Звездни Цивилизации

вторник, 9 януари 2018 г.

13-ТЕ КРЪВНИ ЛИНИИ, КОИТО УПРАВЛЯВАТ СВЕТА

ТЕЗИ, КОИТО СИ ИГРАЯТ СЪС СЪДБИТЕ НА ЦЕЛИ НАРОДИ, А ЖИВОТА НА ОТДЕЛНИЯТ ЧОВЕК НЕ СТРУВА НИЩО.

Елитът на света са тези, които живеят и до момента в царските палати , . В тези имения живеят 13-те кръвни линии на илюминатите, контролиращи средствата за комуникация като радио, телевизия, вестници и почти изцяло интернет, малки изключения. Новините, филмите и музиката създават процеса , с който обществото бива водено за носа в желаната от илюминати посока. Неинформираността е основния техен инструмент за манипулации над хората.Елитът на тези отгоре, получава своята власт и богатство в резултат от жертвата на невежите маси. Именно наличието на това невежество им позволява те да поемат контрола, като създават измама и илюзия поради това хорско невежество.Измамата се състои в твърдението им, че наследството им е с Божествен произход, докато истината е, че то е тяхно достояние , благодарение на милионите човешки животи , принесени в жертва с войни, изкуствено създадени болести, измами и долно шарлатанство. Те казват, че са благословени от Бога в правото да управляват, докато това е чиста проба измама, защото осъществяват този контрол благодарение на окултните магически знания, с които разполагат. Показват поведение на явно презрение и с помощта на този тип държане се опитват да внушат на хората, че са същности, от свръхраса, които обикновения човек никога не може да достигне. Сила, богатство, слава и обожаване, насърчаване на анти-стойностите на тези, които ще умрат, за да живеят те – ето тази е схемата на техния живот.
Половина хора по света гладуват, докато тези 13 фамилии се интересуват единствено от това каква ще е финансовата печалба за тях, защото смятат, че съдбата на човечеството е да им робува. Те заявяват, че са различна, богоизбрана раса и оцеляването на хората не е тяхна грижа.Човешкия живот за тях няма никаква стойност, защото според мнението им, човечеството представлява една ферма за угояване на животни-хора с една цел – робството. Както хорат се отнасят към животните – като към бездушевни предмети, които са предназначени единствено да им служат. Контролират размножаването им, доят ги стрижат ги и накрая ги убиват – така и елита не смята, че хората са нещо повече от бездушевни предмети, който са предназначени да им служат. Контролират размножаването им, използват ги, а когато не са им нужни просто ги избиват като организират поредното забавление наречено – война.
13.Кръвната Линия на АСТОР /ASTOR/
Първият, за който се пише, че дава началото на тази кръвна линия е Джон Якоб Астор /1763-1884/. Той бил родом от Валдорф, провинция Баден, Германия и имал еврейска жилка. Но тази еврейска връзка била умишлено потулена, а самият Джон работел като месар в родния си град. През 1784 г. емигрира първо в Лондон, но малко след това заминава за Америка, където останал без средства, преуспява за кратко време. Това се дължало на онази скрита кръвна линия с еврейското му начало и в продължение на 2-3 години той се превръща от беден емигрант, в Велик Майстор на Ложата на Холандия № 8 в Ню Йорк /Парамасонска организация, на която членовете били тясно свързани с илюминатските кръгове.../

12. Кръвна Линия на БЪНДИ-тата /BUNDY/
Повечето американци едва ли ще се досетят, че става въпрос за една от най-влиятелните фамилии с това име! Както и да е, през времето на историческите събития например, двама братя от Бънди семейството са заемали ключови позиции, на които са могли да контролират секретна информация, по времето на президентските администрации на Кенеди и Джонсън. Когато Джонсън заема поста служебно, заради убийството на Кенеди, МакДжордж Бънди е бил на позиция Съветник на президента и общо взето е имал задачата да дава предварително селектирана информация на своя шеф, демек Президента! Двамата братя Бънди и повечето техни родственици са "кръвни братя" с ордените на Илюминати и Череп и Кости.
11. Кръвната Линия на КОЛИНС /Collins/
Последващите редове са описание на една супер-секретна среща на Сатанистите в Щатите. Тя става публично достояние, благодарение на бивш техен член.
Тази среща от 1955 г. се провеждала два пъти годишно и присъствието на всички главни фамилии било задължително, като Ротшилдови например. Та, бившия член описва срещата така:
"...На събирането във вътрешността на голямо имение, което било пазено изключително строго, присъствали около 200 човека. По средата на помещението, на голям трон седяла Старшата Майка /вещица/ и носела фамилията Колинс..."
Колинс са пазени да не влизат в "светлината на прожекторите", защото те притежават най-много познания в сферата на окултното, повече отколкото Ротшилдови и Рокфелерови и затова първите ги пазят ревниво и всеотдайно..
10. Кръвната Линия на Фамилията Дю Пон /Du PONT/
Главното, с което тази фамилия се отличава от другите е, че се наблюдава тенденция на женитби само от кръга на името Дю Пон. Това го правят с цел запазване на кръвното наследство, но най-вече заради сатанинската практика на "семейството". Те смята, че кръвта е в основата на сатанинската власт и ако член не е носител на правилната кръвна линия, едва ли ще се издигне във високите кръгове на Сатанизма. Вероятните кандидати за омешване на кръвта са от фамилиите на Балс и Гарден, които също така са неизмено обвързани със сатанизма и илюминатските практики.
9. Кръвна линия на Фамилията ФРИЙМАН /FREEMAN/
Най-известният член е Великият Майстор - Гейлорд Фрийман.
В периода от 1918 г- 1963, Жан Кокто оглавява като Велик Майстор, Ордена на Сион.След неговата смърт, Гейлорд Фрийман /подпомогнат от Антонио Мерзагора и Пиер Плантар Сен Клер /, оглавява Ордена. Същият този Пиер Плантар Сен Клер е известен с това, че през 1951 г. краде чрез канспиративна операция 100 милиона френски франка /в злато/ и ги прехвърля в швейцарска сметка. През 1955 г., няколко мъже, свързани с Ордена на Сион, получили незнайно откъде, стари пергаменти, които са дали яснотата на Меровинговите родословия. Тези мъже били от фамилията Фриймън и до днес се наричат като пазителите на кръвната линия на Меровонгите, за които ще пиша по-надолу...
8. Кръвна линия КЕНЕДИ / KENNEDY/
Всички знаем малко или много за тази известна фамилия- най-вече за това, че повечето от мъжките членове през 20 век бяха избити или просто си отидоха при неясни обстоятелства...Предполагам, че това е част от жертвоприношенията на Илюминати..!
Фамилията Кенеди е една от най- смесените в тайното общество на Илюминати- чрез бракове с други големи фамилии, като: Анкетелс /Anketells/, Бейлис /Baileys/, Буутс /Booths/, Бъклис /Buckleys/, Колинс /Collins/, Хатфийлдс /Hatfields/, Фриймън /Freemans/, Джеймс /James/, Хъмфрис /Humphreys/, Фелпс /Phelps/, Рейгън /Reagans/ и Смит /Smiths/. Тези Кенеди, които познаваме най-добре са омесени с фамилията Фицпатрик /Fitzpatricks/- изключително влиятелна ирландска фамилия, на чийто герб има трилистна перуника с дракон и лъв....правете си вие изводите...нищо случайно няма!
7. Кръвна линия ЛИ /LI/
Научих от сигурен източник, че Ли Ка- Шинг /Li Ka-Shing/ и могъщите Ли от Хонг Конг са неизменна част от Илюминати. По стечение на обстоятелсвата фамилиите Ли управляват Комунистически Китай, но доскоро нямах идея, че са се кооперирали с останалите от кликата на Новия Световен Ред....
6. Кръвна линия Онасис /ONASSIS/

Аристотел Сократис Онасис- носещ първите две имена на велики, гръцки философи, непонятно как от беден 21-годишен младеж, става супермилионер, две години след това-на 23. Твърди се, че топлата връзка между Илюминати и просперитета на Аристотел, е баща му- Сократис. Младият Онасис е бил "илюминатски принц", корабен магнат, свръхобразован и безскрупулен, глобалист, който говорел свободно 5-6 езика. Известен е също с това, че се жени за вдовицата на убития, американски президент Джон Кенеди- Жаклин.
6.1. Кръвна линия РЕЙНОЛДС /REYNOLDS/
Рейнолдс не са от основните 13 кръвни линии, но те са неизменна част от тях-нещо като техни слуги.../ което ме подсеща да напиша и друга статия за слугите на илюминатските кръвни линии /. Нерядко, за добрата си служба , те са възнаграждавани с бракове с членове от 13-те и по този начин тясно са интегрирани с Илюминати. Затова и ги класифицирам тук...
Браковете в тази фамилия са кръстосани с Ротшилдови, ДюПон, Рокфелер, Грация, Грейсови и Грей. Особено интересен е един брак с фамилията Кулман /Cullman/
5. Кръвна линия Рокфелер /ROCKEFELLER/
Една от 13-те главни фамилии, която управлява света. Понастоящем, в целия свят, те са около 200 члена, които носят името Рокфелер или наименования от гореизложените фамилии. Затова и пиша тази статия- за тези, разследват Илюминатите и как Рокфелерови се занимават с насърчаването на тъмните сдтрани от окултизма и сатанизма и как са съсредоточили усилията си към световен контрол и деномиринаране на ценностната система на хората...
По принцип да се вникне в игрите на Илюминати трябва да се изпишат доста книги...
В заключение ще кажа, че Рокфелерови черпят живитилната си сила от около 500 влиятелни организации по света /банки, медии, фармацевтични и козметични компании, компании от хранително-вкусовата промишленост, военния комплекс и др./, пряо или не, подчинени на тях.
4. Кръвна линия РОТШИЛД / ROTHSCHILD/
Според преки очевидци, които са имали достъп до британските домове на тази фамилия, основното нещо за което свидетелстват е : Тоталното поклонение пред култа на Сатаната. Те дори определят място на масата за него. Ротшилдови са отдадени сатанисти в продължение на много поколения и те са неизмено свързани с историята за Печата на Соломон /по запознатите знаят за какво говоря../
3. Кръвна линия Ръсел /RUSSELL/
Тайните общества по света изпълняват един основен, таен ритуал всяка година. Този ритуал на практика е древен, гностичен /сатанински/ акт, който заклеймява тялото на Христос. Ритуалът в днешно време е маскиран под името - "Възпоменателна вечеря" и се изпълнява на отделни елементи, от определени личности, за да не може да се свърже с същността на мракобесната основа.
2. Кръвна линия ВАН ДУИН /VAN DUYN/
Най- любопитното тук е, че на практика тази фамилия е "майката" на МИ6, Мосад, NSA и др. подобни разузнавателни организации. Както повечето от вас знаят, МИ6 е първоосноватна пък на ЦРУ и Мосад. МИ6 е родилката на тези две организации, а британското разузнаване е интергирано под шапката на Британска Организация за Сигурност, което пък от своя страна е най-голямотно и влиятелно, разузнавателно общество на планетата.
1. Кръвна линия Меровинги /THE MEROVINGIAN/
Тази кръвна линия е една от най- "охраняваните" от Илюминати. Някои твърдят, че тя е кръвната линия на Исус, но аз лично смятам, че това е спекулация. По-скоро тази кръвна линия носи началото си от Посветените /за тях ще пиша специално, защото малко се знае за тях/. Генеологията на тази фамилия е силно разтеглена във времето, в множество клонове. Само мога да кажа, че голяма част от президентите на щатите носят гени от Меровингите, в това числа включвам семейство Буш и Джордж Вашингтон...

Няма коментари:

Публикуване на коментар