Звездни Цивилизации

понеделник, 8 януари 2018 г.


В САЩ ще наливат пари за обучение по сатанизъм!Лидерът на Църквата на Сатаната, Люсиен Грийвс, изрази благодарност към президента и правителството на Съединените американски щати за проявеното разбиране към интересите на тамошните сатанисти. Става въпрос за взетите решения от страна на федералното правителство да позволи да стартират реално обучение по сатанизъм във всички училища, в цялата страна. В държавните училища учебниците  ще  бъдат финансово подпомагани от държавата.


В Детройт му издигнаха първия паметник На 25 юли миналата година бе открит официално в Детройт паметник на Сатаната. Скулптурата е на стойност 100 хиляди долара и се състои от три фигури – сатанинският бог на Бафомет и момче и момиче, вторачили поглед в него, изпълнен с любов и почитание.

Тълпа от около 700 души  тогава се събра на церемонията по откриването на бронзова статуя на „Господаря на Ада” в Детройт, създадена от неизвестен автор.

„Елате да потанцувате с Дявола”, призоваваха сатанистите в навечерието на мероприятието на официалния си сайт. На „празника” са присъствали всичките атрибути за поклонение пред Сатаната: червена светлина и луминесцентен обърнат кръст. По време на откриването на статуята двама мъже страстно се целуваха.
Гръмкото разгласяване на предстоящото събитие предизвика възмущението на местните християни, които се опитаха да попречат на богохулната церемония.

Люсиен Гривз – лидерът на храма на Сатаната, разказа, че за провеждането на церемонията се е наложило мерките за сигурност да бъдат засилени. За да влязат в залата, гостите също е трябвало да подпишат договор, че продават душата си на дявола. Така, по думите на Гривз, са били отсявани радикалните християни. Също така, сатанистите разпространявали невярна информация за мястото и събитието на церемонията, за да не им попречи никой.
Местните християни на свой ред проведоха редица протести.

За жалост именно децата стават жертви на „черните меси” на сатанистите. Според американските правозащитници всяка година в САЩ се откриват около 5000 мъртви тела на неидентифицирани деца.

И ако това не е начало на апокалипсиса описан в Библията...

Няма коментари:

Публикуване на коментар