Звездни Цивилизации

петък, 15 април 2016 г.

ИДВАНЕТО НА МЕСИЯТА
Библията предсказва раждането на Меисиянска личност която ще промени света. Той ще се роди на Изток, ще бъде преследван, и Исус лично ще му предаде мисията си за спасението на света.
На изток ще се роди дете, което ще израстне и донесе спасението на света и поведе хората от всички раси, култури и религии към изграждането на Божието царство на земята.
С други думи Месията при второто пришествие ще изглежда различно и дори носи друго име, както се казва в Откровенията на Йоан,
„И носеше ново име, което никой не знаеше... и името му беше Божието слово.” Отк. 19:12
Библията определено говори за нова личност с друго име, а не самия Исус.
Следователно, при Второто пришествие ще се роди дете със друго име на което Исус ще даде своята мисия, и което ще израсне, ще победи и разкрие пълната истина пред света, която Исус тогава не е разкрил понеже хората не са били готови за нея.
„И на този който победи и който... върши дела, чисти като Моите, ще дам власт над народите и той ще ги управлява с желязна тояга... както Аз получих от Своя Отец. И ще му дам зорницата” (Отк. 2:26-28).
Тук става ясно, че ще се появи друга безгрешна личност като Исус ("който върши дела чисти като Моите"), и че самия Исус ще му даде същата мисия ("както аз получих от Своя Отец"), което е Месиянската мисия ("да управлява всички народи с желязна тояга")
Библията също говори за това, че Миротворецът на второто пришествие ще бъде "първо отхвърлен и преследван от това поколение." В Откровение 19 се казва, че всички правителства и управници ще се надигнат срещу него. С други думи той ще претърпи невероятно неразбиране и преследване по цял свят преди да бъде приет.
Ще обединява религиите
"Роден от отдавна забравен род, той е този който ще освободи хората на света от доброволно робство и ги постави под протекцият на Марс." "... пламъкът на сектата ще се разпространи по целия свят."
Баба Ванга също предсказва за него като Миротворец, "Този който ще подпише окончателния договор за мир на планетата."
Ще пътува много и създава навсякъде противоречия
"Той ще лети през небесата в дъжд и в сняг... Той ще пътува на длъж и на шир в своя гняв, освобождавайки велики хора от зависимост."
В тази връзка и извадка от КРЕМАНСКОТО ПРОРОЧЕСТВО на Митар Тарабич (1829-1899):
“Лошите ще донесат зло. Ще съсипят въздуха и водата, ще пускат разни отрови по сините морета, по реките и земята, а хората ще почнат да умират от някакви болести. Добрите и мъдрите ще видят, че целият им труд не струва и колкото лула тютюн, и ще се обърнат към себе си, към размишление. Колкото повече се обърнат към мисълта си, толкова по-близо ще са до Божията мъдрост, но всичко ще е напусто, защото злите вече ще са опропастили цялата земя и ще настане истински мор.
Хората ще бягат от градовете по селата и пак ще търсят планините и горите с трите кръста, та там да дишат и да пият вода. Онези, които избягат, ще спасят и себе си, и потомството си, но не всички и не задълго, защото ще се яви страшен глад. Храна по градовете и селата ще има, но ще е отровена. Повечето ще ядат и за да се наядат, ще тъпчат всичко в устите си и от това ще умрат. Онзи, който пости и изпости, той ще оцелее, защото Свети дух ще го пази и ще е Богу мил.
По време на тоя мор в далечните руски градове ще се появи млад човек на име Михайло. Ще има светло лице и целият негов образ ще е милостив. Хората ще му се чудят, че крачи по небето, а той ще отиде до първия манастир и ще зазвънят всички камбани. На народа, който се събере около него, ще каже:
“Забравили сте кой съм и че не съм умрял, а жив съм отишъл на небето.”
А хората, които го гледат, ще отвърнат:
“Не сме, не сме, ти си свети архангел Михаил.”
На тези техни думи той ще се усмихне благо и ще рече:
“Разпънахте Богочовека и Сина Божи, а Бог ви даде ум да мислите и да обичате всички около вас. Станахте зверове и човекоубийци! Не съм дошъл да ви карам да се плашите и да вярвате от страх, а съм между вас да ви вразумя. Вече няма богати и сиромаси, а вие пак се мразите и убивате. Забравили сте душите си!”
Тогава след Михайло ще тръгнат всички народи и земята ще стане истинска райска градина. Храната ще изобилства навсякъде – и в реките, и в моретата, и в горите. Онези, които тогава се родят, ще живеят щастливо и толкова дълго, че ще забравят кога са се родили.
Михайло ще бъде навсякъде, а най-вече в Цариград, докато хората не проговорят един език и не приемат една вяра. После пак ще си иде доволен на небето.”
Освободителят ще стане някой божи избраник, който три пъти е "ръководил" руския престол.Пророкът е написал, че освободителят ще стане някой божи избраник, който три пъти е "ръководил" руския престол. "Той ще бъде един и всеки ще го знае, той ще е близо до всяко руско сърце. Обликът му ще е държавен и светъл, и никой няма да каже – царят е тук или там, а това е той. Волята на народа ще се покрие с божията милост и той сам ще потвърди своето призвание. Името му трикратно ще е свързано с руската история”, се казва в предсказанието
Съвременници виждат в това пророчество сегашния президент на Русия Владимир Путин, който оглави страната за трети път.
Той ще бъде един и всеки ще го знае, той ще е близо до всяко руско сърце.

Няма коментари:

Публикуване на коментар