Звездни Цивилизации

четвъртък, 7 април 2016 г.

 Крият истината от хората -    Вулкана   Иелоустоун   е пред  колосално   изригване
В момента в САЩ се случва нещо изключително притеснително, което за съжаление може да има катастрофални последици за целия свят  а световните медии мълчат.По закон, всеки един гражданин на САЩ има достъп до т.нар. „публичен сеизмограф“, където може да получи информация за сеизмичната активност в различните щати. Преди малко публичният сеизмограф беше спрян – това е безпрецедентно и не се е случвало до сега.

Както можете да предположите, алтернативните медии гръмнаха с информацията, че се прикрива нещо огромно.

По същото време изтече информация от високопоставен експерт в Американският сеизмологичен институт, че е засечена свръхактивност в националния парк Йелоустоун, и публичния сеизмограф е изключен, за да се избегне или поне забави масовата паника.

Всичкчо това се случва, по времето, когато около планината Биг Хорн в Йелоустоун са се образували гигантски пукнатини в земята – информация, която отново е внимателно неглижирана от медиите. Вижте мащаба на тези пукнатини, монументални са, образувал се е цял каньон!Според експертите подобен феномен е ясен знак на последния стадий от изригването на мегавулкана Йелоустоун.  А предвестниците бяха много.   Кипящи реки, дървета, които горят в сърцевината си, както и необясними огромни гейзери, които избиват неочаквано. Всички тези феномени са ясни признаци на предстояща вулканична активност, а сега явно е настъпил моментът.


Но какво ще се случи ако Йелоустоун изригне!? Казано на кратко – смъртна присъда  на всичко живо  наи  вече  в  САЩ

Унищожителните земетресения, които ще опустошат САЩ и ще ударят по много точки на планетата, както и мегаексплозията, която ще заличи западното крайбрежие от лицето на Земята са само началото.

Наистина страшното ще настъпи после.

Мегавулканът ще изстреля в атмосферата огромно количество вулканични сажди и прах, които ще се разпрострат по атмосферата и ще обгърнат цялата планета. Ще настъпи т.нар. вулканична зима, която ще убие всеки един жив организъм на планетата до 3-4 години. Ще има масов глад, светът ще изпадне в социална анархия, с други думи най-страшният вариант.


Има и друг, много притеснителен фактор!

Според редица алтернативни изследователи, точно тези дни мистичната планета Нибиру, за която даже и официалните учени признаха, ще е най-близко до земята. Според редица експерти, мощното гравитационно поле на ` може да отприщи невиждани природни катаклизми на Земята, и това е директно свързано с изригването на Йелоустоун.Защо над 500 шефове в САЩ на водещи в цял свят компании, като по сигнал, се пенсионираха или подадоха оставка и напуснаха местата, в които живеят?!
 Изригването на Йелоустоун.
Липсваше ми брънка от веригата, но преди седмица-две открих нещо, което обединява двата случая.
Научно е доказано, че ЩЕ ИМА голямо изригване на Йелоустоун, но не се знае КОГА.
Какво открих:
Оказва се, че най-видният специалист относно дейността на Йелоустоун е направил замервания, на базата на които е установил, че вулканът се активизира с много по-високи и бързи показатели, отколкото се е очаквало преди 1-2 години.
По неговите думи, вулканът щял да изригне много, много по-скоро, от досега очакваните 20-30 години.
Не помня да съм чула или прочела, че годината ще е 2016, НО помня, че този засекретен доклад е достигнал до т.нар. ЕЛИТ на САЩ и ТОВА Е ПРИЧИНАТА всички тези хора скоростно да напуснат страната. Мисля, че се говореше за Латинска Америка.

ПРЕДСТОЯЩОТО ИЗРИГВАНЕ НА ВУЛКАНА ИЕЛОУСТОЛН


Какво  ще  е състоянието на Съединените американски щати  след  изригването  на  вулкана.

 -  Ще престане да съществува?

- На първо място географски. Това е неизбежно. Поне в Западното полукълбо.  И проблемът заплашва всеки човек, който живее в тази страна, независимо от пол, националност, и  религия  Това би било катастрофа в планетарен мащаб, която ще засегне всички. Разбираш ли? Не забравяйте, че в Северна Америка е на 23 държави, а дори и 12 - в Южна Америка. Това е един милиард души, които  първи  ще по чувстват пълния ужас на изригването.
- Каква е ситуацията в самите Съединени щати? Какво се случва в информационното пространство? Невъзможно е да се скрие очевидните факти. Целият континент е в треска, това е очевидно.
- Най-поразителното е, че нищо не се случва. Достоверна информация като такава практика няма. Тази  информация която   достигат  до  хора  се възприемат като  "ужасяващи истории". Обсъждането социална мрежа за бъдещето  изригването на Йелоустоун, американците не разбират нейното приложно поле. Те поглеждат  картата и мислят  че  са на една миля от Национален парк в дома си ...
- Умът  им просто отказва да приеме такава информация.
 -  С други думи  експлозията   на супервулкана   е неизбежна?1 коментар:

  1. Изригването на един вулкан е като смъртта за всяко живо същество - рано или късно настъпва.

    ОтговорИзтриване