Звездни Цивилизации

събота, 20 януари 2018 г.


Бивш член на Висшия съвет на Световната банка - Твърди  че банковата и финансова система, както и религията /двата най-могъщи центъра на власт в нашия свят/ не се контролират от човеци!Бившата шефка на Световната банка Карън Хюдс е наистина изумителна личност.

Тя е завършила право в престижния университет Йейл и икономика в Амстердамския университет.

Работи в Световната банка от 1986 г. и достига до върха на йерархията, но през 2007 изненадващо напуска позицията си и започва да прави шокиращи разкрития за света, в който живеем.

Карън разкрива изумителни тайни! Тя твърди, че убийството на Кенеди е заради липсата на обезпечение на американската валута със злато – нещо, срещу което той се е противопоставил. Алармирала е за буквалното превземане на втората най-голяма банка във Филипините от сенчеста организация, както и за тайната „валутна война“, която се вихри в нашия свят.

Последното й разкритие обаче надминава всичко, което сме чули до днес!

Карън Хюдс твърди, че банковата и финансова система, както и религията /двата най-могъщи центъра на власт в нашия свят/ не се контролират от човеци! Те са под контрола на същества от друг биологичен вид.

Хюдс твърди, че религиозната организация на Йезуитите е оперативният „началник“ на двата стълба на обществото ни /не случайно Папа Франциск е техен член/, но те не са истинските господари.

Зад тях стоят представители на вид, която се нарича „хоминиди“. Те не могат да бъдат наречени извънземни, защото обитават земята преди човеците. Техните характеристики са, че имат издължени черепи, изключително умни са, но не са креативни. Описва ги, като „математически ориентирани“.

Има очевидни доказателства, че някои от могъщите фараони на Древен Египет са имали издължени черепи. Такива са открити в почти всички части на света.

Според Хюдс т.нар. хоминиди могат да създават поколение с човешки жени, но това поколение е стерилно!Според уважаваната банкерка точно те са кукловодите, които дърпат конците в нашия свят и имат пряк контрол върху правителства, държави и човешки съдби.

Звучи налудничаво, но не трябва да се забравя, че информацията идва от една от най-уважаваните и високопоставени финансисти на планетата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар