Звездни Цивилизации

понеделник, 24 април 2017 г.

Кралица Елизабет предупреждава: Третата световна война трябва да започне през 2017 година (видео)

http://nepoznato.energetika-bg.com/2017/04/kralitsa-elizabet-preduprezhdava-tretata-svetovna-vojna-tryabva-da-zapochne-prez-2017-godina-video/

https://www.youtube.com/watch?v=qDzdiElIHDI
Официалният рожден ден на кралицата британците отбелязват през юни, но 22 април е истинският рожден ден на Елизабет, който се празнува само в тесен кръг от близки и избрани гости. Тази година на 22 април кралицата „напълно провали собствения си празник“, когато обяви публично, че „тази година трябва да се разрази Трета световна война.“

Според думите и, войната е необходима за да могат илюминатите да потопят човечеството в следващата фаза на своя кощунствен генерален план.

„2017 – това е специална година. Тя ще влезе в историята като начало на Трета световна война“, – каза кралицата със злобна усмивка,“ – така , при пълна анонимност предава думите на кралицата сътрудник в замъка Уиндзор.

„Кралицата говореше така, сякаш знаеше плановете на илюминатите отвътре“, – казва вътрешният информатор от замъка Уиндзор, „Но, което е още  по-лошо – тя сякаш бе обхваната от вълна от ентусиазъм за нова световна война“

До края на 2017 г. светът ще бъде неузнаваем, защото илюминатите набират сила. Войната в Близкия изток отдавна е предпочитан метод за започване на трета световна война, в резултат на което Русия, Китай и САЩ ще се изправят в пряк военен сблъсък. И едва след това ще влезе в сила последната фаза от плана за глобалното господство на илюминатите.

Кралицата заяви: „Ние трябва да се подготвим за началото на нова ера, в която човечеството ще се събуди скоро. Но зората не може да дойде без период на пълна тъмнина, най-тъмната нощ, каквато никога не сме виждали преди в света. „

Ясно е, че „период на пълен мрак“ се отнася за трета световна война. „Нова Зора“, в която човечеството ще се събуди скоро, се обяснява като Новия световен ред.

Кралица Елизабет, бъркайки с вилицата си в десерта, обясни за Новия световен ред. Това ще бъде време, когато ние ще станем социално и технологично развити дотолкова, че да можем да живеем като един народ под едно правителство в един свят.

Това не е първият път, когато кралицата шокира гостите си с мрачни прогнози за следващата година. През април 2016 г. кралица точно прогнозира, че годината ще бъде «annus horribilus» за най-известните хора, че ще има безпрецедентен брой смъртни случаи на известни личности. Четирима от тях ще умрат защото са отхвърлили доктрината за илюминатите и смъртта им ще послужи като предупреждение към другите: присъединете се или умрете!

Според инсайдера, обяснявайки красотата на Новия световен ред на последния етап от речта си,  кралицата „замръзнала в наслада“ (The Queen „swooned“), а самата реч e била прекъсвана от одобрителните викове на гостите, шокирани от речта на кралицата.

Въпреки това, в останалата част на замъка  било тихо. Само отвън тракали копитата на конете от Кралската конна артилерия. Скоро те направили салют от 41 оръдия, акцентирайки върху смъртоносната тишина в замъка Уиндзор.

2 коментара: