Звездни Цивилизации

неделя, 24 април 2016 г.

Лунната програма АПОЛО и странни случки с НЛО





На 24 декември 1968г. При орбиталния полет около Луната на кораба ,,Аполо-8" космонавтите Джеймс Ловъл и Франк Борман фотографират следващите ги НЛО.

22 май 1969г. От борда на ,,Аполо-10" Томас Стафорд и Джон Йънг заснемат НЛО, който ги съпровожда по време на орбиталния полет около Луната и при завръщането им.


20 юли 1969г. На около четвърт път до Луната три НЛО приближили кораба ,,Аполо-11" на около три мили. Астронавтите ги фотографирали и уведомили базата в Хюстън. (Линк към видеото: ТУК)В навечерието на историческото кацане на Луната, когато модулът на космическия апарат се снижавал да кацне в кратер на лунната повърхност, следващите го три НЛО се разположили на ръба на същия кратер. Тези случайно прилетели обекти покрай капсулата били фотографирани от Едуин Олдрин. Снимките са публикувани за първи път през 1975г. за списанието ..Модърн пийпъл".

Американските космонавти са били толкова впечатлени от това, което са видели след кацането на Луната, че в една от репликите, които се водят между тях и центъра за управление в Хюстън, Армстронг възкликва: ,,Тук се намират големи обекти, сър! Огромни! О, Боже! Тук има други космически кораби! Разположени са от другата страна на кратера! Намират се на Луната и ни наблюдават!" По-нататък в разговора се включва и другият космонавт Олдрин, който вече използва кодирана терминология. Има сведения, че малко след прилуняването на модула извънземни са слезли от НЛО. Те били в скафандри. По време на пребиваването си на Луната Олдрин успява да заснеме филм, който показва наличието на НЛО. При това кацане на Луната Армстронг и Олдрин осъществяват среща с екипаж от чуждопланетните кораби.

14-24 ноември 1969г. През време на целия си полет до Луната и обратно ,,Аполо-12" е бил съпровождан от НЛО с огромни размери. Наблюдавайки го от борда на кораба, Чарлз Конрад възкликнал. ,,Имаме късмет! Изглежда, че те имат приятелски намерения спрямо нас."

15 април 1970г. ,,Аполо-13" носи на борда си миниатюрен атомен заряд. Той трябвало да бъде взривен на Луната с цел да се помогне при разчитането на лунната инфраструктура с помощта на научна апаратура. Задачата не била изпълнена. Причината за това неизпълнение се дължала на взрив на един от кислородните резервоари на кабината, който бил предизвикан чрез лъчево въздействие от прелитащ неидентифициран обект, следящ космическия кораб.

12 декември 1972г. Екипажът на ,,Аполо-17" е кацнал на Луната и провежда изследвания, когато внезапно е смутен от прелитащи тела. Съобщава Юджийн Сернън: ,,Странно! Какво ще кажеш сега? Какви са тези предмети, които прелитат над нас? Какво е това, Джек? Чуй, нещо ни е повредено...."

Харисън Смит (с развълнуван глас): ,,Антената ни! Какво чука така?... Нещо лети над нас! Още!.. Имам чувството, че сме улучени от нещо... Виж тези предмети... Непрекъснато летят над главите ни..."

На Луната, както по всичко изглежда, има изградена база на една от извънземните цивилизации, които ни посещават, и всички кораби ,,Аполо", летящи към нея, са се намирали като че ли под наблюдателния поглед на кораби на тази цивилизация. Съществуват редица факти, които показват, че последните не се намират от вчера на Луната.

Няма коментари:

Публикуване на коментар