Звездни Цивилизации

събота, 22 април 2017 г.

Франк Репел – Върховният Масон на Планетата: Боговете обитават съзвездието Орион



Франк Репел, Върховният Масон на Планетата – ръководител  на Ордена на Египетското масонство на Древния и Приет Устав на Мемфис-Мицраим, единственият притежател на  100-те степени на посвещение в масонската йерархия, Император, Велик Генерален Иерофант на двете полукълба, Суверенен   Архитект на Света.



В това интервю сеньор Репел говори за древните цивилизации и за ролята на извънземните в тяхното развитие


Във всичките древни цивилизации ние можем да открием пирамиди; има ги в Египет, в цивилизациите на Южна Америка – на маите и ацтеките, пирамиди са строили и в Древния Китай. Тези цивилизации най-често нямали връзка помежду им, но имали знанието да ги строят. Очевидно е имало някакво извънземно влияние, някакъв контакт, в резултат на който извънземните предали на хората знанието да строят пирамидите. Неотдавна излязоха моите книги „Древните богове“ и „От тъмата на времената“; в тах си говори за древните цивилизации – от извънземните цивилизации, които са донесли живота на планетата Земя, и които са създали първите древни цивилизации, като Хиперборея, Лемурия и Атлантида. И след това, като се започне със Златния век, се сменяли други цивилизации.

Според мен извънземните в някакъв момент се спуснали на Земята и са предали знанието за строежа на пирамидите, защото те са построени с такава инженерна точност, която египтяните не притежавали. На пирамидите придават мистично значение. Те се строят в съвършена геометрична форма, по т. нар. златно сечение, т.е. пирамидата е въплъщение на съвършенството.



Някои историци твърдят, че всичките експедиции по отварянето на гробниците на фараоните, отварянето на пирамидите на маите, инките, ацтеките и руските кургани носят някакво страдание на човечеството и друг катаклизми. Но най-важната тайна на една пирамида е гробницата на фараона и тази нейна форма трябва да му помогне за сметка на енергията на пирамидата да се издигне до съзвездието „Орион“ и да стане Бог.

„Орион“ е съзвездието, откъдето на Земята в древността са слезли извънземните. Трите египетски пирамиди напълно възпроизвеждат разположението на трите главни звезди в съзвездието „Орион“. И не само тези пирамиди. Съществуват и такива като „червената пирамида“ и всичките те въплъщават в себе си цялото съзвездие „Орион“. Други пирамиди напълно възпроизвеждат на Земята всичките осем звезди на съзвездието „Орион“.

В момента съществуват различни видове, различни раси извънземни, които продължават да влияят на Земята и земляните. Извънземните, които посещават земята, са различни видове.

През 21 век е решено да се възстанови на стотната степен в устава на обреда „Мемфис-Мицраим“. Стотната степен е върхът на масонската пирамида – пирамидионът. Днешният притежател на стотната степен в обреда „Мемфис-Мицраим“ е Франк Рипел – барон Джанфранко Перили, известен италиански езотерик и окултист, автор на много книги, преведени на пет езика. Франк Репел оглавява „Египетското масонство на Древния и Приет Устав Мемфис-Мицраим“, който има 53 светилища в целия свят. Светилище се наричат ложите на устава, където се води работата във висшите степени.

За основател на Устава на Египетското масонство е граф Алесандро Калиостро, роден в Тунис, живял от 1749 до 1796 г. В някои източници граф Калиостро се отъждествява с авантюриста от Палермо и член на ордена на йезуитите Джузепе Балзамо. Калиостро бил посветен в Египетското масонство от тайнствения майстор Алтотас през 1776 г., годината, в която е създаден Орденът на Илюминатите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар