Звездни Цивилизации

вторник, 11 октомври 2016 г.

Апокалипсис Сега… или по-късно? На къде отива нашата цивилизацияДнес нямам за цел да ви плаша, напротив, искам да ви информирам за някои обективни събития и процеси, които са на път да се случат. Това, че огромна част от вас гледа скептично на подобен род информация и отказва да я вземе насериозно, не означава, че не е истина. Всичко, което ще прочетете, ако все още не е, то съвсем скоро ще е адски актуално.
– Нито ме вълнува, нито ме засяга! Намерил ми се още един дървен философ.
Признавам си, философстването е моя слабост, но в дадения случай ще засегне и ще развълнува абсолютно всеки, при това скоро. Но, всичко по реда си…
Става въпрос за най-сериозната опасност за цялото човечество, която никой не забелязва, а и да я забелязва, просто се прави, че не я вижда или я смята за малко вероятна, забивайки глава в пясъка.
– Айде сега пък – най-сериозната опасност?
Да. По-скоро става въпрос за цяла верига от събития. Ще се опитам не просто да изсипя една камара суха информация, а да я представя в лесен за осмисляне вид.
Колко страшна в действителност е дупката на заека?
Започваме с най-актуалното първо събитие – вече неведнъж споменаваната тема за вулкана Йелоустоун в САЩ, поразровете и ще разберете защо това събитие (или по-скоро предстоящо събитие) е толкова значимо за цялото човечество (без да преувеличавам). За незапознатите само ще отбележа, че това е така наречен супервулкан и такива на земята има само няколко. Последните десетилетия това чудовище започна да шава, а днес буквално залива сеизмологичните станции с тревожните си вътрешни процеси. Учените вече бият тревога, но кой ли ги чува. Ако вулканът изригне, а той е на път да изригне, в атмосферата ще бъдат изхвърлени между 1000 и 2000 кубични мили магма, която – превръщайки се в торфа – ще се разлети на хиляди километри. Атмосферата на Земята ще се затъмни за много години напред, предизвиквайки нечуван студ, нещо от рода на ядрена зима.
Мощно изригване на вулкан Кушинуерабуджима в Южна Япония
Това изригване в сравнение с Йелоустоун е все едно да сравняваме бълха със слон.
– Не, не го вярвам, поредните фантасмагории.
Отворете си очите и ушите, приятели, и се информирайте какво казват специалистите в тази област, всичко е регистрирано, изучено и обявено съвсем официално, но е тема ТАБУ за масите.
Второ, и на децата вече им е ясно, че планетата (световната икономика, геополитика и т.н.) се управлява доста ефективно от своеобразен Управляващ Център (УЦ). Можем да го наречем световно задкулисие, архонти, масони, „еврейски заговор" – името, както и особеностите на управлението нямат значение за по-нататъшните разсъждения. Най-важното е, че съществува централизирано управление и то е ефективно. Тоест тези хора или кланове не се опитват да управляват, не просто мъдруват, а напълно ефективно ръководят изключително сложни световни процеси (който иска може да разшири своя мироглед, прочитайки книгата „Сенсей 4”). Какво е КПД-то на тяхното управление – не е 100%, но някъде близо. Процесите са много сложни и от време на време се случват „гафове“ – такива като управлението на Имхотеп преди почти 5000 г. в Древен Египет, Тамплиерите в края на 11 в. или като укрепването на Русия днес.
Извинете ме, но няма да доказвам нищо на скептиците, за което можете да ме анатемосате и да не четете по-нататък.
Трето. От моя гледна точка това е напълно доказан факт. На нашата планета преди е съществувала и загинала минимум една високоразвита цивилизация, в техническо отношение не само съпоставима с нашата, но и много по-развита. Дали това са били Анунаките, Алт-лантите, Лемурийците или някакви други – не е важно. За следващите разсъждения няма особено значение, също както и количеството на предишните цивилизации. Важното е, че е имало минимум една такава.
– И на какви „доказателства“ стъпваш?
Върху хилядите артефакти, археологическите и исторически находки, останали след предишната или предишните цивилизации. Следи – с лопата да ги ринеш. Едно уточнение: под артефакти се има предвид предмети, които се обявяват като странни, непонятни или принадлежащи на друга цивилизация. С работещата днес на пълни обороти индустрия за фалшифициране и заблуда на населението, бълваща безброй фалшификации и невярна информация няма как да бъдем убедени дали нещо е истинско или не. Затова трябва да бъдем още по-строги в нашата преценка. Базовите артефакти се явяват предмети, които нашата цивилизация не може да изфабрикува. Такива има десетки хиляди – ето чат от Тях и Тях, както и рисунките на платото Наска, технологията на Пирамидите, дисковете от Абидос, огромно количество карти на предишното разположение на континентите, някои от тях каменни, обсидианови дискове, създадени от индианците не „познаващи колелото“, астрономическите знания на древните цивилизации, които и днес хвърлят в шок днешната наука (например – космологията на Догоните), безчет високотехнологични артефакти, споени в самия камък, кристални черепи и какво ли още не. Нужно ли е да изреждам още?
Да се надяваме, че скептицизмът на уважаемия читател се е сменил с обективна преценка. Ясно е, че не всичко от гореописаното има 100% доказан произход, но достоверността е много висока. Е, ясно е, че за здравия разум на днешното общество тази информация „не се препоръчва“ и се облива с реки от помия, с цел отвращение на обикновения човек от нея.
Четвърто. На нашата планета е имало потоп, който е погубил значителна част от населението. Дали се е случило изведнъж, или на етапи – не е важно. Главното е, че е имало поне един такъв и това отдавна е доказано научно. Същият този библейски потоп, за който се споменава практически от всички народи.
– Сега пък потоп! Какви са доказателствата?
Най-разнообразни. То не са рапани в степите, пристанища в планините, слоеве прясна вода под солената – например в Черно море, моментално замразени мамути в райони, близки до полярните кръгове, редуващи се плодородни почви с неплодородните – който е запознат ще разбере за какво иде реч, мостове под земята, „космически“ следи, видими от спътниците и много други. Искам да изостря вниманието на уважаемата публика, че всичко това отново „не се препоръчва“ за четиво на днешното общество. А и как ще се препоръча? Нали всячески се опитват да го превърнат в лесно манипулируемо стадо, ръководещо се единствено от своите низки инстинкти.
ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ НАИСТИНА Е МНОГО ВАЖНА!
А нас, до ден-днешен ни убеждават, че това са просто легенди, описващи всемирния потоп.
Напротив, трябва да се наричат свидетелства, описващи всемирния потоп. Цялата тази информация отдавна трябваше да бъде събрана, изучена, систематизирана, оформена като безценно ръководство за реакция в Критична ситуация и представена на широката общественост. А какво се прави? Хората биват „забавлявани“ с все по-извратени форми на „веселия“. Не знам защо, но в главата ми изникна филмът „Титаник“ – бал, танци и бам. Но затова пък колко драматично, всички ръкопляскат! Трагедията е, че малцина ще останат и едва ли ще им е до ръкопляскане.
Пето. Става въпрос за смяната на властовия център на света от САЩ в Югоизточна Азия, без каквито и да е видими причини. Това е много сложна процедура, която вече е факт. Всичко това е обосновавано с неизбежното изригване на вулкана Йелоустоун, но за ваше сведение – това е само едно от събитията, само един аспект от надигащата се катастрофа!
Hong Kong
А сега най-спорният момент!
Позволявам си да обединя всички тези събития в едно неделимо цяло, обяснявайки упоритата незаинтересованост на днешната наука (или власт) с единствената и разумна причина. Смятам, че преместването на центъра на властта от САЩ в Азия е продиктуван от тази същата причина. Теоретично, всяко от тези събития си има свое обяснение, но всички те се намират в една категория, значимостта им е от планетарно ниво, от което следва, че трябва да имат едно общо обяснение:
Да предположим, че жреците на загиналата цивилизация успели да се спасят (архонти, старци или учени, не е важно). Някакви носители на висше знание. И естествено, че са останали такива. Тези другари заели привилегировано положение върху руините на древния свят и техните наследници днес ни управляват. В една или друга степен те винаги действали по този начин. Тъкмо те са този Управляващ Център. Това е нормалният ход на нещата. Естествено, че знаят за катаклизмите, знаят за тяхната цикличност и това по един прекрасен начин обяснява всичко.
Не е нужно да се гадае датата на бъдещия катаклизъм, защото тя е известна, тя е знание, просто като календара. Изведнъж по цялата ни планета ще премине вълна, предизвикана от неприятна и закономерна космическа цикличност. Бъдете сигурни, там горе датата е известна и тази дата е много близо, иначе всички гореизброени събития нямаше ба бъдат ТАБУ.
Още веднъж. Нежеланието да се обсъждат фактите относно потопа, нежеланието да се обсъждат фактите относно загиналите цивилизации, относно „вулканчето", както и преместването на властовия център на планетата от загиващата област, заради това вулканче, в доста по-спокойна такава, се обобщава само с едно – скоро ще се случи нещо Глобално и датата се знае.
Този процес не може да бъде спрян, ускорен или повлиян от човешкия фактор. Човек може само да се подготви за него. Какво наблюдаваме в последните десетилетия? Масово строителство на хранилища и убежища за така наречения елит. Възможно е това да е продиктувано и от други събития, но крайният извод е един и същ.
Още нещо интересно. В света има място, към което има повишено търсене. Сибир, тоест Русия. Това е най-сигурното място на планетата, тъй като е една огромна стабилна тектонична плоча. Ето оттук идват и всички дрязги с тази държава. Един вид да се отслаби и обезцени, да накара руснаците да капитулират. Да, ама не!
– Стига с този Сибир, направо пъпа на света!
Е, и аз се чудя защо Сибир, защо не се напъват толкова да ходят например в Индия? Не, Сибир, та Сибир. Драги читатели, дните на Америка и Европа са преброени, а най-сигурното място на света, както казах, е Сибир.
– Не, със сигурност ти хлопа дъската! Какви са тези цунамита? Какви са тези вулкани? С бомби ли ще ги взривяват?
Бомби? Хъм, знаете ли, много вероятно решение е, ако ситуацията ескалира до стадий на глобален световен конфликт (а не поради космическата цикличност), да устроят контролиран взрив на вулкана Йелоустоун под „прикритието“ на сеизмична активност. Логично, тъй като ако изригването е неизбежно, защо да не се опита да се „изпусне парата“ и да се омаломощи взривът? А относно библейската вълна, то това е превъртането на планетата или така наречената смяна на полюсите. Целият процес се случва за някакво си денонощие и това вече се е случвало. Който не е в течение, нека се запознае с „ефекта на Джанибеков“. Предлагаме ви видео, описващо този феномен и неговата връзка с цикличното превъртане на земята.

С БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ!
И не обръщайте внимание на коментарите, че гайката, видите ли била крилчата, а земята кръгла. Първо – тя не е кръгла и изобщо не е монолитна. Земята наподобява много рохко яйце. Второ, на повърхността й има планински вериги и ледени шапки и най-главното – тя е включена в определена последователност от циклични космически събития в Слънчевата система.
Ето и нещо за скептиците. През 2008 година, човечеството имаше удоволствието да наблюдава фактическите последствия от това събитие (превъртане) в пределите на слънчевата система. Точно според правилото на Джанибеков се преобърнал спътникът на Юпитер – Европа. Това не е някакво безформено парче скала, а планета със сходни характеристики на Земята, вярно по-малка и покрита с дебел слой лед. Астрономите имали честта да наблюдават това събитие. Очевидно е, че това „безсмислено“ събитие не е заинтересувало никого, освен тесните специалисти. Къде сме ние – и къде е Юпитер…
Ето описание на самото събитие:
„Учените от Калифорнийския университет (University of California) и Института Карнрги (Carnegie Institution) утвърждават, че кривите, дъгообразни вдлъбнатини на спътника на Юпитер – Европа, се явяват следствие от промяната на положението на полюсите, тоест тяхното изместване с 90 градуса. Причината за превъртането станал вътрешният океан от течна вода, който е вероятно да се обитава от живи организми, предполагат астрономите и астробиолозите.
Превъртането на Европа, спътник на Юпитер
Група от изследователи, начело с Исаму Матсуяма (Isamu Matsuyama) от университета Карнеги и неговите колеги Пол Шенк (Paul Schenk) и Фрэнсис Ниммо (Francis Nimmo), използвали изображения, получени от апаратите „Вояджър“, „Галилео“ и „Нови хоризонти“. Учените изучавали дъгообразните линии с дължина от 500 километра, имайки предвид, че радиусът на Европа е 1500 километра.
Изучавайки снимките, учените достигнали до извода, че оста на въртене на спътника променила своето положение на 80 градуса и преди това се е намирала само на 10 градуса от екватора. Според тях причината за тези промени станало увеличаването на дебелината на леда по полюсите на Европа. „въртящото тяло е толкова по-устойчиво, колкото по-далече е неговата маса от оста на въртене. В случая с Европа, удебеляването на ледената покривка довело до дисбаланс, което накарало оста на въртене да се преориентира в ново, по-стабилно положение“ – съобщава Исаму Матсуяма.
Такива промени в положението на магнитните полюси се наричат „истински превъртания на полюсите“. Съществуват също така и мними превъртания, когато се преместват тектоничните плочи спрямо оста на въртене, а самата ос остава неподвижна. Има свидетелства, че истинските превъртания на полюсите са се случвали на Земята, на Марс и на един от спътниците на Сатурн – Енцелад.
Изследването също така показва, че на Европа има течна вода под ледения слой, което се обсъжда още от 1971 година (статията на Джон Левис , Satellites of the Outer Planets: Their Physical and Chemical Nature). Учените предполагали, че под ледената обвивка на този спътник има огромен океан, който се образува благодарение на топлината, идваща от приливните сили, предизвикани от гравитацията на Юпитер. Присъствието на вода и относително високата температура дават основания за това, че в океана може да има живот.
„Нашето изследване дава независимо доказателство в полза на наличието на подповърхностен течен слой на Европа“, отбелязва Матсуяма.
Нека сега да се приближим мекичко към самия проблем. На голяма част от планетата скоро ще й ядем житото. И това не е само заради Йелоустоун!
– Чакай малко бе, приятел! Тотално ни омота. Първо каза, че могат да взривят вулкана (контролирано). Сега пък полюсите се превъртат. Какво става тука?
Драги читатели, четете внимателно събитията по света! Обещаната и предсказана криза в САЩ вече е факт. Разделението в елита им също е налице. Огромни проблеми с финансите – външният дълг. Учения по ликвидация на последствията от сеизмична активност са факт. Предупреждение на самия президент Обама за предстоящи колосални катаклизми, при това от трибуната на Белия Дом са налице. Също наблюдаваме наченки на военно положение с постоянни учения, складиране на милиони празни гробове и много други. Информацията относно Йелоустоун от есента е засекретена. Подготовката към форсмажорни обстоятелства започна и на Стария континент!
Възможно е всички тези факти да се обяснят поотделно, но може и така:
Ще има ли контролирано взривяване на вулкана? Да! И той решава проблема с колосалния дълг на Щатите (вече имат опит с взривяването на двете кули, значи и това не е проблем за съвестта им). Освен това, този контролиран взрив, ще изпусне парата на вулкана и ще предотврати колосално мегаизригване на около 2000 кубични мили магма, всички предпоставки са на лице (това са официални данни, който иска да се разрови и ще ги намери). Това също така ще позволи да се избегне тотална световна война. А относно превъртането на оста, ефектът на контролирания взрив се предполага да има благоприятстващи последици, тъй като разделя във времето тези две глобални събития – предстоящата гигантска вълна или потопа и изригването на Жълтия камък. Иначе едното може да активира другото и тогава няма да има място на Земята, където да се скрие човек.
Но истинският апокалипсис днес е в съзнанието на хората и наравно с цикличните климатични променитой, влече след себе си необратими последствия за цялата цивилизация. Ако хората се консолидират – ще успеят да преодолеят надигащите се събития. Ако не го направят…
Между другото се предполага, че новото местоположение на полюса ще е мястото на великите езера между САЩ и Канада, но тази информация не е сигурна.
– Цялото ти съчинение е несигурно. Някакви си изчезнали цивилизации, УЦ, вълни, вулкани… Тотално си изтрещял!
Разкайвам се. Всеки сам решава дали да приеме или не информацията. Просто бъдете готови за немислимото. Ясно е, че всяка материя има край. Просто отидете до гробищата и поразмишлявайте малко, седейки пред всички тези някога живи и активни хора, приятели, близки. Въпросът е: а Духът? Какво правим за Него всеки ден? Забелязваме ли Го изобщо или се юркаме подир прословутото „оцеляване“.
А Духът, тоест Личността има шанса още в този живот, не в някой друг, да достигне до нов етап в своята еволюция и това се казва ясно във всички религии, учения, всички мъдреци са разказвали за това! Нужно е само да вземем решение, да станем и да тръгнем в правилната посока. ИНСТРУМЕНТИТЕ вече са дадени. Не изпускайте последните спокойни мигове. Дай Боже да са повечко.
Дерзайте, приятели!
И да не кажете после, че не сте били предупредени!

Няма коментари:

Публикуване на коментар