната1 Риана) си прави снимка с робот и пропагандира гей секс с робот. Колкото и да е извратено, но вече са създадени и хуманоидни секс роботи.

От известно време на пазара се предлагат хуманоидни секс роботи. Клиентите могат да си подберат точния цвят на кожата, косата, лицето, големината на различните полови атрибути и др.

Няколко основни прототипа женски секс роботиПрототип на секс робота СамантаПочти всички нормални2 мъже от нашата раса харесват жени с големи гърди или много големи гърди. Тук може и малко да са попрекалили.Американската фирма за хуманоидни роботи Abyss Creation дори вече е обявила, че ще може да извършва бракосъчетания между хора и роботи. Колкото и да изглежда откачено, помислили са дори и за раждането на деца със закупуването на яйцеклетки или сперматозоиди. Тъй като се очаква някои роботи да печелят повечко пари се очаква те да са желани от някои видове хора и са обмислени и правните отношения с тях (тази част от неморалните жени атеистки, които не държат на любов, но търсят мъже с пари - ще се прехвърлят на роботи с пари, същото важи и за мъжете атеисти, които не държат на любов, но гледат единствено да хванат моми от имотни семейства). Както е добре известно има различни видове мъже и различни видове жени. При агностиците, тези на които не им пука много за любов3, полигамните, които си ги сменят и излизат спокойно с различни, повечето след време ще преминат и на роботи. Ако продължат да произвеждат масово роботи, сред тази част от невярващите, които нямат много собствено мнение, но гледат другите, прослойката от "общите", полигамни момичета и жени просто ще казват, че е нормално и всички подобни ще преминат на роботи (става въпрос за атеистките, които не живеят според библейския морал и нямат скрупули). Дори в рекламите предназначени за тази част от хората (атеистките) вече се казва, че те няма повече да искат истински мъже, но ще си вземат роботи.
Във филма Bladerunner II показват хипотетични взаимоотношения между репликант4 и виртуална, холограмно-енергийна жена.
Не са забравили и транссексуалните и има гей роботи и роботи лесбийки. За тези, които са с прецаканите5 телефони (смартфоните) фирмата Realbotix, освен секс роботи предлага и андроид приложение за визуален телефонен робот за компания.
Повечето от цените за секс роботи са от 5 до 6 хиляди долара. С това се очаква и цените за  живите жени (на някои места се продават) да паднат драстично.  Oт преди месец някои от сериите роботи са пуснати в масово производство. Със серийното производство ще настъпят и някои социални изменения в обществото:

1 Цените на проститутките (на по-скъпите проститутки) ще паднат.

2 Интересът към красивите истински момичета и жени драстично ще спадне. И по-специално в тези среди, където си ги сменят и излизат с различни. Всеки ще може да си има красива жена, просто зависи дали иска да има истинска жена и собствени6 деца.

3 Интересът към жените над 27-30 г. драстично ще спадне дори и сред неморалните7 мъже.

4 В България в момента само 2-3% от мъжете до 25 г. се женят и създават семейства и 6-7-8% до 30-32 г. (предимно в християнските среди, сред етническите турци и цигани), а мадите жени до 25 г. са около 22-23% и са с по-големи мъже. (За повече по въпроса четете постинга Правите ли разлика между добро и зло, подредие 30) Тъй като другите мъже или въобще не се интересуват или просто карат на нещо временно или на принципа singledome за по една или две вечери със серийното производство на секс роботи, като паднат цените с масовата продукция, примерно на по около 3-4 хиляди лева повечето такива ще преминат на роботи - хем в леглото, хем може да чисти, готви, пере, да отиде до магазина, да прекопае градинката, да полее доматите и да върши още неща. Така тогава вицовете ще могат да бъдат:
-Защо мъжете прекарват толкова време в гаража?
-Ами къде мислите, че си крият секс роботите?

Ще трябва и да помислят по въпроса, ако мъж има секс робот, то той изневерява ли на жена си и какви да бъдат правните взаимоотношения в подобни случаи.

Скандалът между бисексуалната Риана и бисексуалната Beyonce и бисексуалния Jay Z започва през юни 2016 г., където се разкриват някои подробности. Може да се прочете в статия озаглавена Beyonce and Rihanna had a Lesbian Affair. Oказва се, че рапъра Jazy Z, съпруг на Beyonce й изневерявал с Rn B преввици, включително и Rihanna, докато съпругата му Beyonce имала кратка лесбо връзка с Rihanna и други жени. След скандала те се развеждат.

Повече за цялата обърканост и деградация в R n B и рапа можете да прочетете в постинга със заглавие:
Прикритият сатанизъм при Beyonce, Риана, Jay Z, Eminem и др.

Задълбочени изследвания върху поведението и психологични проучвания направени във Великобритания и САЩ преди няколко месеца обявиха резултатите си - слушащите рап и R n B са психопати.

2Tази част от мъжете, които са нормални харесват жени с нормално големи и много големи цици. Циците са органите за хранене на деца и когато някоя има нормално големи гърди може да има добро поколение (да бъде добра кърмачка) интуитивно истинските мъже харесват такива. Жените с повече естроген имат по-големи цици, а жените с малко естроген и склонни към травеститизъм - малки цици. А с малки цици харесват предимно мъже склонни към хомосексуалност.

3 Тъй като има всякакви хора и някои не знаят значението на думата "любов" (някои наричат курвалъка "любов" за по благозвучно) ще препоръчам да прочетете и поредицата ми от седем постинга: Има ли вечна любов

4 Американците събират генетичен материал от надарени хора от близо 40 г. Преди време репликираха овцата Доли, но след една година овцата умря. В края на 90-те секта от учени обявиха за създаването на репликант (бебе) и в по Българската Национална телевизия имаше интервю с водача на сектата. Не е ясно дали се задъжало по-дълго клонираното бебе. За да не се репликират (клонират) хора една от кръвните групи е така създадена, че да не може да се репликира.

5 Ако има някой, който да не е наясно защо хората ползващи смартфони са прецакани ще трябва да чете постинга: Контролът на данни

6 Мъж може да има собствени деца единствено при жена, за която е първо влюбване, първа любов, девствена - ефектът телегония. Ако някое момиче е било влюбено продължително време (няколко месеца) по първо влюбване в нея по фотонен метод се запазват гените на първия мъж в когото е била влюбена и дори гените може да се проявят и през поколение, както заявяват учените изследващи това. За повече по въпроса четете серията от постинги Има ли вечна любов и по-специално части 2, 6 и 7.

7 Единствено неморални мъже, които не са наясно с принципите и зависимостите в живота проявяват интерс към жени над 23-24 г. и по-специално над 28-30 г.
За разлика от мъжете, жените имат биологичен часовник - време за влюбване и време за раждане (при мъжете няма такова нещо и ние мъжете можем да направиме деца на всяка възраст на млади жени). Истинските влюбвания за цял живот са единствено при момичета и жени по първо влюбване до 22 г., а раждането на здрави деца е при жени до 32 г. Направени са банки за яйцеклетки и се взимат единствено от жени до 32 г., когато могат да дадат здраво потомство. Но изследванията в тази насока са правени през 80-те и началото на 90-те преди масовото навлизане на вредните вещества в бита, храните и напитките. Сега повечето жени са увредени между 25 и 28 г., освен единствено ако живеят здравословен живот и горе-долу да биват до 27-28 г. А факт е и новото явление - ранна менопауза. Има жени, които са в менопауза на 24-28 г. и повече не могат да имат собствени деца дори и да им се иска.

Няма коментари:

Публикуване на коментар