Звездни Цивилизации

събота, 23 април 2016 г.

ВСИЧКО е само ФАСАДА! Изтече ИСТИНАТА за ТАЙНИЯТ ЖИВОТ на Кейт и Уилям!


Всички си мислят, че бракът между Уилям и Кейт е една приказка в реалния живот - те са скромни и добри, пример за всички. Е, оказва се, че далеч не е. Зад лъскавата фасада, която се показва пред обществото се крие нещо гнило и зло.

Нека си припомним някои факти. Преди да се оженят, Кейт и Уилям са имали 8 годишна връзка и са късали поне десетина пъти. В няколко от случаите със скандал пред многобройните папараци.

Приятелите на Уилям я наричат „опитното зайче“ и „общата“. Самата прилежна принцеса имала доста бурни студентски години, пренаситени с алкохол, дрога и мимолетни афери, предава WNDR.

Най-накрая семействата им ги убеждават почти насила, че те трябва да се вземат, и те го правят на 29 април, 2011. Тази дата е много специална. На нея се навършват точно 66 години сватбата не на кой да е, а на Адолф Хитлер и Ева Браун.

Камбаните бият, сватбата протича като приказка. Но ако се вгледате внимателно, виждате едно момиченце с доста сърдито, даже зловещо изражение. Тя не случайно е толкова близо до тях:Това е дъщеричката на Лейди Роуз Астор – кръщелницата на Уилям.Според известният автор Фриц Спрингмайер, Астор са една от 13-те сатанински династии, който са натрупали невъобразимо богатство през вековете чрез търговия с опиум и роби.

Смята се, че те са много по-могъщи от самото кралско семейство, и те са скритите кукловоди, на които кралското семейство се отчита.Злото, което винаги присъства незабележимо, като сърдитото момиченце, което някой ден ще контролира света.

Друг интересен герой, който може да бъде забелязан сред височайшите особи е чичото на Кейт  - Гари Голдсмит.Според редица разкрития на британските таблоиди през годините, изводът е един. Чичо Гари е една истинска свиня! Живее като същински съвременен Калигула в обкръжението на дрога и леки жени.

Тук виждаме как Гари шмърка по времето на сватбената церемония, а неговата дама е елитна компаньонка, която не спира да пие хапчета през цялата церемония:Гари живее в разгулния остров Ибиза в имение за 10 милиона паунда:Това е един палат на удоволствието и разврата. Кейт и Уилям са чести гости там и според слуховете се включват с пълна сила гуляите на чичо си!

Били снабдявани с наркотици по няколко пъти не ден, изчезвали в имението буквално за седмици. Според очевидци докато протичали тези купони им водели с микробуси нови партиди  с „момичета и момчета“ през няколко часа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар