Звездни Цивилизации

петък, 29 април 2016 г.

Извънземното от Кищим – Челябинск


Извънземното от Кищим е познато още като "Кищимското джудже"
Въпреки липсата на достатъчно информация, това е един от най-интересните случаи, свързани с извънземни тела. Историята започва през 1996 г., когато руски полицаи са намерили тялото на миниатюрно създание в град Кищим, в района на Челябинск. Поради малките си размери и неземен вид, медиите веднага започват да го наричат извънземното на Кищим.

Местен патолог, който извършва аутопсия на тялото определя, че то не е на човек, нито на животно. Той смята, че това е неоткрита досега форма на живот. Д-р Stanoslav Samoshkin е ръководил отдела по анатомия в местната болница, когато властите са донесли извънземно тяло за анализ. След обстоен преглед, той заключва: "Създанието не е по никакъв начин човешко същество. Човешкия череп се състои от шест кости. Черепът на това същество се състои от 4 кости. Имаше и други различия в структурата на скелета. Тези аномалии не изглеждат като някакви вродени малформации, известни до момента."

"Измерването показа почти 10 см дължина на мумифицираното тяло, което има разширена и деформирана глава. Големи очни кухини, заемат голяма част от лицето му." Когато е живяло, извънземното от Кищим, вероятно е изглеждало доста по-различно от нас, хората. Интересното е, че останките на съществото до голяма степен приличат на тези на Ата, друго загадъчно мумифицирано тяло, открито в пустинята Атакама през 2003-та, за което се смята, че принадлежи на извънземен вид. Международните медии наричат откритото същество в Кищим "Uralian Alien" а света е гладен за повече подробности. Историите скоро започват да се пръкват. Една от тях споменава, че малкият извънземен е бил открит, докато е бил все още жив от Тамара Просвирина, стара и неграмотна жена. През август на 1996 г., Просвирина чува глас в главата си, който й казва да отиде в местното гробище, където тя намира малкото извънземно, вътре в гробница. Тя го прибира у дома си, и го кръщава Алешенка, като желанието й е да го отгледа, като свой собствен син. За съжаление, малкото и странно хуманоидно създание умира, когато Просвирина се разболява и е откарана в болница, където остава под наблюдение в продължение на няколко седмици.


Предварителен генетичен анализ показва, че това определено не било човешко същество
Това не е единствената история за това как е намерено тялото. Други източници твърдят, че Алешенка бива намерен във владението на Владимир Нуртдинов, местен мъж, заподозрян в кражба на електрически проводник. Когато дома му бива обискиран, той неохотно дава на полицаите малката мумия увита в червен плат, но никога не казва откъде я има. Въпреки че неговия произход бил непознат за властите, извънземното от Кищим било очарователно откритие

Уфологът и паранормален изследовател Вадим Чернобров отлетял в Москва, за да проучи тялото и стигнал до заключението, че е "сензационно." Предварителен генетичен анализ показва, че това определено не било човешко същество: Би било чудесно, ако независима лаборатория би могла да потвърди заявленията на Чернобров, но такова начинание е за съжаление невъзможно. Сред суматохата причинена от откритието, мумифицираното извънземно тяло изчезнало безследно.

Едно, в известна степен оскъдно разследване заключва, че някой трябва просто да е откраднал тялото от болничната морга, където било съхранявано. С течение на годините, много опити да се открие Алешенка са били направени.

Японско ТВ шоу дори предлага награда от $ 200 000 за информация относно местонахождението на извънземната мумия, но опита остава неуспешен. Историята обаче, не свършва до тук. Серия от странни инциденти доведоха до идеята, че това извънземно тяло е прокълнато. Източници твърдят, че малко след като Московските изследователи започнали разследването на случая, Тамара Просвирина е блъсната от кола - инцидент, който завършва фатално за нея.

Самият Чернобров необяснимо остава парализиран от кръста надолу, докато проучва това странно същество. Заболяването му бързо напредва и скоро, той е открит мъртъв. Друга жертва на проклятието на извънземното от Кищим е академик Марк Милкхикер, който се разболява при провеждане на собственото си разследване на този странен случай. Той претърпял фатален сърдечен удар, след завръщането си в Москва.

Проследяването и проверката за валидността на тези твърдения са трудно доказуеми и всички тези нещастни инциденти ще се окажат само "случайна част" от историята на мистериозното извънземно създание.

Няма коментари:

Публикуване на коментар