Звездни Цивилизации

петък, 19 януари 2018 г.

ЦЕРН  - И СИСТЕМАТА НЕМЕЗИС  А СВЕТЪТ  Е ПРЕД ПЛАНЕТАРНА  КАТАСТРОФА И ВСИЧКО СЕ ПРИКРИВА ОТ СВЕТОВНИЯТ САТАНИНСКИ  ЕЛИТ
Съжалявам за забавянето, но исках да обхване всички аспекти доколкото ми е известно.

Важно е да разберете, че смяната на полюсите и CERN имат най-голямата връзка, както винаги съм казвал - всичко, което се случва на тази планета, е свързано с изместването на полюса.
На първо място, трябва да разберем основанията, на които се намира големият космически колайдер. Заедно с френско-швейцарската граница, комплексът CERN collider от 8 милиарда паунда е погребан на дълбочина до 175 метра. Тунелният комплекс минава по протежение на верига от 17 километра (27 километра).

но забележите, че градът във Франция, където се намира частично CERN, се нарича "Сен-род-Поли". Името Pouilly идва от латинския "Appolliacum" и се смята, че в римски времена съществува храм в чест на Аполон и хората, които живеят там, вярваха, че това е вход към подземния свят.

Интересно е да се отбележи, че CERN е изграден на едно и също място. Религиозните водачи, добрият вид, винаги са подозрителни към целите на научния свят, който свързва с един стих направо от Откровенията (9: 1-2, 11), който се позовава на името "Аполион". стихът гласи: "На него му беше даден ключът на бездната. И той отвори бездънната яма ... И те имаха вид над тях, ангел на бездната, чието име на еврейски език е Абадон, но на гръцки език се казва Аполион. "Да, не можете измисли си го. Истината винаги е по-странна от тази фикция.

Логото на CERN също така представлява 666 скрити в очите, точно като Disney. Всички работят за едни и същи хора.

,
,

Елитът винаги трябва да ви покаже онова, за което са наясно, така че те работят, най-добрата форма на тайна е да бъде възможно най-крещяща, която не само подсъзнателно прави ума ви, освен това като нормално, но също така е техният начин на придържайки се към универсалния закон за "истината". Ето защо първото указание "в твоето лице" е в действителното име "CERN"

Името CERN - "официално" е Европейската организация за ядрени изследвания. Името CERN произлиза от съкращението на френския Консел Европа за временно назначаване на Recherche Nucléaire, временно създаден през 1952 г. с мандат за създаване на анимация на фундаментални научни изследвания в Европа.

Въпреки това, CERN има много по-дълбок смисъл, както винаги, елитът иска да заложи вярност чрез ритуални имена и богове на подземния свят, CERN е кратък за "cernunnos", който е известен в келтския политеизъм като "рог бог", бог на плодородието , живот, животни, богатство и подземния свят. Които всички представляват "плът и сила". Няма нищо общо с духовността ви.

Казва се, че "cernunnos" е великият ловджия, той е бил известен като най-древното и могъщо келтско божество, наричано "господаря на дивите и всички неща". Синовете му се казвали Теутат, Есус, Таранис или Таран понякога се наричат ​​двойките му.

Смисълът на Сернунос в келтски и староанглийски и ирландски е "рогът или рогът". Този бог обикновено е изобразен в произведения на изкуството, носещи ергени и обикновено е придружен от символите на елен, овен, бик и притежаващ рога и забелязана змия или червей.

Най-ранните известни изображения на Сернунос са открити във Вал Камоника, в Северна Италия, която е била под келтската окупация от около 400 г. пр. Хр. Най-известният е изобразен и на Гундстройпския калдрон (на снимката по-горе), който е сребърен ритуален кораб, открит в Гундеструп в Ютланд, Дания и датиращ от 1 век пр.н.е.

Името "Ютленд" ще съответства на племето на Юда, познато също като финикийците и гръцките елини от Крит, което е написано подробно в статии като "Първите евреи на Крит" и "Масонските архони на Племето на Юда ", което винаги си струва да четеш.

Родният бог се намира на известния стълб на лодките (френски пилон де натути) е каменния барелеф с квадратна секция с изображения на няколко божества, както Галиш, така и Римски. Започвайки до първата четвърт на 1 век, тя първоначално стоеше в храма в гало-римските цивити на Лутетия (модерен Париж, Франция). (Снимката по-долу).

Както повечето от вас знаят, великият ловец, бикът, еленът, Рамът, змията директно се свързват с окултизма. Нимрод е великият ловец, царят, който се разбунтувал срещу бога. Нимрод е бащата на "Таммуз", а съпругата му е "Семирамида". Тамуз е роден на 25 декември и елитът е успял да индоктринира хората в създаването на световно обреден празник на този ден. Това е начина, по който те работят, скрити в обикновена местност, заблуждават масите, както винаги.

"Рам" представлява "бафомет", който е много използван символен образ в окултния / елитния. От 1856 г. името "Бафомет" е свързано с изображението "Сабатска коза", съставено от Елифас Леви, което съдържа двоични елементи, представляващи "сумата от цялата вселена". Както винаги, обичате да играете с ума. "Както по-горе, толкова по-долу", те използват хегелов диалект, добро срещу злото, продължителната битка.

Бикът, змията ... Искам да кажа, мисля, че вие ​​получавате представа за това, на кого се покланят.

,
,

След това трябва да се впуснем в маската на ЦЕРН, която е богинята "Шива". Шива е третият бог в хиндуисткия триумвират. Триумвиратът се състои от три богове, които са отговорни за създаването, поддържането и разрушаването на света. Другите двама богове са Брахма и Вишну.

Брахма е създател на Вселената, докато Вишну е запазил всичко.

Ролята на SHIVA е да разруши вселената, за да я създаде отново. което те правят в известен смисъл, те разбиват частици от Вселената заедно, за да пресъздадат раждането на вселената в затворена среда, и това е, което те казват, че правят, това, което всъщност правят, е много по-лошо.

Така че точно извън сградата на седалището си седи древна статуя на Шива, древния Аполион, богинята на унищожението. Странно? Не и когато знаете как работят. Свържи точките.

,
,

Сега нека влезем в технологичната страна на CERN, за да можеш да разбереш колко точно енергия може да създаде и какви елементи се използват.

Колекторът на CERN се състои от 9 600 супер магнита, 100 000 пъти по-мощни от гравитационното издърпване на Земята, които огън протони около кръгова пътечка с огромни скорости. Един лъч може да се върти до 10 часа, пътувайки на разстояние повече от 10 милиарда километра, достатъчно, за да стигне до далечните части на нашата Слънчева система и отново. Пътувайки точно под скоростта на светлината, един протон в LHC ще направи 11 245 вериги всяка секунда. Да, всяка секунда.

Бобините на магнита, които са съставени от 36 усукани 15 милиметрови нишки, всяка от които включва накрая 6000-9000 единични нишки, всяка нишка има диаметър, малък от 7 микрометра. Дължината на LHC от 27 километра изисква около 7600 километра кабел, който възлиза на около 270 000 километра от направление, повече от достатъчно, за да обиколи Земята шест пъти в Екватора. Да, това е колко кабел те имат и вие можете да си представите колко енергия те трябва да регулират. Ще стигна до това по-късно.

Според уебсайта на ЦЕРН, ако нишките бяха разкрити, те щяха да се "протягат към Слънцето и да се върнат пет пъти с достатъчно ляво за няколко пътувания до Луната". И аз вярвам напълно.

Невероятните горещи температури, които може да достигне, са повече от 100 000 пъти температурата в центъра на Слънцето. Това вече е постигнато в CERN, като ускорява и сблъсква заедно два лъча с тежки йони.

CERN се свързва в тази електромагнитна мрежа около нас.

Така че нейните изключително мощни и хората подценяват колко енергия може да произведе и колко енергия трябва да функционира.

За да им помогне да спечелят енергията, от която се нуждаят -

HAARP / йоносферичните нагреватели играят ключова роля в енергийната трансформация в земната йоносфера, ни отвеждат до 1985 г. в Сакраменто и изграждането на тестова антена в присъствието на г-н Bernard Eastland, изобретателят на технологията и човека зад това, което ще стане известен като HAARP - високочестотна активна аурориална изследователска програма.

Това, което правят, е превръщането на атмосферата в електрически заредена плазма за различни военни цели, от манипулации на времето до наблюдение, до пренареждане на нашата ДНК.

Електромагнетизмът е навсякъде около вас, те имат технологията да го манипулират с HAARP, стига те да имат правилните енергийни формати, те зависят от плазмените реакции, които създават големи енергийни изблици, след което се захващат в енергийните вълни за собствената си енергийна употреба на CERN, за да създадат повече власт, за да постигнат целите си. (Което ще дойда.)

Гуенските кули играят жизненоважна роля в целите на ЦЕРН, шестдесет и четири елемента в земята модулират, с вариация, геомагнитните вълни естествено идват от земята. Естественият "мозъчен ритъм" на земята или "сърцето" (резонанс на Шуман) е балансиран с тези. Това са същите минерали, които се намират в червените кръвни телца. Има връзка между кръвта и геомагнитните вълни. Дисбалансът между Шуман и геомагнитните вълни нарушава тези биоритми. Тези естествени геомагнитни вълни се заменят с изкуствено създадени нискочестотни (LF) земни вълни, идващи от кулите на Гуен.

Предавателите GWEN (Ground Wave Emergency Network), разположени на разстояние 200 мили в САЩ, позволяват специфични честоти да бъдат пригодени към силата на геомагнитното поле във всяка област, което позволява промяна на магнитното поле. Те работят в гамата LF с трансмисии между LF 150 и 175 KHz. Те също излъчват вълни от горната VHF до долната UHF обхват от 225 - 400 MHz. Сигналите LF пътуват от вълни, които прегръщат земята, вместо да излъчват в атмосферата. Станция GWEN предава в 360-градусов кръг до 300 мили, като сигналът пада рязко с разстоянието. Цялата система GWEN се състои от (в зависимост от източника на данни) от 58 до планирани 300 предавателя, разпространени в САЩ, всяка с кула с височина 299-500 фута. 300 фута медни проводници в спираловиден моден вентилатор, излизащ от основата на системата под земята, взаимодействащ със земята, като тънък вълнообразен проводник, излъчващ радиовълнова енергия за много дълги разстояния през земята. В Обединеното кралство или в други по-малки държави кулите на Гуен са разположени по-близо един до друг и са в диапазона между 30 фута и 150 фута, има много по-малко земна маса за пътуване, така че те не трябва да бъдат толкова високи, затова е важно те да са по- за да бъдат свързани помежду си чрез постоянен поток от ниски честоти.

Съединените щати се къпят в това магнитно поле, което може да се издигне от земята до 500 фута, но се спуска в мазета, така че всеки може да бъде засегнат и контролиран от ума. Цялата изкуствена земна вълна се разпростира в цяла САЩ като мрежа. По-лесно е да контролираме и да хипнотизираме хора, които се къпят в изкуствена електромагнитна вълна. Същото важи и за всички страни, тъй като проектите са почти завършени по света.

GWEN предавателите имат много различни функции, включително:

1. контролиране на времето.

2. контрол на ума.

3. поведение и контрол на настроението.

4. изпращане на синтетична телепатия като инфразвук на жертвите с импланти на САЩ за управление на ума.

5. ** Позволява на CERN да взаимодейства с излъчваната честота. **

GWEN работи съвместно с HAARP и руския кълвач, който е подобен на HAARP. Руснаците открито пускат на пазара малка версия на техническата си инженерна система, наречена Elate, която може да настрои моделите на времето през 200 мили и да има същия обхват като единицата GWEN. Системата Elate работи на летището в Москва. Кулите GWEN изстрелват огромни количества енергия в атмосферата в съчетание с HAARP. Уебсайтът http://www.cuttingedge.org написа изложение как най-големите наводнения от Средния Запад на САЩ са настъпили през 1993 година. Всички те се свързват с CERN и следващата промяна на полюсите. Ще обясня по-късно.

По принцип целта е, че те се нуждаят от цялостната "честота" на всяка жертва, която да работи с определена скорост под прага на осъзнаване, за да позволи ново измерение да се случи.

,
,

Ваксините с импланти са по-малки от ширината на косата и се инжектират с ваксини и грипни снимки. Милиони са го направили несъзнателно. Тези "биочипове" циркулират в кръвта и се поставят в мозъка, което позволява на жертвите да чуят "гласове" чрез имплантанта. Сега има много видове импланти и 1 от 40 души е жертва на статистически данни за "отвличане на чужденци", въпреки че 1 от 20-те се измерва. Фалшивото събитие за отвличане на чужденци, разкрито всъщност е работата на американския военен персонал, използвайки технологията за изработване на космически кораби от холограма навън, сценариите за виртуална реалност за навлизане в космически кораб с хора в костюми. Сценарият "отвличане на чужденци" е полезен, за да се спре всяко по-нататъшно разследване или отчетност на държавните органи от бедни жертви, които биха се подигравали и изглеждали глупави.

Chemtrails също играе роля за CERN. превръщайки небето в батерия или антена. Металозните частици и нанотехнологиите, които се съдържат вътре, се вдишват от нас и постепенно ви направляват по-податливи на манипулатори на честоти, като кулите на Гуен, които вкарват в енергията ви, което е само определена честота, за да ви постави в по-ниска състояние, да ви приведе в съответствие с нормата на това, което елитът казва / прави, повече контрол, наноботите могат да бъдат програмирани да променят вашата ДНК ... точно както правят в лабораториите.

Химидралите и частиците от метал и другите замърсявания, които се съдържат в тях, са основна съставка на всичко това. Металите, барият и алуминият са необходими, за да се превърне атмосферата в йонизирана плазма, точно това, което е необходимо за всичко това да е възможно.

"Lockheed Martin" са тези, които стоят зад дизайна на тези системи и на лицето изглежда, че са доста безобидни. Това е, което Локхийд трябва да каже за "космическата ограда" (една от операциите, финансирана от фонд "черно") на собствения си сайт

"Локхед Мартин в момента разработва технологичното си решение за Space Fence, програма, която ще подобри начина, по който американските военновъздушни сили идентифицират и проследяват обекти в космоса.
"Space Fence" ще използва наземни радари на S-лента, за да осигури на ВВС безкомпромисно откриване, проследяване и точно измерване на космическите обекти, главно в ниска земна орбита. Географското разделяне и по-високата вълнова честота на новите радари на Space Fence ще позволят откриването на много по-малки микросателити и отломки от настоящите системи. Освен това дизайна на Space Lock на Lockheed Martin ще подобри значително своевременността, с която операторите могат да открият космически събития, които биха могли да представляват потенциални заплахи за GPS сателитите или Международната космическа станция. Space Fence ще замени съществуващата Система за наблюдение на космическата военна сила или VHF Fence, която е в експлоатация от началото на 60-те години на миналия век. Първоначалната оперативна способност на новата система е насрочена за 2018 г.

С повече от 400 операционни масиви S-band, разположени в цял свят, Lockheed Martin е лидер в разработката, производството, експлоатацията и поддържането на радари на S-бандови групи. Отборът, ръководен от Lockheed Martin, който включва General Dynamics, AT & T и AMEC, има десетилетия колективен опит в космическите програми, включващи сензори, мисионерска обработка, каталогизиране, орбитална механика, мрежови комуникации и съоръжения.


Звучи безобидно нали?

Грешно.

Космическата ограда, HAARP, CERN, вятърни турбини, фрагментиращи, интелигентни измервателни уреди, кули на Гуен и смартфони са само част от електромагнитния затвор, който се образува невидимо навсякъде около нас и се използва нежелано от потребителите.

Те използват флуорид, за да атакуват епифизната жлеза и това ще ви накара да станете депресирани / тъжни / уморени и по-малко притеснени за световните събития, които позволяват на елита да работи по-лесно, затова те поставят флуорид във вашата чешмяна вода, заедно с олово, алуминий и други киселинни вещества, всички да ви накарат да се разболеете. После се насочвате към "голяма фарма" за лекарства, отпускани по лекарско предписание, които заплитат джобовете на елита.

Това е една голяма игра за тях.

Ами те са направили Земята гигантска лаборатория в подготовка за това, което идва.

Естествената ни среда се превръща в изкуствена конструкция, плувайки в електромагнитни сигнали, като всички ние бавно се интегрираме в тази матрица, образуваща се около нас.

Трябва да разберете негативните сили, за които работят и се покланят. Ако не вярвате в духовния свят, тогава може и да спрете да четете тази публикация сега, защото нищо оттук нататък няма да ви бъде смислено.

Вселената е пълна с различни измерения, различни вибрации, различни честоти, различни звуци. Това, което виждате, е напълно синхронизирано с вашето възприятие, нашата физическа сфера, това е нашето измерение.

Имате по-високи измерения, по-високи честоти, различни дължини на вълната, струнни енергии, които можете да заобиколите, като имате приятна природа, милосърдна, любяща, грижовна и истинска. Тези неща са основа за "добро виене" които другите ще чувстват / усещат, докато енергията излъчва от вас, като по този начин привлича положителните вибрации.

Тогава имате по-ниската форма на размерите, по-ниските честоти, по-ниските дължини на вълната, струните на енергия, които най-много не искат да се заобикалят ... Тези размери са там, където живеят злото, тъмните сили на природата, от енергията, която излъчвате. Когато получите лошо виене на място или човек, това е вашата енергия, която взима нещо, слушайте го.

И двете измерения са навсякъде около вас, 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, които чакат да се прикрепят към околните струни от енергия, излъчвана около енергията, която излъчвате.

Ето защо елитът се уверява, че има фалшиви знамена, за да създаде паника / страх / гняв / объркване / тъга, защото това са емоциите, които ви поставят в по-ниско състояние на съзнанието, което означава, че те могат да се включат в това съзнание чрез по-ниската честота ... така ли виждате?

Повечето от бомбардировките / масовите убийства в училищата и т.н. са създадени за това.

Елитите правят всичко по силите си, за да променят честотата и земната честота, за да пренесат това измерение във физическото царство, поради което всички се покланят на едни и същи богове, които са едни и същи бог.

Да, звярът, Сатана, бафомет, молох, нимброд, луцифер и т.н. ... той идва в много прикрития, помни, всички са като един, духът на злото. Злото, което преминава, няма да бъде рог от звяр, ще бъде като нас.

Ето защо казват такива неща -

Серджо Бертолучи, бивш директор за научни изследвания и научни изчисления на обекта - "ще можем да отворим врати с размери, много малко време", само части от секундата. Това обаче може да е само достатъчно време "да се вгледа в тази отворена врата, като измъкне нещо от нея или изпрати нещо в нея".

Те казват това, защото вече са го направили, отвориха работни отвори за друго измерение, което търсят.

Горди Роуз е ключов играч в CERN, той е движещата сила зад D-Wave "междуизмерния" квантов компютър. D-Wave е адиабатичен квантов компютър (AQC), който е описан като "промяна на чужд Бог". Това не са моите думи, те принадлежат на главния човек в D-Wave, г-н Geordie Rose. Той има достъп до различни измерения на квантово ниво, като бърз начин да се свърже с други същества и дори да заяви, че "призовават" обекти, които не се интересуват от съществуването на хора. Те просто не казват тези неща без причина, а се опитват да го изиграят с лек хумор, знаейки, че хората нежелано го приемат, защото го правят да звучи толкова нормално. Моля, вижте предоставената видео връзка, за да чуете всичко, което Geordie Rose казва в семинар за завършилите училище, да, той се опитва да ги запише и това видео дава много добро обяснение за това как работят - https://youtu.be/iJQkwnkNSPc

Сега стигаме до мястото, където те трябва да ви покажат CERN символиката чрез телевизионни реклами / филми / телевизионни предавания.

В тази реклама тя показва кола, минаваща през портал, в друго измерение. Но когато видите всички други символи, винаги ще забележите истинското значение зад основната реклама, тук ще видите кола "Peugeot", логото на Peugeot е лъв, който представлява "звяра", порталът представлява CERN, така че звярът идва през квантов портал от странна компютърна зала в реалния свят, а когато карат моста, кит над тях скача, сякаш е "свободен" и в същото време показва корема на китовете " тъй като прескача. Това означава, че "коремът на звяра" е освободен "във физическото царство" и хората действат щастливи. И дори казва в края "въведете ново измерение". Ето как работят, скрити на обикновена гледка. За необучените око ще си помислите, че това е само реклама. Гледайте го, след това препрочитайте това, което току-що казах - https://youtu.be/obZQeFuKbxE

Същото се отнася и за Audi, звярът (ревяща кола), който минава през вратата на размерите, пукнатината на завесата, пропастта ... във физическото царство - https://youtu.be/JWoZzVrQDVs

Съвпадение? Няма такова нещо.

Ето един видеоклип за това как CERN се показва на телевизията от години, каналът YouTube на "RoundSaturnsEye" ги излага години наред, ако сте религиозни или не, бих им препоръчал да ги гледате, тъй като той дава добри обяснения за това как те ви показват неща на ясна гледка
 https://youtu.be/YcQWtnoz2JA

Ето още един, светлините са много сатанински, са необходими ритуали, за да спечелят негативните честоти, от които се нуждаят. Те са тези, които контролират тази затворена планета.https://youtu.be/lb8_VWOHgy8

CERN символизъм навсякъде.https://youtu.be/1dI0gdqsUhI

Отварянето на тунела, както виждате, представлява богът, на който служат, ритуал и тук е същата концепция, зомбитата, излизащи от бездната, демоничните "същества", които идват през булото. Кубът на Сатурн представлява матрицата (saturnalia) езически. https://youtu.be/GL0_vdIAGL4

Същото тук отново, танцувайки през матрицата, космическия танц, ритуал, в "безплодната земя" https://youtu.be/Cllqr1nmdYk

Бих могъл да добавя стотици видеоклипове тук, но сега, ако сте гледали по-горе, ще хванете същността на това, което наистина се случва и как те манипулират честотите, за да носят ад на земята буквално.

Какъв е най-големият инструмент на подземния свят?

Science.
,
,
Какво общо има това с полюса?

Първо трябва да разберете какво причинява смяната на полюсите.

Всяка древна религия / писание / пророчество / книга / таблетки / резбарство / живопис изобразяват онова, което преживяват и ни показват какво видяха в небето, как водата стигна до брега, как трябваше да бягат към планините, мъже в небето (плазмени изхвърляния), как се въртеха облаците, как се стигнаха до земетресенията, как вулканите избухнаха, как умряха рибите от морето, как погинаха земните животни, как се преместиха планините, как опустошенията станаха океани и океани стават десерти, как птиците паднаха от небето и т.н. и т.н., което се отнася до Библията -

"Поради това земята изсъхва и всички, които живеят в нея, се изливат, полските зверове, птиците в небето и рибите в морето са отсечени." Осия 4: 3

Цивилизациите от цял ​​свят говорят за същите същите събития през същите години, макар да нямат никаква форма да се свързват с хората по света, а след това на хиляди години една и съща история е разказана и от различни части на света също ,

Това е доста убедително доказателство само по себе си, но не спира там.

Има градове, които са намерени под океаните, които внезапно са били покрити с вода и в планините има големи лодки, които сами по себе си говорят обеми.

Но какво причинява това?

Всички древни цивилизации са издълбали / боядисали повече планети в нашата слънчева система, отколкото ни се казва, "нибиру" е "планетата на пресичането", която се говори широко в древните шумерски учения и е част от "системата на немес".

Немезисът е централната звездна маса и е кафява джудже звезда, много гъста, хелий, литий, железен оксид ... електромагнитните свойства на кафявото джудже са много силни, системата има много дълга елиптична орбита около нашето слънце, всеки 3650 е) години тази система се връща в нашата слънчева система и създава огромно количество галактическа енергия през цялата ни слънчева система.

Когато гледате данни, можете да свържете точките доста лесно.

Системата трябва да се върне през нашия пояс (астероидния пояс) на пътя си, за да достигне перихелията си около слънцето преди 20 години. Това е точно това, което направихме, и затова всяка година имаме хиляди събития на огнено кълбо / предишните години и предишните години преди това, магнитната сила на системата грабва тонове отломки, докато тя минава през нея, а системата, която докосваше тонове отломки към нас.

Спомнете си на живо на NASA съобщение за намиране на слънчева система в края на нашата миналата година? Е, това е начина, по който те работят, истината, смесена с дезинформацията. Казват, че стеблото има кафява джудже звезда като централна звезда със 7 планети, които обикалят около нея, и я наричат ​​"Trappist 1", която е католическа религия, за да знаете кой е зад нея (illuminati), както винаги. Така че те описват точно същата система, за която сме говорили от години. А алармата на спойлера - не е на 39 светлинни години, това е точно в задния ни двор.

Елитът е знаел за това много дълго време, но 1987 г. беше годината, в която някои от правителствените агенции задържаха случващото се и разпространението на думата, правеха документи, но бързо се спряха да не се публикуват отново поради размера на паника, която причинява, оттогава насам елитът подготвя зад кулисите изграждането на масивни подземни бази, известни като "дълбоки подземни военни бази", сортиране на семена от всеки растителен вид на планетата, криогенно запазване на видовете от животинското царство и води войни с всеки, който не е съгласен да следва "новия световен ред".

това е най-голямото прикритие в човешката история ... защо? Тъй като най-висшият елит знае, че светът ще бъде поставен в абсолютен хаос за една нощ, ако те станат публични с това и те ще имат най-голямото въстание в човешката история, техните цели няма да бъдат изпълнени, за да ви държат в по-ниско състояние на съзнание ... продължавай да гледаш кардашиевите, нищо, което да видиш тук.

След това трябва да разберете как наклонът на Земята играе жизненоважна роля в целите на CERNs, че Земята е била заключена с наклон от 23 градуса за няколко хиляди години допреди около 7 години, когато системата е била в обхват, за да има електромагнитна портална връзка всички планети в нашата слънчева система, като се въртим около слънцето всяка година, в даден момент от годината прекарваме входящата система (все още милиони мили, но е изключително мощна) и когато я преминем, се извършва магнитно отблъскване. Южният полюс се спуска към системата като два гигантски магнита, борещи се с сили, което на свой ред създава "земно колебание", което води до постепенно променяне на наклона на земята.

Имат подземни градове / лаборатории в Антарктика, поради което не можете да отидете в определени райони на Антарктика, които се управляват от световен договор, но също така имат енергиен център, който минава през целия път от Антарктика до Северния полюс. океански под, той е взаимосвързан и в двата полюса, така че да увеличат максимално енергията от заредените частици, които се вливат в слънчевия вятър. В действителност можете да намерите "стената на морското дъно" в Google Earth, но тук е видеоклипът, който ви показва това. Гледайте всичко. https://youtu.be/RPx5c8jIPSY

Съществува и причина, поради която големите пирамиди в Гиза са в центъра на цялата земна маса и възпроизвеждат съзвездието "Орион", както и пирамидите на маите. Те са били конструирани, за да използват енергия, когато се появят определени планетарни подредби и те също искат да възпроизведат "небесата", поради което те също използват термина "както по-горе, толкова по-долу", защото нибиру се казва, че идва от съзвездията Орион, , В анунаките се говорят в древните шумерски таблетки изобилно като богове, но те са свързани с "падналите ангели", които също работят с подземния свят, за да ни превърнат в система на подчинение.

Но не всички са лоши, има по-добри от лоши, но лошите имат манипулационни техники, за да ни накарат да мислим, че доброто е малцинството, така го искат, елитът зависи от това, че ТИ се нуждаеш от тях, затова те се разпространяват толкова много омраза / разделение / страх, така че да почувствате необходимостта да ги накарате да запазят нещата спокойни. И все пак правят точно обратното.

Всяка година системата се приближава, колкото повече наклонът на Земята виждаме, тя ще се люлее по един път за известно време и след това ще се върне обратно, тъй като нашето слънце придобива магнитна сила, след като преминем системата.

Когато "нибиру" стигне достатъчно близо до земната орбитална пътека, то ще дойде от непосредствено под Южния ни полюс, е много трудно да се види, защото е далече под еклиптиката, тъй като се издига от еклиптиката, се осъществява магнитната битка, Южният полюс ще следва nibiru, тъй като преминава, което означава, че нашите полюси ще се преместят, тъй като те се преместват, ще достигнем наклонът "0".

CERN ще има най-много енергия, когато земята е на 0 ° наклон

Виждате ли как се свързва всичко това?

CERN зависи от плазмените реакции.

нашето слънце реагира на втори слънчев вятър, който взаимодейства със слънчевите корони, причинявайки коронарни дупки и големи CME (коронални масови изхвърляния), които създават огромни количества енергия, когато земната повърхност е изправена, когато удари земята през слънчевия вятър. Заредените частици се вкарват в магнитните полюси, след което се разпространяват през йоносферата, където протича процесът на йонизация, CERN зависи от плазмените реакции и точно това се случва, затова CERN винаги се издига до максимум, когато очакваме пристигането на силен слънчев вятър поток / CME, времето е абсолютно съвършен.

Ето защо делфините, китовете и птиците се переха по бреговете / падаха от небето, защото атмосферните компреси са причина за нарушаването на линиите на магнитното ни поле и всички навигират с помощта на нашето магнитно поле. Свържи точките.

Заредените частици също взаимодействат със земни плазмени ядра, създаващи налягане под плочите, което води до земетресения, вулканични изригвания, повишаване на температурата на морето, намаляване на ледовете, свлачища, потънали дупки, приливни вълни, урагани, торнадота и т.н.

Така че колкото по-близо системата стига до близостта на нашето слънце, толкова повече взаимодействия слънцето има със земята ... и колкото по-близо става системата на земята по орбиталния път, колкото повече разтърсва земята, толкова повече нашите струйни потоци се смесват и колкото по-близо стигнем до смяната на полюсите.

Което означава, че по-близкото ЦЕРН достигне целта си.

Така че елитът знае, че те нямат време, знаят, че не могат просто да се отърват от милиони хора, без хората да забележат, че събират събития и използват оръжия като DEW (директни енергийни оръжия), за да причинят пожари, HAARP да манипулират и урагани и ги насочва към населените места, те създават земетресения (повечето са естествени), за да изместят хората и да направят същото с вулканите.

Това е всичко, за да се върнат хората нагоре, да се разделят възможно най-много от оръжията (оттук и Обама взема оръжията на хората, прави пост по това, преди да се случи) и да накара хората да са в положение, в което нямат никой друг, като "FEMA" или "ООН", което е точно това, което искат.

Затова те зависят от смяната на полюсите, те се нуждаят от атмосферни сгъстявания от слънцето, те се нуждаят от наклона на земята, за да се променят, за да постигнат целите си.

И всичко това се случва СЕГА.

Единствената стъпка е "война на отвличане на вниманието" и "проект на син лъч".

Те са последният и последен етап от "новия световен ред".

Ако тук сте "чужденци", които внезапно идват на Земята, то в този момент ще излезете от градовете, защото това ще доведе до "военно положение" и ще имам предвид в световен мащаб. Те имат изкуствени занаяти, които могат да манипулират електромагнитните сили около нея, за да станат безтегловност, скоро живак около екстериора, за да направят централната маса безтегловност и дори да имат "същества", създадени за това събитие. Ето един видео на само основните прожекции на технологията на син лъч. Така че можете да си представите колко сложна е тяхната технология, когато се случи събитието.https://youtu.be/nsd6qVsefy4

95% от световното население живее близо до крайбрежните райони.

Половото преместване причинява приливни вълни, които опустошават крайбрежните райони с вълни до 1500 фута.

Военните ще ви държат там, където сте неволно на брега, защото елитът разполага с напълно различна военна сила, която се финансира от "черния ОП" фонд, така че нормалната войска ще бъде поносима, съжалявам да кажа.

Те дори ви разказват за "новия световен ред", насочени от Грузия камъни, които искат да се обезлюдят до 500 милиона души. Има 7,6 милиарда от нас, които са на тази земя.

Изместването на полюсите изтрива 95% от населението на света.

Свържи точките.

Хората ще бъдат по-лесни за контрол след време, ако има по-малко хора и ще бъде по-лесно да се мами за "една световна религия"

Оттук и важността на създаването на фалшиви знамена за военно поведение със синя светлина (фалшива извънземна инвазия), която е най-голямата от всички, технологията със синя светлина е създадена в цял свят и е готова за събитието. вече са тествани в по-слабо населени райони и е направено местните новинарски заглавия, което е точната реакция, която хората искат отново да не попаднат в нея.
,
,

Самата смяна на полюсите не може да бъде спряна, е като очистване на земята и се е случвало многократно, преди в историята и е добре документирана.

Но това, от което можете да спрете, е да позволите на елита да използва своите честотни манипулатори, за да ви контролира.

Бъдете положителни, не позволявайте на нещата да ви плашат, имате способността да живеете над всички негативи, които те излъчват целенасочено, а всичко, което трябва да направите, е да промените процеса на мислене, да бъдете щастливи, да се грижите, да бъдете любящи .. не абсолютно всичко в силата си да бъдете състрадателни, вие правите това, останалите ще се погрижат за себе си.

Светът преминава през преход, зависи от вас как го оставяте да ви въздейства.

Аз съм само тук, за да ви покажа истината и да ви помогна да защитите физическото си тяло чрез геоложките промени на земята, вашата духовност е във вашите ръце и само вие можете да я промените.

Не забравяйте, че сте просто звукова вълна, вибрация, честота. Нищо не е наистина солидно, всичко е съставено от практически празни частици, събрани от синхронността на нашето възприятие.

Вие сте Вселената, не ги оставяйте да мислят, че не сте.нищо повече Дори и малките електрони е доказано че имат съвест.

преводи-

CERN.

Sorry for the delay but I wanted it to cover all aspects to the best of my knowledge.
It’s important to understand that the pole shift and CERN have the greatest connection, like I’ve always said- everything that happens on this planet is connected to the pole shift.
First, we must understand the grounds in which the large hadron collider is situated on. Straddling the French-Swiss border, the £8 billion CERN collider complex is buried at a depth of up to 575 feet (175 meters). The tunnel complex runs along a 17-mile (27-kilometer) circuit.
but notice that the town in France where CERN is partially situated is called “Saint-Genus-Poilly.” The name Pouilly comes from the Latin “Appolliacum” and it is believed that in Roman times a temple existed in honor of Apollo, and the people who lived there believed that it is a gateway to the underworld.
It is interesting to note that CERN is built on the same spot. Religious leaders, the good kind, are always suspicious of the aims of the scientific world, which draws a connection to a verse straight out of Revelations (9:1-2, 11), which makes reference to the name ‘Apollyon.’ The verse states: “To him was given the key of the bottomless pit. And he opened the bottomless pit… And they had a kind over them, which is the angel of the bottomless pit, whose name in the Hebrew tongue is Abaddon, but in the Greek tongue hath his name Apollyon.” Yes, you can’t make it up. Truth is always stranger that fiction.
CERN logo also represents 666 hidden in plain sight, just like Disney. All work for the same people.
.
.
The elite always have to show you what they are about in plain sight, this is how they work, the best form of secrecy is to be as blatant as possible which not only subliminally makes your mind except it as normal but also is their way of sticking to the universal law of ‘truth’. Which is why the first ‘in your face’ clue is in the actually name ‘CERN’
The name CERN - ‘officially’ is the European Organisation for Nuclear Research. The name CERN is derived from the acronym for the French Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire, a provisional body founded in 1952 with the mandate of establishing a world-class fundamental physics research organisation animation in Europe.
However, CERN has a very deeper meaning, as always, the elite like to pledge allegiance through ritualistic names and gods of the underworld, CERN is short for ‘cernunnos’ who is known in Celtic polytheism as the ‘horned god’, god of fertility, life, animals, wealth, and the underworld. Which all represent ‘flesh and power’. Nothing to do with your spirituality.
It is said that ‘cernunnos’ is the great hunter, He was known as the most ancient and powerful Celtic deity who was called the “lord of wild and all things.” His sons were said to be Teutates, Esus, Taranis or Taranus who are sometimes referred to as his doubles.
The meaning of Cernunnos in Gaelic and Old English and Irish is the “horned one or he who has horns.” This God was usually depicted in artwork wearing stag antlers and was normally accompanied by his symbols of the stag, ram, bull and holding a horned and spotted serpent or worm.
The earliest known depictions of Cernunnos were found at Val Camonica, in northern Italy, which was under Celtic occupation from about 400 BC. The most famous was also portrayed on the Gundestrup Caldron (pictured above), which is a silver ritual vessel found at Gundestrup in Jutland, Denmark and dating to about the 1st century BC.
The name "Jutland" would correspond with the Tribe of Judah who are also known as the Phoenicians and Greek Hellenes from Crete who has been written about extensively in articles such as The ‘’First Jews of Crete’’ and ‘’The Masonic Archons of the Tribe of Judah’’ which is always worth reading.
The horned god is found on the famous Pillar of the Boatmen (French Pilier des nautes) is a square-section stone bas-relief with depictions of several deities, both Gaulish and Roman. Dating to the first quarter of the 1st century AD, it originally stood in a temple in the Gallo-Roman civitas of Lutetia (modern Paris, France). (Image below).
As most of you know, the great hunter, the bull, the stag, the Ram, the serpent directly ties to the occult. Nimrod being the great hunter, the king who rebelled against god. Nimrod is the father of ‘Tammuz’ and his wife was ‘Semiramis’. Tammuz was born on the 25th of December and the elite have managed to indoctrinate people into creating a worldwide ritual based celebration on that day. This is how they work, hidden in plain site, fooled the masses, as they always do.
The ‘Ram’ represents ‘baphomet’ which is a very used symbolic image within the occult/elite. Since 1856, the name Baphomet has been associated with a "Sabbatic Goat" image drawn by Eliphas Levi which contains binary elements representing the "sum total of the universe". As always, the like to play with minds. ‘As above, so below’ is them using the Hegelian dialect, good vs evil, the continuous battle.
The bull, the serpent ..I mean, I think you get the picture of who they worship.
.
.
Then we have to take a delve into the CERN ‘mascot’ which is the goddess ‘Shiva’ ..Shiva is the third god in the Hindu triumvirate. The triumvirate consists of three gods who are responsible for the creation, upkeep and destruction of the world. The other two gods are Brahma and Vishnu.
Brahma is the creator of the universe while Vishnu is the preserver of it.
‘’SHIVA’s’’ role is to DESTROY the universe in order to RE-CREATE it. which they are doing in a sense, they are smashing particles of the universe together to recreate the birth of the universe in a contained environment, well that’s what they say they are doing, what they are actually doing is much worse.
So Just outside of its headquarters building sits an ancient statue of Shiva, ancient Apollyon, the goddess of destruction. Strange? Not when you know how they work. Connect the dots.
.
.
Now let’s get into the technological side of CERN so you can grasp how just how much power they can create and the elements that are used.
The CERN collider is composed of 9,600 super magnets, 100,000 times more powerful than the gravitational pull of Earth that fire protons around a circular track at tremendous speeds. A beam might rotate for up to 10 hours, travelling a distance of more than 10 billion kilometers, enough to make it to the far reaches of our Solar System and back again. Travelling just below the speed of light, a proton in the LHC will make 11,245 circuits every second. Yes, every second.
The magnet’s coils, which are made up of 36 twisted 15mm strands, each strand comprised in turn of 6000-9000 single filaments, each filament possessing a diameter as small as 7 micrometers. The 27km length of the LHC demands some 7,600 km (4,100 miles) of cable, which amounts to about 270,000 km (145,000 miles) of strand, more than enough to circle the Earth six times at the Equator., yes, that’s how much cable they have and you can imagine how much power they need to regulate it. I’ll get to that later.
According to the CERN website, if the filaments were unraveled, they would “stretch to the Sun and back five times with enough left over for a few trips to the Moon.” ..And I quite believe it.
The unbelievable hot temperatures it can reach is more than 100,000-times the temperature at the center of the Sun. This has already been achieved at CERN, by accelerating and colliding together two beams of heavy ions.
CERN connects into this electromagnetic grid around us.
So its extremely powerful and people underestimate just how much energy it can produce and how much energy it needs to function.
To help them gain the energy they need-
HAARP/ionospheric heaters plays a key role in the energy transformation in earths ionosphere, take us back to 1985, Sacramento and the erection of a test antenna in the presence of Mr Bernard Eastland, the inventor of the technology and the man behind what would become known as HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program.
What they are doing is transforming the atmosphere into an electrically charged plasma for various military uses, from weather manipulation to surveillance, down to the rearranging of our DNA.
Electromagnetism is all around you, they have the technology to manipulate it with HAARP as long as they have the right energy formats , they depend on plasma reactions that create big bursts of energy, then they tap into the energy waves for their own energy uses at CERN to create more power to achieve their goals. (Which I’ll get to.)
Gwen towers play a vital role in CERNs goals, Sixty four elements in the ground modulate, with variation, the geomagnetic waves naturally coming from the ground. The earth’s natural ‘brain rhythm’ or ‘heartbeat’ (Schumann resonance) is balanced with these. These are the same minerals found in red blood corpuscles. There is a relation between the blood and geomagnetic waves. An imbalance between Schumann and geomagnetic waves disrupts these biorhythms. These natural geomagnetic waves are being replaced by artificially created low frequency (LF) ground waves coming from GWEN Towers.
GWEN (Ground Wave Emergency Network) transmitters placed 200 miles apart across the USA allow specific frequencies to be tailored to the geomagnetic-field strength in each area, allowing the magnetic field to be altered. They operate in the LF range, with transmissions between LF 150 and 175 KHz. They also emit waves from the upper VHF to the lower UHF range of 225 – 400 MHz. The LF signals travel by waves that hug the ground rather than radiating into the atmosphere. A GWEN station transmits in a 360 degree circle up to 300 miles, the signal dropping off sharply with distance. The entire GWEN system consists of, (depending on source of data), from 58 to an intended 300 transmitters spread across the USA, each with a tower 299-500 ft high. 300 ft copper wires in spoke-like fashion fan out from the base of the system underground, interacting with the earth, like a thin shelled conductor, radiating radio wave energy for very long distances through the ground. In the UK or other smaller countries, the Gwen towers are situated closer together and range between 30ft-150ft, there is much less ground mass to travel so they don’t need to be as high therefore it’s important for them to be closer together for them to be interconnected through a constant flow of low frequencies.
The United States is bathed in this magnetic field which can rise from the ground up to 500 ft, but goes down into basements, so everyone can be affected and mind-controlled. The entire artificial ground-wave spreads out over the whole of the USA like a web. It is easier to mind-control and hypnotise people who are bathed in an artificial electromagnetic-wave. Same goes for all countries now as the projects are near completion worldwide.
GWEN transmitters have many different functions including:
1. controlling the weather.
2. mind control.
3. behavior and mood control.
4. sending synthetic-telepathy as infrasound to victims with US government mind-control implants.
5. **Allows CERN to interact with the frequency emitted.**
GWEN works in conjunction with HAARP and the Russian Woodpecker transmitter, which is similar to HAARP. The Russians openly market a small version of their weather-engineering system called Elate, which can fine-tune weather patterns over a 200 mile area and have the same range as the GWEN unit. An Elate system operates at Moscow airport. The GWEN towers shoot enormous bursts of energy into the atmosphere in conjuction with HAARP. The website http://www.cuttingedge.org wrote an expose of how the major floods of the Mid-West USA occurred in 1993. All connects to CERN and the coming pole shift. I will explain later.
Basically, the goal is that they need the overall ‘frequency’ of each victim to function at a specific rate below the threshold of awareness to allow the new dimension to occur.
.
.
Vaccine Implants are now smaller than a hair’s width and are injected with vaccine and flu shots. Millions have had this done unknowingly. These ‘biochips’ circulate in the bloodstream and lodge in the brain, enabling the victims to hear ‘voices’ via the implant. There are many kinds of implants now and 1 in 40 are victims from ‘alien abduction’ statistics, though 1 in 20 has also been gauged. The fake alien abduction event, revealed to be actually the work of US military personnel using technology to make hologram spaceships outside, virtual reality scenarios of going onto a spaceship with humans in costumes, has been astutely perceived ie ‘project blue beam’. The ‘alien abduction’ scenario has been useful to stop any further investigation or accountability of government authorities by poor victims who would face mockery and appear silly.
.
.
Chemtrails also play a role for CERN. turning the sky into a battery, or an antenna. The metal particulates, and the nano-tech contained within, are being inhaled by us and gradually make you more susceptible to the frequency manipulators, like Gwen towers, which tap into your energy which is just a certain frequency to put you in a more lower state, make you conform to the norm of what the elite say/do, more control, nanobots can be programmed to alter your DNA... just like they do in labs.
Chemtrails and the metal particulates and other filth contained within are an essential ingredient to all of this. The metals, barium and aluminium, are required to turn the atmosphere into an ionised plasma, just what is required for all of the above to be possible.
‘Lockheed Martin’ are the ones behind the design of this systems and on the face of it seems pretty harmless. Heres what Lockheed have to say about the ‘Space Fence’ (one of the operations, black op funded) on their own site-
‘’Lockheed Martin is currently developing its technology solution for Space Fence, a program that will revamp the way the U.S. Air Force identifies and tracks objects in space.
Space Fence will use S-band ground-based radars to provide the Air Force with uncued detection, tracking and accurate measurement of space objects, primarily in low-earth orbit. The geographic separation and the higher wave frequency of the new Space Fence radars will allow for the detection of much smaller microsatellites and debris than current systems. Additionally, Lockheed Martin’s Space Fence design will significantly improve the timeliness with which operators can detect space events which could present potential threats to GPS satellites or the International Space Station. Space Fence will replace the existing Air Force Space Surveillance System, or VHF Fence, which has been in service since the early 1960s. The new system’s initial operational capability is scheduled for 2018.
With more than 400 operational S-band arrays deployed worldwide, Lockheed Martin is a leader in S-band radar development, production, operation and sustainment. The Lockheed Martin-led team, which includes General Dynamics, AT&T and AMEC, has decades of collective experience in space-related programs including sensors, mission-processing, cataloging, orbital mechanics, net-centric communications and facilities.’’
Sounds harmless right?
Wrong.
The Space Fence, HAARP, CERN, wind turbines, fracking, smart meters, Gwen towers and smartphones are just some parts of a electromagnetic prison being formed invisibly all around us and are being unwillingly used by us the consumers.
They use fluoride to attack your pineal gland also, this will give you make you become depressed/sad/tired and less bothered about the world events taking place which allows the elite to operate easier, that’s why they put fluoride in your tap water, along with lead, aluminium and other acidic substances, all to make you ill. Then you turn to ‘big pharma’ for prescription drugs which line the pockets of the elite.
It’s one big game to them.
Well they have made earth a giant lab in in preparation for what’s coming.
Our natural environment is being changed into an artificial construct, swimming in elecromagnetic signals, with all of us slowly being integrated into this matrix forming around us.
You must understand the negative forces that they work for and worship. If you don’t believe in the spiritual world then you may as well stop reading this post now because nothing from here on will make sense to you.
The universe is full of different dimensions, different vibrations, different frequencies, different sounds. The one you are able to see is completely synchronised to your perception, our physical realm, that’s our dimension.
You have higher dimensions, higher frequencies, different wavelengths, strings of energy that you can surround yourself in by being of kind nature, compassionate, loving, caring and being truthful..those things are the basis of having a ‘’good vibe’’ which others will feel/sense as the energy emits from you thus attracting the positive vibrations.
Then you have the lower form of dimensions, the lower frequencies, lower wavelengths, the strings of energy that most do not want to surround themselves in..these dimensions are where the evil live, the dark forces of nature, the demonic entities that feed off the energy you emit. When you get a ‘’bad vibe’’ about a place or a person, that’s your energies picking up on something, listen to it.
Both of these dimensions are all around you 24/7 waiting to attach themselves to the surrounding strings of energy that is emitted around the energy you emit..
This is why the elite make sure there is false flags to create panic/fear/anger/confusion/sadness because these are the emotions that put you in lower state of consciousness which means they can tap into that consciousness through the lower frequency...so you see?
Most of the bombings/mass murders in schools etc are all set up for this.
The elite are doing everything in their power to change our frequency and earths frequency to bring forth this dimension into the physical realm which is why they all worship the same gods, which are all just the same one god.
Yes, the beast, Satan, baphomet, moloch, nimrod, lucifer etc ....he comes in many disguises remember, they are all as one, the spirit of evil. The evil that comes through won’t be a horned beast, it will be like us.
This is why they say things like this-
Sergio Bertolucci, former Director for Research and Scientific Computing of the facility- ‘’we will be able to open dimensional doors, a very tiny lapse of time,” mere fractions of a second. However, that may be just enough time “to peer into this open door, either by getting something out of it or sending something into it.”
They say this because they have already done it, opened work holes to he other dimension they are seeking.
Gordie rose is a key player at CERN, he is the driving force behind the D-Wave “interdimensional” quantum computer. The D-Wave is an Adiabatic Quantum Computer (AQC) that is described as an “alter to an alien God” That’s not my words, they belong to the main man at D-Wave, Mr Geordie Rose. It’s capable of accessing different dimensions on a quantum level, like a fast track to contact other beings and even states they ‘’they are summoning’’ entities that do not care about the existence of humans. They don’t just say these things for no reason, they are trying to play it down with slight humour knowing that people will unwillingly accept it because they make it sound so normal. Please watch the video link provided to hear all what Geordie rose says in a seminar to school graduates, yes, he is trying to enlist them and this video gives a very good explanation of how they work- https://youtu.be/iJQkwnkNSPc
.
.
Now we get to the part where they have to show you the CERN symbolism through television adverts/films/tv shows.
In this advert, it shows a car going through a portal into another dimension. But when you see all the other symbolism, you will always notice the real meaning behind the mainstream advert, here you will see a ‘Peugeot’ car, the logo for Peugeot is a lion which represents the ‘beast’, the portal represents CERN, so the beast is coming through a quantum portal from a strange computer room into the real world, then as they are driving over the bridge a whale jumps over them as if it was ‘free’ and at the same time shows the whales ‘belly’ as it jumps over. This represents the ‘belly of the beast’ being set ‘free’ into the ‘physical realm’ and the humans are acting all happy. And even says at the end ‘’enter a new dimension’’. This is how they work, hidden in plain sight. To the untrained eye you would think it’s just an advert. Watch it, then reread what I’ve just put- https://youtu.be/obZQeFuKbxE
Same goes of Audi, the beast (roaring car) coming through the dimensional door, the cracking of the veil, the abyss...coming into the physical realm- https://youtu.be/JWoZzVrQDVs
Coincidence? No such thing.
Here’s a video of how CERN has been shown on television for years, ‘RoundSaturnsEye’ YouTube channel has been exposing these for years, if you are religious or not, I’d suggest watching them as he does give good explanations of how they show you things in plain sight- https://youtu.be/YcQWtnoz2JA
Here’s another, the illuminati are very satanic, rituals are needed to gain the negative frequencies they need. They are the ones that are controlling this prison planet. https://youtu.be/lb8_VWOHgy8
CERN symbolism everywhere. https://youtu.be/1dI0gdqsUhI
The opening of the tunnel, as you can see, all represents the god they serve, a ritual and here it’s the exact same concept, the zombies coming out of the abyss, the demonic ‘entities’ coming through the veil. The cube of Saturn represents the matrix (saturnalia) pagan. https://youtu.be/GL0_vdIAGL4
Same again here, dancing through the matrix, the cosmic dance, ritual, in the ‘barren land’ https://youtu.be/Cllqr1nmdYk
I could add hundreds of videos here but by now, if you’ve watched the above, you’ll catch the gist of what’s really going on and how they are manipulating frequencies to bring hell on earth, literally.
What’s the biggest tool of the underworld?
Science.
.
.
What does this have to do with the pole shift??
First you need to understand what causes the pole shift.
Every ancient religion/scripture/prophecy/book/tablets/carving/painting all depict what they experienced and showed us what they saw in the skies, how the water came to shore, how they had to run to the mountains, how they saw green men in the sky (plasma discharges) , how the clouds rolled back, how the earthquakes occurred, how the volcanoes erupted, how the fish of the sea died, how the land animals perished, how mountains were moved, how deserts became oceans and oceans become desserts, how the birds fell out of the sky etc etc which refers to the bible -
‘’Because of this the land dries up, and all who live in it waste away, the beasts of the field, the birds in the sky and the fish in the sea are swept away.’’ Hosea 4:3
The civilisations from all over the globe spoke of the exact same events through the same years even though they had no form of contacting the people around the world, and then thousands of years apart the same story has been told from different parts of the world also.
That’s pretty compelling evidence in itself but it doesn’t stop there..
There are cities that have been found under the oceans that was covered with water suddenly and there has been big boats found in mountains- that itself speaks volumes.
But what causes it?
All ancient civilisations carved/painted more planets in our solar system than we are taught, ‘nibiru’ is the ‘planet of the crossing’ that is spoken of extensively in the ancient Sumerian teachings and is part of the ‘nemesis system’.
Nemesis is the central star mass and is a brown dwarf star, very dense, helium, lithium, iron oxide..the electromagnetic properties of a brown dwarf is very strong, the system has a very long elliptical orbit around our sun, every 3650(ish) years this system comes back into our solar system and creates an immense amount of galactic energy through our entire solar system.
When you watch data, you can connect the dots quite easily.
The system has to come back through our Kuiper belt (asteroid belt) on its way to reach its perihelion around the sun, 20 years ago, that’s exactly what it done and that’s why every year we have thousands more fireball/near earth asteroids events than the previous years and the previous years before that, the magnetic power of the system grabs tons of debris as it passes it and the system knocked tons of debris towards us as it came through.
Remember the NASA live announcement about finding a solar system on the edge of ours last year? Well this is how they work, truth mixed with disinformation. They said the stem has a brown dwarf star as the central star mass with 7 orbiting planets and they called it the ‘Trappist 1’ system, which is a Catholic religious order so you know who’s behind it (illuminati) as always. So they are describing the exact same system we have spoke of for years..And spoiler alert 🚨 it’s not 39 lightyears away, it’s right in our back yard.
The elite have known about this for a very very long time but 1987 was the year where some of the government agencies caught hold of what was happening and word spread, it made papers but was swiftly stopped from ever being published again due to the amount of panic it was causing, since then, the elite have been preparing behind the scenes building massive underground bases known as ‘D.U.M.Bs’ (deep underground military bases), sorting seeds of every plant species on the planet, cryogenically preserving species of the animal kingdom and been waging wars with anyone that doesn’t agree to follow the ‘new world order’.
it’s been the biggest cover up in human history...why? Because the very top elite know that the world would be put into absolute chaos overnight if they went public with this and they would have the biggest uprising in human history, their goals wouldn’t be met so they keep you in a lower state of consciousness...keep watching the Kardashian’s, nothing to see here.
Then you have to understand how the inclination of earth plays a vital role in CERNs goals, earth was locked in a 23 degree tilt for the few thousand years until around 7 years ago, when the system was within range to have a electromagnetic portal connection with all planets in our solar system, as we rotate around the sun each year, at one point of the year we pass the incoming system (still millions of miles away but it’s extremely powerful) and as we pass it, magnetic repulsion takes place, our South Pole dips towards the system like two giant magnets battling forces, this in turn creates a ‘earth wobble’ thus leading to the earths inclination changing gradually.
They have underground cities/labs in Antarctica which is why you can’t go to certain areas of Antarctica which is governed by a worldwide treaty, they also have a energy hub that runs all the way from Antarctica right up to the North Pole on the ocean floor, it’s interconnected at both poles so they maximise the energy from the charged particles that come in on the solar wind. You can actually find the ‘seabed wall’ on google earth but here’s a video showing you it. Watch it all. https://youtu.be/RPx5c8jIPSY
There is also a reason why the great pyramids of Giza are at the centre of all land mass and replicate the constellation ‘Orion’, as do the Mayan pyramids. They were built to harness energy when certain planetary alignments occur and they also want to replicate the ‘heavens’ which is why they also use the term ‘as above, so below’ because nibiru is said to come from the constellations Orion, hence the replication. The annunaki are spoke of in the ancient Sumerian tablets profusely as the gods, however, they are connected to the ‘fallen angels’ also who work with the underworld to make us a Slave system.
But not all are bad, there is more good than bad, however, the bad have the manipulation techniques to make us think the good are the minority, that’s the way they want it, the elite depend on YOU needing THEM which is why they spread so much hate/divide/fear so that you feel the need to have them to keep things calm. Yet they do the opposite.
.
.
Each year the system gets closer, the more earth inclination we see, it will swing one way for a while and then swing back the other way as our sun regains magnetic strength after we pass the system.
When the ‘nibiru’ gets close enough to earths orbital path it will come from directly under our South Pole, it is very hard to see because it’s so far under the ecliptic, as it rises from the ecliptic, the magnetic battle takes place, earths South Pole will follow nibiru as it passes, that means our poles will shift, as they are shifting we will reach the ‘0’ tilt.
CERN will only have its most energy when the earth is at ‘0’ tilt
Do you see how it all connects?
CERN depends on plasma reactions.
our sun has been reacting to a second solar wind that interacts with the suns corona causing coronal holes and large CMEs (coronal mass ejections) which create massive amounts of energy when earth facing as they hit earth through the solar wind. The charged particles get pulled in at the magnetic poles then spread through the ionosphere where the ionisation process takes place, CERN depend on plasma reactions and that’s exactly what happens, that’s why CERN always ramp up to max when we are expecting the arrival of a strong solar wind stream/CME, the timing is absolutely perfect.
This is why dolphins, whales and birds have been washing upon shores/falling out of the sky because the atmospheric compressions causes our magnetic field lines to be disrupted and they all navigate by using our magnetic field. Connect the dots.
The charged particles also interact with earths plasmatic core creating pressure under the plates which lead to earthquakes, volcanic eruptions, sea temperature rise, ice cap reduction, landslides, sunk holes, tidal surges, hurricanes, tornados etc etc.
So the closer the system gets to the proximity of our sun, the more interactions the sun has with earth...and the closer the system gets to earths orbital path, the more earth wobble we see, the more our jet streams intermix and the more closer we get to the pole shift.
Which means the closer CERN get to their goal.
So the elite know that they don’t have long, they know they can’t just get rid of millions of people without people noticing so they stage events and use weapons like D.E.Ws (direct energy weapons) to cause fires, HAARP to manipulate and hurricanes and steer them to the populated areas, they create earthquakes (most are natural) to displace people and do the same with volcanoes.
This is all to round people up, separate as many of the gunslingers as possible (hence Obama’s taking people’s guns, done a post on that before it happened) and make people in a position where they have no one else to go to apart from elite run organisations like ‘FEMA’ or ‘UN’ which is exactly what they want.
So they depend on the pole shift, they need atmospheric compressions from the sun, they need the earths tilt to alter to achieve their goals.
And all of the above is happening NOW.
The only step left is ‘war of distraction’ and ‘project blue beam’.
They are the last and final stages of the ‘new world order’.
If you here of ‘aliens’ all of a sudden coming to earth then that’s the moment you get the hell out of the cities/towns because that’s when they will bring in ‘martial law’ and I mean worldwide. They have manmade crafts that can manipulate the electromagnetic forces around it to make it weightless, soon mercury around the exterior to make the central mass weightless and even have ‘beings’ that they have created for this event. Here’s a video of just the basic released blue beam technology projections. So you can image how sophisticated their technology’s for when the event takes place. https://youtu.be/nsd6qVsefy4
95% of the worlds population live near coastal areas.
The pole shift causes tidal surges that devastates the coastal areas with surges up to 1500ft.
The military will keep you where you are unwillingly by the coast because the elite have a completely different military which is funded out of the ‘black op’ fund so the normal military will be expendable I’m sorry to say.
They even tell you on the ‘new world order’ Georgia guide stones that they want to depopulate to 500 million people. There are 7.6 billion of us that are on this earth.
Pole shift wipes out 95% of the world population.
Connect the dots.
People will be easier to control in the after time if there is less people and will be easier to deceive for the ‘one world religion’
Hence the importance of them creating false flags for martial law with project blue beam (fake alien invasion) being the biggest one of them all, the blue beam technology has been set up all round the world and is in place ready for the event, it’s already been tested over less populated areas and it’s made the local news headlines, which is the exact reaction people want, again, do not fall for it.
.
.
The pole shift itself cannot be stopped, it’s like a cleanse of the earth and had happened many times before brought history and is well documented.
But what you can stop from happening is letting the elite use their frequency manipulators to control you.
Be positive, don’t let things scare you, you have the ability to live above all of the negativity they emit purposely and all you have to do is change your thought process, be happy, be caring, be loving..do absolutely everything in your power to be compassionate, you do that, the rest will take care of itself.
The world is going through a transition, it’s up to you how you let it effect you.
I’m only here to show you truth and help you protect your physical body through the geological changes of earth, your spirituality is in your hands and only you can change it .
Remember, you are just a sound wave, a vibration, a frequency. Nothing is truly solid, everything is made up of practically empty particles held together by the synchronicity of our perception.
You are the universe, don’t let them think that you’re not. Even tiny electrons have been proven to have a conscience.

церн.


съжалявам за забавянето, но исках да покрие всички аспекти, доколкото ми е известно.

важно е да се разбере, че смяната на полюсите и церн имат най-голямата връзка, както винаги съм казвал - всичко, което се случва на тази планета е свързано с на смяна.

първо трябва да разберем основанията, в които се намира големият адронен ускорител. през френско-швейцарската граница, 8-те милиарда милиарда комплекс на церн са погребани на дълбочина до 575 метра (175 метра). тунелът се движи по 17 км (27 км) верига.

но забележете, че градът във франция, където церн е частично разположен се нарича " сен-род-poilly." името pouilly идва от латинското " appolliacum " и се смята, че в римско време храм съществува в чест на аполон, и хората, които живееха там вярваха, че това е портал към подземния свят.

интересно е да се отбележи, че церн е построен на същото място. религиозните лидери, добрият вид, винаги са подозрителни към целите на научния свят, които привличат връзка със стих направо от откровения (9:1-2, 11), което прави препратка към името " apollyon в стиховете пише: " на него му е даден ключ от на яма. и той отвори на яма... и те имаха един вид над тях, което е ангелът на на яма, чието име на еврейския език е абадон, но на гръцки език името му apollyon." да, ти. не мога да го измисля. истината винаги е странна, тази измислица.

логото на церн също представлява 666 скрити на обикновена гледка, точно като дисни. всички работят за едни и същи хора.

.
.

елитът винаги трябва да ви покаже какво са на обикновен поглед, ето как работят, най-добрата форма на секретност е да бъде възможно най-безочливо, което не само подсъзнателно прави ума ви, освен това, че е нормално, но също така е и техният начин на да се да към универсалния закон на " истината ето защо първото " в лицето ти " е в истинското име " церн

името церн - "официално" е европейската организация за ядрени изследвания. името церн е получено от на за френския съвет европейско налей la recherche nucléaire, временен орган, основан през 1952 г. с мандат за създаване на световна научна организация за научни изследвания в областта на физиката на световно ниво в европа.

въпреки това, церн има много по-дълбок смисъл, както винаги, елитът обича да се вричам във вярност чрез ритуални имена и богове на подземния свят, церн е кратък за "cernunno който е известен в келтски политеизъм като" рогатия бог бог на плодородието. живот, животни, богатство и подземния свят. които всички представляват " плът и сила няма нищо общо с духовността ти.

говори се, че " cernunno " е великият ловец, известен като най-древния и всесилен келтски бог, наречен " повелителят на дивото и всички неща." каза синовете му в името на тартарос, tи, теранъс или taranus. които понякога се наричат негови двойници.

значението на цернун на келтски и стар английски и ирландски е " рогатия " или този, който има рога." този бог обикновено е бил изобразен в произведения на изкуството с еленови рога и обикновено е бил придружен от неговите символи на елена, рам, бул и холдинг. петниста и петниста змия или червей.

най-ранните известни изображения на цернун са намерени в вал камоника, в северна италия, която е била под келтски окупация от около 400 г. пр. пр. хр. най-известната е била описана и в на водовъртеж котел (сниман по-горе), който е сребърен ритуален кораб, открит в gundestrup в ютландия, дания и датира от 1-ви век пр. хр.

името " ютландия " би съответстват с племето на юда, които са известни още като на и гръцки гърция от крит, които са били писани за екстензивно в статии като " първите евреи на крит " и " на архонти на крит племето на юда, което винаги си заслужава да се прочете.

на бог е намерен на известния стълб на на (френски pilier des nautes) е на камък, бас с изображения на няколко божества, както галски, така и роман. в началото на първата четвърт от рекламата на 1-ви век тя първоначално е била в храм в на-римски civitas на лютиша (модерен париж, франция). (изображение по-долу).

както повечето от вас знаят, великият ловец, бикът, еленът, овена, змията директно се свързва с окултното. нимрод е великият ловец, кралят, който се възпротиви на бог. нимрод е баща на "tammuz а жена му е" semirami tammuz е роден на 25-ти декември, а елитът е успял да настрои хората в създаването на световен ритуал, основан на този ден. това е начина, по който работят, скрити в обикновен сайт, заблуди масите, както винаги.

" рам " представлява " бафомет който е много използван символичен образ в рамките на окултното / елита. от 1856 г. името бафомет е свързано с образа на " sabbatic коза ". изготвен от eliphas ливай, който съдържа двоичен елементи, представляващи " общата сума на вселената ". както винаги, на да си играят с умовете. "както по-горе, толкова по-долу" те използват на диалект, доброто срещу злото, постоянната битка.

бикът, змията.. искам да кажа, мисля, че получаваш снимката на тези, на които се кланят.

.
.


тогава трябва да се поровим в талисмана на церн, който е богинята шива, шива е третият бог в на триумвират. на се състои от трима богове, които са отговорни за създаването, поддръжката и унищожението на света. другите двама богове са брахма и вишну.

брахма е създателят на вселената, докато вишну е пазителят на него.

ролята на шива е да унищожи вселената, за да я възстанови. което те правят в известен смисъл, те са частици от вселената заедно, за да пресъздадат раждането на вселената в затворена среда, е това казват, че правят, това, което всъщност правят е много по-лошо.

така че точно пред сградата на сградата има древна статуя на шива, древна apollyon, богинята на разрушението. странно ли? не и когато знаеш как работят. свържи точките.

.
.

сега да влезем в технологичната част на церн, за да разберете колко енергия могат да създадат и елементите, които се използват.

ускорителят на церн е съставен от 9,600 супер магнита, 100,000 пъти по-мощни от гравитационното притегляне на земята, което е огън протони около кръгова писта с огромни скорости. лъчът може да се върти до 10 часа, пътувайки на разстояние над 10 милиарда километра, достатъчно, за да стигне до далечните кътчета на слънчевата система и обратно. пътувайки точно под скоростта на светлината, протон в гак ще прави 11,245 вериги всяка секунда. да, всяка секунда.

намотките на магнита, които са съставени от 36 усукани нишки от 15 mm, всяка нишка се състои от 6000-9000 единични нишки, всяка спирала с диаметър 7 mm. 27 км дължина на гак изисква около 7,600 км (4,100 км) кабел, който възлиза на около 270,000 км (145,000 км) от странд, повече от достатъчно, за да обиколи земята шест пъти. на екватора., да, толкова кабел имат и можеш да си представиш колко енергия им трябва, за да го регулират. ще стигна до това по-късно.

според сайта на церн, ако на са били разкрие, те ще " се стреч до слънцето и ще се върнат пет пъти с достатъчно останали за няколко пътувания до луната.".. и аз вярвам в това.

невероятните температури, които може да достигне, са повече от 100,000 пъти по-високи от температурата в центъра на слънцето. това вече е постигнато в церн, като ускорява и се сблъсква заедно с две лъча тежки йони.

церн се свързва с тази електромагнитна мрежа около нас.

така че е изключително мощна и хората подценяват колко енергия може да произвежда и колко енергия трябва да функционира.

за да им помогне да получат енергията, от която се нуждаят

h.a.a.r.p. / йоносферата нагреватели играят ключова роля в енергийната трансформация в земи йоносферата, върнете ни обратно в 1985 г сакраменто и ерекцията на на антена в присъствието на г-н бернард истланд, изобретателят на технологията и човека зад това, което се крие зад това. ще стане известна като h.a.a.r.p. - висока честота активна утринни изследователска програма.

това, което правят, е да преобразуват атмосферата в електрическа заредена плазма за различни военни цели, от манипулация на времето до наблюдение, до пренареждане на днк-то ни.

електромагнетизма е навсякъде около теб, те имат технологията да го манипулират с h.a.a.r.p., докато имат правилните енергийни формати, те зависят от плазмените реакции, които създават големи изблици на енергия, след което те се докоснете в енергийните вълни за собствените си енергийни цели. церн да създаде повече власт, за да постигне целите си. ще се справя. )))))))

гуен тауърс играе важна роля в cerns цели,-те елемента в земята промени, с вариации, на вълни естествено идват от земята. естественият " мозъчен ритъм " на земята или " сърцебиене " (шуман резонанс) е балансиран с тези. това са същите минерали, намерени в еритроцитите. има връзка между кръвта и геомагнитна вълни. дисбаланс между шуман и геомагнитна вълни нарушава тези биоритми. тези естествени геомагнитна вълни се заменят с изкуствено създадена ниска честота (ако) наземни вълни, идващи от гуен тауърс.

предаватели, разположени на 200 км от сащ, позволяват на определени честоти да бъдат съобразени с на сила във всяка област, което позволява на магнитното поле да бъде променено. те работят в на диапазон, с предавания между 150 и 175 khz. те също така излъчват вълни от горната vhf до по-нисък uhf обхват от 225-400 mhz. ако сигналите се движат по вълни, които прегръщат земята, вместо да се излъчва в атмосферата. станция "гуен" предава в 360-градусов кръг до 300 км, сигналът пада рязко с разстояние. цялата система на гуен се състои от, (в зависимост от източника на данни), от 58 г. до цели 300 предаватели, разпръснати из сащ, всяка с кула 299-500 метра висока. 300 ft медни жици в говори-като моден фен от основата на системата под земята, взаимодействие със земята, като тънък даде проводник, излъчващ енергия на радио вълните на много дълги разстояния през земята. в обединеното кралство или в други по-малки държави, кулите гуен са разположени по-близо заедно и варират между 30 ft-150 ft, има много по-малко земна маса за пътуване, така че не е нужно да са толкова високи, затова е важно за тях. те трябва да са по-близо заедно, за да бъдат свързани чрез постоянен поток от ниски честоти.

съединените щати се къпят в това магнитно поле, което може да се издигне от земята до 500 метра, но отива надолу в мазетата, така че всеки може да бъде засегнат и контролиран. цялата изкуствена земна вълна се разпространява из цяла сащ като паяжина. по-лесно е да контролираш и да хипнотизираш хора, които се къпят в изкуствена електромагнитна вълна. същото важи и за всички страни сега, тъй като проектите са близо до края на света.

гуен предаватели имат много различни функции, включително:

1. контролира времето.

2. контрол на ума.

3. поведение и контрол на настроението.

4. изпращане на синтетична телепатия като инфразвук на жертви с американски правителствени импланти за контрол на мозъка.

5. ** позволява на церн да взаимодейства с на честота.**

гуен работи заедно с h.a.a.r.p. и руския кълвач предавател, който е подобен на h.a.a.r.p.. руснаците открито продават малка версия на им си система, наречена elate, която може да добре времето в радиус от 200 мили и да има същия обхват като на гуен. на система работи на летището в москва. гуен тауърс стреля с огромни количества енергия в атмосферата в заедно с h.a.a.r.p.. сайтът http://www.cuttingedge.org написа експозе за това как големите наводнения в сащ през 1993. г. са се случило през 1993. г. всички са свързани с церн и смяната на полюсите. ще ти обясня по-късно.

в общи линии целта е, че те се нуждаят от общата "честота" на всяка жертва да функционира със специфична скорост под прага на осъзнаването, за да се позволи новото измерение да се появи.

.
.

ваксина импланти сега са по-малки от широчината на косата и се инжектират с ваксина и ваксини за грип. милиони са го правили несъзнателно. тези " биочип " циркулира в кръвта и се вкарват в мозъка, давайки възможност на жертвите да чуят " глас " чрез импланта. има много видове импланти сега и 1 през 40 г. са жертви от статистиката за отвличане на извънземни, въпреки че 1 през 20 г. също е била измерена. фалшивото отвличане на извънземни, което се оказа, че всъщност е дело на американски военен персонал, използвайки технология, за да направи космически космически кораби отвън, сценарии за виртуална реалност на това да се качи на космически кораб с хора в костюми, се възприема като " проект син лъч сценарият "отвличане на извънземни" е бил полезен за спиране на всяко по-нататъшно разследване или отчетност на държавните органи от бедни жертви, които ще се изправят пред подигравка и ще изглеждат глупаво.

.
.

химическите следи също играят роля за церн. да превърне небето в батерия или антена. металните частици и нано-технологиите, които се съдържат вътре, се вдишал от нас и постепенно те правят по-податлив на на манипулатори, като гуен тауърс, която се докоснете в енергията ти, която е само определена честота, която да те постави в по-ниска степен. щата, да те накара да се приспособиш към нормата на това, което елитът казва / направи, повече контрол, наноботи могат да бъдат програмирани да променят днк-то ти... точно както правят в лабораториите.

химическите следи и металните частици и други мръсотия, съдържащи се в него, са основна съставка на всичко това. металите, барий и алуминий са необходими, за да превърнат атмосферата в на плазма, точно каквото е необходимо за всички по-горе, за да е възможно.

"локхийд мартин" са тези, които стоят зад дизайна на тези системи и на лицето му изглежда доста безобидно. ето какво имат да кажат локхийд за "космическата ограда" (една от операциите, черната операция финансирана) на свой собствен сайт -

" локхийд мартин в момента разработва своето технологично решение за космическа ограда, програма, която ще промени начина, по който американските въздушни сили идентифицират и следи обекти в космоса.
космическата ограда ще използва наземните радари на s-спектъра, за да осигури на въздушните сили uncued откриване, проследяване и точно измерване на космическите обекти, главно в ниска земна орбита. географското разделяне и честотата на по-високата вълна на новите радари за космически огради ще позволят откриването на много по-малки microsatellites и отломки от сегашните системи. освен това дизайнът на космическата ограда на "локхийд мартин" значително ще подобри на, с които операторите могат да откриват космически събития, които биха могли да представят потенциални заплахи за gps сателитите или международната космическа станция. космическата ограда ще замени съществуващата система за наблюдение на въздушното пространство или vhf ограда, която е в експлоатация от началото на 1960-те години на миналия век. първоначалният оперативен капацитет на новата система е насрочен за 2018. г.
с повече от 400 400 оперативни групи, разположени по целия свят, "локхийд мартин" е лидер в развитието на радарите на s-спектъра, производство, операция и станции. екипът на " локхийд мартин който включва " дженерал дайнамикс " в " & t " и " amec има десетилетия на колективен опит в програми, свързани с космоса, включително сензори, обработка на мисии, каталог, орбитална механика, мрежа комуникации и съоръжения. '' '' '' '' '' '' ''

звучи безобидно, нали?

не е вярно.

космическата ограда, h.a.a.r.p., церн, вятърни турбини, фракинг, интелигентни метри, гуен тауърс и смартфони са само част от електромагнитен затвор, който се формира невидимо навсякъде около нас и се използва от нас потребителите.

те използват флуорид, за да атакуват ти ти жлеза. това ще те накара да станеш депресиран / тъжен / уморен и по-малко притеснен за световните събития, които се провеждат, което позволява на елита да работи по-лесно, затова те слагат флуорид в твоята чешмяна вода, заедно с олово, алуминий и други киселинни вещества, всичко това, за да ви разболее. след това се обръщаш към "голямата фарма" за предписани лекарства, които линия джобовете на елита.

това е една голяма игра за тях.

те направиха земята гигантска лаборатория в подготовка за това, което предстои.

естествената ни среда се превръща в изкуствена конструкция, плувайки в elecrromagnetic сигнали, като всички ние бавно сме интегрирани в тази матрица, която се формира около нас.

трябва да разберете негативните сили, за които работят и служат. ако не вярвате в духовния свят, тогава по-добре спрете да четете този пост сега, защото нищо от тук нататък няма да има смисъл за вас.

вселената е пълна с различни измерения, различни вибрации, различни честоти, различни звуци. този, който можете да видите е напълно синхронизиран с вашето възприятие, нашето физическо царство, това е нашето измерение.

имате по-високи измерения, по-високи честоти, различни дължини на вълните, струни от енергия, с които можете да се обградете, като сте от мил характер, състрадателен, обичащ, грижовен и честен.. тези неща са основата на " добро настроение.. " което другите ще усетят, както енергията отделя от теб, така че да привлича положителните вибрации.

тогава имате по-ниска форма на измерения, по-ниски честоти, по-ниски дължини на вълните, струните на енергията, които повечето не искат да се обградете в.. тези измерения са мястото, където злото живее, тъмните сили на природата, на образувания, които са тези, които не искат храни се от енергията, която излъчваш. когато имаш "лошо настроение" за място или човек, това е енергията ти, която се бърка в нещо, чуй го.

и двете измерения са около вас 24/7 чакащи да се прикрепят към околните струни на енергия, които се отделят около енергията, която излъчват..

ето защо елитът се увери, че има фалшиви знамена за създаване на паника / страх / гняв / объркване / тъга, защото това са емоциите, които те поставят в по-ниско състояние на съзнанието, което означава, че могат да се докоснете в това съзнание през долната честота... така че, виждаш ли?

повечето от бомбените атентати / масови убийства в училищата и др. са готови за това.

елитът прави всичко по силите си да промени честотата и честотата на земята, за да доведе това измерение във физическото царство, което е причината всички да служат на едни и същи богове, които са един и същ бог.

да, звярът, сатаната, бафомет, молох, нимрод, луцифер и т. н.... той идва с много дегизировка, помни, че всички те са като един, духът на злото. злото, което минава няма да бъде рогат звяр, ще бъде като нас.

ето защо казват такива неща

серджо бертолучи, бивш директор за научни изследвания и научни изчисления на съоръжението," ще можем да отворим измеренията врати, съвсем малка загуба на време," само фракции от секундата. въпреки това, това може да е достатъчно време " да се надникне в тази отворена врата, или като извади нещо от него или изпрати нещо в него."

те казват това, защото вече са го направили, отворили са работни дупки в друго измерение, което търсят.

горди роуз е ключов играч в церн, той е движеща сила зад d-вълните "измеренията" квантов компютър. d-вълната е квантов квантов компютър (aqc), който е описан като "промяна на извънземен бог" това не са мои думи, те принадлежат на главния човек на d-wave, г-н джорди rose. тя може да се свърже с различни измерения на квантово ниво, като бърз път да се свърже с други същества и дори да казва, че те призовават " образувания, които не се интересуват от съществуването на хора. те не просто казват тези неща без причина, те се опитват да го играят с лек хумор знаейки, че хората доброволно ще го приемат, защото го правят да звучи толкова нормално. моля, гледайте видео връзката, предоставена да чуете всичко това, което джорди роуз казва в един семинар до училище завършилите, да, той се опитва да ги запише и това видео дава много добро обяснение за това как работят-https://youtu.be/iJQkwnkNSPc

.
.

сега ще стигнем до частта, в която трябва да ви покажат символиката на церн чрез телевизионни реклами / филми / телевизионни предавания.

в тази реклама показва кола, която минава през портал към друго измерение. но когато видите всички останали символи, винаги ще забележите истинското значение зад основната реклама, тук ще видите кола "пежо логото за пежо е лъв, който представлява" звяр порталът представлява церн, така че звярът идва през квантов портал от странна компютърна стая в реалния свят, и докато те карат над моста един кит скача над тях сякаш е " свободен " и в същото време показва на китовете " бели " докато прескача. това представлява " корема на звяра " да бъде освободен в " физическото царство " и хората се държат много щастливи. и дори казва в края " въведете ново измерение ето как работят, скрити на обикновен поглед. за на око ще си помислиш, че е само реклама. внимавай, после прочети това, което току-що сложих-https://youtu.be/obZQeFuKbxE

същото се отнася и за ауди, звярът (рев кола) минава през на врата, на на воала, бездната... влиза във физическото царство-https://youtu.be/JWoZzVrQDVs

съвпадение? няма такова нещо.

ето видео за това как церн е показан по телевизията от години, 'roundsaturnseye' youtube канал ги излага от години, ако сте религиозни или не, бих ви предложил да ги гледате така, както той дава добри обяснения как ви показват. нещата в обикновена гледка-https://youtu.be/YcQWtnoz2JA

ето още един, илюминатите са много сатанински, ритуалите са необходими, за да се получат отрицателните честоти, от които се нуждаят. те са тези, които контролират тази затворническа планета. https://youtu.be/lb8_VWOHgy8

символизъм на церн навсякъде. https://youtu.be/1dI0gdqsUhI

отварянето на тунела, както виждате, всички представлява бог, на който служат, ритуал и тук е абсолютно същото понятие, зомбитата излизат от бездната, на образувания идват през воала. кубът на сатурн представлява матрицата на матрица (сатурналиите). https://youtu.be/GL0_vdIAGL4

същото отново тук, танцувайки през матрицата, космически танц, ритуал, в "безплодна земя" https://youtu.be/Cllqr1nmdYk

мога да добавя стотици клипове тук, но досега, ако сте гледали по-горе, ще хванете същността на това, което наистина се случва и как те манипулират честотите, за да донесат ада на земята, буквално.

кой е най-големият инструмент на подземния свят?

наука.
.
.
какво общо има това с смяната на полюсите??

първо трябва да разбереш каква е причината за смяната на полюсите.

всяка древна религия / книга / пророчество / книга / таблетки / картина всички изобразяват това, което са преживели и ни показаха какво са видели в небето, как водата е дошла на брега, как са се трябваше до планините, как са видели зелено. мъже в небето (плазмени изхвърляния), как облаците се се назад, как са се хрумна земетресенията, как са избухнали вулканите, как е загинало рибата на морето, как са загинали животните, как са се се планините, как пустините са се превърнали в океани и океани. стават десерти, как птиците са паднали от небето и др. което се отнася до библията

" заради това земята изсъхва и всички, които живеят в нея отпадъци, зверовете на полето, птиците в небето и рибите в морето са пометени. '' осия 4:3

цивилизациите от целия свят говорят за абсолютно същите събития през същите години, въпреки че не са имали форма да се обадят на хората по света, и след това хиляди години една и съща история е била разказана от различни части на света, също така и от различни части на света. - да.

това е доста убедително доказателство само по себе си, но не спира там..

има градове, които са били открити под океаните, които са били покрити с вода внезапно и в планините са открити големи лодки, които говорят красноречиво.

но какво го причинява?

всички древни цивилизации са издълбани / боядисали повече планети в нашата слънчева система, отколкото ни учат, " нибиру " е " планетата на пресичането която се говори подробно в древните шумерски учения и е част от системата " немезис

немезис е звездата на централна звезда и е кафява звезда-джудже, много плътна, хелий, литий, железен оксид.. електромагнитните свойства на кафяво джудже са много силни, системата има много дълга елиптична орбита около слънцето, всеки 3650 (иш) години тази система се връща в нашата слънчева система и създава огромно количество галактическата енергия през цялата ни слънчева система.

когато гледаш дейта, можеш да свържеш точките много лесно.

системата трябва да се върне през пояса на кайпер (астероиден пояс) на път да достигне си си около слънцето, преди 20 години, точно това е направил и затова всяка година имаме хиляди повече огнена топка / близо. земните астероиди събития от предишните години и предишните години преди това, магнитната сила на системата грабва тонове отломки, докато я преминава, а системата е е тонове отломки към нас, когато е дошла.

помниш ли съобщението на наса за откриването на слънчева система на ръба на нашата миналата година? ето как работят, истината се смесва с дезинформация. те казаха, че на има кафяво джудже-звезда като централна звездна маса с 7 планети в орбита и го наричат "трапист 1" система, която е католически религиозен ред, така че знаете кой стои зад него (илюминати) като винаги. така че те описват точно същата система, за която сме говорили от години.. и спойлер 🚨 не е на 39 lightyears разстояние, точно в задния ни двор е.

елитът е знаел за това от много дълго време, но 1987 г. е годината, в която някои от правителствените агенции са хванали това, което се е случило и мълвата се е разпространила, тя е направила документи, но бързо е спряла да бъде публикувана отново заради това, което се е случило. количество паника, което е причинило, оттогава елитът се подготвя зад кулисите, сграда огромни подземни бази, известни като "d.u.m.b" (дълбоко подземни военни бази), сортиране на семена от всеки растителен вид на планетата, криогенно запазване на вида на животното. кралство и води войни с всеки, който не се съгласи да следва " новия световен ред

това е най-голямото прикритие в човешката история... защо? защото най-добрият елит знае, че светът ще бъде в пълен хаос за една нощ, ако се отиде с това и ще имат най-голямото въстание в човешката история, целите им няма да бъдат изпълнени, затова те държат в по-ниско състояние на съзнание... продължавай да гледаш кардашиян, няма нищо за гледане тук.

тогава трябва да разберете как наклонът на земята играе важна роля в cerns цели, земята е била заключена с 23 градуса наклон за няколко хиляди години до преди около 7 години, когато системата е била в обхват да има на. електромагнитен портал връзка с всички планети в нашата слънчева система, докато се въртим около слънцето всяка година, в един момент от годината преминава системата (все още на милиони километри разстояние, но е изключително мощна) и като я минем, магнитен отблъскване се извършва, нашият южен полюс се накланя към системата като два гигантски магнита, които се борят с сили, а това на свой ред създава " земно колебание което води до промяна на наклона на земята постепенно.

те имат подземни градове / лаборатории в антарктика, поради което не можеш да отидеш в определени райони на антарктида, които се управляват от световен договор, те имат и енергиен център, който минава чак от антарктика до северния полюс на океана. етаж, той е свързан и с двата полюса, така че те да увеличат енергията от заредени частици, които идват на слънчевия вятър. всъщност можете да намерите "стената на морското дъно" на google earth, но ето ви видео, което ви показва. гледайте всичко. https://youtu.be/RPx5c8jIPSY

има и причина великите пирамиди в гиза да са в центъра на цялата земна маса и да възпроизведат съзвездието орион, както и пирамидите на маите. те са построени да впрегнат енергия, когато се появят определени планетарни подравнявания и те също така искат да възпроизведат " рая затова те използват и термина " по-горе, толкова по-долу " защото нибиру се казва, че идва от съзвездията орион, оттам и на. - да. анунаките говорят за древните шумерски таблетки, изобилно като боговете, но те са свързани с " падналите ангели които работят с подземния свят, за да ни направят робска система.

но не всички са лоши, има и по-добри от лошите, обаче лошите имат техники за манипулация, за да ни накарат да мислим, че добрите са малцинство, това е начина, по който те го искат, елитът зависи от това, че ти трябват, затова те се нуждаят от тях, затова разпространението толкова много омраза / разделяй / страх, така че да чувстваш нуждата да ги имаш, за да се успокоят нещата. и все пак правят обратното.
.
.

всяка година системата се приближава, колкото повече земята виждаме, тя ще се люлее по един начин за известно време и след това ще се върне обратно в другата посока, докато нашето слънце си възвърне магнитната сила след като преминем системата.

когато "нибиру" се приближи достатъчно близо до орбитата на земята, тя ще дойде точно под нашия южен полюс, много е трудно да се види, защото е толкова далеч под на, тъй като се издига от на, магнитната битка се извършва, пръст на южния полюс ще последва нибиру, докато минава, това означава, че нашите поляци ще се сменят, докато те се променят, ние ще достигнем 0-те.

церн ще има най-много енергия, когато земята е на 0-та.

виждаш ли как всичко се свързва?

церн зависи от плазмените реакции.

нашето слънце реагира на втори слънчев вятър, който взаимодейства със слънца корона, причинявайки короналния дупки и големи сме, които създават огромни количества енергия, когато земята се сблъсква със земята през слънчевия вятър. на частици се извади на магнитните полюси и след това се разпространяват през йоносферата, където се извършва на процес, церн зависи от плазмените реакции и точно това се случва, затова церн винаги се рампа до макс, когато очакваме пристигането на силен слънчев поток на вятъра, времето е абсолютно перфектно.

ето защо делфините, китовете и птиците са се пране по бреговете / падащи от небето, защото атмосферното налягане кара магнитните ни линии да бъдат нарушени и всички те се ориентират чрез използване на магнитното ни поле. свържи точките.

на частици също така взаимодействат с земи ядро ядро, което създава налягане под плаките, които водят до земетресения, вулканични изригвания, покачване на температурата на морето, намаляване на леда, свлачища, потопени дупки, приливна вълни, урагани, торнада и др.

колкото по-близо е системата до близостта на нашето слънце, толкова повече взаимодействия има слънцето със земята... и колкото по-близо е системата до земната орбита, толкова повече земята се тресе, колкото повече се треперят, толкова повече струи от нашите струи. по-близо сме до смяната на полюсите.

което означава, че колкото по-близо е церн, толкова по-добре.

значи елитът знае, че не им остава дълго, знаят, че не могат просто да се отърват от милиони хора без хората да забележат, така че да организират събития и да използват оръжия като d.e.ws (преки енергийни оръжия), за да предизвикат пожари, h.a.a.r.p. да манипулират и ураганите и насочи ги към населените райони, те създават земетресения (повечето са естествени), за да изместват хората и да правят същото с вулканите.

това е всичко, за да се кръг хората, да се разделят колкото се може повече от стрелците (следователно обама взима оръжията на хората, направи пост на това преди да се случи) и да направи хората в позиция, в която няма кой друг да се раздели. от елитни организации, като " фема " или " оон което е точно това, което те искат.

така че те зависят от смяната на полюсите, имат нужда от атмосферно масаж от слънцето, те се нуждаят от наклона на земята, за да се променят, за да постигнат целите си.

и всичко това се случва сега.

единствената стъпка е " война за отвличане на вниманието " и " проект син лъч

те са последните и последни етапи на " новия световен ред

ако сте тук от " извънземни " изведнъж идвате на земята, тогава това е моментът, в който се се от градовете / градовете, защото тогава те ще доведат " военно право " и имам предвид по целия свят. те имат изкуствени занаяти, които могат да манипулират електромагнитните сили около него, за да го направят безтегловен, скоро меркурий около външната страна, за да направи централната маса безтегловен и дори да има "да" те са създали за това събитие. това е видео на основните проекции на " блу бийм за да можете да си представите колко сложна е технологията им за това, когато събитието се състои. https://youtu.be/nsd6qVsefy4

95 % от световното население живеят близо до крайбрежните райони.

смяната на полюсите причинява приливна вълна, която опустошава крайбрежните зони с покачване на 1500 метра.

военните ще ви държат там, където сте по принуда, защото елитът има напълно различна армия, която се финансира от фонд " черната операция за да може нормалните военни да бъдат заменими.

дори ти казват за "новия световен ред" в джорджия, които искат да унищожение на 500 милиона души. има 7.6 милиарда от нас, които са на тази земя.

смяната на полюсите заличава 95 % от световното население.

свържи точките.

хората ще бъдат по-лесни за контрол след време, ако има по-малко хора и ще бъде по-лесно да се измамят за "една световна религия"

следователно важността на тях да създават фалшиви знамена за военно положение с проект "син лъч" (фалшиво извънземно нашествие) е най-голямата от всички, синята технология е създадена по целия свят и е на място готова за събитието, то е на място, готово за събитието, то е готово за събитието, то вече е тестван над по-малко населени райони и е направил местните новини, което е точната реакция, която хората искат, отново, не се се за нея.
.
.

самата смяна на полюсите не може да бъде спряна, тя е като пречистване на земята и се е случвало много пъти преди да донесе историята и е добре документирана.

но това, което можеш да спреш да се случи е да оставиш елита да използва им си манипулатори, за да те контролира.

бъди позитивна, не позволявай на нещата да те плашат, имаш способността да живееш над всички негативизъм, които излъчват нарочно и всичко, което трябва да направиш е да промениш процеса на мислене, да бъдеш щастлив, да бъдеш грижовен, да бъдеш обичан.. прави абсолютно всичко. в силата си да бъдеш състрадателен, правиш това, останалото ще се погрижи за себе си.

светът преминава през преход, от теб зависи как ще го оставиш да ти повлияе.

тук съм само за да ви покажа истината и да ви помогна да защитите физическото си тяло чрез на промени на земята, вашата духовност е в ръцете ви и само вие можете да я промените.

запомни, ти си само звукова вълна, вибрация, честота. нищо не е наистина твърдо, всичко е направено от практически празни частици, държани заедно от на на нашето възприятие.

ти си вселената, не им позволявай да си мислят, че не си. дори малките електрони са доказани, че имат съвест.

Също двете най-богати химикали в почти всички американски патенти за Geoengineering / Chemtrails са барий и алуминий .
Барият и алуминият заедно създават същия ефект като литий. Chemtrails и геоинженерство. Алуминият причинява болестта на Алцхаймер. Алуминият се събира и се съхранява в мастната тъкан на мозъка. Всички пациенти с болестта на Алцхаймер и Паркинсон имат нигоги, пълни с високи нива на метал. Друга причина, поради която се пръска с алуминий, е за манипулиране по енергийната ни честота. Хората са кристални по структура. Което означава, че можем да бъдем енергично манипулирани по честота с оръжейни "клетъчни" кули или когато елита в сянка използва системата ХААРП или ЦЕРН да ни облъчва. Всъщност ние сме една голяма антена. Алуминият усилва този ефект.


Няма коментари:

Публикуване на коментар