Звездни Цивилизации

вторник, 9 януари 2018 г.

 КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО СА  ИЗВРАТЕН САТАНИНСКИ КУЛТ!


Всичко, което захаросаните световни медии ни показват за кралското семейство е абсолютна лъжа!

Спомняте ли си шедьовъра на великия Стенли Кубрик „Широко затворени очи“? Мнозина смятат, че големият режисьор е направил последния си филм, буквално, за да отвори очите на хората и, че един откъс от него е базиран на истината за кралското семейство на Великобритания.

В най-запомнящата се сцена във филма, персонажът на Том Круз се промъква в ексклузивно парти на елита, което всъщност е зловеща сатанинска церемония, която се провежда в отдалечено имение. На „купона“ присъстват върхушката на обществото. След зловещ сатанински ритуал, който се провежда под звуците на смразяващ химн възхваляващ дявола, гостите на купона се впускат в невиждана по разврат орг*ия!

Някои ще си кажат, че това е просто художествена измислица, но разследващият журналист Аджай Мир твърди, че зловещата сцена от филма пресъздава абсолютно реалистично частните сбирки на британските монарси и техните отбрани и знатни гости.

„Купони“, на които знатните особи се отдават на сатанински ритуали и невъобразим разврат, пед*филия и даже бл*дство с животни и човешки жертвоприношения!

Спомняте ли си за скандала с чудовището Джими Савил – близък довереник и приятел на кралското семейство, неизменен участник в потайните сбирки!

Истината за Савил лъсна след смъртта му и буквално потресе света.

За над 60 години покойният британски телевизионен водещ на BBC е извършил повече от 200 чудовищни с*ксуални престъпления, за които има информация. Истинският им брой може да е многократно по-голям.

По-голямата част от жертви му, за които се знае са били деца – и момиченца и момченца. Най-възрастната жертва е била на 47, а най-малката – едва на на 8.  Извращенията започват от 1955 г. и продължават до смъртта му през 2011.

Има данни, че  Савил бил член на елитен сатанистки култ, в който жертвите били ритуално н*силвани!

В статия публикувана в Sunday Express се разкрива ужасът преживян от 12г. умиращо момиченце изн*силено ритуално в болница на смъртното си легло!

Савил е олицетворение на злото!Бил е пръв приятел с Принц ЧарлзВинаги в близкото обкръжение на кралицата! Обърнете внимание на погледа му!

През цялото това време този човек е бил в близкото обкръжение на кралското семейство, бил е обгрижван от медиите и представян като любимец на Великобритания. Кралица Елизабет го удостоява с рицарско звание, и тои извършва зверствата необезпокояван до смъртта си.

Това е бил ритуалния костюм на Савил, с който той е извършвал чудовищните си деяния!

Според Аджай Мир членовете на кралското семейство и обкръжението им споделят черните страсти на Савил и се отдават на не по-малко чудовищни деяния – просто неговият случай става публично достояние по непредвидени от тях стечения на обстоятелствата.

Партитата

Това е запис от събитие, представено като благотворителен коктейл даден от Принц Чарлз и херцогинята на Корнуол Камила Паркър-Боулс:

Изглежда като обичайния аристократски коктейл, но обърнете внимание на няколко детайла!

Вижте маските на Чарлз и Камила! Те са идентични с тези, на сатанинските жреци представени от Кубрик в „Широко затворени очи“! Това е специфичната маска на върховния жрец:Събитието се провежда в Клерънс хаус – имение със зловеща слава. От десетилетия витаят слухове, че зад стените на лондонската кралска резиденция се случват невъобразими зверства, включително и човешки жертвоприношения!Сред гостите на събитието са нашумелите напоследък супермодели Кара и Попи Делевайн.

През последните години Кара буквално завладя модната индустрия въпреки изключително скромните си физически данни. Тя е на кориците на най-големите световни списания и е постоянно натрапвана на публиката. Кара никога не е криела влечението си към окултното:Истината е, че моделките са част от забавлението на истинският „купон“, който ще се проведе зад масивните врати на Клерънс Хаус, и след свежия коктейл ще бъдат олад*ни грубо от десетки „аристократи“ във вихъра на зловеща сатанинска орг*я!

Покойната принцеса Даяна е била част от това зло.Даяна се среща с изверга Савил, който е в компанията на кралицата-майка

Съпругът й Чарлз от десетилетия изпълнява функцията на главен жрец на чудовищните ритуали. Съвестта й не е издържала и Даяна се е опитала да се откъсне от кошмара, в който живее.

Според редица теории точно това е причината, поради която кралското семейство организира нейното убийство – тези тайни не могат да видят бял свят!

източник - https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwjJ7emYzMrYAhVGKVAKHQi1B2kQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fbradva.bg%2Fbg%2Farticle%2Farticle-74695&psig=AOvVaw0LuHEOugXWVAOK9d1elxHe&ust=1515577033857603

Няма коментари:

Публикуване на коментар