Звездни Цивилизации

вторник, 26 април 2016 г.

ТОП 10 модерни начини за отравяне на човешкото тяло и манипулиране на съзнанието
Дали сме част от експеримент за масивно промиване на мозъци или ни превръщат в цивилизация от роботи-консуматори, което е много добре за големите компании и конгломерати, които създават ненужни продукти, контролират и използват ресурсите на планетата?

Или това е просто естеството на битието, по дефиниция ,,културни хора" потопени в техно-капиталистически-консуматорски континуум, повлияни от заобикалящата ни среда. Хората по природа са подражатели.

Подражанието като цяло е нещо хубаво и необходимо, а и нещо чисто човешко - човек прави първите си стъпки в света именно подражавайки на тези, които са най-близко до него - родителите. В същото време са и имитатори в морето от информация, без в действителност да могат да се справят с вълните, които ги заливат.

Трудно е да се отговори категорично, което е нормално в подобни случаи. Но е сигурно съществуването на групи от хора, които се стремят да контролират съзнанието на масите за забогатяване или с някаква друга тъмна цел... План, който контролира съдбата ни - индивидуално или колективно, който ни върти между хаоса и необяснимото.

Така или иначе, е забавно като упражнение за насърчаване на въображението или като инструмент за развитие на съзнанието. Без да се задълбочаваме твърде много в конспирацията, ще прегледаме някои от начините, по които може би неизбежно сме програмирани поради общите черти в нашата култура използвани от група банкери, която се стреми да открадне волята и интелекта ни, за да ни направи роби с добро поведение.1. Възпитание
Въпреки, че това е най-явната форма на психичен контрол, тя в същото време е и най-коварната.

Всички ние знаем, че това, което научим в детството и младостта си, се отпечатва в нашата психика и по някакъв начин определя нашето бъдеще. В този смисъл, се създава първо програма-майка в представите на детето. Какво е реалност и какво не е приемливо, ограничавайки по този начин на радиочестотния спектър, в който ще може да се движите в останалата част от живота си.

Въпреки, че всяка държава сама определя това, което смята, че децата трябва да учат и в този смисъл редактира политическата история и човешкото познание, една от константите на образователните системи в света, се основава на метод, който благоприятства съхранението на информация, а не размисъла.

В обучението на учениците ясно се казва, че нещата са такива каквито са написани в учебниците и всякакви въпроси относно тяхната достоверност, заслужават да бъдат наказани. По този начин отслабва истинското любопитство и индивидуалната форма на мислене (което е доста удобно, когато искат да бъде избегнато поставянето под въпрос авторитета. Или когато е явно, че изграждането на модела, който управлява обществото е ,,картонен замък", чийто основи не са утвърдени върху ,,доказани истини и константи", което не оправдава всички репресии на които децата са подложени. Например популярната култура за ,,The Wall" все още е добра илюстрация на производството на униформени умове, чрез образователната система, автоматизирани служители, които могат да получават заповеди и ги изпълняват бе да мислят. Войници, които защитават господстващата система, без да си дават сметка.2. Реклама и Пропаганда
Това са най-яките оръжия на господстващата капиталистическа-консуматорска система, които тя използва да се укрепи в съзнанието на жителите на планетата по един безсъзнателен начин.

Бащата на маркетинга, Едуард Бърнейз, пише в книгата си ,,Пропаганда", че ,,пропаганда е изпълнителното тяло на невидимото правителство". Докато в маркетинга, рекламодателите не биха приели лесно идеята, че работят за пропаганда, със сигурност ще ни подхвърлят някой термин-подходящ за самостоятелно убеждение - в действителност, реалността остава такава, каквато е. Те са организаторите съзнателно или несъзнателно, на една система, която, за да оцелява, да ,,поддържа растеж в икономиката", така, че светът да продължава да има ,,напредък" - трябва да се възползва от планетата Земя и от милиардите хора.

Гуруто Ед Бърнейз нарича пропагандата, този синоним на рекламата, сатанизиран от страна на нацистите, ,,инженерия на обработването":. ,,Ако ние разбираме механизма и мотивите на груповият ум, защо тогава да не е възможно да се контролират масите, в съответствие с нашата воля, без те да знаят? В съвременната практика пропагандата е доказала, че е възможно." Бърнейз, племенник на Фройд, съчетава теорията на несъзнаването на знаменитият си чичо с теорията на Павлов, която свързва желанията с безсъзнателното, като условен рефлекс.

Друг начин, по който работи пропагандата без съмнение са медиите, по-специално чрез журналистиката. Един от най-уважаваните интелектуалци на САЩ - Уолтър Липман, смята, че обществото трябва да се ръководи от ,,специализирана класа, чиито интереси излизат извън обществените" (нещо подобно на това, което днес са експертите в TV програмите, ,,анализаторите"). Липман виждаше журналистиката като ,,разузнаване", която е длъжна да бъде интелигентна, но да е част от държавния разузнавателен апарат, от което следва да бъде в близост до създателите на политиките.3. Предсказуемо Програмиране
Това е една от най-интересните и противоречиви форми на контрол върху ума, където филмите и телевизионните програми работят като електронни магьосници. Според тази теория средствата за масова информация са използвани, за да напътстват масите към социални промени, планирани от лидерите ни, така че когато тези промени се приложат, да се получи като ,,естественото развитие" в невидимото и поправено от медиите пространство, в което сме потопени и по този начин намалява опозицията срещу тези промени. По този начин се прокарва идеята за една непогрешима илюзия, че ние сме тези, които сме отговорни за света такъв, какъвто е сега, защото всички промени се случват по наше желание.

Концепцията на една доминиращата култура.
В днешно време, телевизията може да изиграе ролята и същността на пророчеството. Примери за предсказуемо програмиране можем да срещнем много. Холивуд е вълшебна пръчица, която се използва за да омагьоса обществеността, без съмнение. Нещата или идеите, които в противен случай биха били считани за странни, вулгарни, нежелателни или невъзможни са ни имплантирани с помощта на филмите. Когато зрителят гледа тези филми, неговият ум е отворен към внушенията и процеса за инсталация започва.

Същите тези филми, които са предназначени за програмиране на обикновения човек, могат да дадат на внимателният наблюдател по-добро разбиране за детайлите на глобалния план за световно устройство.4. Спорт, Политика, Религия
Това са аспекти от човешката култура, масови мероприятия и развлечения. За тях може да бъде използвана дефиницията на Карл Маркс: ,,опиум за народа"

Спорт:
Днес футболът, а и другите спортове, изпълняват тази функция да държат масите в едно състояние на опиянение, състояние на леност, извън действителността и настоящето, свързани с телевизора, в една необикновена връзка с техните богове, чиято религия е консумиране на спектакъла, за да продължава да се върти капитала. Да накарат хората да идентифицират с отборите, все едно, че са църкви, и да дадат пълномощие за личната власт на тези лица. Знаменитостите са в същност нашите шамани. Това означава, че в много от тези спортове, някой играе за нас. Някой друг е изправен пред мистерията на космическата игра, докато ние го поддържаме и пиейки бирата си представяме, че сме там, на неговото място.

Не сте ли забелязали, че живеете във виртуална реалност?
Дори във времената, в които живеем сега в един глобализиран свят, в който голяма част от информацията е достъпна за много хора, все още намираме истини, които са скрити под маската известна като страст към спортните традиции или духа на конкуренцията. Футболът е една от формите за отвличане на вниманието на населението. Играта с топка се разви по опасен начин, От проста и невинна спортна дейност, тя прехвърли границите на забавното и здравословното, за да стане оръжие за контрол над масите, познати в йерархията на корпорациите с жаргон като ,,социално разсейване."

Ролята на корпорациите
Невежеството на консуматора води след себе си безброй часове гледане на футболни мачове. Създава се една ситуация, в която няма никаква полза за зрителя. Не след дълго се превръща в социално поведение, което достига опасни размери. Това е мястото, където всяко нещо идва на мястото си, няма нищо лошо, когато човек е последовател на даден отбор, но когато се прекрачи границата на фанатизма, футболистите се превръщат в идоли и се започва лудо купуване на всичко, което се върти око цветовете на отбора. Последен писък на модата са блузките за кучета с имена на футболисти...

Любителите на футбола без да знаят как и защо се превръщат в потребители, неизбежно етикетирани. Освен това поставят и етикет на хората, според техните футболни предпочитания.

Манипулация на масите
Футбол, шоубизнес и други ,,димни завеси" манипулират масите, и не позволяват те да имат културна осъзнатост. Политици и други лица са заинтересувани да държат хората заети със защитата на футболният екип на града, на любим клуб. Дори в собствената си държава, разделяйки ги от останалите, по причини, че не споделят тяхната ,,страст", винаги когато ,,случайно" се въвежда нов несправедлив закон, който е във вреда на болшинството хора, по същото време са организирани футболни мачове между отбори, които имат дългогодишна вражда!

По този начин те могат да забавляват масите от хора, които пеят ентусиазирани името на любимия си отбор, докато бъдещето и съдбата им се решава по независещ от тях начин.

Политика
Политиката по подобен начин също поляризира обществото с фалшиви аргументи и спорове. ,,Ще гласувам за десните или левите?"... Когато в действителност партиите и цветове, предполагаемите съперници, не променят основната структура на обществото. Те създават просто илюзията, че нещо се променя и че ние гражданите правим промените, чрез нашето право на глас. Това е отново измама.

Религия
Религията, исторически е била използвана за контрол над съзнанието на хората, до такава степен, че нейните фантастични категории са се превръщали в реални и са преследвали хората в един психологичен ад. Днес ние сме свидетели на раждането на нови религии за ментален контрол, такива като ,,Сциентологията", когато вярващите дават живота си и всичките си пари на една институция, създадена от един писател на научна фантастика, който е проектирал една религия, основана на един извънземен бог, който доставя мъдрост само на тези, които са били в състояние да платят високите финансови разходи, докато се изкачват по пирамидата.

Това се използват от марионетките на Холивуд, за да разпространява по-успешно едно галактическо послание. Също така и новоизлюпените християнски секти, на територията Латинска Америка, много от които използват телевизора като свой храм. И може би най-интересната от всичките е ,,Ню Ейдж". Една операция,свързана с тайна програма на ЦРУ - ,,Stargate", която разпространява идеята, че боговете са извънземни. Колко това е вярно или не, това е спорен въпрос. И дали има посветени, които знаят какъв е нашият истински звезден произход-това също е нещо, на което смислен отговор няма.

Неоспоримо е, че Ню Ейдж е създала една от най-плодородните почти изобщо в историята на бизнеса с религията. Просвещението се купува с пари, а бедните са грешни, именно защото са бедни...5. Храна и вода
Храните днес съдържат високи дози мононатриев глутамат, фенилаланин, аспартам, натриев флуорид, и стотици други химикали, които тровят човешкото тяло или ограничават възможностите за неговото развитие.

Месото, млякото и яйцата са натъпкани с токсини и опасни хормони, които поглъщаме в неясни количества, без да подозираме. Отровните вещества попадат и се натрупват в организма ни чрез животинските продукти. На практика сме болни от лекарствата за прасетата, кравите и кокошките, които косвено се приемат в организма чрез храненето с месо. Това съобщиха експерти от Българския ветеринарен съюз (БВС) и алармираха, че контролът при отпускане на лекарства на селскостопанските животни е занижен. Остатъчните антибиотици в продуктите от тях могат да предизвикат резистентност на модифицирани щамове с изключителна издръжливост към агресивни агенти, каквито са лекарствата срещу тях. По данни на Световната здравна организация 60% от болестите са общи за хората и животните, а 75% от заболяванията прихващаме от продуктите. Туберкулоза, антракс, без, грип, настински и кожни инфекции са най-честото срещаните заболявания, общи за животните и хората.

Ядем отровни плодове и зеленчуци. Пролетта - сезонът на плодовете, зеленчуците и опасните химикали! Резултатите от последните изследвания на храни, поръчани от български неправителствени организации в европейски лаборатории са потресаващи. Най-консумираните продукти като марули, домати, краставици и цитрусови плодове съдържат опасни пестициди в пъти над допустимата норма. Дори в някои проби са открити химикали, забранени от години в България и ЕС.

Тровят ни с храни-мутанти!
30% от продуктите, които ядем, съдържат генномодифицирани организми. Най-опасни са вафлите и саламите. Чудите се защо в последните години болните от рак в страната ни се увеличават главоломно, а също и страдащите от алергии, стомашни проблеми, деца с вродени аномалии...? Една от главните причини за това е, че ядем опасни храни, които съсипват здравето ни.

От Националната лаборатория за изследване на ГМО, официално признаха, че откриват продукти, съдържащи такива организми, като в някои те са двойно над допустимата норма! В една трета от изследваните проби има ГМО. Така тези продукти се превръщат в храни-мутанти, които променят клетките в организма ни и причиняват редица болести. Най-опасни са някои видове салами, кренвирши и вафли.

Защо храните, съдържащи ГМО, са толкова опасни?
Изследвания на независими научни екипи показват, че те увеличават риска от алергии, астма, тумори и репродуктивни проблеми (стерилитет).

Най-популярният в света ГМО-продукт - царевица (MON810) има вграден ген от бактерия, благодарение на който произвежда токсин, убиващ паразитите по растението. Проблемът е, че този токсин убива не само царевичния вредител, но и другите насекоми, като преминава в почвата и водата, където остава непроменен повече от месец. Крави, които са хранени предимно с фураж от тази царевица, отделят отровата в млякото си и резултат на това се увеличават случаите на стерилитет, както и ракови тумори при новородените.

Учените са направили всевъзможни и фантастични кръстоски между различни растения, гени на животни и други растения.Така например в сортове ягоди може да се прибави ген на риба, за да бъдат тези растения по-устойчиви на студ. Но, консумирайки тези ягоди, нашите гени тотално се объркват и разместват, което води до болести. В Националната лаборатория за изследване на ГМО едва от 2004 г. насам се изследват между 100 и 200 проби годишно за наличието на опасните организми. Независимо от малкия им брой, в една трета от тях са установени ГМО. Така е с царевичния тостерен хляб “Златна Добруджа”, мини вафлите “Family”,шпек “Народен”, вид наденица, сурови кебапчета, кренвирши, салами и соеви брашна, които съдържали ГМО над 2%. Според нашите закони максималното количество на генните отрови в дадена храна може да бъде 0,05%.

Защо изброените храни за масова употреба съдържат ГМО?
Причината е, че в тях се слагат соя или соево брашно, а в света почти не се търгува със соя, която да не е генномодифицирана. Другите три ГМО-култури, които са разрешени в редица страни за отглеждане са рапица, царевица и памук. Още по-опасно става, ако правителството разреши масовото отглеждане на такива растения, тъй като чрез кръстосано опрашване генът на ГМО културата преминава в другите растения, засадени в близост до 30 км. В резултат - всички култури стават генномодифицирани.

Много добре са го измислили големите производители на такива растения - няма да останат “чисти” за консумация култури, хората все пак ще ядат храни с ГМО, в резултат на това ще се разболяват и ще купуват лекарства...Хранително-вкусовата промишленост вече е отрасъл за бавно тровене на хората.

Или може би това изглежда доста конспиративно? Но кой може да отрече, че индустриалните храни, са вредни за здравето на човека и въпреки наличието на многобройни научни изследвания, които доказват това, правителствата не само, че позволяват това безобразие, но и насърчават неговото разширяване.Както доказаха WikiLeaks - служители от Испания и Съединените щати директно лобират в полза на "Монсанто" и генетично модифицирани храни. Един от най-големите бенефициенти на хранително отравяне е Big Pharma. Big Pharma - големите фармацевтични компании, милиарди долари корпорации и банки, свързани с политически фигури имат нужда нашето здраве да не е в естествено състояние.За целта създават постоянни условия, за да ни третират с различни медикаменти.Точно те превърнаха науката на Хермес, в наука за Молох.

6. Лекарства и Дрога
Тук се включват лекарства и наркотици. От една страна имаме производството на антидепресанти, антипсихотици, антиделиранти, както и други вещества, използвани за лечение на психични заболявания. Тези вещества предписват безразборно на всеки, който има минимални умствени отклонения и натоварвания. Точно с тях се третират психически нормални хора. Но да видим, кои са така наречените НОРМАЛНИ?... Нормални според чии норми?

Това е един от начините да се уеднаквят критериите в обществото, което задушава неспокойни умове, вероятно най-блестящите и най-будните, като им дават силни лекарства, за да се успокоят. Да заспят в спокойствие и комфорт, да нямат кошмари, но да нямат и мечти. В момента 25% от децата в Съединените щати по лекарско предписание взимат успокоителни лекарства. Прекрасен Нов сят?!...

Необходимо е също така да отбележим, че някои незаконни наркотици са преследвани от правителството и полицията. Майкъл Рупърт, бивш агент, разказва как ЦРУ продават кокаин в Калифорния. Понякога опиатите могат да се използват директно срещу населението, както опиумът в Китай, хероина и крека. LSD бе изкаран на пазара, за да довърши някои движения, чиято кристална съвест впоследствие беше замъглена. Или за да манипулират гражданите по отношение на някои убийства, като в случая на Чарли Менсън и неговото семейство, които вземаха ЛСД като чат от религията си. ЦРУ експериментира с ЛСД, с войници, проститутки и дори с цял град във Франция.

От друга страна забрани свещени и лековити растения, като ,,ayahuasca", магически гъби и пейот. Наложи забрана на хилядолетни традиции, в които са живели хора и растения, в свещен съюз на сила и знание.

Наложена е забрана на опознаването на другите умове в човешкия ум, на другите реалности в човешката реалност. Отречена е възможността, да формираме една магическа връзка с природата и да изключим телевизора, да отидем в гората, за да потърсим смисъла на живота във всеки лист на растенията.

Истерията, създадена около незаконните наркотици се използва за създаване на държавен контрол от полицията. Войните срещу наркотиците, насилието и истерията заради незаконните лекарства се използват от правителствата за финансиране на незаконни операции, за да повишат на контрола върху масите и намалят на свободите на населението. За да имат власт над гражданите и държавата. Това е нова версия и начин, по който държавата да увеличи своята сила чрез информация.7. Chemtrails - Кемтрейлс
Chemtrails или химически следи от самолетите са част от един заговор, като за целта в небето се разпръскват различни химикали, токсични метали, бактерии с помощта на нанотехнологии, чиято цел е да се навреди на здравето на населението, като се промени човешкия генетичен код.

ВОЕННА ТЕХНОЛОГИЯ, ЧИЯТО ЦЕЛ Е КОНТРОЛ НАД ВСИЧКО.
Микроскопични частици, които са част от Chemtrails, са вдишвани от хората. С течение на времето те се натрупват в телата им и по-специално в мозъка. Когато влязат в контакт с специфични радиосигнали, хората изпадат в зависимост. ,,Smartdust" е мрежа от малки безжични микроелектромеханични сензори (MEMS), роботи или устройства, които могат да откриват светлинни сигнали, температура, вибрации и т.н.

Устройствата се наричат ,,motes" (от дистанционно наблюдение) и в момента се работи по намаляване на размера им до песъчинка или дори петънце на прах. Всяко устройство съдържа сензор и компютърни схеми по технологии за безжични комуникации и електрозахранване. В ,,motes" се събират данни, правят се изчисления и комуникират по радиото с други на разстояние до 1000 фута (300 метра). Когато те са разположени много близо, автоматично създават изключително гъвкави мрежи, с ниска мощност, които могат да бъдат много ефективно използвани от системите за контрол на климата.

Тези устройства могат да работят с апаратура и конкретно да управляват потоци на информацията като ,,PDA" или ,,IPOD". Понятието ,,Smartdust" е въведено от ,,Kristofer-Pister" (Университета на Калифорния) през 2001г. Една скорошна конференция обсъди различни начини как ад се въведат мрежи от такъв интелигентен прах с размери от порядъка микрометри/микрони. Типичен размер за използване на тези частици е когато бъдат разпръснати стотици от тези сензори около една сграда или в болници с цел наблюдения на температурата и влажността. Също така и за събиране на информация при бедствия като земетресения, наводнения или пожари.

Те могат да бъдат използвани за проследяване на движението на противника. За военните те функционират като сензори за наблюдение на противника, откриване на отровни газове или радиоактивност. Лекотата и евтините разходи за производството и разпространението им предизвикаха загриженост в много хора относно възможността на правителствата и корпорациите да ги използват за нарушаване на личното пространство. Трябва на всички да стане ясно, че човешкият ум има едно ограничение за възприемане на реалността.

Умът на новороденото е като бял лист, всеки може да напише каквото си иска на него и тук отново стигаме до предварителното програмиране. Темата за химическите пръскания не може да бъде схваната от всеки ум - това предварително трябва да е ясно.

Причините са две:
Първата е предварително програмираните умове не могат да приемат за истина, нещо което излиза извън тяхната концепция за реалността.
Втората причина е в силата и зрелостта на духа, който обитава дадено тяло.
Зрял дух, с достатъчен опит не би се поддал така лесно на предварително програмиране и манипулации над съзнанието. Но като се има в предвид, че сега земята е пренаселена, ясно че в повечето тела се намират млади души или още по-лошото души, които не са човешки.  По теиз причини голяма част от хората, виждат с очите химическите пръскания, но умът им отказва да приеме за реално, нещо което не е казано от телевизията или от официалните медии.

Това е и целта, на Световното правителство в сянка. Да не забравяме, че ,,илюминати" означава просветени, и следователно доста по-умни от голяма част от населението на земята. Химическите пръскания са реални. Пред ,,илюминати" изобщо не седи въпросът дали някой си вярва или не вярва. Каква е целта на химическите пръскания? Може да се каже, че е многостранна. Но нито един от нейните аспекти не е в полза на населението!8. Военни програми и психотронни оръжия
В тази категория влизат военни програми, в която психичният контрол се разглежда като военна стратегия или тези, които разработват оръжия за контрол над ума. Един от проектите, по които се работи е използването на холограмна технология за създаване на илюзии или на бойно поле. Например лицето на ,,Божието лице". От друга страна са така наречените психотронни оръжия, които са насочени към възможността за предаване на информация от разстояние, така че рецепторите да навлязат в определено умствено състояние, в което могат да чуват гласове, да получават съобщения, които приема за истински.

Например една такава е програмата ,,DARPA" на ЦРУ. Мрежата за контрол наречена ,,IXO". Изкуствен интелект ,,DARPA" (,,Advanced Reserach" - Агенцията и проектът на ,,Защита"), ,,официална версия" за разработване на устройства с възможности за предизвикване на имплантирани преживявания и канализации или митичната програма ,Син лъч", който ще произвежда холограми с Христос.

Психотронната апаратура позволява на управляващите да манипулират тълпата, въвличайки хората в състояние на различни емоции - от страх до еуфория. Специално модулираните от оръжието електромагнитни полета могат да предизвикат зрителна и слухова халюцинация, да объркат мислите, да разклатят психиката, да променят поведението, да стимулират агресия и депресия. Психотронните генератори са способни да погубят милиони хора, които заболяват и умират. Тези генератори работят с много ниска честота на вълнение

Оръжието е власт, а властта - оръжие
GSM-ите се използват за звуково оръжие. Освен с дългото гледане на телевизията, хората могат да бъдат контролирани като по интернет, така и по GSM. Въздействието на психотронното оръжие е ,,тихо", но може да побърка цялата нация. Чрез системата ,,Интеркосмос" и с помощта на интернет се влияе на хората със скоростта на звука и на светлината. Зомбита карат коли, удрят хора и стълбове без причина. Обработката на съзнанието може да бъде извършена по телевизора, по телефона, на работното място.

Телевизорът ,,замърсява" нашето съзнание и по този начин ефективно прилага косвените внушения. Това са фрази с хипнотично въздействие и команди за подсъзнателното ниво. Програмистите в интернета, пък, безкомпромисно водят международни компютърни войни. Атаките им влияят на био-полето на хората и последствията са катастрофални. Заради психологическия терор шофьорите понякога губят за миг контрола над автомобила и имената им влизат в черните хроники.

Свръхзвуковият интерканал убива мозъчните клетки и предизвиква хаос на пътя. Миниатюрни устройства вече се поставят като импланти в човешкото тяло. Те трябва да улавят електромагнитните и телепатичните въздействия, за да се влияе върху функциите на всички органи и системи и най-вече на мозъка. За приемане на радиосигнала могат да се използват всякакъв тип микроимпланти. Биоенергетиката е създадена за перспективни отбранителни научноизследователски проекти. Целта е да се роботизира войската и народът да се превърне в електронноуправляема армия, лъчето оръжие.

Чрез него се зомбират хората в огромна територия. То вкарва гласови импулси в малкия мозък, предизвиква и климатични промени. Насочването на невидимите мощни лъчи върху група или отделен индивид е причината за масовото боледуване на хората от рак,инсулт, инфаркт и други смъртоносни болести. Жертвите не подозират,че оръжието е в ръцете на тези, които сме избрали да ни управляват.От насочената му високочестотна енергия човек не може да се защити.Лъчевото оръжие, променящо импулсите на мозъка с контрол от различни разстояния, е жестоко. Зомбирането е до степен разкодиране на персоналната идентичност. Милиони хора си отиват от лъчева болест, предизвикана от звуковото оръжие. Не търсете причината в Чернобил, а в болното ни здравеопазване. Не се доверявайте на тези, за които парите са по-важни от Хипократовата клетва.9. Радиочестотния спектър, Електромагнитни честоти
Във връзка с предходната категория, в този раздел е включена от технологията използвана за предаване на телевизионни програми посредством целия радиочестотен спектър и антените, способни да предавaт електромагнитни вълни на ниска честота - HAARP. Маршал Маклуън каза: "посланието се намира навсякъде около нас" и в този смисъл, скоростта на трептене на телевизията и на компютрите, са предназначени да предизвикат състояния на ума, които не са в хармония с функционирането на мозъка. Проучванията показват, че гледането на телевизия, независимо от съдържанието влияе върху дейността на мозъчните вълни, като позволява да преобладават алфа и тета- вълните, свързани със състояния на пасивност. В действителност нивото на алфа вълни, които причинява телевизията, може да се постигне и по естествен начин, когато затворим очите си и се отпуснем.

“Телевизорът извежда хора в едно психично измерение, извън реалността, все едно че сънуваме и мечтаем в будно състояние. Само, че това не са нашите осъзнати сънища и мечти, а други - внушения.Съдържанието на алфа състоянието е пасивна възприемчивост, до което телевизията докарва мозъка и това състояние е идеално за образуването на отпечатъци, импланти в безсъзнание, чужди мечти,които по-късно мислим и приемаме за наши.От друга страна имаме трансмисията на електромагнитни вълни с ниска честота, нещо, което Никола Тесла вече теоретизира.Точно това се използва,за да се влияе на човешкия мозък.Ако можем да контролираме тази система на резонанс по електронен път, ще можем да контролираме психичното състояние на цялото човечеството", е писал Никола Тесла".

Човешкият мозък работи на определена честота, това е, което наричаме мозъчни вълни. Те имат различни амплитуди и дължини на вълните. При въздействие на електромагнитните вълни, произлизащи например от телевизор, или според случая, може да бъде достигната фотостимулация от машините за звук и светлина. Мозъчните вълни ще имитират или ще променят възприеманата реалност, съобразно вълните, с които е облъчван мозъка.

Една антена, която може да излъчва електромагнитни вълни и да ги изпраща в йоносферата, насочени към населението, може да насажда в това население доминиращи душевни състояния, да създава стрес и безпокойство в милиони хора.Антените от проекта HAARP в Аляска могат да излъчват електромагнитни вълни с ниска честота, които освен, че засягат климата, могат да манипулират и психическото състояние на планетата,подобно на каска на един безжичен бог.

Вредните лъчения - има ли ги в дома ни?
Едва ли днес някой е предпазен от вредни влияния, дори и в собствения си дом. Основен замърсител в дома ни са електромагнитните излъчвания, феноменът може да е от естествен произход - магнитното поле на Земята или създаваните от светкавиците силни магнитни полета. Известно е, че повечето електрически уреди в дома ни произвеждат подобно лъчение, наречено електросмог. Магнитни вълни се излъчват от радиото, телевизора, всички управлявани от разстояние уреди. Дори и електрическите кабели в стените и шнуровете на самите уреди създават електромагнитни полета. Предметите, които ни заобикалят - материи, картини, цветове могат да се сравнят с невидими антени, които влияят върху човека. Някога нашите предци са се съобразявали с природата преди да решат къде да разположат дома си. Древните пък са смятали, че не само мястото, но и разположението на постройките оказва влияние върху живеещите в тях. Някой народи са се повлиявали от поведението на животните и видовете растителност, за да подбират правилно благоприятно място за построяване на къщата си. Смятало се, че ако кучето или кравата отказват да легнат на избраното място, теренът не става за строителство. А изобилието от миши дупки и много птичи гнезда се приемало за добър признак. Ако по близките дървета гнездели птички се смятало, че мястото е идеално за отглеждане на деца.

Какви са излъчванията в дома ни?
Нискочестотни - породени от променливия ток на електрическите уреди. Високочестотни - от радио- и телевизионните сигнали и мобилните технологии. Оптични - с невидимите за нас инфрачервени лъчи при дистанционните управления.

Механизъм на въздействие на електромагнитните полета?
Всички нови технологии в бита пораждат и необходимост от проучвания за възможните здравни рискове. Засега не всички въздействия на електромагнитните лъчения са познати, но е известно, че по-високите честоти въздействат по-силно върху човека. Опасността е реална при излагане на ниво над 2-3 mG, но изследвания показват, че в 98% от домовете ни, нивото е от 0,5 до 0,9 mG. Има зони в дома или офиса обаче, където то е по-високо. Лъчевото натоварване зависи от разстоянието до техния източник и с отдалечаването от него силата на облъчване значително намалява. Времето на експозиция също е от значение. Това е установено при продължително и интензивно използване на мобилния телефон, при което има опасност от поява на поражения върху здравето. Еднократното облъчване може да не се смята за проблем, но акумулирано във времето, може да достигне по-големи стойности и да започне да вреди. При вече съществуващ здравен проблем, близостта на електромагнитното поле, на което се подлагаме, пречи на възстановяването ни.

Какви са последиците от вредното въздействие?
Световъртеж, умора сутрин, нарушение на равновесието и психичната устойчивост. Нарушения в процесите на метаболизма с прояви от различни вътрешни органи и опорно-двигателния апарат. Понякога е възможно и да липсват типични прояви на увреждане. В научната литература се говори и за електросвръхчувствителност .Съществува и вид алергична реакция към околното електромагнитно поле. Симптомите са парене, сърбеж, гадене, болка, усещане за топлина, зачервяване. Броят на засегнатите от този функционален недъг нараства и се очаква през 2050 г. да бъде 50% от населението на Земята.10. СЕКС
Във връзка с рекламираните религии, контролът на ума посредством секса е свързан със сексуалната енергия. Първичната енергия, която задвижва човека е манипулирана от културата за пропагандиране на системата на потребителите, която се опитва да държи човешкото същество в едно незадоволено сексуално състояние, но в същото време с ниско енергийно ниво.

Положението е доста по-сериозно и по-сложно, отколкото ни изглежда на рекламите за бирата и жени по бикини. Секса служи като магически механизъм за активиране на желанието свързано с даден продукт. Според теорията на Фройд, чрез неудовлетвореното сексуално желание, обществото става нервно. Днешната културата се опитва да ни внуши, че ние всички трябва да се съвкупяваме със супер модели или супер атлети. Но това на практика не може да се случи, въпреки че същата тази култура ни обещава, че ако следваме всички стъпки и купуваме всички продукти, ще имаме точно този велик успех...

От тук произлиза едно раздвояване между реалността в личният ни живот, възможността за здравословно сексуално изразяване от една страна и фантазията, която ни се налага от медиите, от друга.

Църквата в продължение на векове използва секса като форма на контрол върху ума, налагайки табу върху него. Едно общество, което е подтиснато сексуално, е общество, което е потиснато и психически, с недостатъчен потенциал, това е общество, което е по-лесно за манипулиране. Повечето неща се променят, за да се запазят същите: в днешно време контрола върху ума посредством секса се налага чрез прекомерното излагане на секс. Това, което се нарича неприлично,прави така ,че порнографията е по-секси от секса и накрая го измества и заменя.

Загубване на човешката същност.
“Илюминатите” манипулират човечеството чрез ума и емоциите. Активират първичните инстинктите, чрез конкретни набори от вътрешни и външни стимули. Създават фиксирани модели на поведение.

От друга страна, човешкото същество, както всичко останало в природата и вселената, подлежи на еволюция, което означава процес на растеж, развитие и промяна към по-висша степен биологично, умствено и съзнателно. По висшите видове по отношение на еволюционното развитие, изразяват по по-гъвкав начин своите реакции вродени емоции и инстинкти по отношение на външните стимули. Докато при най-еволюиралите видове, инстинктите и вродените импулси са напълно отхвърлени, за сметка на действия основани на мисловни процеси свързани с интелект, креативност и интуиция. За да бъдат масите лесни за управление и контрол е необходимо този еволютивен процес да бъде спрян.

Хората трябва да бъдат държани в едно полузаспало, животинско състояние. Основната цел, концепция за живота трябва да се изразява в следното-задоволяване на основните първични животински инстинкти:
инстинкт за оцеляване;
инстинкт за размножаване;
Въздействия върху основните програми, заложени в човека – продължение на рода и самосъхранението се провеждат така:
1. излъчване на образи, които стимулират сексуалния център
2. създаване на мощен слой сексуални и други психологически установки, които – чрез определено стимулиране – създават повишено ниво на сексуални желания сред масата от хора
3. биостимулиране чрез съставки в храните,водещи до повишено потребление и сексуално желание
4. постоянно облъчване на населението чрез медиите със страхови и стресови ситуации
5. постоянно поддържане на консуматорска атмосфера и стимулиранe на инстинкта за натрупване и себеобезпечаване и себеосигуряване за в бъдеще
6. Поддържане на постоянна атмосфера на зависимост от лекарствени изкуствени синтетични препарати и от целенасочено неработеща система за здравно осигуряване.

Секс-злоупотреби, апетити и желания, стрес, болести и лекарства – биологичното оръжие на база заложените в човека три основни програми. Лавината от сексуални образи, с които сме бомбардирани, почти във всички сфери.Реклами, купуване и продаване.

Проблемът със сексуалните сцени и сексуалните стереотипи в медиите и на улицата е, че имат негативен ефект върху развитието на младите хора.

Насърчават се стереотипи, които младите имитират, и това ги прави да се чувствуват неадекватни, ако не се вписват в тях.Насърчава се еднотипното мислене.Поведение и всичко извън тези рамки е неприемливо. Всеки от нас много добре си спомня колко болезнено е за един подрастващ да се чувства различен от групата.Това, което юношите виждат по телевизия или интернет, независимо дали знаят, че е само измислица или реалност, се възприема като правилния модел, който обществото очаква от тях да следват. Човешко е да се учим от заобикалящата ни среда. Ако в медиите се предлагат отрицателни изображения, то е нормално юношите да ги предприемат като нещо нормално.Всичко това е повече от очевидно в музикалните клипове.

Там се представят привлекателни жени, които просто представляват обект за консумация на мъжете. Жените са представени в качеството на секс робини.Това може да се види от всеки, който си пусне който и да е музикален канал. Младите мъже също са засегнати от отрицателните сексуални изображения. В резултат на постоянното бомбардиране на образи,в които жените се третират единствено като сексуални обекти, чувствителен мъж юноша се научава да имитира същото поведение и в социалното общуване.Статистическо изражение на тази тенденция се забелязва в нарастващия брой на случаите на хомосексуалност.Ранната сексуална активност и с много партньори води до блокажи страдание, чувство за предателство и изоставяне, обърканост, намалено самочувствие, депресия и нарушена способност за формиране на здрави дългосрочни отношения.

Секса е превърнат в средство за масова манипулация. Масмедиите са най-могъщият инструмент, използван от управляващата класа за манипулация на масите.Те ни казват кое е сексуално и кое не.Те оформят и моделират мненията и отношенията и кое е приемливо в обществотоМасмедиите ни казват, какво да харесване и какво не.

Няма коментари:

Публикуване на коментар