Звездни Цивилизации

четвъртък, 27 октомври 2016 г.

Астронавтите не смеят да говорят за извънземните заради заплахи срещу тяхБивши служители на НАСА започнаха да говорят за това, какви методи използва агенцията, за да се скрие съществуването на извънземни, пише порталът Collective Evolution.

Дона  Хеър, който е работилa в НАСА, твърди, че астронавтите редовно се сблъскват с НЛО в космоса.

Инженер-механикът  д-р Бергран разказва, че НАСА специално затъмнява снимки на Луната, така че публиката да не може да види нищо подозрително на тях. След като веднъж анализирал снимки на земния спътник, забелязал странни обекти върху него. Когато той доложи за  това на колега, той се смутил и казал, че достатъчно е   затъмнил обектива, така че нищо да не може да се види.

Д-р О’Лиъри, който се занимава с изучаването на  Марс и е присъствал при създаването на известната снимка  „Лицето на Марс“, твърди, че снимката е редактирана за размазване на контурите на „лицето“ и за да се направи да изглежда като природен феномен, а не изкуствено създаден обект.

Майорът от резерва  Боб Дийн заяви, че правителството е унищожили 40 видеоматериали с кадри от програмата Apollo. На изгубените видеокадри е заснет самият полет,  кацането на Луната и движението на хората по  повърхността на Луната. Причината за унищожаването на тези кадри била, че те били  счетени за социално и политически неприемливи.

Дона Хеър, който е работила в НАСА, твърди, че  астронавтите  редовно се сблъскват с НЛО в космоса,  но те не могат да разкажат за това на обществеността, защото получават заплахи от страна на правителството.

Междувременно уфолози започнаха да твърдят, че правителствата на Земята са ги набелязали за лов. През последните години зачестяват смъртните случаи на конспиролози при съмнителни обстоятелства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар