Звездни Цивилизации

вторник, 18 април 2017 г.

Шокиращо: Пентагонът е използвал „Mайката на всички бомби“ срещу древните гиганти, скрити в Афганистан?

http://nepoznato.energetika-bg.com/2017/04/shokirashto-pentagonat-e-izpolzval-majkata-na-vsichki-bombi-sreshtu-drevnite-giganti-skriti-v-afganistan/

На 12 април Военновъздушните сили на САЩ хвърлиха най-голямата неядрена бомба в арсенала на Пентагона за да унищожат терористите, се казва в официалния доклад на Пентагона.

Независимо от това обаче, показанията на инсайдерите сочат още една причина за използване на бомбата MOAB. Поверителната цел e била да се  заловят или унищожат гигантите, които се крият в древната система от пещери в  Афганистан, и които имат извънземни  технологии.

Мощната бомба Massive Ordnance Air Boast (MOAB), известна като «Mother Of All Bombs», съдържа 21 600 фунта експлозиви и има радиус на действие най-малко една миля. The Intercept съобщава, че администрацията на Буш през 2003 г. не  е използвала МОАВ заради опасения от странични щети.

Президентът Доналд Тръмп изглежда остава верен на обещанието си да „бомбардира боклуците от ИД. Но дали това е така? Наистина ли бунтовниците от ИД са истинската цел или са просто прикритие за неназован враг? За истинската причина, може би не са казали на Тръмп, сега той е попаднал на мушката на „дълбочинната държава“, която  наистина стои зад атаката на Пентагона.

Редица инсайдери започнаха да пускат разобличителна информация за гигантите, които се  крият в Афганистан и на други места, където тези гиганти сега се пробуждат в  „хибернационните камери“, в които са спали в продължение на хиляди години.

Осведоменият инсайдер Кори Гуд бе един от първите, който публично разкри съществуването на тези камери, в които се намират гигантите в продължение на хилядолетия.

В интервю от 4 август 2015 г. Гуд разказа за тези спящи гиганти и за технологията на тези камери, в които спят.

Според Стивън Куейл, (друг много добре познат и добре информиран инсайдер), който е автор на няколко книги за гигантите, елитни военни сили на САЩ са били дислоцирани по целия свят, включително и в Афганистан, за да намерят гигантите. В книгите си  той цитира елитни военни, който са му разказвали за битките с гигантите.

По време на едно от интервютата на Куейл по радио Coast to Coast AM, един от военните информатори   разказва за инцидента в Афганистан, където е имало смъртоносен сблъсък между 12 – метров гигант  и американските специални сили. Информаторът твърди, че гигантът е  убил деветима членове на елитен екип, изпратен за залавянето му, и се наложило да дойде втори екип, който накрая  успял да  убие гиганта.

Чувал съм подобни истории от друг член на специалните части, чиито отряд е бил дислоцирна на базата на ВВС  McDill, който е служил в Афганистан и е добре запознат с тайната война, за да бъдат заловени или убити гигантите. В момента го уговарям да даде повече информация чрез трето лице.

Куейл използва библейски източници  за да подкрепи своя анализ за гигантите и какво означават те за човечеството в съвременната епоха. По принцип, той ги разглежда като Библейските „исполини –  потомци на „падналите ангели“, които се кръстосвали с човечеството, както се споменава в Книгата  Битие:

В ония дни се намираха исполините на земята; а при това, след като Божиите синове влизаха при човешките дъщери, и те им раждаха синове, тези бяха ония силни и прочути старовременни мъже. [Битие 6: 4].

Има няколко библейски пасажи, които се отнасят до гигантите [исполини], както и за войната, която водят срещу тях древните израилтяни.

31 А мъжете, които бяха отишли заедно с него, казаха: Не можем да излезем против онзи народ, защото е по-силен от нас.

32 И представяха зле пред израилтяните земята, която бяха съгледали, като казваха: Земята, която обходихме, за да я съгледаме, е земя, която поглъща своите жители; и целият народ, който видяхме в нея, са много високи мъже.

33 Там видяхме исполините, Енаковите синове, от исполинския род; и пред тях на нас ни се виждаше, че сме като скакалци; такива се виждахме и на тях. [Числа 13: 31-33].
Исполините / гигантите, според Куейл, са започнали да се възраждат в последните времена и ще бъдат възстановени на власт от корумпирания глобален елит, който поддържа кръвна връзка с  падналите ангели.
В по-ранна статия описах, че  „падналите ангели“, описани в Библията ,  всъщност са извънземни бежанци, които основават колония в Антарктида преди около 60 000 години. Извънземните са от Марс, и  основават  своята колония в Антарктида директно върху руините на технологиите на „древните строители“, които са на милиони години,  смята   Кори Гуд.

Няма коментари:

Публикуване на коментар