Звездни Цивилизации

събота, 15 октомври 2016 г.

БИБЛИЯТА   НА  КОЛБРИН   ПРОРОЧЕСТВА  ЗА ПОСЛЕДНИТЕ  ВРЕМЕНА  И  ПРИБЛИЖАВАНЕТО   НА  РАЗРУШИТЕЛЯ  - НИБИРУ
Малко от нас са чували за библията на Колбрин, но може да се окаже, че това е най-важното писание в историята на човечеството.


По-ранните писания датират от преди 3500, когато все още израилтяните са били под робството на египетските фараони. Свитъците са достигнали чрез търговци до земите на келтите в Британия, които са успели да декодират папирусите и са допълнили започнатото от египтяните.Библията на Колбрин няма нищо общо с традиционната християнска Библия. Манускриптът представлява компилация от писания от древните египтяни и след това древните келти. До наши дни са оцелели 11 части.

През средновековието, копия от ръкописите се съхраняват в легендарния манастир Гластънбъри.

Писанията се смятали за богохулство, а разпространението подобни учения било наказвано с изгаряне на клада.

Съществуването на  Библията на Колбрин остава в абсолютна тайна до 17-ти век, когато английския интелектуален елит разбира за нея и водещи изследователи се впускат във внимателен анализ.


Но най-разтрисащото, което учените откриват в древните писания са детайлните пророчества за бъдещето!Съдържанието на текста е изумително само по себе си! Описанията са почти научни! В текстовете са цитирани исторически събития, като библейския потоп например, и са ясно обяснени! Причината за потопа, който е описан в Стария завет е удар от ледена комета.

Това, че дози изумителен документ е почти неизвестен на широката общественост съвсем не е случайно. Съдържанието му цитира в детайли планът на световните кукловоди за нашия свят и вещае предстоящ катаклизъм от библейски пропорции!

Медийното затъмнение около пророчествата на библията на Колбрин е пълно! Забележете, че този безценен източник на древно знание даже няма страница в Wikipedia!

Като прочетете изумителните пророчества, ще разберете защо! Не забравяйте, че това е писание от преди 3500 години:

„Разрушение и възсъздаване на Земята е имало не веднъж, а два пъти. По време на великото унищожение на Земята Бог направи дракона от небето. Драконът беше страшен и махаше с опашка, бълваше огън и велика катастрофа застигна човечеството. Тялото на дракона излъчваше яркочервено сияние, а зад опашката му имаше дим. Той бълваше пепел и нажежени камъни, гръм и мълнии, а моретата излязоха от бреговете си и се разляха навсякъде…”.

Именно така се описва в легендите на древните народи от Шумер и Вавилон мистичната планета Нибиру! Споменаване за тайнствен небесен пришълец има и в Светото писание, където се разказва за „звездата Полин”, която направила водата „горчива и негодна за пиене”!
Според редица алтернативни учени планетата Нибиру следва 3600 годишен цикъл, през който се приближава опасно до Земята. Водещи експерти твърдят, че сега изтича точно този цикъл и, че доближаването на подобна гигантска планета ще измести земните полюси, което ще причини невиждани катаклизми – възможно е и изтреблението на човечеството.Но кога ще стане това, според древното пророчество!? Когато...

Хората ще летят във въздуха като птици и ще плуват в моретата като риби. Мъжете ще водят преговори помежду си за мир и това ще бъдат дни на лицемерие и измама. Жените ще са като мъжете и мъжете – като жените, човекът ще бъде играчка на страстта.


Без абсолютно никакво преувеличение, това е буквално описание на нашата епоха – светът е на крачка от ядрен конфликт, а ценностите и морала се изпаряват от нашето общество. Алчността е определящия фактор, но това не води нищо добро.Високият ще се бори с ниския, северът – с юга, изтока – със запада, светлината – с тъмнината. Хората ще са разделени на раси и децата им ще се раждат чужди сред тях. Брат ще се бори с брат си, мъж – с жена си. Бащите няма да учат синовете си, а синовете ще са своенравни. Жените ще станат обща собственост за мъжете и към тях няма да се отнасят с уважение. Мъжете ще притежават големи богатства, но ще са бедни духом. Тогава в движението на Земята и Небесата ще се усети разтърсване, хората ще треперят от страх. И в това време ще се появи Предвестникът на гибелта.“

И ето как завършва смразяващото пророчество:

Часът на Разрушителят е близко. Той ще се появи и планините ще се разцепят и ще изригват огън и пепел. Дърветата ще бъдат унищожени, водите ще погълнат цялата Земя, а морето ще закипи. Небесата ще горят в червено, а Земята ще бъде с цвета на мед.

Няма коментари:

Публикуване на коментар