Звездни Цивилизации

сряда, 17 януари 2018 г.

Астрономът Пол Кокс, официално: В Слънчевата система има второ СлънцеИзвестният астроном Пол Кокс (Paul Cox) хвърли   истинска информационна бомба, която размаза мозъците дори на поддръжниците на теорията на конспирацията

По-рано, преди повече от година, коментирайки преминаването на Меркурий на фона на слънчевия диск, Пол Кокс привлече вниманието на обществеността върху ярко светлинно петно,  вдясно от Слънцето. Ето неговия коментар:

– Може би ще ми обясните каква е тази ярка светлина откъм Слънцето? Това е второто ни Слънце – заяви астрономът на шокираната публика.

През 2016 г. това изявление аматьорите астрономи възприеха като шега,  като подигравка на поддръжниците на съществуването на Нибиру и  конспиролозите. Но започна 2018 г. и сега  Пол Кокс публично заяви  следното:

– Не знам дали подозирате, че имаме второ Слънце, но то вече е тук. НАСА и други организации все още скриват това по някаква причина, не ни казват истината. „

Всъщност много хора са чували за съществуването на втора звезда в Слънчевата система, нейният външен вид е отразен дори и в средновековните гравюри:


Обаче в този случай за  Нибиру говори уважаван, дипломиран астроном, а не  самозван  експерт по Космоса. Затова  сега дори и теоретиците на конспирацията са в ужасна обърканост.

Както ви казвах преди в  Слънчевата ни система има две слънца нашето  и второто Немезида заедно  неговите 7 планети по голямата е Нибиру.
Тази мини система на  Немезида силно гравитационно влияе на всички небесни тела в Слънчевата ни система, особено  върху земята  и  слънцето ни което е източвано енергийно от Немезида и което постоянно изригва. Имаме два слънчеви вятъра които си взаимодеитват и нагряват земята  енергийни частици , земното ядро се разширява това причинява засилена сеизмична и вулканична активност по света. Слънчевите бури причиняват  и засилване на ураганите бури по земята. Цялата  ни планета силно и влияят енергийните частици от Немезида  които си взаимодеиства със слънчевите бури на нашето слънце, и така тези частици  бомбардират  планетата ни земя и сеизмичната и вулканична активност нараства защото земното ядро се изменя.
Света  е пред планетарна катастрофа, но малко по малко истината излиза на яве , тя не може да бъде скривана вечно.

източник - https://vsluh.net/show-24892-astronom-pol-koks-oficialno-v-solnechnoy-sisteme-est-vtoroe-solnce.html

Няма коментари:

Публикуване на коментар