Звездни Цивилизации

петък, 28 април 2017 г.

Изповедите на един таен агент на Ватикана за  планетата  Х  ( Нибиру)

https://victorpicarra.wordpress.com/%d0%b2%d1%80%d1%8a%d1%89%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%bd%d0%b8%d0%b1%d0%b8%d1%80%d1%83-%d0%ba%d1%80%d0%b0%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d1%81%d0%b2%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b2%d1%80/

Мъжът е йезуит, той трябва да Barbato като запознати работи за Ватикана Светият престол.

Първоначално скептични и недоверчиви на този контакт се нарича « вътрешен човек » Barbato анализира и проверява негови данни (като поддържа, както изисква журналистическата етика, който да посочва източник): това е наистина йезуитски свещеник работещ във Ватикана.

След известна дискусия по пощата, на италиански журналист попита, дали  техният диалог  да продължи устно на живо.

Въпреки опасността, вероятно знаете, че тази среща е за предпочитане като се има предвид огромните откровения  които той е на път да направи, мъжът приема във Ватикана   журналиста. Така че две срещи в Рим  имало през 2001 г.

Barbato научава, че несъгласията преобладаващи в SIV, малцинствена група  за неодобрение на политическото ръководство за планетата X.

От там е ясно, за да Barbato че подходът йезуит не се основава на просто  предателство, за  разкритието,  и че залозите са високи: за  оцеляването на нашата цивилизация.


The « йезуит видео»


Преди срещата им в Рим, Ватикана контакт е изпратил Barbato, като доказателство, видеокасета – това, което аз наричам « видео йезуит » – на вниманието на обществото.

Тя трае около две минути, това е наблюдение на планетоид покрит с плътна атмосфера (предполагаемата Planet X) и  се насочила  към Слънчевата система, въпреки че все още е извън орбитата на Нептун .

Групата, имах няколко възможности, за да видите, е обект на различни класификации, включително « Secretum Omega » най-високото ниво на секретност SIV, подобни на « Cosmic Top Secret » (CTS) от Nato.

Изглежда, че  снимката е взета от борда на тайна сонда в пространството, наречена Силоам камера.

Контактът Barbato обяснява, че сондата нареди тайно в Lockheed Martin, е оборудвана с усъвършенствана и системата за задвижване електромагнитен импулс инфрачервена камера.

Машината се сглобява в зона 51, Невада, и поставена в орбита с тайно свръхзвуков тип самолет Aurora през  1993 година.

Според йезуит, сондата Силоам изпрати снимки на планетоид през октомври 1995 г. на тайна радиотелескоп, изцяло управляван от йезуитите, принадлежащи на SIV, и скрита в изоставена петролна рафинерия в Аляска.

Той каза, че телескопа е построен през 1990 г., за да наблюдава необичайни небесни тела приближаващи Слънчевата система. Тъй като планетоида показан в клипа, йезуитът казва, че е Planet X (Нибиру)

Една много голяма планета

Тази огромна планета все още е  непозната за съвременната астрономия продукт, подобни на тези, които забавя Lowell, в движението на Уран и Пикеринг, Нептун в тези нарушения.

През 1978 г. Джеймс Кристи, астроном в Американската военноморска обсерватория, открил спътника Харон, Плутон и изчислява масата на Плутон-Харон чифт.

Между другото, изчисленията показват вероятното наличие на много голяма планета все още невидима * …

От своя страна, Barbato изчакваики  30 април 2005 да реши да разкрие този невероятен нов видеоклип и да се покаже на обществеността.

Прожекцията се осъществява в Палацо дела Provincia, в Пескара, на Адриатическото крайбрежие на Италия, по време на конференция, организирана от читалището и Ufobserver озаглавен « НЛО? Истината е строго секретно: Районът 51 до Planet X « .


През всичките тези години, Barbato се е опитвали да съберат доказателства, потвърждаващи съществуването на Planet X Нибиру / и SIV.

Във връзка с последното, той открил изрично важна историческа информация в книгата на Mark Aarons и Джон Лофтъс Ratlines (глава I).

Озовах непряко позоваване в книга на италиански подполковник Umberto Rapetto и журналист Роберто ди Нунцио {Атлантската разхлабва Spie, BUR, Милано, 2002 г.).

В глава V {Lo spionaggio в porpora: тя Vaticano), стр.89, § 2.3 (на nunziature) се отнася до някои Robert A. Graham, йезуит, който някога е бил отнесен до съществуването на Secret Service Ватикана.

Дали е невярна информация или на постепенното разкриване на секретна информация?

Странни аномалии в Слънчевата система


Сред всички йезуит SIV казал Barbato, две неща от моя гледна точка, се отнасят до: Planet X са започнали да взема своите жертви на Слънчевата система от началото на 2004 г. (виж интервюто ми Barbato в UFO Notiziario номер 62, април-май 2006 г., стр.. 40), че редица индекси има тенденция да се докаже.

От друга страна, слънцето и някои планети и спътници в Слънчевата система, показаха също необичайни знаци.

Помислете първо Слънцето. С търпение, можете да видите данните, записани от Nobeyama radioheliograph (Norh), японски телескоп, който функционира като интерферометър, посветена на слънчева наблюдение (вижте месечния бюлетин космологичната Star Shooting 21 мар, 2003, HTTP  / www.detailshere.com / слънчева activity.htm

В статия, озаглавена « Истината за глобалното затопляне: това е Слънцето, че е виновен » [Истината за глобалното затопляне: това е Слънцето, което е причина], Michael Leidig и Roya Nikkhah публикувана в Telegraph London 18 Юли, 2004 (http://www.telegraph.co.uk ), той казва: « Глобалното затопляне е най-накрая обясни: според последните изследвания, Земята се затопля, защото слънцето грее силно, че той никога не е правил от последната хилядолетие.

Едно изследване на швейцарски и немски учени сочи, че увеличаването лъчения на слънцето е причината за неотдавнашното изменение на климата …

Д-р Solanki каза, че те са не само повишена слънчева радиация и нивото на емисиите на парникови газове, като въглероден диоксид, които допринасят за промяната в температурата на Земята, но това е невъзможно да се каже кой от двамата е с господстващо положение. «


Сред планетите и спътниците на Слънчевата система с нетипични дейности включват:


Плутон: Според астрономите, « въпреки че си силно ексцентрична орбита далечна във времето от Слънцето, Плутон преживява затопляне на тънка атмосфера » (виж « SUV на Юпитер – Слънчевата отоплителна система: мъжете те са отговорни изменението на климата на ръба на Слънчевата система, или това е слънцето? « на

http://www.redicecreations.com/specialreports/2006/11nov/solarsystemwarming.html.


Triton: Джеймс Елиът, астроном в Масачузетския технологичен институт казва: « … от 1989 г. насам, Tri ¬ т (спътник на Нептун) претърпява глобалното затопляне. »

(http://www.scienceagogo.com/news/19980526052143data_trunc_sys.shtml).


Март: През 2001 г. JPL (Jet Propulsion Laboratory) NASA знаех, че камерата на Mars Orbiter е наблюдавано на южния полюс на Марс, промени, които отразяват промените в климата на планетата,

(http://mars.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/C02_Science_отн / index.html).


Юпитер: May 4 2006, статия хедлайнери « Нова буря на Юпитер предполага изменението на климата » съобщи, че « … на космическия телескоп Хъбъл снимана развитието на нова червено петно ​​… Име Red Spot Jr [Red Spot Junior] То е създадено след появата на три бели овални бури, две от които трябва да са най-малко деветдесет години и които се сливат помежду си между 1998 и 2000 година.

( http://www.space.com/scienceas-tronomy/060504_red_jr.html).


Сатурн: Снимки от космическия кораб Касини на 11 октомври 2006 г. показват, ураган, с диаметър, равен на 2/3 от тази на Земята, бушуват в южния полюс на планетата,

( http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/6135450.stm ).

Alert човечеството

Събитията от Слънчевата система, както и смущаващи открития Cristoforo Барбато, настоявайки нашето внимание.

Те трябва вниманието на обществото към пристигането на Planet X и проблемите на Exopolitics, че участието на правителството по въпроса НЛО и доколко, извънземните вещи бяха конфискувани от Съединените щати, или правителство в сянка (без контрол от страна на президента, Конгреса или на Съвета за национална сигурност).

Мисля, че единственият начин да се знае какво всъщност се случва на Земята и в Слънчевата система е да се подкрепят изследователи като д-р Steven M. Гриър, д-р Майкъл Сала (http://www.exopolitics . орг ), историк Ричард Dolan, журналист Cristoforo Barbato ( http://www.secretumomega.com ) и много други, които всички разбират важността на разширяване на хоризонтите на човечеството във всички размери, както материални, така и духовно.

Това е само като имаме шанс да се избегне братоубийство и ужасите на ядрената война, която ни заплашва.

През 2001 г. Cristoforo Barbato по този начин отговаря на йезуитски свещеник, който след това се разкрива генезиса на тайните служби на Ватикана, контактите на Pius XII и Йоан XXIII aliénigènes с определена раса, и разклона на SIV между привърженици на тайно и тези, които, подобно на него, чувствах неотложна нужда да се разпространява информация за цялото човечество.

Barbato: Как станахте член на SIV?


Йезуит: The SIV се състои от различни елементи, всички свързани с църквата и направи, поне за дирекция, повечето свещеници, повечето от които са йезуитите, бенедиктински монаси и монахини, общо малко повече сто членове.

Може да намали тази оценка, но ние трябва да вземе предвид всички части на света, където има един свещеник или монахиня може да предостави точна информация.

Някои елементи идват от SIV светския живот и шестдесет и шест институции, свързани с Църквата, като например хуманитарни сдружения, политически групи около Светия престол, движението на « млади католици » и др. Аз самият произхожда от един от тези среди.

В обобщение, членове са тайно оценява, управлява и обучени по определени критерии за някои функции.

B: Можете ли да дадете повече подробности за SIV защо бе създадена и от кога е в действие?

J: Структурата е строго секретно, но мога да ви кажа, че това е организирано подобно на ЦРУ, МИ6, КГБ и др.

Няма официална централата, но редовно обновяван място, винаги пред очите на Ватикана. От хронологична гледна точка, събитие, което предизвика създаването на SIV е случило в САЩ през февруари 1954 година.

Това беше среща в Muroc Airfield (по-късно Edwards Air Force Base) в Калифорния, делегация на aliénigènes с президента Dwight D. Айзенхауер, в присъствието на епископа на Лос Анджелис, Джеймс Франсис Макинтайър.

Срещата бе заснет от войници използват три 16мм камери, поставени на различни места и отговорни за цветен филм.

Операторите трябва да се промени макара на всеки три минути и камерите имаше двигатели пролетта, защото в присъствието на aliénigènes, електрически двигатели не са работили.

Като цяло, те се обърнаха двадесет минути филмови макари тридесет и седем милиона метра всяка. В края на срещата, като всеки член на делегацията Earth закле никога да не разкриват на никого какво е видял и чул.

Не ме питай къде са филми, мисля, че знам отговора … Няколко дни по-късно, вероятно съжаляваше, провеждали тайно, McIntyre отиде авариен план да се срещне с папа Пий XII и информира за това невероятно събитие.

Но за да достигне Италия, той трябваше да лети първо в Ню Йорк, а от там до Рим, винаги в частен самолет.

За половин час след излитането от Los Angeles, устройството се забелязват известни технически трудности и е бил принуден да се приземи на Sky Haven Airport, Las Vegas, Nevada, през нощта.

По време на ремонта, полковник от Военновъздушните сили на САЩ дойде на борда, за да се срещне с епископа.

Разговорът продължи около двадесет минути, през които той се опита да разубеди епископа да разкрие всички подробности от заседанието е присъствал, тъй като чужденците въпроси са изключително от USAF.

Военният поясни, че всички искаха президентът Айзенхауер е известие по духовния аспект и подкрепа, но Светият отец не трябва да бъде тайно.

Тя имаше опасения, по времето, когато е възможно проникване на Ватикана от съветските шпиони. Епископът каза, че е специално предназначена да информира папата на това невероятно събитие


Сега вярвам, че отказ на двигател е вероятно планирани и организирани от военните да донесе тази среща, и без знанието на президента Айзенхауер. Преди да замине, полковник Бишъп напомни на риска от разкриване в Рим.


Два дни по-късно, епископ McIntyre бе приет от папа Пий XII.След дълбока медитация върху възможностите за чисто военна връзка с последиците aliénigènes, папата реши да се създаде тайна служба, организирана по подобие на фашисткия информация, ние назначава SIV, който да отговаря за събере цялата възможна информация за aliénigènes и вече събраните данни от американците.

Беше много важно да се гарантира открито общуване с президента Айзенхауер.


SIV Затова бе създадена да придобива и управлява, в координация с разузнавателните служби на други страни, нито секретна информация за aliénigènes и се занимава специално с морални, философски и религиозни аспекти на въпроса.

B: Какво право на папата да вярват, че американските военни ще бъдат готови да споделят такава чувствителна информация с Ватикана? Какво ще кажеш за служител, който се появи в Лас Вегас летище?

J: Фактът, че един президент е поискал помощ и духовна подкрепа в такава ситуация в историята на човечеството, е вот на доверие и уважение.

Освен McIntyre и Detroit архиепископ Едуард Мууни, по-късно се превръща в основния координаторите на предаването на информация на Ватикана.

Въпреки това, бизнесът взе неочакван обрат, когато McIntyre и други SIV членове бяха свърже директно, без знанието на военните, от aliénigènes тип « Nordic » 4 ясно приятелски, твърдят, че са Плеядите.

Те положиха контакт предупреждение срещу други същества, че американците са работили с в калифорнийската пустиня.

Тези срещи с членове на SIV често произведени в Съединените щати, и два пъти в градините на Ватикана, в близост до Папската академия на науките, в присъствието на папа PieXII …

B: Padre Pio на Пиетрелчина говори за съществуването на други хора в други светове, които са достигнали високо ниво на развитие, защото те са без грях … така ли е?


J: Без съмнение! Но тези същества живеят на друг двумерен равнина и не са, строго погледнато, ангели, и от друга страна, на aliénigènes « Nordic », за който говорех, са от плът и кръв, дори и ако те са далеч по-развити от нас, както духовно, че технологията.

Тези същества се казва, че са открили в католическата църква, или по-точно посланието на Христос, чисто божествено присъствие и те предложиха сътрудничество за доброто на човечеството. Това е, което убеден, папа Пий XII да си сътрудничат с тях и да ги смятат за истински вярващи в християнската вяра.

Папата вероятно смята за универсална църква е посланието му дори същества от други светове. Тези aliénigènes чу присъстват през годините, църквата на Рим във всичките му мисии, особено в социалната и външната политика *.


Впоследствие папа Йоан XXIII дори се радваше на подкрепата на тези хора, които изповядваха християнската кауза, но той предпочете да запази в тайна, като се позовава на « ангелски намеси. »

Йоан XXIII, всъщност наследи споразумения за сътрудничество, установени от предшественика си между Светия престол и приятелските aliénigènes на Nordic тип.

Това тайно споразумение е запазило през целия понтификата на Анджело Джузепе Ронкали, обаче, често се изразява в рамки SIV своите резерви по отношение на доверието, което е дал на тези хора.

Ето защо мисля, днес един от основните мотиви за свикване на събор на Ватикана беше необходимостта да се вземат първите конкретни стъпки за подновяване на Църквата в оглед на възможното и непосредствена връзка.

B: Има ли връзка между тази интервенция, или « небесен посредничество » и твърдяната среща през 1963 г. между САЩ Джордж Адамски контакт и папата?

J: Аз говорех за. Адамски се срещна с папата.

Той отиде в Св. Петър веднъж, точно след като папата е решил, че той вече не трябва да продължи контактите с aliénigènes, дори ако те са били приятелски.

В допълнение, John XXIII отказа тази връзка се разкрива в християнско население. Адамски е като ръководител на проекта от aliénigènes да се опитате да получите на папата, който умира, окончателно споразумение.

Той също така донесе подарък на Светия отец: течно вещество, което е въпрос на гастроентерит, което пострада, и която еволюира в остър перитонит.

Папата не прие това отвара, преди да умре, провеждане на разпятието, заяви: « протегнати ръце на Христос са били предмет на моя понтификат.

Както можете да видите, прост и скромен понтификата Поемам цялата отговорност.

