Звездни Цивилизации

петък, 12 януари 2018 г.

ОСЕМТЕ НАЙ-ОПАСНИ ЛЕКАРСТВА И ПРОЦЕДУРИИзданието „Натура нюз“ твърди, че най-разпространените на Запад лекарства и процедури не само не са безвредни, но са и смъртоносни.
Дали са безвредни лекарствата, когато ги купуваме без рецепта?

В много западни лекарства се влагат химически вещества и са експериментални. Но е лошо, когато никога не са тествани върху хора. Американците отдавна са се превърнали в опитни зайчета, докато фармацевтичните компании умножават печалбите си.
След Втората световна война излезлите от затвора нацистки учени бяха наемани да работят над фармацевтични препарати, ваксини, химиотерапия и химически хранителни добавки, за да се развива най-коварният бизнес – алопатичната медицина. Ужасът, който се случи в германския холокост, продължи да работи с парите на САЩ днес. Байер, БАСФ и Хехст не дават никакви обяснения защо са наели на високи позиции осъдени масови убийци като Фриц Тер Мер, осъден за масови убийства и лежал в затвора само пет години, а след това заел поста председател на наблюдателния съвет в Байер, компанията която произвежда лекарства за деца и най-популярния аспирин. Карл Вурстер от БАСФ, който преди това участва в производството на газа „Циклон-Б“ – мощния пестицид, използван в екзекуцията на стотици евреи, работел над химиотерапията – най-голямата медицинска афера на ХХ век. Курт Блом, който признал, че е убивал евреи с „ужасни експерименти“, през 1951 г. бил приет в химическия корпус в американската армия за работа над химическо оръжие.

Пазете се – ето кои са най-опасните лекарства
1. Селективните инхибитори с обратно поемане на серотонина – СИОЗС. Това са експериментални антидепресанти, които могат напълно да блокират серотонина, което води до мисли за самоубийства.
2. Тройната ваксина против морбили, епидемичен паротит и рубеола предизвиква аутизъм и други болести на централната нервна система. Когато попадне в организма живият вирус на морбили, предизвиква сериозни нарушения в имунната система. И другите спомагателни вещества и генномодифицирани компоненти постоянно атакуват организма на детето, понякога със смъртоносен изход.
3. Ваксината против грип съдържа 50 хиляди милиарда частици живак като допълнение към формалдехида, натриевия глутамат и алуминия; може да предизвика аборт при бременни.
4. Антибиотиците унищожават полезните бактерии в червата и следователно силно отслабват имунната система.
5. Ваксината против вируса на човешкия папилом предизвиква у подрадстващите анафилактичен шок и кома. Хиляди семейства съдят производителите й за милиони долари заради хронични и постоянни нарушения на здравето.
6. Химиотерапията унищожава имунната система на човека и често води до образуването на нови тумори в организма на човека, особено в кръвта. Още през 50-те години нацистките учени знаели, че химиотерапията само временно отстранява рака, но след това той се връща с удвоена сила, при това в други части на тялото.
7. „Рота Тек“ – ротавирусната ваксина, е силно токсична и съдържа живи ротавирусни щамове, високо токсичния полисорбат 80 и ембрионална телешка суроватка. Тя съдържа и частици от цирковируса на свинете.
8. Ваксината против полиомиелит – ужасен факт! Милиони американци заболяха от рак след ваксиниране с нея. Оралната и назалната модификация на ваксината срещу полиомиелит широко се използва в Индия, в резултат на което много индийски деца останаха парализирани за цял живот.

Американската фармацевтична промишленост постоянно плаши хората с по-тежки последици от заболяванията и така ги принуждава да приемат рекламираните канцерогени „с цел защита“. По същество това е рекет, но съдът не плаши производителите, защото на тяхна страна са парите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар