Звездни Цивилизации

петък, 22 април 2016 г.

Принс е бил УБИТ! Разкрил е НАЙ-СТРАШНАТА ТАЙНА преди КРАЯ!

Това е наистина сензационно! Преди смъртта си, легендата е разкрил страшни истини за нашия свят. Факти, които са накарали най-могъщите хора на планетата да треперят, и съответно е ликвидиран, както много други.Алтернативният изследовател Марк Дайс  твърдят, че Принс е убит от Илюминатите чрез това, което е известно като „кръвно жертвоприношение“ – ритуално убийство, което в последствие е замаскирано като предозиране с дрога.

Според Дайс мистичната организация е убила и редица други любими звезди, които са си позволили да разкрият опасни истини.

Техни жертви са Хийт Леджър, Пол Уокър, Кърт Кобейн, Робин Уилямс, Уитни Хюстън, Филип Сеймор Хофман, и най-вече Майкъл Джексън. Всички те са се осмелили да оповестят тайни на върхушката или на техните корпоративни слуги и са се превърнали в жертви на „кръвно жертвоприношение“, а тяхното убийство е замаскирано като инцидент, предозиране или естествена смърт.


Но ето какво разкри големият Принс. Това е интервюто, което му донесе смъртната присъда.

Това е малко известно интервю на Принс с журналиста Травис Смайли от 2011.

В интервюто Принс разкрива, че има план за депопулация на планетата, който е в пълен ефект. Той разкрива, че това се постига с т.нар. КЕМТРЕЙЛС . Принс е категоричен, че структурирано пръскат хората с отрова от самолетите. Той заявява, че има информация, че точно това причинява многото болести, с които населението е  незабележимо избивано. Той многократно е слагал скрити послания в музиката си. Какво според вас значи "ПУРПУРЕН ДЪЖД"!?Принс разкрива, че точно Илюминатите – всемогъщо общество, което буквално отглежда хората като „зеленчуци в парник“ и ни пръска с различни химикали!
Държим да припомним, че Принс беше изключително високо интелигентен и ерудиран човек с познания в много области, конкуриращи тези на професор. Подобно обвинение от може би най-голямата музикална икона на планетата е жесток удар за Илюминатите. Искрата, която пали ВРАЖДАТА – Поп-иконата срещу Кукловодите!


През годините Принс е правил и други скандални твърдения. Той ясно е заявявал, че много от днешните НАЗНАЧЕНИ суперзвезди са директни слуги, назначени от Илюминатите. Тези идоли на младите прокарват черните влияния на Илюминатите чрез скрити закодирани съобщения и превръщат хората в същински зомбита, които поемат всичко, което им са натрапва от контролираните медии..Величията на шоубизнеса демонстрират знака на Илюминатите - ПИРАМИДАТА!

Тази велика вражда колуминира вчера. Принс беше убит, а неговото убийство-потулено.

Сега корпорациите, които държат правата за неговите творби ще изкарат десетки милиарди от неговата смърт. Тези корпорации са собственост на Илюминатите, които го убиха.

Няма коментари:

Публикуване на коментар