Доволен съм от това, което направих и как го направих. « В допълнение, това действие от страна на aliénigènes убедени умиращия папа, в ниска мощност и яснота, което остава, дори ако » пространство братя « се прояви с благосклонност към човечеството, то подходящ да действат независимо, отделно от Църквата и човешката дейност като цяло, с молитва и действа в съответствие със закона на Бога, и особено под ръководството на Светия Дух.

Направени Адамски приключи директен контакт между тези хора и на папата и неговите наследници, които, вярвам във видението на Йоан XXIII, не се разбира, че Църквата поддържа тези контакти.

В таен ръкопис на папа Йоан XXIII при неговите наследници, който включва специална функция на SIV е цитиран пасаж от Евангелието на Марк, който ясно очертава позицията, която да бъде приета от Църквата визави Всемилостивия същества от други светове. Марк 9: 38-412, « John му казал: » Учителю, видяхме един човек да изгонва бесове в името си и се опитахме да го спрем, защото той следва, не нас. « Но Исус я разделя: » Не им пречи.

Защото няма човек, който може едновременно да извърши чудо в Мое име, и Ме злослови. Който не е против нас, е откъм нас.

И всеки, който дава възможност да се пие чаша вода, защото сте Христови, истина, уверявам ви, че няма да изгуби наградата си. «  »

Това означава, че предполагаемите положителни дейности aliénigènes, които приемат посланието на Христос, за да бъде « благословен », а не страни, но имаха отделни и успоредно на Църквата.

Тези хора трябва да се сравнява с непознат, който спасява името на Христос и не трябва да бъде предотвратено.

B: Да поговорим за мисията си в SIV …

J: Задълженията ми са чисто технически, най-важните от които са, например, да се предава строго секретно информация от радио телескоп Ватикана намира в Аляска и насочена към съответното лице.

B: Един момент, какво телескоп говориш? Не знаех, че Ватикана има такова оборудване в тази област.

J: The Vatican притежава и използва телескоп, който е на върха на технологиите и манипулирани само от йезуитите.

Той се намира в промишлена масло парк съхранение очевидно изоставени, в Аляска.

Този комплекс е камуфлаж, защото дейностите, които се извършват, са строго секретни и не са тези, по-официално, на UAV [Advanced Technology Telescope Ватикана] в него, Аризона.

B: Когато това оборудване е я е построил, и по-специално на Ватикана с каква цел той използва много астрономически съоръжения в света?

J: Мога да ви кажа, че е построена през 90-те години, за да се спазват всички необичайни небесни обекти приближава Земята.

Това е, което ЦРУ направих с един от своите « скрити очи » близнак Хъбъл, наречени SkyHole-12 [също име ключалката-12 и KH-12, за повече информация, вижте http://en .wikipedia.org/wiki/KH-12% 5D .

Тя е това време на срещите между aliénigènes и Pius XII, SIV е бил информиран за подход на небесно тяло, обитавани от много напреднали и много войнствени същества.

Както и да е, аз знаех, какво щях да стигнем до Рим I и анализирани от компютър беше много интересно и много тайна.

Чрез анализ на някои данни от радио телескоп в Аляска открихме космически кораб от проучване Силоам, създадена през 90-те години, взе една снимка на огромна планета приближава системата Solar.


Тази информация беше заловен в Аляска през октомври 1995 г., и това е, когато проблемите ми започна.

Аз осъзнах, че не е бил назначен да декодира този конкретен предаване и че положението е опасно.

По това време ми контакт ми разкри, че не е във Ватикана, двете фракции се борят за притежание и контрол на класифицираната информация и по-горе « строго секретно ».

B: Може ли да ми дадете повече подробности за космическата програма Силоам? Кои са спонсорите и оператори?

J: The Силоам сонда е наследила името на програма, космическите изследвания започва в началото на 90-те години.Тази програма е част от друга, много по-амбициозни, наречен Kerigma. **

За сега, аз просто ще ви кажа, че тази сонда е направена Area 51 [Nevada, USA], той има импулс двигател електромагнитни и той е пуснат в орбита от тип космически самолет AURORA3.

Сондата не е отговорен за данните изчисляване или траекторията, или точни по отношение на позицията на указания Нибиру, тъй като тя се приближаваше на планетата, коригира траекторията си за да се избегне въздействието и да се върнете към Слънчевата система на достатъчно близо, за да може да предава данни и изображения към тайната радиотелескоп в позиция Аляска.

Изстрелването се проведе едновременно с въвеждането в експлоатация на телескопа и е в състояние за извеждане на изображения през 1995 година.

B: Какво да ви кажа мен ме кара да мисля на теориите на изследователя Ситчин Захария на очакваната възвръщаемост на мистериозен дванадесетата планета. Знаеш ли работата си?


J: Да, знам основните елементи. SIV, в сътрудничество с Lockheed Martin, изпраща тази сонда която след това се анализират изображенията.

Това са мнения на огромен небесен обект, чието присъствие ще се « чувстват » всичко в нашата слънчева система в рамките на три години след 2001.

B: Как взехте тази информация?

J: Имам лиценз надзор Secretum нарича Omega.

Това е най-високото ниво на секретност равностойността Ватикана Top Up ¬ постановление Cosmic НАТО.

Той е разделен на три нива на информация: тъй Secretum Omega III степен, на по-малко подробна, докато Secretum Omega ниво I, най-пълно.

Моята мисия е да се въведат нови членове на SIV и ги обучават да използват комуникационните системи на организацията.

B: Как се данните, събрани от телескопа са те изпратиха до Италия?


J: Американската телекомуникационна компания Sprint International има радиостанции и сателитни чинии на север и на юг от Италия и два геостационарни спътници, с които те са свързани.

Компанията има специален договор с SIV и предаване / приемане на данни чрез криптирани от 1994 г. насам, алгоритми и обичай криптография честота.

Преди тази дата, на SIV използва криптографската система измислена от швейцарска компания, тя беше изоставена, защото е член на това общество тайно продават на израелците. Не мога да ви дам повече техническа информация за предприятието.

B: Бихте ли ми казали на легат на Църквата добре известни, монсеньор Балдучи, който е публично разгледа въпроса за извънземните. Този прелат знае, че SIV и това заедно с тях?

J: Отец Balducci проучен и провежда изследванията си съвсем самостоятелно, без да следва предварително съществуваща програма. Той никога не е бил възпрепятстван Напротив, тя е по-скоро насърчава.

B: Може … да чуете това, изглежда, че е налице разкриване програма. И не би Затова ли реши да ме посрещне и да ми даде тази информация?

J: От гледна точка на системата, ние сме в разделянето, но знаем, че събитията ще се случи, че ще се отрази на всички живи същества на тази планета, никой няма да избяга.

Човечеството преживява определен период в историята си, обстоятелства, тясно свързани с ключови събития прогнозира в Апокалипсиса.

Важно е, че човечеството напълно подкрепя посланието на спасението и изкуплението на Христос, като апостол Павел нарича керигма, съобщение, че Йоан Павел II се опита да разпространи във всички народи.

Мислите ли, че папата не знаеше заплахата от тези събития?[Това интервю се състоя преди смъртта на папа Йоан Павел II].

B: Папата обаче знае всичко, особено ако човек си спомня страстната му декларация за 2000 *** *


J: две противоположни групи в рамките на Ватикана, един от тях изисква оповестяване и се поддържа изцяло от Войтила [John Paul II], другите си опит да блокират с всички възможни средства всяка информация.

Някои от членовете на тази фракция са част от групите на властта в изпражненията, например, контролират пазара на нефт и засяга много сектори на световната икономика с единствената цел да се задушават информация за развитието на алтернативни източници на енергия, т. нар. « свободна енергия ».

Това бе потвърдено от грандиозно, но неубедителни случай « Guardian » [Канада, 1989-1991], на UFO група CUFORN [канадската НЛО изследователска мрежа], който предизвиква сензация, но снимките на предполагаеми aliénigènes не бяха показан.

Във всеки случай тези документи излагайте реалността, че сложните операции манипулация, дезинформация често надхвърля най-смелите фантазии. В горната част на всички тези окултни организации принадлежи на правителството в сянка, и е единственият известен с акронима SVS.
Няма коментари:

Публикуване на коментар