Звездни Цивилизации

сряда, 17 февруари 2016 г.

Тайно общество
Илюминати в превод означава “просветени.” Техният символ е пирамида с всевиждащо око. .  Историята показва, че т.нар. тайна група не се ограничава с влияните си само в Бавария, дори не и в Германия, а в цял свят. Основната цел е дабъдат поставени под контрол всички човешки, научни и финансови ресурси
Слой от  пирамидата е прословутият „Комитет-300” – 300 семейства илюминати, подчинени на Пиндар и „Съвета на 13-те”. Илюминатите, които влизат в „Комитет-300”,  имат сходно ДНК с рептоидите, а „Съветът на 13-те”  имат видоизменено ДНК, което може да променя формата си.
Представители на „Комитет-300” са следните илюминатски фамилии: Agnelli, Balliol, Beale, Bell, Bouvier, Bush, Cameron, Campbell, Carnegie, Carrington, Coolidge, Delano, Douglas, Ford, Gardner, Graham, Hamilton, Harriman, Heinz, Kuhn, Lindsay, Loeb, Mellon, Montgomery, Morgan, Norman, Oppenheimer, Rhodes, Roosevelt, Russell, Savoy, Schiff, Seton, Spencer, Stewart/Stuart, Taft, and Wilson.
Институти и организации, подчинени на „Комитет-300”

Съветът за международни отношения
Билдербергският клуб
Тристранната комисия
Римският клуб
Кралският институт за международни отношения
Агенцията за национална сигурност
Федералният резерв
ЦРУ, МОСАД, Международният валутен фонд, Интерпол

За да осъществят своите цели, илюминатите създават изкуствени държави като САЩ, Швейцария, Кувейт, Панама, Израел, повечето страни в Африка и др. Швейцария е създадена, за да могат илюминатите да държат съкровищата си на сигурно място в случай на война. В Америка първо били основани 13 колонии, за всяко от семействата в „Съвета на 13-те”. Първо знамето на Америка се състояло от 13 звезди (13 ленти днес). Орелът, символ на САЩ, държи 13 стрели.
Смята се, че името си Америка е получила от Америко Веспучи. Но илюминатите никога не са наричали континента в чест на неизвестния италианец. Америка е комбинация от следните словосъчетания:

АМ (от еврейското עם “народ”) ERI, ОРИ (от латинската дума „обичам” и еврейската אריה – „лъв”, RICA ( от испанската дума  “богат”), КА – от египетската дума „душа”, „сила на духа” в тялото. Има два слоя смислови значения. Древноеврейско-египетското значение означава „Народ лъв със сила на духа”. Друго значение – анаграма на ЛСД, създадения от илюминатите наркотик, която има скрит смисъл – Лира-Сириус-Драко (Драко е планетата на рептоидите).
Създаването на САЩ като независима държава през 1776 г. съвпада с официалното раждане на организацията на илюминатите от Адам Уайсхаупт в Бавария.
Те смятат да я постигнат със световното правителство, на което се дава добре звучащото име Нов световен ред.Всъщност какво е лошото на илюминатите? Нали все пак някой трябва да управлява света. Може би най-злото в тях и това, което плаши хората е , че в основата на тяхното учение са демонични принципи.Илюминатите макар и прикрито вярват в Луцифер-Сатаната. Те като всяко тайно братство променят ума на хората, влезли в редовете им. Но не само на тях, а и на всички хора като цяло. Това става напълно несъзнателно, да бъдем точни-подсъзнателно с включването на определени скрити символи.

Илюминати са навлезли не само в банкерските, но и в политическите и военните среди в цял свят. Техни хора стоят в парламентите, сенатите, сред военните, разузнавателните служби, на президентските места. В последните години те си пробиват път към новоосвободените държави от Източна Европа и бившия Съветски съюз. За тази тайна група се знае малко и дори това малкото не е сигурно.Дали е истина?
Джордж Буш Старши говори за това за първи път на 11 септември 1990 г., т.е. „случайно“ точно 11 години преди удара над Световния търговски център.
Много известни хора се опитват да разяснят истината за новия световен ред, за жалост повечето имат що годе еднаква съдба.Джон Кенеди беше последният истински президент на американците. Обеща да намали военното производство и да спре войната във Виетнам. Линдън Джонсън и ФБР му устроиха засада на площад Дийлей в Далас, Тексас.

Хората по света бяха ужасени от убийството. Невинен мъж на име Лий Харви Осуалд бе обвинен за убиeц. Дори и след побоите и мъченията, той не се призна за виновен. Не му беше позволен достъп до адвокат. ФБР прикри своето участие в атентата. Позволиха на Джак Руби да убие Осуалд на живо по телевизията. Според доклада на комисията Уорън, убиецът на Кенеди е бил Осуалд. Някои членове на комисията бяха известни масони. Линдън Джонсън прекрати разследването по убийството. Робърт Кенеди се кандидатира за президент, обещавайки да спре войната във Виетнам. Той също бе брутално убит! Милиони хора оплакаха смъртта на Робърт Кенеди и смъртта на американската демокрация. Мерилин Монро, която заявява, че може да потвърди думите му е намерена отровена.

2 pac започва да пее против тях, но после умира, а около неговата смърт има множество неизвестни и странни факти…

1967 г.: Антъни Хилдър разкри мрежата на тайните общества в Америка. Бе обвинен несправедливо в хипноза на Сирхан Сирхан, който уби Р. Кенеди. Антъни Хилдър и Джордан Максуел разкриха обществото „Череп и кости“. Това тайно общество използва същите символи като нацистката СС. Експерти твърдят, че семейното богатство на Буш е от бизнес-сделки с Хитлер.Всичко това най-вероятно са просто съвпадения?
Нека разгледаме още случайн съвпадения, да видим къде ще отрием символа на илюминатите-пирамида с око на върха на банкнотата от 1 долар.

Над пирамидата има надпис „Annuit Coeptis“ („Начинанието ни е белязано с успех“), а отдолу — „Novus Ordo Seclorum“ (Нов световен ред). Второто е много познато.Имаме 13 ленти, 13 звезди, които образуват „звездата на Давид“. Има 13 зърна, 13 листа, 13 стрели. Едното крило има 32 пера, а другото 33. Числото 13 има велико значение за тях.Всяка една от 13-те управляващи фамилии има и Съвет на 13-те .Те знаят, че има 12 вида честоти, преминаващи през 10-те вида Христово Съзнание. Целокупността на тези 12 честоти е равна на 13-тата енергия. Това било разглеждано като най-мощното знание.
Те знаят и че всъщност има 13 зодиакални знака, не общо познатите ни 12. От векове пазят тайната за 13-та зодия скрита, защото тя е знакът на Дракона. Те пазят в тайна характерните черти и особености на този знак, за да не навеждат на мисълта за рептилски мисловен модел.
Американски банки продължиха да правят печалби от войни.
1980-те: Американски банки и британското правителство снабдиха Саддам Хюсеин с оръжие.
1987 г.: Американски компании за биологично оръжие продадоха на Саддам Хюсеин чума.
1991 г.: Ирак и Кувейт бяха разрушени от американско и британско оръжие. „Кувейт е освободен. Иракската армия е разбита. Нашите военни цели са изпълнени. С удоволствие ви съобщавам, че от днес в полунощ източно време, точно 100 часа след прекратяване на сухоземните операции и 6 седмици от началото на операция „Пустинна буря“, всички американски и коалиционни сили ще прекратят офанзивните бойни действия.“
Много войници загинаха от „Синдрома на Персийския залив“. Ваксини за превенция срещу химичните оръжия, които не бяха открити, убиха повече войници от войските на Саддам Хюсеин! Войната е голям бизнес! Затова Джордж Буш остави Саддам Хюсеин на власт! Горящите нефтени полета можеха да се видят от космоса и причиниха световно замърсяване на въздуха.
Нефтената компания на Буш направи огромни печалби след войната в залива. Цената на петрола по света почти се утрои. Американски банки и корпорации спечелиха от кампанията по прочистването. Британските данъкоплатци платиха за оръжията на Саддам чрез британската схема за износ на заеми. Иракски нефт започна да се изнася за САЩ в замяна на ваксини с изтекъл срок! Наложените търговски санкции доведоха до смъртта на 500 000 иракски деца! Докато Съюзните войски се изтегляха, Саддам Хюсеин започна терор над кюрдския народ.
1991 г.: Кюрди бяха принудени да напуснат страната си.
40% от иракския нефт е на кюрдска земя. Кюрди: „Саддам Хюсеин бомбардира, с хеликоптери, унищожава ни … не знам, видяха ни, но продължиха! Защо?! Ние сме хора като вас!“ Британците дариха милиони лири за кюрдския народ. Но ковчежник на фонда беше корумпираният лорд Джефри Арчър и кюрдите не получиха и стотинка.
11-ти септември 1990 г.: Буш прогласи Новият световен ред.: „Това, което е заложено на карта, е повече от една малка страна. Това е една голяма идея! Нов световен ред!„
Дан Куейл – U.S. вицепрезидент: „Сега е най-подходящият момент да се установи Новият световен ред!„
Михаил Горбачов – министър-председател на Русия: „Дори това не обяснява, защо светът се е променил толкова много, и защо се е устремил към Нов световен ред и нова цивилизация.„
Масонски умствен контрол. Опетнената корона на Илюминати.
  Кралица Елизабет – висш патрон на световните масони.
Истинското име на херцога на Единбург е Шлесвиг-Холщайн-Зондербург-Глюксбург. Херцогът на Кент – един от най-висшите британски масони. Дядото на Джордж Буш-младши е спонсорирал Хитлер. Кралска немска диктатура. Американският елит е отпускал заеми на Хитлер. Той е имал подкрепата и на британското кралско семейство. Херцогът на Кент е начело на масонски парад.

Кралското семейство изпадна наскоро в много неловко положение, след като стана ясно, че бащата на херцогинята на Кент е бил член на СС. Членове на СС са можели да бъдат само чисти арийски семейства
чийто предшественици са произхождали от средновековните тевтонски рицари. Както повечето от кралското семейство, херцогинята на Кент е с немско потекло. Нейните немски прародители са били членове на тайната
мрежа на Илюминати. Името на британското кралско семейство не е Уиндзор. Тяхното истинско име е Сакс-Кобург-Гота.
В книгата си „Забравената шотландска монархия“, негово височество принцът на Олбъни публикува древни хералдски документи, които разкриват истинското родословие на британското кралско семейство. Според тези древни документи, кралското семейство произлиза от древни еврейски племена от времето на Стария завет.
Кралица Елизабет I наричала Англия „Израел“ или „Йерусалим“.
„Според някои книги за масонството, които все още се намират в библиотеките, европейските масонски ордени твърдят, че има духовно същество, което е давало знания на „нашите тайни господари“. Така масоните наричат своите лидери. Те не знаят кои са. Никой масон не знае кои са истинските лидери на световната организация, затова ги наричат „нашите тайни господари“. Според написаното в тези книги, съществува едно малко духовно същество, което направлява масонството. Наричат го Йода. Изобразяват го като малко същество със заострени уши и го наричат още Йота. „Йота“ произлиза от „Юда“, което име се свързва с британско-израелското масонство от времето на основаването на Англия и затова днес англичаните се наричат още „британци“. Но има голяма разлика между британец и англичанин. „Brit“ на иврит означава „договор“, а „ish“ означава „мъж“.
Кралски немски евреи
По времето на кралица Елизабет I, нейният личен шпионин Джон Дий основал британската тайна служба. Джон Дий бил черен магьосник и член на таен алхимичен орден. Предполага се, че той е автор на древния
ръкопис „Войнич“, който сега е собственост на университета в Йеил и се държи под ключ само на няколко метра разстояние от централата на тайното общество „Череп и кости“. Централа на тайното масонско
общество „Череп и кости“ в университета Йеил. Херцогинята на Кент може да се срамува, че баща й е бил член на „СС“, но също така може и да е горда от факта, че съпругът й, херцогът на Кент, е един от
най-висшите британски масони. Херцогът и херцогинята живеят в двореца Кенсингтън, който е и място за срещи на Кралската Алфа масонска ложа. Тази ложа е основана от херцога на Съсекс, след като станал висш
майстор на Обединената висша ложа през 1813 г. Един от най-изтъкнатите й членове бил личният лекар на кралица Виктория, сър Уилиам Гал, който, според Стивън Найт, бил отговорен заедно с някои други известни
масони, за убийствата на Джак Изкормвача в Лондон. Съответно, членовете на Кралската Алфа ложа в двореца Кенсингтън са наричани „принцове на кралската кръв“.
Тайни общества по целия свят с гордост заявяват, че техни членове са били гении като Моцарт, както и кралски особи. Но никое от тези общества не позволява на членовете си да говорят за ритуалите, които се
извършват при затворени врати в дворци и държавни сгради по целия свят. Няколко английски крале са практикували масонски сатанински ритуали, но всички тези черни сатанински тайни са добре маскирани „под плюшен килим“.
Орденът „Златна зора“ на Илюминати
Едно от най-влиятелните тайни общества, произлязло от баварските Илюминати, е орденът „Златна зора“. Основан е през 1887 г. от масона Уилям Уин Уесткот, който твърдял, че е разшифровал кодиран алхимичен ръкопис, съдържащ ритуали на посвещение на таен немски окултен орден. Уесткот вече имал солиден опит в практикуването на окултни ритуали. През 1865 г. той помогнал да се основе орденът „Societas Rosicruciana“, вдъхновен от еврейската магия на древната Кабала. Тези ритуали все още се изпълняват на събрания в Обединената висша ложа в Лондон.
Години наред, събранията на „Златна зора“ се провеждали в централата на белязаните масони в Лондон. Орденът „Златна зора“ бил изпълнен със скандали, тъй като висши масони се борели за контрол
върху това влиятелно и тайно викторианско общество. През 1891 г. Уесткот губи контрол над „Златна зора“, а начело застава друг високопоставен масон-магьосник – Макгрегър Мейтърс. Заедно с поета У. Б. Йейтс, те създали нови магически ритуали, в които посветили най-старите британски аристократи.
През 1903 г. начело на обществото застава друг масон – А. И. Уейт. Ритуалите на „Златна зора“ били сходни с тези на древното магьосничество. В Олд Бейли, през 1901 г., двама членове на „Златна зора“, г-н и г-жа Хорас, били съдени за изнасилване. Те използвали техния ритуал на посвещение, за да омаят своитенепълнолетни жертви.
Орденът „Златна зора“ бил типичен представител на масонството с добавени сатанински и сексуални мистериозни ритуали.
„Златна зора“ съществува и до днес.
През 1987 г. в Лондон бе проведена конференция в чест на 100-годишната история на обществото. Конференцията беше организирана от Изследователския тръст на херметиците, в чиято управа е маркизът на
Нортхемтън. Той е изтъкнат високопоставен масон.
– Дейвид Айк – автор на конспиративни теории: „Не случайно сатанистите извършват строго определени ритуали, включващи определени звуци, места, цветове и определени устни изказвания. Те не мислят: „Би било
хубаво да кажем това“ или „Имате ли го в червено?“. Не, не! Това се прави, защото всичко в нашата реалност е вибрация. Съзнанието е вибрация, всичко е вибрация. По този начин функционира и астрологията.
Когато се родим, позицията на планетите е определяща, те изпращат вибрации, които влияят на полето на трептене, в което се раждаме и затова сме повлияни по различен начин в различните периоди на годината.
Те разбират това и постоянно манипулират тези полета на трептение, за да манипулират и нас.Тези ритуали не са само традиция.
По-долу е описание на сатанинска тайна среща на високо равнище. Идва описана направо от бивш вътрешен човек, който сега е християнин. Тeзи спомени датират от  1955 г. Това е среща, която се провежда два пъти годишно и на която Ротшилдови и всички главни семейства на Илюминати присъстват. Срещата е вътре в една голяма стая, а на трона по средата седяла Голямата майка, която била от Колинс. Семейство Колинс са били държани извън светлината на прожекторите, защото имат повече „енергия“ отколкото Ротшилд или Рокфелер. Тоест имат нещо повече в кръвната си линия. За да печели пари това семейство прави нещо свързано с финансите, занимават се с обмен на пари.
Добре дошли в САЩ – дом на най-добрата демокрация, която може да се купи! 2000 г.: Бохемската гора, северна Калифорния – „Така че още веднъж ще те изгорим тази нощ!„ Банкери и политици участват в сатанински ритуал и правят образно човешко жертво-приношение на бога-сова Молох!

Най-силно захранване с енергия егрегорът получава чрез церемониите и ритуалите. Ето защо колкото и скучни и банални да ви изглеждат те, тези които контролират обществото държат много на тях и тяхната циклична повторяемост. Колкото повече ритуали има в едно общество или група, толкова повече енергия се отделя в посока към егрегора и той става по-мощен и по-силен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар