Звездни Цивилизации

понеделник, 1 февруари 2016 г.

Какво крие световния елит от нас
 
1 - На нашата планета има извънземно присъствие не само на една, а на няколко извънземни цивилизации и техни кораби непрекъснато са засичани да летят в околоземното космическо и въздушно пространство / както и в световния океан - т. нар. НЛО /. Налице са и няколко десетки катастрофирали извънземни кораби по различни точки на земната повърхност.
2 - Извънземни кораби идват не само от нашето, но и от други измерения на Пространство - времето.
3 - Усилията на няколко американски правителства по събирането и използването на извънземни технологии досега се оказват успешни.
4 - В земни лаборатории освен изследователската работа по падналите кораби, са провеждани и аутопсии на мъртво намерени извънземни астронавти.
5 - Американски разузнавателни, охранителни и обществени агенции са замесени в прикриването на факти и доказателства не само за присъствието на извънземните раси на Земята, но и за тайните споразумения и договори, подписани с някои от тях.
6 - Налице е феноменът - отвличане на хора, с които се правят експерименти от страна на пришълците, както и неспособността на земните правителства да направят каквото и да е било по този въпрос.
7 - Налице е текущо извънземно присъствие на представители на извънземните сили в човешкото общество, които контролират една част от нашия живот на тази планета.
8 - Извънземните имат свои бази, както на Земята, така и на Луната и на други планети в нашата Слънчева система.
9 - Американски правителства са работили и продължават да работят заедно с някои от извънземните присъстващи тук на тази планета, с цел придобиване на технологии в областта на гравитацията, на генното инженерство, лъчевите системи и оръжия, и т. н.
10 - Американското правителство и техните извънземни наставници - господари от съзвездията Орион и Алфа Дракон, са виновни за хилядите отвлечени хора, както и за унищожаването на хиляди глави едър рогат добитък, послужили като суровина и храна за извънземните.
11 - Ние живеем в многомерно пространство, което лесно се пробива при наличието на подходящи технологии, което позволява придвижване, както назад, така и напред във времето, както и да се правят всевъзможни експерименти, защото Вселената не е причинно-следствено свързана.
12 - Много от извънземните същества са негативно, а някои дори са вражески настроени спрямо човечеството на Земята.
13 - Базата на човешкото генетично развитие, както и на развитието на науката, техниката и технологиите, разбира се и на появата на религиите се дължи на извънземното вмешателство в живота на тази планета.
14 - Действителната технология, явяваща се собственост на човешкия елит далеч превишава възможностите на аналоговите й образци, които са познати на съвременното човечество.
15 - Американските и руските космически програми представляват само прикрита акция на тези, които в действителност се провеждат задкулисно и скрито от обществото.
16 - Активно се убиват хора, независимо от техния статут в обществото, с цел да се прикрие истината и да се замени с фалшива информация.
17 - Американските служби - ЦРУ и НСБ, както и английската - МИ - 6, израелската МОССАД и някои други световни служби, са замесени толкова дълбоко в извънземните операции - конспирации, че разкритието на последните или на част от тях може да причини колапс в техните структури, а и на държавите, от които те са създадени. Сивите не само са превзели различните разузнавателни агенции по света, но и диктуват тяхната политика.
18 - Вътрешното ядро на ЦРУ е дълбоко контролирано от Сивите. ЦРУ вижда взаимоотношението си с тях като единствена пътека, водеща до по-велико технологично и научно постижение с цел превъзходство и постигане на господство в съвременния свят.
19 - Една от причините за бум на НЛО на планетата през последните години е, че човечеството представлява огромен интерес за много извънземни цивилизации, при това не само от нашата Вселена.
20 - Нашата цивилизация е една от многото във Вселената, съществуващи в промеждутъка на милиони земни години.
21 - От 1947 г. а може би и от по-рано, управленческият фактор на планетата продължава да крие всевъзможната информация относно реалното присъствие на ИЗЦ на Земята, както и това, че официалната наука продължава да манифестира с потресаващата догма, че човечеството представлява единствената разумна раса в целия Космос.
22 - От 1947 г. официалните власти на САЩ продължават да мълчат относно факта, че на тяхно разпореждане се намират космически кораби, подарени на САЩ от пришълците, както и върховни технологии, получени от тях след като продадоха интересите на цялото човечество.
23 - Щателно и с драконовски средства се крие и информацията относно подписания договор от тяхна страна със Сивите от съзвездието Орион през 1954 г.
24 - Пълно мълчание цари и относно потресаващите генетични експерименти с хора от Земята по проекта на Сивите за създаване на хибридна раса, с която да заселят тази планета, след очакваният апокалиптичен катаклизъм на Земята.
25 - Мълчи се и относно чудовищното нарушаване на правата на човека чрез насилствените отвличания, осакатявания и убийства на хора от страна на извънземните.
26 - Пази се пълно мълчание и относно поставянето на електронни чипове в телата на отвлечените, което позволява на пришълците във всеки един момент да знаят не само къде се намира жертвата, а и какъв начин на живот води и едва ли не какво мисли.
27 - Пази се пълна тайна и за това, че Сивите и Рептилите са опасали планетата с цяла мрежа от подземни и подводни бази и съоръжения с цел установяване на пълен контрол над човечеството чрез въдворявания от човешкия елит Нов световен ред.
28 - Пази се пълно мълчание и относно това, че скоро предстои поредният апокалиптичен катаклизъм на Земята, които ще измести земната ос, и които ще доведе до много земетресения, цунами , вулкани, и потопи по целия свят. Смята  се че  кафявото   джудже   Текома ,  /  второто  слънце / и обикалящата  около  него  планета   Нибиру    са  много  близо  до  нашата слънчева  система  и  наближават, и ще предизвика  катаклизми  и смяна  на  земна  ос  на  Земята. 
29 - Илюминатите планират да създадат холограми на Исус Христос, както и фалшива извънземна инвазия с помощта на проекта Син лъч.
30 - Световният елит ни трови и убива чрез опасни ваксини и храни.
31 - Световният елит ни трови чрез пръскания от военни самолети с опасни химикали като барий, алуминий и други подобни химикали, това са така наречените химически следи или кемтрейлс.
32 - Световният елит ни облъчва с психотронни оръжия.
33 - Илюминатите притежават технология, с която могат да преминават в миналото, бъдещето или в други времеви линии на Земята. Те също могат да отварят портали на Земята и да изпращат чрез тези портали техни кораби или самолети на друго място по земното кълбо или в друго време на Земята.
34 - Не се разкрива пред обществеността и истинската цел за монтирането на Южния полюс /от страна на Сащ / на огромният телескоп SPT. През 2006 г става дума за това, че чрез този телескоп те следят приближаващато Слънчевата система кафяво джудже Немезида, а не както някои твърдят, че те следят Нибиру. В изследването на Немезида най-активно е включен телескопа Хъбъл.
35 - Мълчи се и относно конкретните цели на построените вече 152 подземни бази не само на територията на САЩ, които са съединени с мрежа от тунели, в която се движат високоскоростни влакове на електромагнитни възглавници, развиващи скорост от 2,5 Маха и такива, които се движат във вакуумни тръби, развиващи потресаващи скорости.
36- Все още американското правителство не е дало официални изявления относно целта за построяването на многофункционалната оръжейна система ХААРП на територията на Аляска, както и на други места по света като Норвегия и Гренландия, а също и по-малките системи на ХААРП на островите по света там, където САЩ имат бази.
Русия, Китай, Австралия и други страни също разполагат с ХААРП.
37 - Драконовски се охраняват и тайните относно построените бази на Луната и Марс от тайното правителство /илюминатите/
38 - Мълчи се и относно тайните мисии до Луната като Аполо - 20 и намерените там руини на градове и хангари от извънземен произход. Мълчи се и относно взривените с ядрени ракети руини на Луната от тайното правителство /илюминатите/
39 - Мълчи се, че на Луната е открит огромен катастрофирал космически кораб и в него е имало тяло на извънземна жена, а този кораб е бил там около 5000 години.
40 - Мълчи се, че Земята и другите планети и спътници като Луната са кухи. Земята е куха и под нея живеят различни извънземни и раси от миналото на планетата като Лемурия и Атлантида.
41 - Мълчи се относно това, че човека е създаден от извънземни същества
42 -Мълчи се за това, че Земята е много стара и преди милиони години е имало различни извънземни цивилизации на тази планета.
43 - Крие се от нас истинската история на Земята и Вселената, както и че някои извънземни раси идват от бъдещето на Земята и от Космоса.
44 - Крие се истинската история за предишните цивилизации на Земята, като Египет, Траките , Гърците, Шумерите и т.н.
45 - Крие се това, че Траките /българите/ са владеели почти целия свят.
46 - Мълчи се и относно тайните мисии до планетата Марс.
Според тайните хроники на Червената планета, човешки крак стъпва за първи път на Марс на 22 май 1962 г, когато там акостирал кораб с руско - американски екипаж,
47 - На Марс има живот, има построени бази, има и синьо небе, реки, езера, гори, животни и топъл климат, но всичко се крие от обикновените хора
48 - Не се разкрива пред световната общественост и факта че двете американски совалки Чалинджър и Колумбия бяха унищожени съвсем целенасочено от недоброжелателни нам сили от извънземен произход.
49 - Скрити от човечеството са и откритията в областта на археологията и на новите източници на енергия, антигравитационните двигатели и медицината, които ако бяха приложени ние - земните хора, отдавна вече щяхме да сме се разселили в необятния Космос, щяхме да сме победили най - страшните болести и естествено щяхме да живеем по-дълго.
50 - Най - зловещо и абсолютно безцеремонно се унищожават хората, които искат да кажат истината на човечеството относно много неща, като например министърът на отбраната на САЩ Джеймс Форестал от администрацията на Хари Труман, американският президент Джон Кенеди - жестоко разстрелян по заповед на групировката Маджестик 12, поради това, че той заплашил, че ако не разкрият истината относно тайните връзки и договори с извънземните, това ще направи той самият.
Уолф Палме, лейди Даяна, множество учени като американският астроном Роберъ Харрингктън, бившият офицер от ВМС на САЩ Уйлям Милтон Купър и Хиляди други по-малко известни хора.
51 - Мълчи се и относно истината за атентатите в САЩ през 2001 и земетресението в Япония, мълчи се относно истината за Първата и Втората световна воина.
52 - Пази се строга тайна и за това, че в продължение на много години / от края на 50 - те години до сега / Сивите извънземни непрекъснато разпространявали наркотици, предимно сред бедните райони на територията на Севрна и Южна Америка. Именно под техен натиск били прекратени и програмите за подпомагане на бедните в САЩ, а в последствие и по цял свят.
Именно те направиха така, че още от началото на 60 - те години в човешкото общество започва ескалирано да се развива криминогенният фактор, които сега е приел непобедими форми на съществуване, термоз и терор на планетата..
53 - Пентагона и до ден днешен не е дал никаква информация относно проведения по време на ВСВ / през 1943 г./ и станал отдавна прословут Филаделфийски експеримент. За сведение: В годините на ВСВ учени от ВМС на САЩ провеждаха експерименти по проект Дъга, целта на които е бил да направят кораб напълно невидим както за очите, така и за радарите на противника.
54 - Крие се това, че на нас земляните ни помагат и добронамерени извънземни от Сириус, Андромеда, Плеади и други подобни от Галактическата Федерация на Светлината, която цели да ни избави от злите извънземни, като Рептилите и Сивите.
Галактическата Федерация ни спасява от астероиди, комети и от извънземна инвазия на Рептилите и Сивите, които искат да ни унищожат и да превземат Земята .
Галактическата Федерация няколко пъти ни спаси от ядрена война и от нова Трета световна воина, като спря ракетите на илюминатите, които искаха чрез ядрена война да намалят населението на Земята, докато те се крият в подземните си бази под Земята.
55 - Скоро Земята ще премине в 4 и 5 измерение на съществуване.
56 - Мълчи се относно построените, наземни лазерни установки, монтирани до крупни електростанции, защото те са и голям консуматор на електроенергия. Тези установки могат да поразяват цели до 400 000 км в космическото пространство.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар