Звездни Цивилизации

сряда, 5 април 2017 г.

Шокиращо: Певицата Адел спонтанно показа истинския си рептилски облик в Нова Зеландия
Певицата Адел се извини на феновете си затова, че ги е изплашила, като е показала истинския си външен вид на рептилия по време на среща с тях, и е казала, че вече не е състояние да прави концерти и турнета, докато не се научи да контролира спонтанните си превръщания във влечуго.
Според шокираните фенове и репортер от New Zealand Herald, Адел „се превърнала в двуметрова рептилия“ на сцената на стадиона в Оукланд след финалния концерт от световното си турне.
Десет от най-верните и фенове били поканени зад кулисите, за да се срещнат с Адел след последното и шоу в Нова Зеландия и определено са получили повече, отколкото са очаквали, когато пред „очите им“ певицата от човек се превърнала в „масивна, най-малко осем или девет фута висока, могъща рептилия със „зелено-сиви люспи“, твърдят свидетелите.
Репортерът Джим Джоунт написа в New Zealand Herald, че Адел имала „мигащи очи на рептилия с черна ивица по средата“ и „люспести образувания“ по цялото тяло.
„Тя изглеждаше шокирана, сякаш не беше готова за такава трансформация“ -твърдят свидетелите на «New Zealand Herald».
Джеси Уорън, един от най-верните фенове на Адел, също казва за Herald , че Адел казала, че промяната във формата и „я парализира“, и тя „не може да се контролира“, докато не се научи да се контролира и да се въздържа от превръщане в рептилия. Тя няма да се появява публично, докато не се научи да контролира своя облик.
„Адел каза, че тя няма да може да пее на живо или да прави турнета, докато не се научи да контролира промените във външния си вид

Няма коментари:

Публикуване на коментар