Звездни Цивилизации

неделя, 7 януари 2018 г.

Д-р Итън Троубридж -  Нибиру е тук и все повече ни наближава и посланието  на  Енке за Апокалипсиса през 2021
Хората трябва да спрат да питат за датата на пристигане на Нибиру, каза бившият климатолог на USGS д-р Етан Троубридж.

Тъмната звезда и нейните планети в орбита се виждат в небето и радикално променят климата на Земята.

Значителното увеличение на климатичните промени  предизвиква научен приоритет.

Нарастващите финансови разходи, свързани с природните бедствия, подкрепят исканията си.

През 2017 г. финансовите загуби, дължащи се на урагани, земетресения и други метеорологични явления възлизат на 306 милиарда долара.

Тази цифра е почти двойно 188 милиарда долара през 2016 година.

Заключението, казва д-р Троубридж, е неизбежно.

Светът, както го познаваме, се променя точно пред очите ни.

Нибиру е тук - каза д-р Троубридж - и вече не е на милиарди километри.

Тъй като продължава да се приближава до Земята, ще продължим да виждаме все по-тежки метеорологични събития от всякакъв вид.

Вярваме, че кулминацията на събитията ще достигне своя връх през 2020 или 2021 г., когато Нибиру достига най-близката си точка до Земята.

Не, тя няма да  ни удари но падането на метеори ще се засили  от небето, също и суровите бури, мега земетресенията и екстремните температури ще бъде нещо нормално нормални, те  ще се засилват все повече и ще стават все по разрушителни и гибелни.

Човечеството има две възможности: да се адаптира или да умре.

Той вярва, че Земята претърпява смяната на полюсите.

Интензивността на гравитацията на кафявото джудже и най-външния орбитал кара Земята да промени позицията си и да направи смяна на земната си ос и  да преобърне земните си полюси.

Посоката на всяко орбитално отклонение е пряко свързана с позицията на Nibiru по отношение на южното полукълбо.

Времевата скорост и степента на ъглово отклонение на Nibiru определят тяхното въздействие върху Земята.

Той поставя интересна теория в подкрепа на твърдението си.


Чували ли сте термина електрическа вселена?

Е, ние също съществуваме в една  малка  вселена


Да кажем хипотетично, че сме  се променили

Тази промяна не трябва да бъде постоянна.

Планетата, с времето, се опитва да се оправи

Накратко, това е  на война.

Нибиру натиска и дърпа, а Земята се опитва да се коригира

Но с течение на времето ни способността   намалява.

Ако дръпнеш на лента прекалено много, губиш еластичност

Орбиталната еластичност е подобна; колкото по-голям е стресът, толкова по-малко може да компенсира Земята.

По същия начин, с всяко придвижване, става много по-трудно за Земята да се справя.

Това, което сме свидетели сега обаче, е резултат от две или може би една геофизична и геомагнитна промяна на три градуса.

До 2020 г. или 2021 г. тази промяна ще се увеличи експоненциално.

Въпреки че предсказанията му са мрачна картина, той не вярва, че Нибиру  ще причини  изчезване. на човешкият род .

Човечеството оцелявало и в предишни идвания на Нибиру и ще издържи  и сега в предстоящата буря.

 самодоволство ще бъде най-голямата причина за смъртта, каза той.

Тези, които не са склонни да се подготвят и адаптират, ще бъдат най-малко вероятно да оцелеят.

А дали филма  2012 и  твърденията за край на света тогава не бяха подсъзнателни твърдения и насоки, или това беше една подготовка на илюминатският елит за истинският Апокалипсис  през 2021 когато Нибиру пристигне  и когато слънцето ни   изпрати огромни слънчеви бури към земята и  цялата земя се разтресе и смени земните си полюси и измерения.

Още

Приближаващият се Апокалипсис

Видението.

Откритието е написано от апостол Йоан по нареждане на нашия Създател, Анунаки Енки, за когото смята, че е Бог. Става въпрос за Апокалипсиса от 2021 г. (Сега, когато 2012 мина и Апокалипсисът не се случи, ще трябва да отидем с оригиналната дата.) Енки, взе Джон навън, за да види опустошението със собствените си очи. Джон мислеше, че това, което е видял, е видение, когато той се върна в тялото си, подобно на мен, след като Енки ме накара да видя Апокалипсиса от 2021 г. Енки поиска от Джон да пише за това, което видя, както го направи. Джон видял чудовищни земетресения, наводнения, изригвания на вулкани, урагани, силни бури ... повърхността на Земята се разпадаше.  Енки ме заведе да видя Апокалипсиса от 2021 г., той ме закара да видя Истинския Апокалипсис през 2021 беше основно повторение.

Не само, че ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ разказва за ужасното бедствие на следващия Апокалипсис от 2021 г., тои също така разказва как да оцелеем. В началото Йоан написа: "Ако прочетете това пророчество на глас пред църквата, ще получите специално благословение от Господа (Енки)." След това той написал: "Тези, които слушат това, четат и правят това, което казва, също ще Бъди благословени. Защото времето е наближило, когато всичко това се сбъдне. "Какво е посланието? Това е знанието на нашата духовна енергия и за това трябва да се отървете от страховете си от егото, от контрола на егото и от това, което включва фалшивите ви религиозни убеждения. Това е ключът към оцеляването на идващия Апокалипсис ... познаването на вашата чиста духовна енергия и увеличаване на нейната интензивност, така че ще можете да пътувате през интензивната радиация на четвъртото измерение на корабите Ануннаки. Но първо трябва да имате интензивната духовна енергия, която трябва да бъде избрана от Ануннаките (Прочетете за това в Откровение 2: 17)

След като извърши едно от многото си чудеса, онези, които  станаха свидетели, го хвалеха, Исус каза: "Какво наричате велико? Това, което  аз правя, можете да направите. и вие. "Те не разбраха, но това, което той казваше: Ако знаехте за силата на собствената си духовна енергия, можете също да правят чудеса. Това е посланието, което Енки иска да прочете на църквите: "Отхвърлете  фалшивите религиозни убеждения и се върнете към силата на вашата духовна енергия, с която сте родени". Тогава Енки каза: "Нека всеки, който може да чуе, да слуша какво казва Духът на църквите. Всеки, който побеждава, ще яде от скритата манна, тайната храна от небето (домашната планета на Ануннаките) и аз ще дам на всеки един бял камък (елемент 115), а върху камъка ще бъде гравирано ново име че никой друг не знае освен този, който го получава.

Това, което Енки казва по-горе, е, че всички духовни интелигенти, които са се отклонили от религиозните вярвания, се свързват отново с тяхната духовна енергия, тяхната истина и увеличават своята интензивност до най-високото си ниво, така че нивото може да бъде допълнително увеличено, като се яде специалната манна от небето (това е хляб, смесен с елемента 115 бяла мощност, което е горивото, използвано на корабите Ануннаки. Прочетете за подробностите в романа, БОЖИНАТА ПРЕСТЪПНОСТ). Тогава духовният интелигент ще има духовна енергия с интензитет, приемлив за безопасна полет през радиационното измерение на корабите Ануннаки. (Откровение 2: 17).

Това, което следва в Откровение, е визуалното описание на Йоан за апокалипсиса от 2021 г. Това, което не е включено, е това, което причинява Апокалипсиса, който е описан в романа "Божията история". Трябва да видя каузата, когато станах свидетел на Ноевия апокалипсис при пътуването ми с Енки и ще бъде същото с Апокалипсиса от 2021 г.  На всеки 3600 години планетата на Ануннаки, Нибиру, се завръща и  обикаля в Слънчева система между Марс и Юпитер. Нибиру е малко по-голям от Юпитер и бута мощна гравитационна вълна. Гравитационната вълна е нещо като звуков бум, който се избутва от реактивни самолети, когато се гмуркат, удари силна сила G, издърпва се и грабва земята с гравитационно вълно-звуков бум. Ние го чуваме, преди да почувстваме водещия си ръб, а след това се разбиваме със задния край ... BOOM.

Силата на гравитационната вълна на Нибиру не удря Земята всеки път, когато тя обикаля в Слънчевата система  защото Марс може да я блокира, като удари. Марс не е бил в блокираща позиция по време на Ноа Апокалипсис и Земята е взела хита. Марс няма да бъде в блокиращата си позиция през 2021 г. и Земята ще получи пълен удар, което ще накара Земята да има промяна на полюсите. Тогава Земята ще направи леко свиване. Когато това стане, земната кора ще загуби, ще се плъзне и ще се разпадне, причинявайки земетресения и наводнения.

През октомври 1999 г. се съобщава, че два отбора от астрономи, един в Отворения университет в Милтън Кейнс, Англия и един в университета в Луизиана Лафайет, докато разглеждат пътя на 13 комети, чиито огромни орбити ги въвеждат в тази част на Слънчевата система веднъж на всеки няколко милиона години или така видях, че пътеките на кометите показват изкривяване. Всеки открива, че това изкривяване е причинено от огромна тъмна планета, която се е присъединила към нашите слънчеви планети дълго след нашата слънчева система. Като планетарна планета, която посещава по-дълги интервали, просто минава през нея. Знаем, че Нибиру е огромна, тъмна, четвърта измерена планета, която минава през слънчевата система на всеки 3600 години. Двата отбора съобщиха, че тази тъмна планета, която те не могат да видят, натискаше огромна гравитационна вълна. Те съобщиха също, че тази гравитационна вълна е на 3 трилиона мили и се насочва към нашата слънчева система. Сега, ако имате астроном учил физика, той може да изчисли кога ще пристигне. Не беше 12/21/12. Нямаше предупредителни земетресения в Тихия океан ... сега има.

Ако сте на Земята, когато Апокалипсиса удари, няма да оцелеете. Няма да има къде да се скриете. Ще умреш ужасна смърт. Също така правете това, което Енки ви  каза, изтласкване на егото ви, овладяване отново на духовната ви енергия, увеличаване на енергията си до ниво, което ще ви позволи да бъдете избран, да вземете елемента 115 мана и да излетите оттук - към Нибиру и да се върнете, за да започнете нова духовна Земя. Това е единственият начин да оцелееш.

 Историята на Бога е, че Енки се завръща на Земята. Той избира група от духовни интелигентни хора, ги гледа как увеличават своята духовна енергия и ги отвеждат, за да видят 2021.? Апокалипсис.

източник -https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=11&ved=0ahUKEwjqqoy3scXYAhUS2qQKHc7KBBIQFghQMAo&url=https%3A%2F%2Fspiritualnovels.wordpress.com%2Fsurviving-apocalypse%2F&usg=AOvVaw39jxpsxJy2zsKUOZ1KZrGp

Няма коментари:

Публикуване на коментар