Звездни Цивилизации

събота, 13 януари 2018 г.


Руски съд доказал, че ВСЕКИ ШТРИХ-КОД СЪДЪРЖА ЧИСЛОТО "666", вкл. и ЕГН-то ни!
 


Съдът в град Приозерск, на 13 февруари 2002 г. е установил, че ИНН (Идентификационен данъчен номер, равнозначен на нашето ЕГН!) съдържа числото на дявола - 666.  Това е знакът, който в Библията е описан, като „печат на антихриста“

Тринадесетте християни, подали иска против Министерството на данъците и приходите, нарекли този съдебен процес - „съд срещу дявола“. Те се молели Господ да помогне да възтържествува правдата.По време на процеса били разкрити скандални факти. Оказало се, че Министерството е излъгало йерарсите на Руската Правослацна Църква, че ЕГН-то не съдържа трите шесторки и не подменя името на човека!


 Назначената от съда научна експертиза доказала, че ЕГН напълно съответства на описаното от св. ап. Йоан Богослов в Откровението (или Апокалипсиса, за звяра – антихрист):


"И той ще направи така, че на всички, малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, да бъде поставен белег на дясната ръка или на челата им, и никой не ще може, нито да купува, нито да продава, освен оня, който има този белег, или името на звяра, или числото на името му. Тук е мъдростта. Който има ум, нека изчисли името му, защото е име на човек, и числото му е шестотин шейесет и шест“.

В използваната данъчна система за кодиране EAN/UPC идентификационният номер е записан във вид на штрих-код, който съдържа ключовата последователнсот от трите шестици. (Не се съмнявайте, че точно така се постъпва и с ЕГН-тата в България, защото те точно за това са и въведени, в цлия капиталистически и комунистически свят!!
Във всеки штрих код, първата, средната и последната двойка, удължени надолу, вертикални линии, са трите шестици. Тях компютърът не ги чете, но без тях не разпознава штрих кода, понеже те служат за – ключ. А всъщност, ролята на трите шестици е, да оскверняват християнството и християните. Но много по-страшното е, че приелият доброволно този знак (штрих код, число или име на звяра), на ръката или челото си, фактически, безвъзвратно се отрича от Господа, с което се самоосъжда на вечни мъки в ада.)

– А от къде се взе в Русия тази система?– Стандартът EAN е разработен в Америка, и в средата на 90-те години го приеха и в Русия (а в България, много по-отдавна!?).

Имало и други варианти, без шестиците, но нашите чиновници  избраха именно този (случайно ли?).Срещу подалите иска, обикновени хора, без длъжности, пари и връзки, противостояла цялата държавна система, която с стреми да контролира всичко и всички.

Но в Приозерск, данъчната коса ударила на камък.

За първ път в Русия, по същство, била подписана смъртната присъда на (руското) ЕГН...

Дай Боже, и български православен йерарх открито да издигне глас против задължителните електронни документи, и против ЕГН-то, с което отдавна сме се примирили, без да знаем за последствията от "мълчаливото ни съгласие", и без ни един глас на протест и предупреждение, от страна на йерарсите на БПЦ.
А в Светото Писание няма друго по-строго предупреждение, от описаното в "Откровението" (Апокалипсиса) на Апостол Йоан, за гнева Божий към тези, които приемат "знака на звяра, или името му, или числото на името му"... "а числото му е шестстотин шейсет и шест"!!  И това сатанинско, еврейско число, умишлено е включено във всичките електронни документи и карти, и особено в бар-кодовете (штрих-кодове) на всичките продавани на пазарите стоки, където първите, средните и крайните две тънки успоредни линии са трите шестици! Които не се четат от компютрите, но без тях штрих-кодът не се разпознава от тях! И именно, штрих кодът, според пророчества на Православни монаси, е "знакът на звяра"!!
И според същите пророчества, такъв, личен штрих код се нанася на челата на всички, които получават електронните документи, с т.н. "биометрични данни". Технологията била такава, че първоначално линиите на кода не са видими, но като му дойде времето, штрих-кодът щял да стане видим. Но той по никакъв начин не можело да се изтрие или изреже!..

Няма коментари:

Публикуване на коментар