Звездни Цивилизации

събота, 30 април 2016 г.

 Техническо устройство на Камбаната (нацисткото НЛО)   и    описание на горивото йПо време на изпитанията на Камбаната(гравителидът на националсоциалистическа Германия) персоналът бил отдалечаван на 150-200 метра от обекта и е бил обличан в специални гумени костюми и очите са били закривани със специални визьори. По време на действието на самата антигравитационна система се наблюдавали като последица от нейното действие изменения в растенията и живите организми на още по-голям периметър от тези 150-200 метра като въпреки защитното облекло което явно не е било достатъчно персоналът усещал специфичен металически вкус в устата си, появявали са се язви, световъртеж, персоналът е повръщал.Техническо устройство на Камбаната(нацисткото НЛО):

1.Два срещуположно въртящи се цилиндъра с обща ос които цилиндри били пълни или облицовани с чист живак.
а)самата ос била изградена от тежко метално ядро вероятно кухо и вероятно съдържащо мистериозно ториево-берилиево-живачно съединение известно в немската наука като ["Xerum-525"].
б)облицовката била от керамичен материал.

2.Живакът във вътрешността на Камбаната вероятно е бил охлаждан от течни азот и кислород(температурата на течният азот е -196 градуса по Целзий).

3.Камбаната според проучване на някакъв Витковски който се е занимавал с данни свързани с летящите чинии на националсоциалистите е била висока 2,5 метра и 1,5 метра в диаметър.

Функцията на тези срещуположно въртящи се цилиндри пълни с охладен живак и да отделят изключително много високо напрежение следствие на което се отделят магнитните полета и се създава вихрова компресия около Камбаната която й позволява да преодолява гравитацията. Когато срещуположно въртящите се цилиндри са работели тоест двигателната система на НЛО е била тествана от германците се е чувало нещо подобно на жужене каквото впрочем е описвано многократно при наблюдения на НЛО от 1947ма година до наши дни на много места по света в много държави и от много свидетели.Именно това е оръжието на което Хитлер е възлагал надежди да спечели войната а не атомната бомба. Самият проект за Камбаната е бил с много по-висока степен на секретност отколкото проектът за нацистката атомна бомба и за германското НЛО са се отделяли многократно повече финансови средства, ресурси и научно-технически потенциал в кадри за конструирането. Възможно е в последният момент на Втората световна война немците да са конструирали това НЛО но просто да не са имали реална обективна възможност нито за серийното му производство нито за адекватната му употреба срещу армиите и градовете на съюзниците. Впоследствие един път развили такава "антигравитационна" технология е твърде възможно нацистите да са си направили своя военна база и на Южния полюс и на обратната страна на Луната и голяма част от наблюденията на НЛО които се случват всеки ден по света да се всъщност техни апарати които идват от тези им две основни бази.

Според една сводка съединението представлявало "живачна сол на антимона с формулата Hg2Sb2O7" и за пръв път е произведено в СССР близо до <Института за изследвания в областта на физиката и високите енергии> в Дубна през 1968ма година. Този институт притежавал специален реактор подходящ за имплантиране на материал със стронций, цезий и други изотопи. Налице е прилика с червеният живак - тежка течност, висока радиоактивност, винено червен цвят. Всъщност живакът се оказва че притежава странни свойства по отношение на стабилността при подлагането му на голям натиск както твърдят древните текстове за "машини с живачно завихряне".

Поради наличието на [Xerum-525] Камбаната на SS е била много повече от плазмена машина с високо напрежение използваща срещуположно въртене каквото заключение стига Витковски. Очевидно е че Камбаната - нацисткото НЛО е представлявала нещо от рода на реактор предназначен за освобождаване на ядрена енергия посредством изключително високо напрежение породено от въртене на много висока скорост плюс внезапни пулсации с постоянен ток с високо напрежение.

В горивото на Камбаната за неговото осоляване са се използвали твърде вероятно изотопи като хафний и тантал които всъщност са разновидности на изотопите или по-точно научно казано са изомери. Повечето изомери имат изключително малък период на полуразпад но конкретно тантала(атомна маса 180 единици) той е изключително дълъг - 10 квадрилиона години! За танталът се смята че той е свързан с експлоадиращите звезди или даже със свръхновите. Хафният с атомна маса 178 единици е още един стабилен изомер с къс период на полуразпад от 31 години но за сметка на това със свръхвъзбудимост. Той дава четвърт килотон енергия от 1 килограм под формата на гама лъчи. Проучван е от DARPA(Службата за авангардни изследователски проекти към министерството на отбраната) като възможен балотехнически експлозив.

Какво се оказва:

-изомерите освобождават енергия посредством промяна в спина си.
-ядреномагнитно спинов резонанс и гравитацията са научната сфера на професор Валтер Герлах ръководител на проекта на Камбаната.
-Камбаната е работила с тежка течна радиоактивна субстанция както написах горе [Xerum-525] доста осолено със изотопи радиоактивно съединение частично основано на живака.
-твърди че се червеният живак е "балотехнически" химически експлозив способна да въздействие водородни бомби без нуждата от атомна бомба за задействането им.
-[Xerum-525] е бил сложен в двата цилиндъра в Камбаната които са се въртели на една ос с огромна скорост. В по-съвременен контекст в днешно време излизат материали в интернет относно съществуването на американски НЛО чиято двигателна система представлява два резервоара в който се въртяла плазма на живачна основа ПОД ОГРОМНА КОМПРЕСИЯ от 250 000 атмосфери с колосална скорост. Тя неутрализирала гравитацията.
-ксерумът 525 е бил подложен на непрекъснати токови пулсации с прав ток.
-МНОГО ВАЖНО!Окултни и езоретични източници отдавна информират че такива тайни проекти са били осъществявани в Германия далеч преди идването на националсоциалистите на власт през 1933та година. Също древни индийски текстове говорят за съществуването на летящи тела в които имало живак в резервоари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар