Звездни Цивилизации

неделя, 14 януари 2018 г.

ЕЛЕНКО  АНГЕЛОВ  ЗА  - ЧИПОВЕТЕ, ВРЕДНИТЕ ХРАНИ ( АСПАРТАМА ) И КЕМТРЕЙЛС- Чип, поставен в човек - представяте ли си подобно нещо, г-н Ангелов? Какво означава това?

- Не си го представям или по-точно не искам даси го представям! Факт е, че след атентатите от 11 септември много американски семейства доброволно пожелаха да имат такива чипове в тялото си във връзка със сигурността си. Само вметка, но само овцехората още вярват в официалната версия за 11 септември.

- Какво знаете за чипирането на хора?

- Масово се рекламира услугата на Запад за поставянето на чипове на така наречените ВИП- ове, което да ги улеснява на самолетни терминали, луксозни клубове и други.

- Защо ще се прави подобно нещо?

- Официално се прокламира, че това е за общото благо, но много от хората вече разкриха, че основната и единствена идея на Световния банкерски и корпоративен елит е контрол и подчинение.

- Възможно ли е това чипиране да бъде свързано с някакви идеи за световно правителство?

- Да, това е основната цел. Сега в Европейския съюз това е основна ценност. Една валута, едно правителство, една армия - една кошара с послушни джипиесовце за стригане, мляко и месо.

- На 21 февруари имаше протест срещу чипирането, предшестван от призив във фейсбук, който кани хората да се съберат. Има ли смисъл от подобни протести?

- Аз също получих покана и се присъединих. Голям смисъл има, ако хора с мисъл в главата проумеят, че ние сме човеци, а не добитък.

- Населението на Земята достигна 7,5 милиарда души. Това проблем ли е и какъв?

- Това е една от най- големите спекулации, че няма достатъчно храна и място за всички, това се тиражира и инжинира с изкуствено създадени войни и болести. Само погледнете глобуса, не е само мое мнение, че цялото население спокойно може да живее дори в Австралия и да има място и храна за всички.

- Кога чухте за първи път за чипирането?

- Най- много за това се заговори около атентатите в Световния търговски център и Пентагона. Тогава за първи път видях как американци по водещите им телевизии призовават съгражданите си да поставят чипове на семействата си.
Иначе преди това, разбира се, че знаех за приложението им в различните области на икономиката.

- Каква информация ще бъде заложена в микрочиповете?

- На първо място, по всяко едно време със сигурност ще се знае местоположението ви до метър почти на всяко място на Планетата. Все повече престижни медицински институции ни убеждават за ползите да носим здравния си картон под формата на чип.

- Каква ще бъде евентуалната полза за чипираните граждани?

- Това предхожда от отговора ми в предишния въпрос, разработват се, а и са готови чипове, които ни се рекламират под формата на научнопопулярни филми по водещи канали. Чипове, които ще диагностицират и сигнализират за здравословното ни състояние. Огромни усилия вече се хвърлят, за да ни убедят колко ще бъде удобно да преминем изцяло на електронни пари, за които ще имаме достъп за разплащане само чрез чипа в тялото ни, но това е огромен капан - по всяко едно време властимащите могат да те изключат от системата под всякакъв предтекст, за който намерят за удобно.

- Възможно ли е реално в България медицинските услуги, наред с други да преминат към електронно идентифициране?

- Всичко е въпрос на софтуер и хардуер, който е наличен. Дори възможен жокер за разиграване и всичко да си е за наша сметка.

- По желание ли трябва да бъде или по закон?

- Другият най-ужасен жокер, който може да се разиграе, е класиката да се измисли проблем от нищото, да се раздуха и хората сами да поискат решението - всеки да е чипиран като животно или робот. Най-малкото, което е, че може да се инсценират масови похищения на деца и възрастни.

- Какъв е истинският мотив за въвеждане на чипирането? Допускате ли, че зад тази идея стои световна конспирация?

- Вече отговорих. Ще допълня, че става въпрос за факти на конспирацията. Жалкото е, че филми и поп култура умишлено превърнаха израза "теория на конспирацията" в нарицателно за налудничаво и откачено.

Най-голяма полза от чипирането на хора има невидимият елит - истинските собственици на огромните корпорации и банки с убийствените си лихви. Те държат на каишка цели правителства точно като овчарски кучета.

- Ще се превърне ли в психологически проблем за обществото, ако хората бъдат третирани като домашни любимци? Редно ли е да им бъде налагано нещо, което не желаят?

- За всеки средно интелигентен човек е недопустима тази Оруелова реалност.

- Смятате ли, че това е изградена система, която да засили контрола над нас?

- Вече смятам благодарение на независими и смели журналисти и медии, които разясняват изложените до тук проблеми, че на този невидим елит ще се наложи да измисли нещо по-коварно, за да реализира разкрития сценарий.

- Допускате ли, че българинът е склонен да приеме това за необходимост?

- Първо ще ви отговоря с един мой афоризъм - "Късно е да сме държава като хората... не останаха хора!".

Не ми се иска да го допускам, но не съм сляп да видя колко безумия досега търпим българите? Например това, че приемаме за нормално пет месеца доходите ни да отиват за данъци и такси. Безумията на лихварската, а не банкова система в България и гнета на Световната банка и МВФ.

- Дали българинът не се страхува по-скоро, че с чипирането ще се злоупотребява?

- Най-големият ми страх е, че българинът вярва безпрекословно и се подчинява на "светата троица" - власт, наука и религия. И ако те - директорът, началникът и шефът заповядат, че трябва, за съжаление голяма част от българите ще се наредят на опашката.

- Какво е отношението на другите държави към чипирането?

- Доколкото съм проучвал, навсякъде е 50 на 50.

- А на църквата?

- Радвам се, че наши свещеници в различни медии се изказаха категорично против поставянето на чипове в хора.

- Започва ли някаква нова оруелова епоха? На практика с наличието на чип във всеки човек ще е ясно той къде е и какво прави. Кому е нужна подобна информация?

- Мисля, че дотук съм отговорил на последната част от въпроса, но категорично започна нова Оруелова епоха, и то със съдействието на оглупелите основно от химикалите в храните и лекарствата хора. Това не изключва и мързелът, тесногръдието и еснафщината, които ни мъчат по заводски настройки.

- В едно твое интервю цитираш Тодор Живков: „Ти нямаш право да решаваш, който има пари - той решава”! Кои са хората, които управляват живота ни?
- Конкретно в случая имах предвид най-престъпната двойка на планетата – така наречената Световна банка и така наречения Международен валутен фонд, които заробват в икономическо робство и поставят в крепостничество цели държави. Това са си най-обикновени американски банки, в тях блокираща квота има и така нареченият Федерален резерв на САЩ, който от 1913 година си е частна собственост на няколко до болка известни фамилии като Морган, Рокфелер, Родшилд... Те печатат пари, които не са обезпечени с нищо, дават ги на безбожни, непосилни лихви на страните чрез корумпиране на продажните политици, и когато много скоро няма как да се връщат, те крещят: приватизация, вдигане на данъци...! И ценните ресурси и жизнено важни отрасли на дадената страна, точно като нашата родина, отиват в ръцете на подчинените им корпорации. Накратко това е…

В началото на всяка година с гордост излизат официални заглавия по медии как БНБ е отчела над милиард и половина чиста печалба в банковия частен сектор. Информация, когато хората излизат от еуфорията на празнуването и дори не се замислят: „Хей, как така, уж криза, аз едва свързвам края и покривам данъци и сметки, а тези банкери с милиарди?”

- А обикновените хора какво печелят?
- Именно, Сесил! Да, какво печелят? – „Печелят” поне 5 месеца да пълнят държавната хазна – това е официално на практика!

90% от хората консумират буквално отрова, а не храна

от „пусто безпаричие”. В лъскави опаковки българите сме тровени от две десетилетия с аспартам Е-951 и натриев глутамат Е-621 основно, както и с много други химии, които лъжат мозъка, че това въобще е храна. Да, това оглупява – буквално, и после разболява, за да си печели и фармакологията и да има една болна и покорна нация от крепостни селяни!

Мъдростта на вековете е доказала, че "ние сме това, което ядем". Категоричен съм, че няма как човек да е щастлив и изпълнен с енергия, когато се е натъпкал с боклуци.

Няма как да не е апатичен и отпаднал, без енергия за нещо повече, отколкото да вземе дистанционното и да щрака по каналите.

Храната би трябвало да ни дава сила, а в съвременния свят в 90% от случаите тя не само

не ни зарежда, а напротив – ни взема силите

Защото тялото вместо да си набавя, губи енергия, за да се справи с тези отрови. Именно заради боклуците, които ядат, много хора днес нямат сили за излизане, за разходка, дори за секс.

Да не говорим, че някои от изкуствените добавки в храната ни карат да губим не просто настроението си, но и умствените си способности.

Влияят на паметта ни и ни карат да оглупяваме. Това не са просто мои интерпретации. Твърдя категорично, и то позовавайки се на сериозни световни изследвания, че някои от добавките са вредни не просто за физичното ни здраве, но и за психичното.

Основните две, на които искам да ви обърна внимание, са Е951 – аспартам и Е621 – мононатриев глутамат. Бих ги нарекъл сладко-солена отрова за забравяне и оглупяване.

Нека първо се спрем на аспартама. Това е подсладител хиляди пъти по-сладък от захарта и в пъти по-евтин, затова се използва масово.

Аспартамът е навсякъде

вафли, бонбони, бисквити, дъвки, сокове, газирани напитки, боза.

Съдържа се в 90% от най-лъскавите десертчета и шоколадчета, които се поставят около касите и най-често децата точно на тях се хвърлят.

И в България, и в световен план са правени множество изследвания на продукти с аспартам и често лабораториите обявяват, че в отделните продукти съдържането му е в допустимо, безвредно количество.

Това, което съзнателно се спестява на потребителите, е, че дори и твърдението да е вярно за един продукт, консумираното количество аспартам от няколко храни обаче съвсем не е в безвредни дози.

Тоест подобни твърдения за безопасно количество са уловка. Кой от нас яде само по една вафла на ден или дъвче по една дъвка.

Напротив, дори децата всеки ден ядат вафли, бисквити, шоколади, пият сокове, дъвчат дъвки, всички от които съдържащи аспартам - да, в изследваното допустимо количество, но защо специалистите не отчитат, че когато се натрупа количеството от няколко продукта, то вече не е безопасно.

Доказано е, че аспартамът влияе върху нашата краткотрайна и дълготрайна памет и на практика ни прави глупави.

- Г-н Ангелов, в едно телевизионно предаване определихте разширяващите се следи в небето като оръжие. Ако това наистина е оръжие, срещу кого е насочено?

- Това, че е оръжие, е само една от теориите. От 4 г. алармирам за това. Когато твърдя, че е оръжие, аз цитирам факти и доказателства на самия Бернард Ицланд, вечна му памет. Той е бивш създател и директор на станция HAARP в Аляска, която е бивша база на ВМС на САЩ, а днес - на ВВС на САЩ. В "Дупки в небесата" - един много популярен филм, преведен в България, той и синът му дават доказателства за тази теория. Аз съм ги цитирал десетки пъти в предавания, които съм водил или участвал.

Според Ицланд тази станция е изградена от стотици антени, които могат да изстрелват
енергия от милиарди вата в амосферата.

За публиката станцията е прикрита като изследване на полярното сияние. Когато преминава под командването на ВВС, Ицланд е уволнен. След това започва да алармира чрез филми и интервюта за неподозираните и ужасни възможности на станцията.

Например Ицланд твърди, че с мощни електромагнитни вълни се предизвикват земетресения.

Според него кемтрейлс е и климатично оръжие - да, опит за контрол на климата. Действа се на принципа на чашата с хладка вода в микровълнова печка, която след секунди бурно завира. В случая от малка буря може да се прави ураган и дори да се насочва. В патента на Ицланд, достъпен за всеки в интернет, се твърди, че чрез самолети на американските ВВС в атмосферата се разпръскват специални смеси от барий, стронций и наноалуминий, за да работят съоръжения като HААRP. Те правят атмосферата по-електропроводима, а перестите следи изграждат нещо като огледални рефлектори, в които вълните отскачат като билярдни топки обратно към земята. Това не е ново, геолози така търсят нефт и други полезни изкопаеми и рискът да се разлюлеят земните пластове е огромен.

Какво според вас се цели с предизвикването на такива земетресения?

- Самият аз преди 5 г., когато за първи път се натъкнах на тези теории, се изсмях. Това са глупости, казах. Но постепенно започнах да използвам очите си и главата си заедно с десетки приятели и съмишленици.

Повечето земетресения са страничен ефект. Основната цел, колкото и налудничаво да звучи - е контрол над човешкото съзнание с използване на определени честоти.

- Възможно ли е например тези електромагнитни вълни да се използват за обработка на електората по време на избори?

- Не само. Главното е за внушаване на апатия. А когато е нужно - и за агресия.

Това не са филми! Вижте, с моята шестица по физика от 7-и клас мога да направя разлика между обикновените следи в небето - контрейлс, и т.нар. кемтрейлс - химически следи. Преди и след мои участия в тв предавания журналистически екипи са ходили в Министерството на транспорта и са получавали потвърждения, че следите в небето съвпадат с въздушните коридори, които България осигурява за самолети на НАТО. В същото време метеоролози пък казаха, че това е странен феномен, който се дължи на нов тип самолетни двигатели или нови горива. Този феномен обаче им помагал да предсказват времето.

Други пък открито твърдят, че това са откачени теории. От БАН обаче не бързаха да ни отрежат. Според тях си струва да се замислим, дори предложиха да качат горе някаква лаборатория и да вземат проби от тези следи. Не разбрах точно как ще стане това, но ми се струва доста разумно.

- Интересно дали във вторник, преди блокадата на парламента, над София са наблюдавани такива следи?

- Нямаше, гледах специално.

- Всъщност кое във вашите наблюдения на следите ви прави особено впечатление?
- Пелената, която остава след следите. Представете си ясно синьо небе в който и да е сезон. След като минат десетки самолети, небето става на решетки или успоредни линии, които продължават да се разширяват. След известно време цялото небе се покрива с особена пелена, с нещо като завеса. Не е трудно да се забележат, трябва просто да се гледа внимателно. Най-често засичам тези решетки, когато пътувам с кола из страната.

- Какво ви плаши в тази пелена?

- Това, че в един момент тя буквално скрива небето. Вижте, не съм суеверен, не става дума за някакъв съвременен Армагедон. Ще припомня обаче едно поверие на индианското племе хопи от преди стотици години. Те казват, че когато в небето се появят странни бели паяжини, иде краят на една епоха. Дали ще тълкуваме пророкуването като библейски Армагедон, или като смяна на една епоха с друга - не знам.

А не е ли това продължение на теорията на Малтус, според която войните са естествена корекция на разрастващото се население на земята? Питам заради едно съобщение, че въпросната пелена или завеса предизвиква рак на кръвта?

- Не смятам, че това е целта. Моята теория е, че населението се роботизира, като му се внушава апатия. Братя Стругацки са го описали още в миналия век в творбите си. Като психолог ви казвам, че това е детска игра, с електромагнитни вълни мога да ви лекувам, но мога и да ви разболея. Колкото до примера с рака на кожата - това е факт. Влезте в интернет и ще намерите съобщението, в което се казва как геоинженери обявили, че имат намерение да разпръскват в атмосферата наноалуминий, за да намалят случаите на рак на кожата. Но в същото време други учени скочили с тезата, че така пък рязко ще се повиши броят на болните от рак на кръвта.

Добре, но това все пак е станало някъде по света. Може ли да се твърди, че и у нас са регистрирани такива тенденции?

- Моите очи 4 г. виждат не само какво става в Европа, но и в България. Унесени в кризата обаче, като че ли е по-лесно да кажем, че в момента има по-важни неща. Освен това постоянно чувам реплики от рода на тази, че решаването на подобни казуси едва ли ни е по силите. Донякъде ще се съглася с тях, защото наистина нещата не зависят
от нашите политици и нашите генерали.

Те дори не зависят и от големите политически фигури на Стария континент и САЩ. На времето самият Бил Клинтън чистосърдечно бе признал, че дори той няма контрол над тайния Военнопромишлен комплекс на САЩ.

Преди 2 седмици се запознах с канадски милиардер, който бе дошъл в България да купува земя. Човекът бе абсолютно наясно с проблема. Но и той разпери ръце пред огромните сили, които стоят зад онези, които дърпат конците.

- След като и милиардерът е безпомощен, ние в малката България какво можем да направим?

- Може да повторим библейската история на Давид срещу Голиат. Най-малкото -
да създадем комитет от журналисти и общественици, и тогава много повече хора ще ни повярват.

Аз обаче чрез вестника ще отправя един апел към всички, които се съмняват в казаното. Отделете 1-2 часа и наблюдавайте тези следи в небето, вижте как после образуват мътна пелена и сами решете дали това е нещо нормално!

Не се правя на интересен, аз съм когнитивно-поведенчески психолог, а когниция означава познание - да познаваш и да си наясно какво става около теб. Но как да обясня репликите на мои приятели от Военно-медицинската академия, които след поредните атаки във въздуха регистрират рязко повишаване на броя на респираторните заболявания, рязко вдигане на кръвното налягане както при доказани хипертоници, така и при уж здрави хора. Тук му е мястото да кажа, че много пилоти са наясно с нещата, но ги възприемат като нова технология и точка. Те не искат да си отварят устата, за да не останат без работа и без дом, защото 90% от тях са зависими от банките.

Няма коментари:

Публикуване на коментар