Звездни Цивилизации

понеделник, 8 януари 2018 г.

ЧОВЕЧЕСТВОТО Е КОЛОНИЗИРАНО ОТ САТАНИНСКИ КУЛТ


Човечеството е била колонизирано чрез сатанински култ от илюминатите. Този култ е представляван от масонски и еврейски банкери, които finagled монопола върху държавния кредит, който им позволява да начислява лихва върху средствата, които те създават от нищото. Естествено, че те искат да защитят тази награда, като го пренесат и на политически и културен монопол. Това става под формата на една тоталитарно световно правителство, посветено на Луцифер, който представлява тяхното неподчинение на Бога.                                                        

                                                                              По същият начин, тези които притежават нашите кесии извършват конспирации срещу нас. За да ни разсейват и контролират, те използват огромна окултна мрежа ( масонството ) за проникване в повечето организации, особено в правителства, разузнавателни служби, образованието и средствата за масово осведомяване. Ние се преустройваме, за да служим на илюминатите. Те подкопават институции като брака и религията, и насърчават поквара, дисфункция, корупция и разделение. Те са оркестрантите на две световни войни и планират трета. Хенри Makow описва тази конспирация и показва как човешката история се развива в съответствие с Illuminati план. Вижте сайта на Хенри Makow в който се помещава архив от силни образователни и информативни статии, изобличаващи Illuminati и централния банков картел тук Това което минава като спонтанна "социална промяна" е всъщност организиран процес на сатанистите във времето. Това развитие не е изолирано или ново явление. Западното общество се основава на бунт срещу Бога и на природния и морален ред. Така нареченото "Просвещение" се отнасяше до Луцифер като целта на илюминатите ба отхвърляне на Реалноста "светлина даващия." - Проектиране на Твореца - и изграждане на изкуствена реалност по-благоприятна за техните интереси и извращения.                                                            

Това е, което Кабалистите банкери имат предвид под "преправяне на света" или "промяна на света." Сатанист (Cabalist) евреи и масони са водили хиляди години скрита война срещу Бога и човека и са близо до постигането на победа. Много евреи и масони са били подривна сила в цялата история - истинската причина за анти антисемитизма. Разбира се, по-голямата част от евреите (и християни) не са наясно с този процес на този сатанизъм във времето. Преминавайки като "секуларизъм" и "хуманизъм", сатанизма бе тайната религия на Запада а днес и на Русия . Информацията, представена по-горе е получена от последната книга на Хенри Makow - Illuminati 3 - Satanic Владеенето      

                      РАДОСТА НА ЮДЕЙСКИТЕ МАСМЕДИИ ОТ УПАДЪКА НА ДНЕШНОТО СЕМЕЙСТВО ИЗЛАГА СВОИТЕ САТАНИНСКИ (Т.Е."РЕВОЛЮ"ЦИОН"НИ" ) КОМУНИСТИЧЕСКИ И КОРПОРАТИВНИ КОРЕНИ.

      Нечестиво нуклеарно семейство е набелязано за изчезване.                                                                                                               ТРИ ХОЛИВУДСКИ ФИЛМИ РЕКЛАМИРАТ ИЗКУСТВЕНО ОСЕМЕНЯВАНЕ.            
Човечеството се контролира от сатанински култ наричан илюминатски. Той се роди в резултат на ереста Sabbatean -сатанинско  еврейски движение от 17-ти и 18-ти век, което е обхванало половината от евреите в Европа. Това доведе директно до растежа на комунизма, социализма и ционизма.

Еврейски равини го идентифицират като сатанистко и заявиха, че ще унищожи/замени юдаизма.

Техният план за световно господство сатанински е на протоколи от старейшините на Сион . Хомосексуалността е само един от многото "лъжеучения", предназначени да отслабва и пороби гои. "Ние трябва да се въведем в световното образование всички тези принципи, които са толкова блестящо разделени на техния ред." ( Протоколи 16)

Зигмунд Фройд е евреин Sabbatean. Sabbateans практикуват сексуалните извращения, включително секс със съпругата на приятел, кръвосмешение и педофилия като средство да се перчи Бога и естествения духовен ред. Тази сатанинска практика е въведена като "сексуално освобождение" "феминизъм" и "правата на хомосексуалистите.".

Sabbatean евреи имат невероятна сила посредством техния контрол на правителствата на кредит. Те са създали куклен обслужващ елит от масони(Cabalism за гои.)

ЕТО НЯКОИ ПРИМЕРИ ОТ СЕГАШНАТА МЕДИЙНА МАШИНА ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ПОДКОПАЕ И ДА ЗАМЕНИ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИТЕ НОРМИ:

Филм - "The Switch" с Дженифър Анистън. Стареене феминистки курорти да капкомера да имат дете. Открива приятел мъж включен неговата сперма. Единственият начин хората могат да имат деца, тези дни.

Анистън има заглавия като казва "жените не се нуждаят от мъжете да имат дете." Тя е модел за подражание на милиони млади момичета. ОГРОМЕН "Списък" от актьори и актриси илюминатски агенти.

Филм - "The резервно копие на Плана" - Дженифър Лопес играе жена, която зачева близнаци чрез изкуствено осеменяване, само за да се срещне с мъжа на мечтите си още същия ден.

Филм - "Децата са наред" - Децата на две лесбийки намират общ баща донор, който е твърде щастлив да влезе в семейството им.

И трите филми имитират здрави хетеросексуални семейства, но за да покажат, че не са необходими.

Новина - гей актьор Нийл Патрик Харис и партньор ще има близнаци с "красив сурогатна" през октомври

Новина- Кати Грифин казва на Лари Кинг: "хетеросексуаления брак трябва да се смята за престъпление."

Когато през 2011 г. канадското преброяване показва, че брака и семейството са в упадък, защо медиите бяха положително настроени? "Canadian семейство е в преход" в заглавията на вестниците могат да се похвалят."Смесените семейства ще станат национален стандарт." "Еднополовите съюзи са най-нарастващата групата от семейните двойки." "Бездетните двойки са повече на брой семейства." (Взето от Ottawa Citizen 20 септември, стр. A2-A3)

Нещо, което би трябвало да предизвиква тревога е приветствано с единодушие, както напредък. Защо? "Традиционните семейни ядра-семейни двойки с деца сега съставляват по-малко от една трета от семействата, 31.9%, "пропя един репортер . "Това е много ниско от 37,4% на преброяването през 2001 година."
"Социален консерватизъм е мъртъв!" , каза той.
С Какво нуклеарното семейство печели такава обида? Защо ако един мъж и една жена, се влюбват, се женят се, пребивават заедно и да отглеждат децата си, това ги заплашва?

Защо отглеждането на децата в здравословна и стабилна среда, и родители от различен пол ролеви модел, са така отблъскващи?

Аз ще ви кажа защо. Защото нуклеарното семейство е най-здравословния режим за създаване на потомство. А Сатанизма е инверсията на доброто към злото, истината към лъжата, здрави и болни. Ето защо разпадане се счита напредък.
СМИРЕНОТО НУКЛЕАРНО СЕМЕЙСТВО СТОИ НА ПЪТЯ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД.
В крайна сметка, като хомосексуалисти, ние трябваше да правим секс, но не children.Държава ще поеме репродукцията. Това е зад Прекия мейнстрийм на хомосексуалността.

Централният банков картел държи света в своя плен чрез "дълг. Състои се от Кабалисти евреи и масони присъедини в сатанински култ наричани илюминати. Тяхната мисия е да заменят Бога със символа на своя бунт, Луцифер.

Същността на Новия световен ред е за нас да се покланим на Сатана вместо Бог. Това е "Нова"-та част.Централният банков картел управлява големя бизнес. Big контрол над стопанската дейност на правителствата и медиите.Държавите днес вече са акционерни "кабала" дружества. И двете завеждат обществото в по-долните етажи на илюминатите като крепостни селяни / добитък.                                                                                                                                                                                                                    

Банкерите искат да преведат монопола над кредита в монопол над всичко. Бракът и семейството трябва да бъдат унищожени, защото хората се идентичност и има смисъл от семейните роли. Семеен ще трябва да върви (заедно с нация, раса и религия), преди да можем да приемем нашата нова идентичност.

Унищожаването на семейството е принцип на Илюминатския комунистически  манифест. Комунизмът винаги е бил за монопол на капитализма, където централните банкери, фронтменът на държавата, притежават и контролират всичко и всички.                                                                                                                                             АТАКАТА СРЕЩУ ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТТА Е САТАНИЗЪМ      

СЪЩНОСТТА НА САТАНИЗМА Е ДА ЗАМЕСТИ С ИЗВРАТЕНОТО МИСЛЕНЕ НА LUCIFERIAN ЦЕНТРАЛНИ БАНКЕРИ ДАДЕНАТА ОТ БОГА РЕАЛНОСТ.                                                                                                                                                                                                                                      ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ВСИЧКО, КОЕТО Е ЕСТЕСТВЕНО И ЗДРАВОСЛОВНО, ТРЯБВА ДА СЕ СЧИТА ЗА НЕЕСТЕСТВЕНО; ВСИЧКО, КОЕТО Е ВЯРНО, ДА Е НЕВЯРНО; И ВСИЧКО, КОЕТО Е ДОБРО, ДА Е ЗЛО.
ТОВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА НАСЪРЧАВАНЕТО НА ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА И ЗАКЛЕЙМЯВАНЕТО НА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТТА.                                            

Сатанинската магия се характеризира с хомосексуализма, порнография, пари-похот, насилие, измама и смъртта. Всички ние сме въведени в този сатанински култ, който се основава на Кабала. Насърчаването на heterophobic актове без тяхното етикетиране като такива е завоалирана атака срещу хетеросексуални общество. Това е една непрекъсната Psy атака предназначена да дестабилизира обществото и да отслаби неговата устойчивост и начало на НСР чрез подкопаване на брака и семейството.                                                                                                                      
   
"Убедителни научни изследвания представят необорима истина: Разликата между мъжете и жените не е само физическа. Тя е също и неврологична. Мъжки и женски човешки мозъци са свързани по различен начин, което води до това да мислят, да чувстват, да реагират и да се отговорни по поразително различен начин. " Здравият разум ни казва, че жените са различни, защото те имат бебета. Децата трябва да бъдат заченати в любовта и отгледани в сигурна и здравословна среда. Мъжете и жените имат допълващи роли, базирани на различни умения и темперамент.
Сатанистката Illuminati атаката по пол е атака срещу хетеросексуалните и на самата любов.Очевидно е, че икономическия елит и медиите са съучастници. Те се контролират от банковия картел Illuminati.                                                                                                                                          

При комунизма, науката и изкуството са били репресирани, ако те не отговарят на "революционната" истина. Революцията се отнася до свалянето от власт на Бога (действителността, истината, морала) и замяната с върховенството на илюминатите банкери начело на държавата .
Тези перверзници изготвиха комунистическия сатанизъм под формата на НСР. Можете да видите това от широкото разпространение на "политическа коректност", термин, който е комунистически по произход.

Можете да го видите и в тяхното отричане и потискане на Бога и Intelligent Design.

Можете да го видите в тяхното популяризиране на разврат и извращения ("сексуалното освобождение,") порнография, сатанизъм, насилие и сквернословие в средствата за масово осведомяване.

Можете да го видите в тяхния скотски "феминизъм", който се преструва на шампионски жени, но в действителност, презира женственоста и лишават жените от естествено изпълнение като съпруги и майки.

Можете да го видите, когато мъжки и женски пол се считат като "стереотипи" , освен когато те са обърнати, т.е. жените държат като мъже или обратното. Когато гей мъжете се преструват на женски или транссексуални преминат пол, а след това по някакъв начин те вече не са "стереотипи."
МОЖЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ В ФИНАНСИРАНЕ НА БАНКЕРИТЕ НАГЕЙ БРАКОВЕТЕ, КОЕТО ПРЕДПОЛАГА ЧЕ ХОМОСЕКСУАЛИСТИ И ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ, СА ИДЕНТИЧНИ.                                

Очевидно хетеросексуалните не разполагат с правата на човека. Това е добре да се отрече половата идентичност на едно безпомощно дете, но не се пречи на младеж, който е гей.

"Права на човека" и "гей права" ясно са уловки за да отричат правата на човека на по-голямото хетеросексуално мнозинство.

Но това е типично сатанински, комунистически кабализъм. Light на ("Просвещението") е тъмнина.Луцифер, Носителя на Светлина, е Бог. "Права на човека" са начин на човешки реинженеринг и поробване.
Да, тази подменена реалност се простира и до език. Терминът хомофобски е широко признат. Терминът хетерoфобски не е. Хетерофобия 250 000 справки за Google Search. Хомофобията над 10 милиона - 40 пъти повече, за да се обозначат опозиционни практики на 1/50-та от населението.

   

ДЕСЕТ ПРИЗНАКА ЧЕ ЗАПАДНОТО ОБЩЕСТВО Е В САТАНИНСКИ КУЛТ:                                                                                                                                                

1. Истината се съхраняват на тъмно. Не е казал истинските цели на култа (да експлоатират и поробват тях), но са заблудени, вместо с благородни баналности. Лидерите рутинно лъжат хората, както в случаите с фалшфлаг(фалшиви знамена), убийства и войни. Фалфлага е форма на масово промиване на мозъци, командващ съчувствие към предполагаемата жертва и омраза за предполагаемия извършител. 2. Символите на култа са навсякъде и неговите паметници (обелиски) разпръснати нашите градове.илюминатите мотиви също са видни в корпоративни лога . Илюминати банкери контролират повечето корпорации.                                      
     

3. "Бог" и концепцията за универсален дизайн и интелигентност са репресирани. Вместо на Бога, (съвест) трябва да се покоряваме на лидерите на този култ и техните зомбирани изпълнители. Вярващите в Бог са преследвани. Отричайки нашата Божествена душа, те ни предефинират като животни, които могат да бъдат опитомени или умъртвени. Те ни насърчават да проучи и да отдадете нашата животинска природа. 4. Те се опитват да отменят природата и насърчаване на неестествено и извратено поведение. Красноречив пример за това е тяхната окултна омраза към пола (мъжки и женски), и тяхното насърчаване на равнопоставеността на сбърканите, хомосексуалност и андрогиния. Преподаването на децата в училище, за да експериментират със секс играчки и хомосексуалността, е с официалното одобрение на държавата т.е. сексуална злоупотреба с деца.Хомосексуализмът е разстройство на развитието. Официалната му промоция е доказателство че общество е отишло към тъмната страна. 5. Те насърчават безразборен и анонимен секс, за да се разгради и човешката същност на хората до нивото на животните. Те нормализират сексуалните извращения, за да не се поддават на Бога и да служат на Бога Луцифер. Манията към половия култ, е надминат единствено от любовта им към парите. Култът (обществото) насърчава и двете зависимости, и зависимо поведение като цяло. 6. Те се опитват да унищожат институциите на брака и семейното ядро, така че култът (обществото) ще бъде първата ни лоялност, и в крайна сметка ще поеме създаване на потомство.                                    

7. Те създават измислен враг, който заплашва да ни нападне. Те използват това като извинение, за да се отстранят/ликвидират гражданските права и да се създаде една полицейска държава, способна да гарантират контрол и култ.                                                                                                                

8. Имат богата информация и наблюдение за изнудване , за да се контролира всеки индивид. Култът изисква съответствие по всички въпроси. Даже индивиди с престъпни мисли ще са порицани и експулсирани. 9. Те потискат истината. Те използват забавления като окултен ритуал за да ни разграждат и отвличат вниманието от реалността (чрез създаване на алтернативен фантастичен свят.) Entertainers често са контролирани от ума, агенти на култа.                                                      
       

10. Обществото е обсебено от болест. Болните хора са по-лесни за използване и контрол.Недвижими лекове са потиснати. Има също така и безмилостен фокус върху проблемни хора и "аутсайдери", а не на силна, ефективна и здравословна.
И накрая, в култа обикновено има силен богоподобен лидер, чието решение никога не се поставя под въпрос. Помислете Хитлер или Сталин или Путин.

Когато той (или тя) се слеят, култа ще бъде пълен.

       

Защо са евреите са така обсебени от секса? Евреите не знаят това, но юдаизмът не е религия.Еврейското Ръководството на Illuminati иска да замени Бога, и разгражда човечеството до състояние на животни, използвайки секса. Всеки път, когато се отречете от Бога, вие създавате фалшиви богове като секса.                                                                                                                              

Юдаизмът се определя от Кабализма който е сатанински секс култ, а Талмуда, се характеризира с кръвосмешение и педофилия.                                                                              

Поради масонския еврейски контрол на банковото дело, бизнеса, правителството, културата и комуникациите, ние всички трябва да станем евреи. Западното общество е сатанински култ. Сексът е най-новия Бог. "Секс символи" посочва пътя.
Урокът? Това е битка за ума. Ако ние не контролираме мислите си, те ще ни контролират.

 

СЪЩИТЕ ИЛЮМИНАТИ - БАНКЕРИ, ОТГОВОРНИ ЗА БОЛШЕВИШКАТА РЕВОЛЮЦИЯ И НАЙ-ГОЛЯМОТО МАСОВО УБИЙСТВО В ИСТОРИЯТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО КОНТРОЛИРАТ САЩ И ДНЕС.
ДА РАЗГЛЕДАМЕ 45-ТЕ ЦЕЛИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ МАНИФЕСТ ПУБЛИКУВАНИ ПО-ДОЛУ И ЩЕ ВИДИТЕ, КОЛКО ОТ ТЕЗИ ЦЕЛИ СЕ ПРЕВЪРНАХА В РЕАЛНОСТ И ДОКОЛКО АМЕРИКА Е ИЗВРАТЕНА, ЗА ДА ОТГОВОРИ НА САТАНИНСКИТЕ ИНТЕРЕСИТЕ НА ИЛЮМИНАТИТЕ... ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКЕРИ.                                                                                                                                                                                        
източник - https://www.google.bg/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&ved=0ahUKEwiyt93v5MjYAhXJKFAKHW1wD3kQjhwIBQ&url=http%3A%2F%2Fbudha2.blog.bg%2Ftechnology%2F2015%2F04%2F17%2Fchovechestvoto-e-kolonizirano-ot-sataninski-kult.1354816&psig=AOvVaw1CsldJJdxJJxM4iRxd2rEP&ust=1515515366715070


Няма коментари:

Публикуване на коментар