Звездни Цивилизации

събота, 6 февруари 2016 г.

Секретните   подземни    Бази
Всички сме чували за секретните военни бази на американското правителство, но до днес никой нямаше и най-малка представа, за това, което се случва вътре. Чудовищните експерименти, които се извършват под земята от десетилетия. 
Държим да отбележим, че това е може би най-строго пазената тайна на нашия свят. Още от 50-те години на 20-ти век световните правителства в сътрудничество с извънземни от расата на Сивите провеждат зловещи експерименти в недрата на земята.
Информацията за това, какво се случва в тези бази е изключително оскъдна по простата причина, че който си позволи да разкрие нещо бива директно убиван
За пръв път скандалът гръмна през 1996, когато ученият Фил Шнайдер разкри някои от истините за зловещите подземни съоръжения. Шнайдер загива при изключително съмнителни обстоятелства буквално дни, след като прави своите разкрития. Разказът на Шнайдер бледнее пред това, което днес разкриха beforeitsnews.
Учен от секретната база в Дълси, Ню Мексико е изпратил тази информация на известни хакери, които са я публикували в т.нар. дарк нет – нелегалния интернет, от където разкритията са попаднали в ръцете на алтернативната медия.
Тук е изключително важно да отбележим, че влизането в дарк нет е абсолютно забранено от закона, и всеки, който се осмели да рови там е директно заплашен от затвор!
Точно за това тази шокираща информация е толкова взривоопасна, а това, което се случва в базата в Дълси, както и в хиляди подобни секретни съоръжения по целия свят е по-страшно от филм на ужасите.
Ето шокиращите снимки и разкрития, които изтекоха от смелия информатор:
Базата в Дълси е на седем нива под земята.
Ето разпределението на базата:
Ниво 1: Отдел сигурност и комуникации

Ниво 2: Жилищни помещения за човешкия персонал
Ниво 3: Офисите на мениджмънта и научни лаборатории

Ниво 4: Лаборатории – експерименти за промиване и контролиране на мозъци!!!
Ниво 5: Жилищни помещения за извънземен персонал /с модифицирана атмосфера/

Ниво 6: Лаборатории – генетични експерименти /известно сред служителите като „залите на ужасите“ – ще видите снимките по-надолу/
Ниво 7: Криогенен склад:
 
Тук се съхраняват някои от “успешните експерименти”
В базата в Дълси, извънземните от расата на Сивите извършват чудовищни биогенетични експерименти с хора и животни на ниво 6. Там затворени в клетки се държат шокиращи хибриди, като маймуни с глави на насекоми, които плачат като бебета, плъхове с човешки лица, смесици между риби и примати, както и други мерзости с природата.
Извънземните смесвали човешки и животински гени. Имало даже хуманоиди с крила на прилеп, които приличали на същински демони! Съществата живеели в клетки в постоянна болка и агония!
Ето изтеклите снимки от докладите за тези експерименти:


Сивите извършват нечувани експерименти с мозъците на хората и особено много наблягат на четенето на мисли и контролирането на съзнанието. Имплантират чипове, с които имат пълен контрол върху мислите и действията на определен индивид. Често тези “зомбита” са пускани в обществото с конкретни мисии! Само вижте лицата на някои от тях:

Не забравяйте, че на Земята има хиляди подобни съоръжения. Смята се, че хората са продукт точно на подобни експерименти, които са извършвани от извънземните “инженери” в далечното минало. Дали днес Сивите не се опитват да създадат новите господари на Земята!?

Няма коментари:

Публикуване на коментар